صحبت های آقای شینجی میکامی در مورد Resident Evil 6

hmd2009

کاربر سایت
55784612289241063907.jpg

درود

اخیرا CVG مصاحبه ی جالبی رو با آقای شینجی میکامی بنیانگذار بازی رزیدنت اویل انجام داده که بخشی از اون رو که راجع به Resident Evil 6 هست براتون میزارم

CVG : آقای میکامی همونطور که مطلع هستید رزیدنت اویل 6 مدتی هست که معرفی شده آیا شما از این که سری بازی های رزیدنت اویل که شما اونو ساختید بدون شما ادامه پیدا کنه راضی هستید؟

Mikami : من نمیگم که دقیقا خوشحالم یا غمگینم.من فکر میکنم که اونا به سختی دارن روی اون کار میکن بچه های کپکام

CVG : آیا شما اونو بازی میکنید ؟

Mikami :نمیدونم تا زمانی که بازی عرضه بشه! من رزیدنت اویل 5 رو تا همین یکسال پیش هنوز بازی نکرده بودم که زمان طولانی هست بعد از عرضه بازی. اونا یک کپی از بازی رو برای من فرستادند ولی من در بسته رو برای مدت طولانی حتی باز نکردم . حالا بازی خوب یا بد اما من میدونستم که یه نفر به غیر از من بازی رو ساخته و اون با سبک مورد علاقه ی من فرق داشت و من ایده ی اونو دوست نداشتم.

CVG :بعضی از افراد دیگه از هرچی بازیه و فیلم زامبی هست حالشون بهم میخوره

Mikami : بله درسته! این یک مشکله.وقتی من تریلر رزیدنت اویل 6 رو دیدم بیشتر شبیه فیلم های اکشن هالیوودی بود تا یک بازی زامبی . خب با این حال اون فقط یک تریلر بود.

آخرین ویرایش:
Mikami : بله درسته! این یک مشکله.وقتی من تریلر رزیدنت اویل 6 رو دیدم بیشتر شبیه فیلم های اکشن هالیوودی بود تا یک بازی زامبی . خب با این حال اون فقط یک تریلر بود.
تایید!:|

بازی جدیدش حالا چی هست
سبکش چیه.

بازی جدیدش اسمش Zwei هست و سبکش کاملا Survivor - Horror هست بگفته خود استاد و به ما قول داده این بازی انتظارات به خصوص فن های رزیدنت اویل های کلاسیک رو برآورده میکنه چون یک بازی کاملا ترسناک با اتمسفری تاریک هست! تاریخ ریلیز بازی فعلا مشخص نیست و گفته شده که برای کنسول های HD به بازار خواهد اومد. چند تا از این نقاشی های مفهومی یا همون کانسپت آرت هم از این بازی اومده که یا یه سرچ تو گوگل ایمیج میتونید ببینیدشون ;)
به نظر من سناریو لیان تو رزیدنت اویل 6 عالیه و هیچ مشکلی نداره دوربینشم که گفتن قبل از عرضه بازی قابل تنظیم میشه و و این تریلر های Comic-Con کاملا تصور اولیه بعضی از فن ها رو راجع به بازی عوض کرده از جمله خود من که با دیدن تریلر E3 نزدیک بود گریم بگیره که داشتم نابودی بازی رو میدیدم.:d

آخرین ویرایش:
بازی جدیدش اسمش Zwei هست و سبکش کاملا Survivor - Horror هست بگفته خود استاد و به ما قول داده این بازی انتظارات به خصوص فن های رزیدنت اویل های کلاسیک رو برآورده میکنه چون یک بازی کاملا ترسناک با اتمسفری تاریک هست! تاریخ ریلیز بازی فعلا مشخص نیست و گفته شده که برای کنسول های HD به بازار خواهد اومد. چند تا از این نقاشی های مفهومی یا همون کانسپت آرت هم از این بازی اومده که یا یه سرچ تو گوگل ایمیج میتونید ببینیدشون ;)
به نظر من سناریو لیان تو رزیدنت اویل 6 عالیه و هیچ مشکلی نداره دوربینشم که گفتن قبل از عرضه بازی قابل تنظیم میشه و و این تریلر های Comic-Con کاملا تصور اولیه بعضی از فن ها رو راجع به بازی عوض کرده از جمله خود من که با دیدن تریلر E3 نزدیک بود گریم بگیره که داشتم نابودی بازی ورمیدیدم.:d
خدا از زبونت بشنوه استاد یه بازی توسبک اویل کلاسیک بسازه اویل از 4 به بعد نابود شد
بااینکه احترام خواصی برای استاد قایلم ولی خودشم
درنابودی بازی نقش داشته.

استاد خيلي مؤدبانه گفته كه re6 يك ايول نيست بلكه يك بازي اكشن غربي هست... ديگه از اين واضحتر بياد بگه كه سري ايول به گند كشيده شد رفت...واقعا لعنت بر كاپكام... خود خالق بازي گفته دوستداشتم كه اين سريو ادامه بدم ولي كپكامه زبون نفهم خودشو زده به كوچه علي چپ...واقعا تاسف واره شركتي كه زماني قدرت بازيسازي خودش رو بواسطه اين اساتيد به رخ صنعت بازيسازي غرب ميكشيد حالا مياد از از بازي هايه غربي تقليد محض ميكنه...احتمالا چند وقته ديگه هم كاميا مياد در مورد dmc صحبت ميكنه وميگه كه اين بازي هم...

واقعا قابل فهم نیست ! چجوری یه کمپانی یه همچین شخصی رو از عنوانی که خودش خلق کرده محروم میکنه ؟
بابا همه جوره به سود همه بود اگه میکامی اویل رو ادامه میداد ! :-|

واقعا قابل فهم نیست ! چجوری یه کمپانی یه همچین شخصی رو از عنوانی که خودش خلق کرده محروم میکنه ؟
بابا همه جوره به سود همه بود اگه میکامی اویل رو ادامه میداد ! :-|
به سود هیچکس نبود
الان همه انقدر نوب شدن که فقط یه اسلحه بگیرن برن جلو همه رو بکشن !
دیگه کی حوصله داره اون رزیدنت ایولای کلاسیک رو بره !
نه که کسی نباشه، ولی الان اکثریت مهمه واسه تجارت

به سود هیچکس نبود
الان همه انقدر نوب شدن که فقط یه اسلحه بگیرن برن جلو همه رو بکشن !
دیگه کی حوصله داره اون رزیدنت ایولای کلاسیک رو بره !
نه که کسی نباشه، ولی الان اکثریت مهمه واسه تجارت

من به شخصه خیلی از یه اویل کلاسیک که ترس و وحشت درونش حرف اول رو میزنه بیشتر استقبال میکنم تا یه بازی اکشن !
اما آره قبول دارم اینو که گیمر های جدید علاقه دارن همه عناوین بشن یه شوتر اکشن !

من به شخصه خیلی از یه اویل کلاسیک که ترس و وحشت درونش حرف اول رو میزنه بیشتر استقبال میکنم تا یه بازی اکشن !
اما آره قبول دارم اینو که گیمر های جدید علاقه دارن همه عناوین بشن یه شوتر اکشن !
انقدر عنوان های شوتر زیاد شده..که همه دارن زده میشن..

حالا بازی خوب یا بد اما من میدونستم که یه نفر به غیر از من بازی رو ساخته و اون با سبک مورد علاقه ی من فرق داشت و من ایده ی اونو دوست نداشتم.
لپ کلام همینجاست.:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or