صحبت‌های Kojima درمورد MGS: Peace Walker

Victarion

Loyal Member
97MGS_PW_a3.jpg

Hideo Kojima درباره حضورش به عنوان کارگردان و نویسنده در تیم سازنده Peace Walker، گفت: ابتدا قرار بود نقش کمرنگ‌تری در ساخت این بازی داشته باشم، اما داستان بازی این اجازه را به من نداد.

وی در مصاحبه با بخش Playstation مجله Dengeki دراین رابطه گفت: "در ابتدا قصد داشتم یک طرح کلی از بازی تهیه کنم و آن را در اختیار تیم سازنده بازی قرار بدم. قرار بود به عنوان تهیه کننده در این پروژه حضور داشته باشم و بازی‌های دیگری به جز MGS بسازم، اما داستان بازی را در آمریکای جنوبی (کشور Costa Rica) قرار دادم و داستانی با زمینه Nuclear Deterrence (منع استفاده از سلاح‌های اتمی در زمان جنگ سرد) خلق کردم. به نظر رسید که این نوع داستان برای مخاطبان جوان به دلیل تفاوت سنی، پیچیده می‌شود. بالاخره در آخر تصمیم گرفتم که خودم پروژه را در دست بگیرم."

ایشان همچنین درمورد MGS: Rising نیز گفت این بازی به دلیل سبک Action متفاوتش، مانند دیگر بازی‌های سری MGS نخواهد بود.

منبع

با تشكر از خبر دوست خوبمون
مي خواستم بدونم اين بازي مثل portable ops مرحله اي هست
يا مثل mgs3 يك بازي يكپارچه با دمو هاي زيبا هستش؟
و اينكه اين بازي كي منتشر ميشه؟

من نمیدونم چه اصراری داره بگه این mgs rising بازی چرتی هست یکی نیست بگه خوب مرد حسابی اگر این بد باشه اسم خود بازی میره زیر سوال فقط برای اینکه بگه من هنوز با ps3 هستم این حرف را هی تکرار میکنه

با تشكر از خبر دوست خوبمون
مي خواستم بدونم اين بازي مثل portable ops مرحله اي هست
يا مثل mgs3 يك بازي يكپارچه با دمو هاي زيبا هستش؟
و اينكه اين بازي كي منتشر ميشه؟
با توجه به تریلری که از بازی نشون دادن به نظر میرسه که بازی بیشتر شبیه MGS3 هست و cutscene هم داره... در واقع اصلا شبیه به Portable Ops نیست.
من نمیدونم چه اصراری داره بگه این mgs rising بازی چرتی هست یکی نیست بگه خوب مرد حسابی اگر این بد باشه اسم خود بازی میره زیر سوال فقط برای اینکه بگه من هنوز با ps3 هستم این حرف را هی تکرار میکنه
کجا گفته Rising بازی بدی میشه؟ فقط گفته مثل بقیه MGS ها نیست... چون سبکش فرق داره!
حالا از این حرف ها شما چطوری برداشت کردی خدا میدونه...

هيچ اصراري نداره ، الان داره آماده سازي ميكنه پس فردا اگر يك بازي شمشير زني (مثلا ، فرض و...) ديديد جا نخوريد كه اين كه اصلا MGS نيست و...

سبك بازي با MGS 1,2,3,4 فرق فكوله معيار بازي روي اكشن هست نه مخفيكاري براي همين اصرار داره كه بگه نبايد انتظار يك MGS اصيل داشته باشيد.

کجا گفته Rising بازی بدی میشه؟ فقط گفته مثل بقیه MGS ها نیست... چون سبکش فرق داره!
حالا از این حرف ها شما چطوری برداشت کردی خدا میدونه...
یه MGS هست و یه سبک Stealth ... حالا اگه بخوان سبکشو تغییر بدن دیگه نمیشه گفت بهش MGS ...

این بازی فقط برای استفاده ی تجاری از موفقیت های قبلی سریMGS و استفاده از کاراکتر ها و داستان بازیه ...

