صحبت هاي مسئول Remedy درباره Alan Wake

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

فروم Alan Wake كاملا شلوغ هست و MarkusRMD كه بيشتر جواب هاي رسمي اين فروم را مي دهد به سوالات زير جواب داده است.

alanwake1.jpg

ايا تمام Trailer بازي برگرفته از Engine شما بود ؟

Markus :بله تمام انها برگرفته شده از Engine بازي بود. افكت depth-of-field هم بعد ها براي بالاتر بردن و بهتر كردن جلوه هاي داستاني به كار رفته و اضافه شده بود.

براي Trailer شما از چه پلتفرمي استفاده كرده ايد ؟

Markus : خب PC . همچين عكس ها كه رزولوشن انها 1080P و داراي AA 4X بود و ما براي اينكه انها را در اينترنت قرار دهيم تا 720P انها را پايين اورديم. ما فقط چندين عكس از بازي را نشان داديم. افكت depth-of-field ما بعدا به براي جلوه هاي داستاني اضافه كرديم . ما همچنين مي خواستيم عكس هايمان قابل پرينت گرفتن هم باشه در حالي كه رزولوشن بالايي هم دارد. بازي براي X360 بسيار خوب به نظر مي رسد اما در 720P اجرا مي شود.

در يكي از عكس ها كه يك اتاق نشان مي دهد از افكت Depth-of-Field فوق العاده اي استفاده شده ايا Real-Time هست ؟

Markus : اون عكس از Trailer سينمايي بازي گرفته شده است. ما قصد استفاده از افكت Depth-of-Field براي بهتر نشان دادن داستان را داشتيم اما حداقل در حال حاضر اين به صورت يك offline post process خواهد بود. وگرنه عكس كاملا توسط Engine بازي رندر شده است.

شما مي تواني به ما به تاييد كني كه Alan Wake از تكسچر هاي بسيار بسيار حجيم استفاده مي كند ؟

Markus : تكسچر هاي بسيار حجيم( Ultra large texture) يك نوع تكنيك نيست. خيلي سخته گفتنش اما ما تكسچر ها در يك جفت مراحل جريان مي دهيم.

alan_wake_forest_mining_car.gif

ايا اين عكس بالا از game play بازي هست ؟

Markus : اره !!

من Trailer جديد رو ديدم و فكر كردم بعضي چيز ها در بازي فرق كرده است. بازي چه فرق هايي با Trailer 2006 دارد ؟ ايا بيشتر ظاهر Brightfalls را تغيير داده ايد يا تغييرات در مورد افكت هاي بصري و پوليگان ها هست ؟

Markus : سنت در Remedy اين هست كه تكنولوژي ساخت به طور ثابت بالا رود. اين همون تكنولوژي سال 2006 است اما از هر جهتي بهتر تكرار شده است. و خيلي واضح هست كه ما زمان بيشتري داشتيم كه بر روي جنبه هنري بازي هم كار كنيم. زيرا اين انصاف نيست كه با تيم مستعد هنري كه ما داريم فقط به تكنولوژي بازي اهميت دهيم.

ميزان Bloom ( يك افكت نور پردازي ) بازي هم دوباره مورد بحث قرار گرفته شده است. ماحتي يك Slider بر طرف كردن اشكلات در صحنه هاي RT داريم. ما در حقيقت مي تواينم كار هاي زيادي روي تصاوير انجام دهيم تا انها را واقعي تر و مطابق با تجربيات يك انسان واقعي قرار دهيم.

