شوخي با عكس شخصيت بازيها

ولي من دارم عكسها رو قشنگ ميبينم

الان چي ؟ ( هاست رو عوض كردم )

T0_-1_1195722.jpg

نوشته شده توسط mostafa_cpp:
ولي من دارم عكسها رو قشنگ ميبينم

الان چي ؟ ( هاست رو عوض كردم )

T0_-1_1195722.jpg
ممنون.
الان عکست رو میبنم.
در ضمن من نمیتونم حتی خوده سایته imghosted.com رو باز کنم چه برسه به عکس هاش!!!!
همیشه از همین سایتی که معرفی کردم استفاده کنید. thanks

نوشته شده توسط SUPERMHR:
و البته supload.com
خیلی جالبه.مخصوصا اینکه میتونین در هر بار دوتا عکس آپلود کنین.
باتشکر....

شما ميتونيد با كليك كردن به روي كلمه add بالاي فيلدها هرچندتا فايل كه ميخوايد رو يكجا آپلود كنيد

این هم دو تا از کارهای من البته یه خورده قدیمی قبل در دارینوس گذاشته بودم ولی چون فعلا چیزی اماده نداشتم گفتم بزارم تا بعد بسازم!
rm418n.jpg

rm41td.jpg

خوب من زیاد به Photoshop وارد نیستم اما بنظرم این یکی خیلیم بد نشد، البته شوخی که نیست اما خوب بالاخره دیگه :( لااقل الان بجای 70 سال، 40 و خورده ای بنظر میاد
s10ymw.jpg

اینم میگذارم برای بررسی بهتر :)
s10zfp.jpg

آخرین ویرایش:
خودمونیم اصلا شما فوتوشاپ بلد نیستی
بابا سیاوش ترکوندن یک چیزی اون ور تر بیا به ما هم یاد بده ریش گذاشتن رو :cheesygri یک کرایش بکنیم خیلی جالب شده اسنیک شیطونه میگه بزنم تو امضام به همه نشون بدم اسنیک رو که جوونیاش رو
میگم همچین میگی مال جونیهاست هرکی ندونه فکر میکنه 38 هستی ولی یک چیزی بگم ناراحت نمیدونم میشی یا نه ولی به نظرم جوونی یکی دیگه هستش چون اصلا به تو نمیاد من که موندم ولی خیلی جالب درست کردی دمت گرم ولی از همه چیز گذشته جونیتم خوشگل بودیها;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or