صحبت هاي مسئول Remedy درباره Alan Wake

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

فروم Alan Wake كاملا شلوغ هست و MarkusRMD كه بيشتر جواب هاي رسمي اين فروم را مي دهد به سوالات زير جواب داده است.

alanwake1.jpg

ايا تمام Trailer بازي برگرفته از Engine شما بود ؟

Markus :بله تمام انها برگرفته شده از Engine بازي بود. افكت depth-of-field هم بعد ها براي بالاتر بردن و بهتر كردن جلوه هاي داستاني به كار رفته و اضافه شده بود.

براي Trailer شما از چه پلتفرمي استفاده كرده ايد ؟

Markus : خب PC . همچين عكس ها كه رزولوشن انها 1080P و داراي AA 4X بود و ما براي اينكه انها را در اينترنت قرار دهيم تا 720P انها را پايين اورديم. ما فقط چندين عكس از بازي را نشان داديم. افكت depth-of-field ما بعدا به براي جلوه هاي داستاني اضافه كرديم . ما همچنين مي خواستيم عكس هايمان قابل پرينت گرفتن هم باشه در حالي كه رزولوشن بالايي هم دارد. بازي براي X360 بسيار خوب به نظر مي رسد اما در 720P اجرا مي شود.

در يكي از عكس ها كه يك اتاق نشان مي دهد از افكت Depth-of-Field فوق العاده اي استفاده شده ايا Real-Time هست ؟

Markus : اون عكس از Trailer سينمايي بازي گرفته شده است. ما قصد استفاده از افكت Depth-of-Field براي بهتر نشان دادن داستان را داشتيم اما حداقل در حال حاضر اين به صورت يك offline post process خواهد بود. وگرنه عكس كاملا توسط Engine بازي رندر شده است.

شما مي تواني به ما به تاييد كني كه Alan Wake از تكسچر هاي بسيار بسيار حجيم استفاده مي كند ؟

Markus : تكسچر هاي بسيار حجيم( Ultra large texture) يك نوع تكنيك نيست. خيلي سخته گفتنش اما ما تكسچر ها در يك جفت مراحل جريان مي دهيم.

alan_wake_forest_mining_car.gif

ايا اين عكس بالا از game play بازي هست ؟

Markus : اره !!

من Trailer جديد رو ديدم و فكر كردم بعضي چيز ها در بازي فرق كرده است. بازي چه فرق هايي با Trailer 2006 دارد ؟ ايا بيشتر ظاهر Brightfalls را تغيير داده ايد يا تغييرات در مورد افكت هاي بصري و پوليگان ها هست ؟

Markus : سنت در Remedy اين هست كه تكنولوژي ساخت به طور ثابت بالا رود. اين همون تكنولوژي سال 2006 است اما از هر جهتي بهتر تكرار شده است. و خيلي واضح هست كه ما زمان بيشتري داشتيم كه بر روي جنبه هنري بازي هم كار كنيم. زيرا اين انصاف نيست كه با تيم مستعد هنري كه ما داريم فقط به تكنولوژي بازي اهميت دهيم.

ميزان Bloom ( يك افكت نور پردازي ) بازي هم دوباره مورد بحث قرار گرفته شده است. ماحتي يك Slider بر طرف كردن اشكلات در صحنه هاي RT داريم. ما در حقيقت مي تواينم كار هاي زيادي روي تصاوير انجام دهيم تا انها را واقعي تر و مطابق با تجربيات يك انسان واقعي قرار دهيم.

Alan يك تصادف داشته و حالا در كما فرو رفته. Bright Falls مظهر روحش هست كه در جنگل گم شده است. وضعيتي كه در حالت كما دارد نيمه شفاف هست و اون حداقل مي دونه كه مي تواند مراحلي كه قرار است در داستان پيش رود را دستكاري كند اما دقيقا نمي داند چگونه. اون هر چي بيشتر سقوط ميكنه همه چي در اون شهر كوچيك بد قيافه تر و سو رئال تر مي شود. اين بستگي به Alan دارد كه Bright Falls بتواند او را به طرف تاريكي مطلق بفرستد ( كما موقت ) يا اينكه بتونه راه خودش به سمت روشنايي پيدا كند ( هوشياري )

Markus :حدست كامل هست. صبر كن ! اين موضوعي هست كه به ما به اون اشاره نكرديم ؟

نظرت در مورد جلو گيري ار كپي كردن بازي چي هست ؟

Markus :اين يكم زود هست كه Remedy در اين مورد نظر دهد. اين مسئوليت Microsoft هست. البته من فكر نميكنم با بازي هاي ديگر براي Games for Windows فرق داشته باشد.