Alan يك تصادف داشته و حالا در كما فرو رفته. Bright Falls مظهر روحش هست كه در جنگل گم شده است. وضعيتي كه در حالت كما دارد نيمه شفاف هست و اون حداقل مي دونه كه مي تواند مراحلي كه قرار است در داستان پيش رود را دستكاري كند اما دقيقا نمي داند چگونه. اون هر چي بيشتر سقوط ميكنه همه چي در اون شهر كوچيك بد قيافه تر و سو رئال تر مي شود. اين بستگي به Alan دارد كه Bright Falls بتواند او را به طرف تاريكي مطلق بفرستد ( كما موقت ) يا اينكه بتونه راه خودش به سمت روشنايي پيدا كند ( هوشياري )

Markus :حدست كامل هست. صبر كن ! اين موضوعي هست كه به ما به اون اشاره نكرديم ؟

نظرت در مورد جلو گيري ار كپي كردن بازي چي هست ؟

Markus :اين يكم زود هست كه Remedy در اين مورد نظر دهد. اين مسئوليت Microsoft هست. البته من فكر نميكنم با بازي هاي ديگر براي Games for Windows فرق داشته باشد.

در اولين Trailer بازي ما Alan ديده بوديم كه لباس و شال گردن قرمز داشت و يك باروني سبز به تن داشت. مي خواهم بدونم كه اين طراحي دور انداخته ايد يا اين قابليت وجود دارد كه Alan لباسش را عوض كند.

Markus :ما استيل Alan Wake بعد از اولين نمايش عمومي بازسازي كرديم تا بتوانيم شخصيت وي را بهتر در بازي ثابت كنيم.

alan-wake-1.gif

نظر Remedy در مورد X360 و PS3 ؟

Markus: من خوشحالم كه شما ها رو مي بينم انقدر براي اين پلتفرم ها احساس به خرج مي دهيد. نكته اول من هيچ وقت پلتفرم مشخصي را اعلام نكرده بوديم به جز اينكه بازي براي كنسول هاي نسل بعد عرضه مي شود. نكته دوم اين هست كه Microsoft فشاري را براي بدست اوردن حق انتشار بازي به ما وارد نكرد.

زماني كه اين تصميم گرفته شد بازي سازي براي PS3 يك مسئله ناشناخته براي بازي سازان 3rd Party در سال اواسط سال 2005 بود. در حالي كه PS3 امروزه بازي هاي خوبي دارد و دستگاه بسيار خوبي است اما هنوز بسياري از سازندگان اينطور ميگويند كه بازي سازي براي PS3 بسيار پر هزينه تر و اهسته تر از X360 است. ما مطمئنا هيچ مخالفتي با PS3 نداريم. و ما هنوز يكي از سازندگان بازي براي PS3 هستيم. اين يك تصميم بزرگ براي ما بود كه براي Alan Wake با يك ناشر first party همكاري داشته باشيم اما فكر ميكنم اين تصميم خوبي براي بازي و كمپاني بود.

.

به نظرم گرافیک همه چیز نیست(farcry 2)) بازی باید روون باشه و وقتی که داری بازیش میکنی حس حداقل فیلم بهت دست بده (مثل GTA) نه همش مثلا از یک بلندی پرت شه پایین چون یکم دکمه را زیاد فشار دادی
(miror edge), , و باید نو آوری داشته باشه البته نو آوری که درست بتونه خودش را نشون بده نه با هزارتا باگ و و حال بهم زنی دیگه Alone in the Dark

در کل اگر این بازی بتونه حس Farenhite را به من القا کنه بهترین هست
این عکس ها را هم بریزید دور خداییش کجای این عکس ها بیماری قلبی به آدم میده از این بالاترش هم هست نمونش Mass effect اون همه عکس ازش بود که آخر جزییات بود خوب چی شد همه میگفتن قلبت میگیره فلان میشه حتی اسمش بین بهترین RPG ها هم نیومد

