صحبت‌های Kojima درمورد MGS: Peace Walker

Victarion

Loyal Member
97MGS_PW_a3.jpg

Hideo Kojima درباره حضورش به عنوان کارگردان و نویسنده در تیم سازنده Peace Walker، گفت: ابتدا قرار بود نقش کمرنگ‌تری در ساخت این بازی داشته باشم، اما داستان بازی این اجازه را به من نداد.

وی در مصاحبه با بخش Playstation مجله Dengeki دراین رابطه گفت: "در ابتدا قصد داشتم یک طرح کلی از بازی تهیه کنم و آن را در اختیار تیم سازنده بازی قرار بدم. قرار بود به عنوان تهیه کننده در این پروژه حضور داشته باشم و بازی‌های دیگری به جز MGS بسازم، اما داستان بازی را در آمریکای جنوبی (کشور Costa Rica) قرار دادم و داستانی با زمینه Nuclear Deterrence (منع استفاده از سلاح‌های اتمی در زمان جنگ سرد) خلق کردم. به نظر رسید که این نوع داستان برای مخاطبان جوان به دلیل تفاوت سنی، پیچیده می‌شود. بالاخره در آخر تصمیم گرفتم که خودم پروژه را در دست بگیرم."

ایشان همچنین درمورد MGS: Rising نیز گفت این بازی به دلیل سبک Action متفاوتش، مانند دیگر بازی‌های سری MGS نخواهد بود.

منبع

ricosev و Rover عزیز طوری حرف نزنید که انگار تنها خودتون اون رو بازی کردید. جوری در مورد Stealth بودن MGS4 گفتید که هرکی ندونه فکر میکنه این بازی بصورت مطلق Stealth ـه مثل MGS 1.
و سخت در اشتباید اگر فکر کنید RISING قوچی قوچی میشه مثل God of War یا DMC.

و سخت در اشتباید اگر فکر کنید RISING قوچی قوچی میشه مثل God of War یا DMC.

یک متال گیر اصیل بدون اسنیک معنی نمی ده ...:love:
اما بدون شک بازی قشنگی می شه چون هایدو نمی زاره این عنوان خراب بشه :cool:

مطمعن باشید نمیان عنوان رو خراب کنن ماکروسافت الکی پول به جایی نمیده نگید که هیچ چیزی این میون نبوده که خندم میگیره مطمعن باشید پشت پرده چیزیایی بوده که حتی تونستن این کوجیما رو بکشن به کنفرانس ماکروسافت پس بازی بدی نیست به طور حتم Mgs4 هم نیست ولی نو آوری های mgs را قول میدم داره

مطمعن باشید نمیان عنوان رو خراب کنن ماکروسافت الکی پول به جایی نمیده نگید که هیچ چیزی این میون نبوده که خندم میگیره مطمعن باشید پشت پرده چیزیایی بوده که حتی تونستن این کوجیما رو بکشن به کنفرانس ماکروسافت پس بازی بدی نیست به طور حتم Mgs4 هم نیست ولی نو آوری های mgs را قول میدم داره

الان این پست چه ربطی به این تاپیک داره؟ اینجا در مورد Rising صحبت نمیکنیم.
تو هر تاپیکی که اسمش MGS ـه ما باید این پست های شما رو ببینیم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or