BLACK.HAWK
کاربر سایت
GOD OF WAR:کچل بی اعصاب!!:d
جالب بود دوستان > گاه گداری میام اینجا و کلی میخندم دمتون گرم همیگی .
همیشه واسم سوال بوده چرا اکثر آدما حتی فردوسی پور تو تلویزیون میگن کیریس رونالودو مگه رونالدو بازیکن خوبی نیست؟ :d
آقا شرمنده چرا بهت برخورد، فکر کنم سوتفاهم شد، من فقط با تلفظ اسم طرف تو ایران شوخی کردم نه اینکه بگم بازیکنه بدیه اتفاقا از نظر خیلیا (که من رو هم شامل میشه) بازیکن بسیار عالی هست اما تلفظ اسمش صرفا تو ایران بعضی اوقات ناجور به نظر میاد وگرنه من قصد توهین به نظر شما رو نداشتمهر کسی یه عشقی داره و عشق منم کریس . چون بیشتر خصوصیات و جاه طلبیات کریسو دارم و با خودش و اخلاقش زندگی میکنم و دوسش دارم خیلی خیلی زیاد . حالا 124 هزارتا ... بیان بگن بده چون من تصمیم میگرم برا خومدم ، پس من میگم خوبه و اصلا ذره سوزن نظر دیگران برام مهم نیست رو کریس چون من باید قبولش داشته باشم نه کسی دیگه . کسی دیگه نظر خودشو داره و برا خودش محترمه نه برا همه چون ممکنه به اون نظر جز خنده و ... کاری دیگه کنه طرف مقابل . اگه اینارو گفتم فقط برا اینکه بگم نظر هر شخصی برا خودش مهمه نهایت کاری که ما میکنیم دیگه به طرف مقابل توهین نکنیم و نظرشو به سخره نگیریم همین و اینم به خاطره انسانیت هستش .
آقا شرمنده چرا بهت برخورد، فکر کنم سوتفاهم شد، من فقط با تلفظ اسم طرف تو ایران شوخی کردم نه اینکه بگم بازیکنه بدیه اتفاقا از نظر خیلیا (که من رو هم شامل میشه) بازیکن بسیار عالی هست اما تلفظ اسمش صرفا تو ایران بعضی اوقات ناجور به نظر میاد وگرنه من قصد توهین به نظر شما رو نداشتم
قربان U به هر حال عذر میخوام قصد توهین به فرد نبود شوخی با زبان فارسی بود که مشابهشم داشتیمآرمین جان من ناراحت نشدم داداشم شما راحت باشین خدایی ناراحت نشدم . نمیدونم شاید جوگیر شدم اونارو نوشتم بیخیال . من جنبه شوخیم بالاست همه منو میشناسن تو فامیل اشنا و دوستام .
به به دوستان نوآور ، با این ایده پردازی ها فکر می کنم بروبچه های سایت بتونن یه تیم گیم دیزاین خیلی حرفه ای تشکیل بدن