پستهای مقایسه ای حذف شدن چون نتیجه ای جز جار و جنجال ندارن.
--------------------------
اكه درست ترجمه رو خونده باشي كه شك دارم كفته كه عكسها همكي به 720p ‎درآوردند يعني كرافيك360
حدودآ 2 ماه قبل یکی از سازنده های بازی توی سایت خود بازی گفته بوده که عکسها و تریلر برای نسخه PC هستن پس نمیخواد شما شک کنی. در ضمن 720p هم اشاره به رزولوشن بازی هست یعنی وقتی یه عکس رو از 1080p میارن روی 720p یهویی گرافیک PC نمیرسه به 360 ! افکتها و ویژگی هایی مثل Depth Of Field , AA , ... هستن که تفاوت گرافیکی رو میسازن نه رزولوشن و فلان p و ...
خود طرف هم گفته : ما براي اينكه انها را در اينترنت قرار دهيم تا 720P انها را پايين اورديم.
نه اینکه : ما براي اينكه نسخه 360 را نمایش دهیم تا 720P انها را پايين اورديم.
کلآ تا حالا هیچ عکس و تریلری از نسخه 360 بیرون نیومده و از اولین نمایشهای بازی (که با CPU اینتل بود) تا همین چند وقت پیش برای نسخه PC هست.

اتفاقا من برعكس تو فكر ميكنم . نميدونم چرا همش حس ميكنم كه بازي كردن alan wake بيشتر با pc لذت داره . كلا اون بازي هايي كه عميق هستند از هر لحاظ كه alan wake هم يه چنين چيزي به نظر مياد با pc بيشتر ميچسبه , علتش هم اينه كه حداقل براي من تمركز در pc بيشتره . كلا حالت قرار گيري مانيتور و ماوس و كيبورد يه طوري هستند كه ادم حس ميكنه pc را بغل كرده :biggrin1:
كلا دلايلم زياده براي اين بحث كه بايد يه صفحه اي را پر كنم . هر بازي يه پلتفرمي داره در نوع سبك و اكشن و گيم پلي كه داره .
نخود نخود هركه خانه خود :biggrin1:
خوشحالم از اين كه بالاخره تو يه زمينه باهات هم عقيده ام.:biggrin1:
جداي از كنترل، بخواي اين گرافيك خيره كننده رو ببيني فقط بايد تو PC بازي كني.
من هنوز موندم واقعا متوجه نمیشین که سخت افزار کنسول کاملا بر اساس طراحی بازی ساخته شده کنسول 360 و حالا چه PS3 قدرت خودشون رو در بخش گرافیک نشون دادن من موضوعی به نام این که pc از لحاظ گرافیک خیلی با کنسول ها تفاوت دارن رو نمیپذیرم .
نمونه ي كامل اين تفاوت بازي Crysis.

بلاخره آدم رو pc یه آزادی عمله دیگه ای داره!
بعد موس کجا و دسته کجا!!!!
ولی این وسط یه چیزم میمونه اونم برای درک کامل گرافیکش باید تلویزیون خونتو(ترجیحا HD:cheesygri) بیاری وصل کنی به pc

با سلام
بلاخره آدم رو pc یه آزادی عمله دیگه ای داره!
بعد موس کجا و دسته کجا!!!!
ولی این وسط یه چیزم میمونه اونم برای درک کامل گرافیکش باید تلویزیون خونتو(ترجیحا HD:cheesygri) بیاری وصل کنی به pc
موافقم
البته معمولا pc رو میبرین وصل میکنن به تلویزیون, نه تلویزیونو بیارن وصل کنن به pc:biggrin1:
ولی از این تعجب میکنم که چرا هیچ چیزی از گیمپلی نشون نمیدن.از گرافیک که به اندازه ی کافی دیدیم.

خوب اگه کارت گرافیک شما بکشه و مانیتورتونم رزولوشنشو ساپورت کنه از 1080 بالاتر هم میتونی اجرا کنی:cheesygri
بلاخره 360 هم یک کنسول هست و کنسول محدوده!
همین الانش هنوز بازیی جز top spin که یه محیط بسته بود نتونسته رو 1080p اجرا بشه!
مثلا اگه بخوان رو 1080p نیتیو بزارن رو 360 فکر کنم 12-13 تا بیشتر فریم نده:p

وقتی remedy سازنده باشه کیفیت بازی از قبل معلومه. فقط امیدوارم این اتفاقات مسخره که برای بازیهای GFW افتاده (مشکل سیو GeOW که باید یادتون باشه؟ و ....) برای این بازی نیفته. اصلا حال چرخیدن توی صد تا سایت جهت یافتن یک راه حل برای مشکل نیستم.