در اولين Trailer بازي ما Alan ديده بوديم كه لباس و شال گردن قرمز داشت و يك باروني سبز به تن داشت. مي خواهم بدونم كه اين طراحي دور انداخته ايد يا اين قابليت وجود دارد كه Alan لباسش را عوض كند.

Markus :ما استيل Alan Wake بعد از اولين نمايش عمومي بازسازي كرديم تا بتوانيم شخصيت وي را بهتر در بازي ثابت كنيم.

alan-wake-1.gif

نظر Remedy در مورد X360 و PS3 ؟

Markus: من خوشحالم كه شما ها رو مي بينم انقدر براي اين پلتفرم ها احساس به خرج مي دهيد. نكته اول من هيچ وقت پلتفرم مشخصي را اعلام نكرده بوديم به جز اينكه بازي براي كنسول هاي نسل بعد عرضه مي شود. نكته دوم اين هست كه Microsoft فشاري را براي بدست اوردن حق انتشار بازي به ما وارد نكرد.

زماني كه اين تصميم گرفته شد بازي سازي براي PS3 يك مسئله ناشناخته براي بازي سازان 3rd Party در سال اواسط سال 2005 بود. در حالي كه PS3 امروزه بازي هاي خوبي دارد و دستگاه بسيار خوبي است اما هنوز بسياري از سازندگان اينطور ميگويند كه بازي سازي براي PS3 بسيار پر هزينه تر و اهسته تر از X360 است. ما مطمئنا هيچ مخالفتي با PS3 نداريم. و ما هنوز يكي از سازندگان بازي براي PS3 هستيم. اين يك تصميم بزرگ براي ما بود كه براي Alan Wake با يك ناشر first party همكاري داشته باشيم اما فكر ميكنم اين تصميم خوبي براي بازي و كمپاني بود.

.

من قصد بحث بیهوده ندارم...ولی الان این عکس رو دیدم واقعا هیچ چیزی خارق العاده ای نداره...
مثلا بخوام ضایع کنم...کافیه شاخ و برگ درخت های سمت راست تصویر رو ببینید...

من به بزرگی این بازی شکی ندارم...ولی حالا بمونید اینجا واسه خودتون از روی 4 تا عکس 2 تا تریلر که سرجمع به 2 دقیقه هم نمیرسه صحبت های کارشناسی کنید و قسمت مختلف بازی رو تجزیه تحلیل کنید..

کسرا ممنون بابت خبر. :love:
يعني نور پردازي ، انعكاس تصاوير در آب ، طراحي كشتي ، وسيعت محيط و... رو گذاشتي كنار و فقط چسبيدي به يك درخت ؟

http://i42.tinypic.com/nf1pva.jpg

رو ببين اگر واقعا اين اعتقاد دراي اين هم چيزي نيست كه بيخيال.

ولي من تجزيه تحليل نكردم و فقط معتقدم اون عكس در مقابل گرافيك نهايي AW پشزي ارزش نداره چون سازنده اش Remedy هست.

اين عكس در سه حالت آفتابي ، مه گرفته و غروب خورشيد در بازي رو نشون ميده كه ميشه يك گردش 12 ساعت رو نام گذاشت به چه زيبايي طراحي شده.

:eek:اگه اون عکس دومیه از گیم پلی بازی باشه واقعا باید گفت.... :eek:اصلا نمیدونم چی بگم
عین دمویcg میمونه:eek:خدا پدر این remedy رو بیامرزه:biggrin1:اگه واقعا حقیقت داشته باشه تازه به قدرت 360 ایمان میارم.
یا حق

من قصد بحث بیهوده ندارم...ولی الان این عکس رو دیدم واقعا هیچ چیزی خارق العاده ای نداره...
مثلا بخوام ضایع کنم...کافیه شاخ و برگ درخت های سمت راست تصویر رو ببینید...

