شیاطین باز هم می گریند

.Evanescence.

کاربر سایت
[TABLE="width: 700, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]سری بازی های Devil May Cry محبوب ترین عنوان اکشن ساخته شده توسط استدیوی کپکام است..بازی ای با صحنه های اکشن زیبا، دلنواز و سریع و چشم گیر. این ها فقط چند نکته از صدها نکات قوت این بازی است، که باعث شده DMC طرفداران یادی را از سراسر جهان به سوی خود جذب کند. اما مهمترین نکته قوت این سری که باعث شده این بازی پس از چهار شماره همچنان بسیار پرطرفدار باشد، شخصیت فوق العاده محبوب ، جذاب و زیرک Devil May Cry است، این شخصیت کسی نیست جز دانته با موهای سفید و چهره ای دوست داشتنی که دشمنان خود را با ده ها شکل مختلف از پا در می آورد؛ گویا دانته امضای این عنوان شده است!

78d5691c824e.jpg

زمانی که در TGS 2010 کپکام اعلام کرد قسمت بعدی این سری که یک بازسازی از عنوان DMC است را به استدیوی Ninja Theory داده است، طرفداران این سری شوکه شدند. اما این پایان کار نبود، چیزی که نینجا تئوری نشان داد برای طرفداران نامید کننده به معنای واقعی بود! دیگر خبری از دانته ی مو سپید، شوخ طبع و زیرک نبود، بلکه پسری با چهره ای غربی، موی سیاه و سر و وضعی که کم از معتادان نداشت به عنوان دانته رو نمایی شد. طرفداران این سری نام ریبوت یا راه انداری مجدد این سری را نسبت به قسمت بعدی یا DMC 5 مناسب تر دیدند .
به چشم خیلی از طرفداران این ایده واقعا حرکتی بد، و تنها کسی که این کار را می توانست با این سری کند Ninja Theory بود. اما اکنون ما دلائلی می آویم که نشان می دهد این بازی می تواند به یک بازی زیبا و تازه مبدل گردد:

داستانی سینمایی تر

درگیری بین داستان و شخصیت یکی از تخصص های Ninja Theory است. کاری که به خوبی در عناوین Enslaved و Heavenly Sword انجام داد، حال آنها در این زمین بر روی بازی DmC تمرکز کردند تا به خوبی شاهد درگیری ها میان احساسات و پیچیدگی های داستانی و شخصیت ها باشیم. بازی های قبلی این سری همیشه سبک را بر محتوا ترجیح می دادند، اما اکنون می توان امیدوار بود که این استدیو توازنی را در این میان برقرار کند.
بعلاوه استفاده از تکنیک های شخصیت پردازی و عملکرد آنها در کنار تجربه آقای Andy Sekris می تواند امیدوار کننده باشد. او باعث شد Ninja Theory یکی از رهبران این صنعت در بیان کردن احساسات شخصیت بازی ها باشد. چیزی که به خوبی در سری Enslaved دیده بودیم.او تجربه و دانش خودش را با خلق Gollum در سری Lord of The Ring به نمایش گذاشت. به نظر می رسد که Ninja Theoy قصد دارد تا از تجربیات آقای "سرکیس" به نحو احسن در این عنوان استفاده کند.

97838c579c3b.jpg

مدرن تر شدن گیم پلی

گیم پلی سری DMC همیشه یکی از بهترین و بی نظیرترین گیم پلی ها ست، اما وابستگی آن به گیم پلی مخصوص بازی های ژاپنی این عنوان را کمی رنج می دهد. سازندگان و ناشر ژاپنی این بازی همیشه سعی داشتند تا این بازی را در نسل جدید مدرن تر کنند. پس آنها برای این مدرن سازی ساخت این شماره را به استدیویی واقع در انگلستان سپردند.
در نسخه های قبلی احساس می شد مناطق بازی بی ربط و منفصل طراحی شده اند. راهکار در نظر گرفته شده برای خلاصی از این انفصال این بود که مناطق کاملا جدیدی وارد دنیای DmC شود. باید یک راه مستقیم و بی وقفه بین یک منطقه با منطقه بعدی وجود داشته باشد، این نمونه ها به یک استاندارد در این سبک تبدیل شدند. بازی هایی مثل God of War و Darksider نشان دادند که وقتی ناگهانی از یک منطقه به منطقه دیگر نرویم چقدر و کمی وقت صرف گشت و گذار کنیم چقدر می تواند برایمان تاثیر گذار باشد. با این کار این حس به شما داده می شود که در شما در این بازی همه چیز را در دست دارید.