من نمیدونم باید چه جوری صحبت کنم درسته حرف دوستی که گفته بازی Crysis در PC عالی هستش شکی نیست ولی باز هم شما حساب کنید فقط قیمت PC که باید داشته باشین و کیفیتی که ازاین بازی بخواین چقدره کارت گرافیکش فقط خودش قیمت یک کنسول نسل جدید میشه در ضمن من هم مثل شما خودمو با PC خفه کردم هر وقت کارت جدیدی میومد سریع کارت رو عوض میکردم و همش به فکر به روز کردن PC بودم ولی همیشه بازی هایی روی کنسول میومدن که حسرتش رو میخوردم الان چه فرقی میکنه برای منم فرقی نداره هر پلتفرمی بهتر باشه من اونو ترجیح میدم بازی هایی مثل RE5 یا FIFA 09 که اولی فقط برای کنسول هستش و دومی درسته برای PC هستش ولی نسخه کاملا متفاوت که حا لا شما یک ابر کامپیوتر داشته باش وقتی نتونی اونو بازی کنی چه فایده ای داره کنسول PS3 بازی های انحصاری عالیش و همینطور XBOX 360 هم با بازی های انحصاری خودش در ضمن باید بازی هایی مثل MGS4 و GEow2 هم از لحاظ گرافیکی عالی هستن و قدرت کنسول ها در بخش گرافیک هیچ وقت فکر نمیکردم تا این حد بالا باشن در ضمن بازی هایی هم که برای این دو کنسول اومدن از لحاظ گرافیکی فرق چندانی با Pc ندارن چون این خودش یک بحث جداگانه داره که یک Pc چرا با این هم قدرت البته با ارقام واعداد فرق چندانی از لحاظ گرافیک با کنسول ندارن من اینو میگم PC در کل برای بازی ساخته نشده نمیگم اصلا به درد نمیخوره نه اگه یک PC عالی داشته باشین و پول برای شما مفهومی نداره گزینه عالی هستش ولی همیشه از از چند جهت رنج میبره با زی های انحصاری کنسول ها که کاملا مشخص باید باشه چون شرکت ها باید این کا رو بکنن تا کنسول هاشون فروش بره ولی به نظر من در کل چه از لحاظ اقتصادی و چه از لحاظ تنوع بازی و بسیاری از نکات دیگر کنسول گزینه به مراتب بهتر از PC هستش با زهم تاکید میکنم هم ما با هم فرق دارن و چه از نظر فکری و..... همینطور نظرات مختلف که همین موضوع باعث میشه که علایق من و شما با هم فرق داشته باشه ولی خودم که الان 25 سال سن دارم و از هفت سالگی دارم بازی میکنم از آتاری - فامیلی گیم - آمیگا - سگا - PS1 -PS2-XBOX 360 - و مابین PS2 تا این نسل هم PC که سه سالی به طور حرفه ای روی Pc بازی میکردم و تا الان این بنده حقیر به این نتیجه رسیدم که بازی کردن بر روی کنسول از دید من بهتر هستش .

