شواهد بیشتری از وجود کنسول Xbox Series S لو رفت

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
به‌تازگی باز هم شواهد بیشتری از وجود کنسول Xbox Series S لو رفته که این بار، قانع‌کننده‌تر از همیشه هستند. با بازی سنتر و جدید ترین اخبار بازی همراه باشید.

Xbox-Series-S.jpg

طبق گزارشات مختلف، شرکت Microsoft در کنار سونی رویداد بزرگی را برای این ماه در نظر گرفته‌است. شایعات از این حکایت دارند که بخش مهمی از رویداد مایکروسافت را علام قیمت کنسول نسل بعدی Xbox و همچنین تأیید کنسول Xbox Series S تشکیل می‌دهند.

حال کاربری به‌نام Zak S در توئیتر تصاویری را از کنترلر نسل بعدی ایکس باکس به‌اشتراک گذاشته که به گفته او، با قیمت 35 دلار آن را تهیه کرده‌است. بر روی جعبه کنترلر، نام دستگاه‌هایی که این کنترلر با آن‌ها سازگاری دارد درج شده: ویندوز 10، ایکس باکس وان، اندروید، iOS و Xbox Series X/S. این کاربر برای اثبات ادعای خود، از چند زاویه متفاوت تصاویر و ویدئوهای مختلفی را منتشر کرده که واقعی به‌نظر می‌رسند و The Verge نیز آن‌ها را تأیید کرده‌است.

شایعات مربوط به این کنسول ابتدا از دسامبر سال 2018 شروع شد. مطابقت این شایعات، Xbox Series S یک مدل ضعیف‌تر از کنسول ایکس باکس سری ایکس است که قیمت پایین‌تری دارد و در آینده به اکوسیستم نسل بعد مایکروسافت وارد می‌شود. این کنسول برای مدت‌ها با اسم رمز “لاکهارت” شناخته می‌شد و به‌نظر می‌رسد در طی هفته‌های آینده، بالاخره باید منتظر معرفی رسمی آن باشیم.

Continue reading...

RB LB ـو چرا زدن سفید کردن آخه :D بی روح شده انگار، سیاهش حس میکنم قشنگ تر باشه با این حساب.
ولی کلا هنوز دسته وان اس شیک تره بنظرم حداقل سفیدش.
در کل با این دسته یه پشتک واروهایی زدن که من خوشم نمی اد
از ظاهر اس و الیت ۲ بیش تر خوشم می اد

• Like
Reactions: majidred2011
مطمئنید این به این کوچیکی یه دستگاه مبتنی بر استریم و آنلاین نیست حالا؟ ?
نه تا اون جایی که می دونم
چون مبتنی بر استریم هم داریم که دو سانت در دو سانتن !
فک کنم از عرضش هم کم کنن ارتفاعش بیش تر باشه بهتر ولی اگه بشه!

تو دفترچه راهنمای دسته سری اس که لو رفته شکل کنسول حالت Xsx هست
توی اونکه فقط سری اکس و لپتاپ و موبایل هست. سری اس رو اصلا نکشیدن. شاید چون مهم نیست شایدم پشت اون صفحه بوده یارو خواسته بیشتر لو نره.
#فانتزی

توی اونکه فقط سری اکس و لپتاپ و موبایل هست. سری اس رو اصلا نکشیدن. شاید چون مهم نیست شایدم پشت اون صفحه بوده یارو خواسته بیشتر لو نره.
#فانتزی

xbox
pc
mobile

که اکس باکس شامل دو مدل سری اس و سری اکس میشه! حداقل فکرمیکنم براساس این تصویر هردو کنسول یک ظاهر دارند وگرنه پشت جلد دفترچه راهنمای کنسول یحتمل تصویر مدل اس هم میزد اگر تفاوتی داشت که نماینگر پشتیبانی دسته از دو مدل کنسول باشه

کنترلر جدید توی کل شیکاگو پخش شده :)) قبل اینکه کنسولش معرفی بشه :))
درود
گویا کنترلر هردو کنسول یکیه و اینکه بصورت رسمی فروش نرفته این کنترلرها! سر جریانات اعتراضات تو امریکا یه عده ریختن یکی از فروشگاه های بزرگو خالی کردن! در واقع دست هرکسیه از اونجا کش رفته!

خدایی کجای این مکعب سکسیه؟
طراحی ساده ای داره متناسب با اسم کنسول ، من دوست دارم این نوع طراحی.
ولی سکسی و جذاب نیست.
در مورد برادر بزرگه هم نظرم همینه.
آقا خب نظر شخصی هست ...
من از دیزاین PS5 خوشم اومد ولی نمیدونم چرا این طراحی ساده اکس باکس رو بیشتر می پسندم در کل!

آقا خب نظر شخصی هست ...
من از دیزاین PS5 خوشم اومد ولی نمیدونم چرا این طراحی ساده اکس باکس رو بیشتر می پسندم در کل!
اتفاقا منم طراحی ساده Xbox خیلی بیشتر از PS5 میپسندم.
PS5 از نگاه بعضی حتما جذاب بنظر میرسه، ولی بنظر من Xbox حس اطمینان، استقامت و کیفیت بیشتری القا میکنه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or