در میدان های مبارزه کمی فضاهای بیشتری در اختیار ما است. در نسخه ی قبلی با دانته (یا نرو به عنوان شخصیت اصلی) با شروع یک میان پرده دسته ای از موجودات و دشمنان ظاهر می شدند. در این بازی نیز همان اتفاق خواهد افتاد اما این بار ما شهر Limbo که شهر شیاطین است را داریم، شهری که شیاطین طغیان گرش خواهان ورود به دنیای واقعی هستند و این شمایید که باید مانع آنها شوید.
کارگردان بصری در یکی از بلاگ های US PlaysStation گفته بود: " ما می خواستیم یک دلیل برای این که چرا دیوار ها نزدیک می شوند و شما را به دام می اندازند پیدا کنیم. نه تنها شما را به دام می اندازند بلکه دشمنان مانند سلول های خون در آن منطقه رشد می کنند. آن مانند یک سرطان بدخیم هستند.این کارها باعث می شود که ما فکر کنیم Ninja Theory قصد دارد عنوانی یکپارچه و بدون شکست را عرضه کند.

1d7118d88d55.jpg

گاهی قمار بزرگ بهایی دارد

صرف نظر از این که یک بازی متفاوت در سری خودش با انتقادهای زیادی رو به رو می شود، به نظر اکثر طرفداران سری DMC کپکام در این زمینه به مشکل خورده و بهتر بگوییم، دچار شکست شده. DMC4 کاملا از این سری خارج بود، بیشترین وقت بازی با Nero پیش می رفت و دیگر جذابیت آن، شمشیر زن مو سفید (دانته) و تفنگش تقریباً از بازی حذف شده بودند. گیم پلی نیز کمی فرق می کرد، شمشیر وی موتور قدرتش بود و برای حمله های ویران کننده احتیاج به تامین انرژی داشت، و دست شیطانی نرو ( Devil Bringer ) به تنهایی یک نابودگر بود.این ها تلاش کپکام برای رنگ و بویی تازه دادن به این سری قبل از این که کهنه شود بود.
اما اکنون آنها با DmC یک قدم جلوتر می آیند و با سپردن آن به دست استدیویی غربی برای بازی را از نو تفسیر می کنند. البته ممکن است با این کار تعدادی از طرفداران نامید شوند، یا حتی از سازنده دلگیر شوند، اما شما فکر کنید اگر Warner Bros ساخت Batman جدید را به Christopher Nolan نمی سپرد آیا شاهد چنین شاهکاری می شدیم؟

df28f8b7d14a.jpg

یک داستان اصیل

حالا که صحبت از بتمن شد، می توانیم شباهت هایی بین DmC و Batman Begins را تصور کنیم و آن نوشتن یک داستان از نو و از ریشه است. ما فضایی کاملاً آزاد برای خلق دنیایی نو داریم. همه چیز را از نو می نویسیم بدون آنکه توجهی به گذشته کنیم.
هنگامی که طرفداران بازی اولین تریلر بازی را که از سوی Ninja Theory نمایش داده شد دیدند، دانته یک جوان ولگرد، مو سیاه و سیگاری بود. بله اون واقعا این همه تغییر کرده ولی کی اهمیت میده؟ این همان ریشه های داستان است، که برای دانته جدید تعریف نشده. او یک جوان سرکش است. این زیاد فرقی نمی کند که وی به چه چیزی یا چه کسی تبدیل شده، بر عکس قیافه ی او، دیدن سبک جنگیدنش به ما یک بینش نسبت به شخصیت او می دهد و این که چطور مبارزه در خیابان را آموخته است.