آخرین ویرایش:
من نمیدونم باید چه جوری صحبت کنم درسته حرف دوستی که گفته بازی Crysis در PC عالی هستش شکی نیست ولی باز هم شما حساب کنید فقط قیمت PC که باید داشته باشین و کیفیتی که ازاین بازی بخواین چقدره کارت گرافیکش فقط خودش قیمت یک کنسول نسل جدید میشه در ضمن من هم مثل شما خودمو با PC خفه کردم هر وقت کارت جدیدی میومد سریع کارت رو عوض میکردم و همش به فکر به روز کردن PC بودم ولی همیشه بازی هایی روی کنسول میومدن که حسرتش رو میخوردم الان چه فرقی میکنه برای منم فرقی نداره هر پلتفرمی بهتر باشه من اونو ترجیح میدم بازی هایی مثل RE5 یا FIFA 09 که اولی فقط برای کنسول هستش و دومی درسته برای PC هستش ولی نسخه کاملا متفاوت که حا لا شما یک ابر کامپیوتر داشته باش وقتی نتونی اونو بازی کنی چه فایده ای داره کنسول PS3 بازی های انحصاری عالیش و همینطور XBOX 360 هم با بازی های انحصاری خودش در ضمن باید بازی هایی مثل MGS4 و GEow2 هم از لحاظ گرافیکی عالی هستن و قدرت کنسول ها در بخش گرافیک هیچ وقت فکر نمیکردم تا این حد بالا باشن در ضمن بازی هایی هم که برای این دو کنسول اومدن از لحاظ گرافیکی فرق چندانی با Pc ندارن چون این خودش یک بحث جداگانه داره که یک Pc چرا با این هم قدرت البته با ارقام واعداد فرق چندانی از لحاظ گرافیک با کنسول ندارن من اینو میگم PC در کل برای بازی ساخته نشده نمیگم اصلا به درد نمیخوره نه اگه یک PC عالی داشته باشین و پول برای شما مفهومی نداره گزینه عالی هستش ولی همیشه از از چند جهت رنج میبره با زی های انحصاری کنسول ها که کاملا مشخص باید باشه چون شرکت ها باید این کا رو بکنن تا کنسول هاشون فروش بره ولی به نظر من در کل چه از لحاظ اقتصادی و چه از لحاظ تنوع بازی و بسیاری از نکات دیگر کنسول گزینه به مراتب بهتر از PC هستش با زهم تاکید میکنم هم ما با هم فرق دارن و چه از نظر فکری و..... همینطور نظرات مختلف که همین موضوع باعث میشه که علایق من و شما با هم فرق داشته باشه ولی خودم که الان 25 سال سن دارم و از هفت سالگی دارم بازی میکنم از آتاری - فامیلی گیم - آمیگا - سگا - PS1 -PS2-XBOX 360 - و مابین PS2 تا این نسل هم PC که سه سالی به طور حرفه ای روی Pc بازی میکردم و تا الان این بنده حقیر به این نتیجه رسیدم که بازی کردن بر روی کنسول از دید من بهتر هستش .
با من که نبودی. از جهتی علاقه ای هم ندارم به این بحث های خنده دار بپردازم. ولی اولین چیزی که متاسفانه گیمرهای ما درک نمیکنند اینه که علاقه شخصی به سبک خاصی از بازیها تعیین کننده انتخاب پلتفورم بازی است. نه این گزینه ها مثلا ارزون بودن یا ... (که البته این ها هم توهمه و با قیمت یک کنسول میتونم براتون شخصا فقط یک کیس بنویسم ولی فقط یک کیس همون طور که یک کنسول فقط یک دستگاه است که هیچ چیز اضافه ای نداره) . اینکه شما دوست داری از سبک racing و tps استفاده کنی و نوع کنترل کنسول رو میپسندی اگر pc رو انتخاب کنی واقعا" اشتباه کردی و این موضوع همون طور صدق میکنه که اگر شما از سبک mmorg , FPS یا RTS خوشت بیاد و بری کنسول بخری. (منظور از کنسول xb و ps است) البته این بحث هم به همین سادگی نیست. شاید اینطوری بشه درک کرد چرا DS فروشش از PS3 و xb360 بیشتره.

از قدیم یه جمله من شنیدم و اون اینکه :(((کامپیوتر برای کاره و کنسول برای بازی.اگه میخوای بازی کنی اونم به صورت حرفه ای کنسول بخر.)))
یا حق

از قدیم یه جمله من شنیدم و اون اینکه :(((کامپیوتر برای کاره و کنسول برای بازی.اگه میخوای بازی کنی اونم به صورت حرفه ای کنسول بخر.)))
یا حق

چه جمله ی زیبایی!!:-"

حالا خواهیم دید رو کدوم حرفه ای تر(به قول شما)خواهد بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or