من به بزرگی این بازی شکی ندارم...ولی حالا بمونید اینجا واسه خودتون از روی 4 تا عکس 2 تا تریلر که سرجمع به 2 دقیقه هم نمیرسه صحبت های کارشناسی کنید و قسمت مختلف بازی رو تجزیه تحلیل کنید..

کسرا ممنون بابت خبر. :love:

جواتی واسه PC هم میاد ها :دی

جواتی واسه PC هم میاد ها :دی
میدونم بابا :دی واسه PC هم نیاد که آخرش من بازی می کنم نگران نباش :دی من الان تنها مشکلی که با این بازی دارم این ـه که نمیدونم قرار ـه توش چی کار کنیم....یعنی گیم پلیش واسه من مجهول ـه !!!

بعد نکته مهم اینجاس بازی سازنده اش Remedy هست و با توجه با شاهکار های قبلی انتظار ازش خیلی بالاس و منم روز به روز با توجه به اینکه نه میگن بازی کی قرار هست عرضه بشه نه توضیحی میدن که بازی قرار ـه چه روندی داشته باشه توی گیم پلی و هزار نکته مجهول دیگه...دارم حس بدی پیدا میکنم :|
گرافیک بازی هم سطح خیلی عالی داره و منکرش نمیشم...ولی هر جا که بحث در مورد خود بازی میکنم میان واسه من 4 تا عکس از گرافیک بازی میگذارن...آخه کی در مورد گرافیک بحث میکنه؟!(البته تو پست قبلیم یه کم شاکی شدم از این حرکت)

پ.ن:کلا مفهوم پست منو بفهمید بعد عکس بذارید بگید گرافیک بازی فلانه...(توی بالا بودن گرافیک بازی شکی ندارم ولی وقتی زیاد تعریف میکنید انتظار ایراد گرفتن در سطح ذره بینی هم باشید:-" )

به نظر من نسخه PC با 360 از لحاظ گرافیک موقعی که بیان فرق چندانی با هم ندارن البته آره یک Pc ابر غول باشه شاید کمی بهتر باشه ولی به نظر من بازی کردن این بازی روی 360 لذت دیگه ای داره اون هم با دسته ویبره دارش که در هنگام ترس خیلی به درد میخوره .

اكه درست ترجمه رو خونده باشي كه شك دارم كفته كه عكسها همكي به 720p ‎درآوردند يعني كرافيك360
اون گفته 720 ميشه ولي توضيح نداده چه تغييري ميكنه مطمئنا فكر نمي كنم X360 بتونه جزئياتي رو كه Remedy روي اون كامپيوتر توي 2006 نشون داد رو به نمايش بزاره!

يادم نيست CPU اينتل چهار هسته اي بود فكر كنم (ياري كنيد) بعد توقع داري نسخه X360 و PC يكي باشه؟

Last edited by a moderator:
من هنوز موندم واقعا متوجه نمیشین که سخت افزار کنسول کاملا بر اساس طراحی بازی ساخته شده کنسول 360 و حالا چه PS3 قدرت خودشون رو در بخش گرافیک نشون دادن من موضوعی به نام این که pc از لحاظ گرافیک خیلی با کنسول ها تفاوت دارن رو نمیپذیرم .

ولی به نظر من بازی کردن این بازی روی 360 لذت دیگه ای داره اون هم با دسته ویبره دارش که در هنگام ترس خیلی به درد میخوره .

اتفاقا من برعكس تو فكر ميكنم . نميدونم چرا همش حس ميكنم كه بازي كردن alan wake بيشتر با pc لذت داره . كلا اون بازي هايي كه عميق هستند از هر لحاظ كه alan wake هم يه چنين چيزي به نظر مياد با pc بيشتر ميچسبه , علتش هم اينه كه حداقل براي من تمركز در pc بيشتره . كلا حالت قرار گيري مانيتور و ماوس و كيبورد يه طوري هستند كه ادم حس ميكنه pc را بغل كرده :biggrin1:
كلا دلايلم زياده براي اين بحث كه بايد يه صفحه اي را پر كنم . هر بازي يه پلتفرمي داره در نوع سبك و اكشن و گيم پلي كه داره .
نخود نخود هركه خانه خود :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or