9e4ff886ade1.jpg

یک پارچه شدن بشکل و سبک

یک بار دیگر دوست دارم همان Devil May Cry شیک و زیبا رو ببینم، اما یک چیز که فکر میکنم Ninja Theory آن را رو بهبود بخشیده، شکل و سبک دنیای DmC است. چیزهایی در مورد جذابیت، پیشرفت و مدرن کردن بازی و انیمیشن های آن.
هر چیزی که ما از Ninja Theory دیده ایم، نشان از وسواس بیش از حد سازنده در مورد حس هنری بازی دارد. آنها با خلق این حس زیبا در بازی هایشان به خوبی خود را مطح کردند. هر کسی که Enslaved را بازی کرده باشد میداند که بازی واقعا محیط خوبی داشت و DmC این حس و محیط و هنر زیبا را یک مرحله بالاتر خواهد برد. تجهیزات و ساختمان ها با یک صورت خاص با یک جنب و جوش که با نگاه دشمنان و شخصیت ها تطابق دارد ساخته شدند. همه چیز مانند یک اپرا دارای هارمونیست.
ما نمی توانیم برای دیدن محیط ها و تجهیزات مختلف در بازی صبر کنیم.
e1eaa32d10b6.jpg

Hideaki Itsuno هنوز در ساخت بازی نقش دارد

طرفداران ممکن است این ریبوت را یک شکست بدانند. این بازی فقط به دست Team Ninja ساخته نمی شود، آقای Hideaki Itsuno کارگردان تمام سری بازی های DMCاز قسمت دوم به بعد، در کنار Tameem Antoniades کارگردان بصری Team Ninja کار می کند. درست است این بازی از همه جهت از ریشه اصلی خارج شده ولی شما می توانید با خیالی آسوده مطمئن باشید که این واقعا که این بازی یک Devil May Cry است و شیاطین در این بازی خواهند گریست.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
منبع

آخرین ویرایش:
این بازی مصداق همون داستان تلخ " زن بیوه " ـست که گفتم. بعد ها؛ همونجور که الان پیش لرزه هاش ُ می بینیم؛ با لیاقت ها و با استعداد ها خودشون ُ می فروشن به همین شکم گنده هایی مثل Capcom و Activision و EA و ما می مونیم و حوضمون و روح یه زن بیوه که مجبوره ...

هر چی هم بشه وقتی اصالت نداره؛ وقتی یه شبه دودمان و نصب یه فرنچایز قدیمی به خاکستر تبدیل میشه؛ بازم پشیزی ارزش نداره.

من به اين بازي خيلي اميد دارم.با اينكه كلا سري DMC رو تجربه كردم و اين تغييرات زياد به مزاج من خوش نيومد ولي بازي به اين بازي خيلي اميد دارم و مطمئن هستم عنوان موفقي ميشه.

یرا pc هم میاد؟؟

عجب میتونستی جای اینا بنویسی دستت درد نکنه هم کوتاه تر بود هم خوشگل تر:d
like برای همچین مواقعی ساخته شده که اسپم نشه
--------------------------------------------------
من که نسخه قبلیش روی pc بازی کردم هر کاری کردم نتونستم غول اولش بکشم از بس سخت بود ........دیگه بیخیال این بازی شدم :d

یکی از دلایلی که میشه به این بازی امیدوار بود، آخرین تریلر منتشر شده بود. بخش گیم پلی خوب بود. حالا دانته اش افتضاحه! به معنای واقعی! اما باقی داستانا خوبن.

یکی از دلایلی که میشه به این بازی امیدوار بود، آخرین تریلر منتشر شده بود. بخش گیم پلی خوب بود. حالا دانته اش افتضاحه! به معنای واقعی! اما باقی داستانا خوبن.
منم تریلر رو دیدم . همه چیز از نظر من خیلی خوبه . یعنی گیم پلی و گرافیک و این چیزا فقط تنها مشکل قیافه این پسرست که تو کتم نمیره .

اگه واقعا قصدشون این هست که DmC رو یه تکون حسابی بدن، دارن کار درستی میکنن. البته کپکام، پی همه چیز رو به تنش مالیده. چون ممکنه عده ای از طرفدارها ازبازی خوششون نیاد و از کپکام دلخور بشن. ولی به هر حال یه تکون واسه این عنوان قدیمی و محبوب لازم بود.
من خودم هنوز این قیافه نکبت دانته رو هضم نکردم. :|

الان تاپیک رو دیدم اصلا همینطور مات موندم :-o

این همه زحمت ترجمه ام به هدر رفت :((:دی

ممنون از نیلوفر خانوم برای ترجمه خوبشون البته فقط این یه بخش رو با اجازه ایشون میزارم :

