شوخي با عكس شخصيت بازيها

و اضافه بر اوهایی که گفتی باید بگم که:
کپی برداری هایی که از اسپلینتر سل شده که چندتاش توی همون دموی Tgs بود.
اسنیک توی این لباس بهتر کار میکنه.
اسنیک توی این لباس بهتره میدوه(نسبت به اول دمو)
باتشکر....

نوشته شده توسط gamestation:
فکر نکن مطمئن باش :cheesygri در ضمن شوخی کوجیما نبود مسخره ی هیدو کوجیما بود. با این کارش می خواست سه تا چیزو به اثبات برسونه داشت : 1 سولید توی این لباس خوشتیپ تره از سم فیشر 2 لباسشو بهتر از خودشون طراحی کرده 3 - اسپلینتر سل عددی نیست در مقابل متال گیر

البته هیچ کدوم از اینا رو به منظور جو سازی نگیرید اینا چیزایی بو که گیمر ها و گیم شناسان فوق حرفه ای برداشت کرده بودند :cheesygri

1) اره شبیه بسیجی هاست.;)
2)این از اون حرف ها بود.
3)جمش کن:cheesygriشوخی...
محمد چه بخوای چه نخوای داری جوسازی میکنی نکنه باز سعید اومده بقل دستت نشته کمال همنشین اثر کرده:D در ضمن میشه بگی کدوم گیمر حرفه ای این اراجیف رو زده؟؟ نکنه طرفدارن متال...
میگم محمد خیلی جلوی خودم رو گرفتم هیچی نگم......

halflife2episode84.jpg

آخرین ویرایش:
Resident Evil 4 :
شش سال از ماجرای راکون سیتی گزشته...لیون این بار یک مامور بسیار سریع و کارکشته است و اندامی ورزیده دارد و خشن تر از قبل شده اینبار لیون به یک دهکده در اروپا می رود تا دختر رئیس جمهور....

2504gpi.jpg

Resident Evil 4.5
شش سال از ماجرای آن دهکده اروپایی گزشته اینبار لیون کارشکته شده (ولی بیش از حد!!!) او خیلی خشن تر شده و بنظر میرسد کمی لات شده اینبار او ماموریت دارد تا خاک سفید را از زامبی (مواد فروش و معتادان) ها اپک سازی کند:

2504adt.jpg

دوباره

آدرس مورد نظر وجود ندارد. علت : 1-آدرس را اشتباه تايپ کرده ايد. 2-اين صفحه توسط مدير سايت پاک شده است.:D

ممنون از این که تذکر دادی .
ببین شاید این یکی درست شده باشه :
attachment.php

Attachments

• Sonic copy 2 better.jpg
    Sonic copy 2 better.jpg
    78.4 KB · مشاهده: 76
) اره شبیه بسیجی هاست.;)
2)این از اون حرف ها بود.
3)جمش کن:cheesygriشوخی...
محمد چه بخوای چه نخوای داری جوسازی میکنی نکنه باز سعید اومده بقل دستت نشته کمال همنشین اثر کرده:D در ضمن میشه بگی کدوم گیمر حرفه ای این اراجیف رو زده؟؟ نکنه طرفدارن متال...
میگم محمد خیلی جلوی خودم رو گرفتم هیچی نگم......

خوشم میاد زود می گیری از همون حرفا بود :cheesygri

بیچاره سعید

اینا رو کسی جز خودم مگه میگه ؟ :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or