یه MGS هست و یه سبک Stealth ... حالا اگه بخوان سبکشو تغییر بدن دیگه نمیشه گفت بهش MGS ...
اون وقت MGS4 خیـــلی Stealth بود دیگه؟!
crazy.gif
.
این بازی فقط برای استفاده ی تجاری از موفقیت های قبلی سریMGS و استفاده از کاراکتر ها و داستان بازیه ...
لابد چون واسه فلان کنسول انحصاری نیست، درسته؟

crazy.gif
.
نه ... MGS سوم شخص اکشن بود مثل Devil may cry :eek:..... نه.... سوم شخص شوتر مثل Gears of war :confused:

برادر من MGS یک بازی مخفی کاری بود یعنی Stealth که توی نسخه 3 و 4 و به خصوص توی نسخه چهارم آزادی عمل زیادی برای بازی باز قائل شده بود اما در کل روند اصلی و همیشگی این سری مخفی کاری بوده و هست و خواهد بود ......... اگر توسط هایدو کوجیما ساخته شود !!!!:biggrin1:

----------------------------------------------------------------

در مورد ازادی عمل یک مثال ساده هم می زنم شاید افاقه کنه !!!
من دفعه اول که MGS4 رو تموم کردم در کل دخل 436 نفر رو آوردم و فرستادم اون دنیای بازی !!!
اما دفعه آخر که بازی رو برای پنجمین بار تموم کردم فقط 4 نفر رو کشتم !!!:biggrin1:

مسئله این جاست که این بازی از هر بازی مخفی کاری هم مخفی کاری تره ...

اون وقت شما داری چی می گی انگار اصلا اینو بازی نکردی یا مثل پسر عمه ام بکش برو جلو RPG ورداشتی تا اخر بازی همرو با RPG ترکوندی رفتی تا آخر !!!!!!:eek:

اصلا این حرفی که زدی خیلی ناراحتم کرد ... متال گیر سولید Stealth نیست !؟!!!!!!!
crazy.gif

آخرین ویرایش:
crazy.gif
.

لابد چون واسه فلان کنسول انحصاری نیست، درسته؟
:confused::confused::confused:ملت داره خودشو داره جر میده که بدون کشتن و آلرت این بازیو تموم کنه که بتونه سخت ترین لول رو باز کنه، اون وقت میای میگی....
جز حالت آسون،دخلت درمیاد اگه بخوای آلرت بدی

پسر عمه ام بکش برو جلو RPG ورداشتی تا اخر بازی همرو با RPG ترکوندی رفتی تا آخر !!!!!!

دقیقا نکته اینجاست که وقتی تو یه بازی راکت لانچر وجود داره چجوری میشه یه بازی کاملا استیلث حساب کرد؟!!! بگذریم از لیست بلند بالای سلاح های این بازی
یا اینکه با وجود boss fight ها چجوری میشه به بازی استیلث گفت؟! نکنه مبارزه با باس فایت ها هم بصورت مخفی کاری هست؟
من این بازی رو بازی نکردم ولی گیم پلی های زیادی از این بازی دیدم.برداشت من اینه که بازی ترکیبی هست بین اکشن و استیلث, یعنی تو بازی به شما حق انتخاب میده.هرچند بعضی جاها این حق داده نمیشه و بازی کاملا اکشن میشه

دوستان یه خرده کمتر خوشمزه بازی در بیارن خیلی بهتره .
جالب اینه بچه هم میدونه MGS یک Stealth محض مثل هر بازی دیگه ای نیست و سبک خاصی داره و شاید به خاطر همین باشه که خیلی طرفدار داره در ضمن سبکش همونه که بالای لوگوش مینوسه Tactical Espionage Action

دوستان یه خرده کمتر خوشمزه بازی در بیارن خیلی بهتره .
جالب اینه بچه هم میدونه MGS یک Stealth محض مثل هر بازی دیگه ای نیست و سبک خاصی داره و شاید به خاطر همین باشه که خیلی طرفدار داره در ضمن سبکش همونه که بالای لوگوش مینوسه Tactical Espionage Action

نمی دونم می دونید یا نه اما توی بازی چیزی به اسم خط استامینا وجود داره ..... اگه تونستین بدون این که استامیناتون خالی بشه بازی کنید به سبک بکش برو جلو و مرحله ها رو تموم کنید به من هم خبر بدین:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or