یک داستان Origin و سر آغاز همه چیز

صحبت از بتمن شد ، در واقع بخش هایی هست که میشه توی اون DmC رو با فیلم Batman Begins مقایسه کرد . هر دوی اونها داستانی Origin هستن ( ریشه ایی ، سرآغاز ) ، این موضوع به این معنیه که جا برای خلاقیت و نوآوری توی داستان وجود داره ، البته تا جایی که نسبت به داستان اصلی کاملا غیبه نشه و اتفاقاتی رو که ما در مورد آینده میدونیم و دوستشون داریم رو تغییر نده

هر چند از همون اولین نگاه هوادارای بازی نسبت به Dante نینجا تئوری خیلی معترض بودن . دانته موهاش سیاه شده ! زندانیه ! سیگار میکشه ! خیلی جدیه ! آره هوادارا درست میگن اون همه این اخلاق ها رو داره ولی خب کی اهمیت میده ؟! این داستان Origin دانته است که تا الان گفته نشده . درسته اینبار اون یه جوون سرکشه – اما این موضوع باعث جلوگیری از تبدیل شدن اون به شخصی که ما میشناسیم نمیشه در واقع برعکس دیدن اون توی سنین جوونی و استایل ولگردی اون بهمون کمک میکنه تا شخصیت اون رو بهتر بشناسیم ، بهمون کمک میکنه تا بهتر بدونیم که اون چطوری تونسته مبارزه کردنش رو از توی کوچه و خیابون یاد بگیره
78d5691c824e.jpg

"این مرد جوون بعدا یه افسانه میشه"

بزارید برگردیم به بروس وین و بتمن . توی داستان Origin بروس در Batman Begins ما اون رو در زندان و در کنار بقیه محکومین دیدیم در حالی که هنوز سبک مبارزه مخصوص خودش رو نداشت . همچنین ما نقشه اون برای به قتل رسوندن شخصی که پدر و مادرش رو کشته بود مشاهده کردیم . داستان BB با بروس وینی که ما از بچگی میشناختیمش و دوستش داشتیم بسیار فرق داشت اما نهایتا اتفاقات که برای اون توی BB افتاد اون رو تبدیل به همون قهرمانی کرد که ما میشناختیم . چرا باید دانته و سفر اون تفاوتی با بروس داشته باشه ؟

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا کارشناسان ایرانی
امیدی به سری های جدید بازی ها ندارند
چندتا از بروبچ این سایتو به عنوان مشاور ببرن یوبی سافت و راک استار و ... تا اونا لااقل به موفقیتی دست پیدا کنن

تشکر بابت تاپیک زیبا که نوشتی ولی به نظر من کسی که فن DMC باشه عوضی که devil may cry بشه fans will cry میشه:(اصلا هیچ جوره نمیتونم این بازی رو بدون dante تصور کنم. بیشتر طرفداران خواهند گریست هست تا devil اینا کلی انتقاد دیدن و کلی حرف شندین هیچ کاری نکردن نه قیافه رو عوض کردن نه کاری کردن که dante برگرده...!!!!خوب معلومه برای فن ها ارزش قائل نیستن برای اینها فقط کار خودشون ارزش داره والا اگه هرکی جای اینا بود با اون همه تهدید و انتقاد حداقل یه کاری یه عکس العملی نشون میداد...!

استدیو های بازی سازی هیچ وقت برا دل مردم کاری انجام نمی دن ، بلکه جیب خودشونو در نظر میگیرن.

البته باید کمی واقع گرایانه به این موضوع نگاه کنید ، مگه این دانته چی داره که این پسر نداره ، اون فقط موهاش سفیده !!!

الان دیگه باید خیلی پیر شده باشه ، فکر نکنم بتونه شمشیر دستش بگیره ، ولی مطمئن باشید اگه این سری با شکست مواجه بشه دوباره شاهد حظور دانته خواهیم بود.

دقیقاً مثل need for speed که وقتی با pro street کلاً سبک بازی رو دگرگون کرد و با شکست مواجه شد طولی نکشید که Hot porsuit اومد که گند قبلی رو پاک کنه تا بتونن طرفدارای خودشونو باز بدست بیارن ، البته واسه اونایی که فقط می خواستن توی پیست ماشین بگازونن بد نبود ولی واسه کسایی که با NFS خو گرفته بودن غیر قابل تحمل بود...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or