شواهد بیشتری از وجود کنسول Xbox Series S لو رفت

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
به‌تازگی باز هم شواهد بیشتری از وجود کنسول Xbox Series S لو رفته که این بار، قانع‌کننده‌تر از همیشه هستند. با بازی سنتر و جدید ترین اخبار بازی همراه باشید.

Xbox-Series-S.jpg

طبق گزارشات مختلف، شرکت Microsoft در کنار سونی رویداد بزرگی را برای این ماه در نظر گرفته‌است. شایعات از این حکایت دارند که بخش مهمی از رویداد مایکروسافت را علام قیمت کنسول نسل بعدی Xbox و همچنین تأیید کنسول Xbox Series S تشکیل می‌دهند.

حال کاربری به‌نام Zak S در توئیتر تصاویری را از کنترلر نسل بعدی ایکس باکس به‌اشتراک گذاشته که به گفته او، با قیمت 35 دلار آن را تهیه کرده‌است. بر روی جعبه کنترلر، نام دستگاه‌هایی که این کنترلر با آن‌ها سازگاری دارد درج شده: ویندوز 10، ایکس باکس وان، اندروید، iOS و Xbox Series X/S. این کاربر برای اثبات ادعای خود، از چند زاویه متفاوت تصاویر و ویدئوهای مختلفی را منتشر کرده که واقعی به‌نظر می‌رسند و The Verge نیز آن‌ها را تأیید کرده‌است.

شایعات مربوط به این کنسول ابتدا از دسامبر سال 2018 شروع شد. مطابقت این شایعات، Xbox Series S یک مدل ضعیف‌تر از کنسول ایکس باکس سری ایکس است که قیمت پایین‌تری دارد و در آینده به اکوسیستم نسل بعد مایکروسافت وارد می‌شود. این کنسول برای مدت‌ها با اسم رمز “لاکهارت” شناخته می‌شد و به‌نظر می‌رسد در طی هفته‌های آینده، بالاخره باید منتظر معرفی رسمی آن باشیم.

Continue reading...

یک: اون بخش ۴کی شدن با قدرت کلاود صرفا یه نظریه است.
دو: مگه هست بازی که روی سری اکس ۴کی اجرا نشه؟ خاک تو سر اون بازی.
سه: مورد آخرت رو واقعا جدی گفتی یا شوخی؟! این کنسول ساخته شده برای اجرای تمام بازی ها با رز ۱۰۸۰ اونم آفلاین.
فکر کنم ممکنه بازم بازی باشه که 4K اجرا نشه. مثلا روی فریم فوکس کرده باشن. در این زمینه من ترجیح میدم فریم و جزئیات ثابت بمونه فقط تغییرات به رزولوشن منتهی شه.
حالا یکی بیاد یک بازی 1080 و سی فریم روی سری ایکس عرضه کنه. روی سری اس چیکار کنه؟ :| یا مثلا روی سری ایکس 60 فریم باشه بنظرم خیلی بد میشه که روی سری اس 30 فریم اجرا شه...

فکر کنم ممکنه بازم بازی باشه که 4K اجرا نشه. مثلا روی فریم فوکس کرده باشن. در این زمینه من ترجیح میدم فریم و جزئیات ثابت بمونه فقط تغییرات به رزولوشن منتهی شه.
حالا یکی بیاد یک بازی 1080 و سی فریم روی سری ایکس عرضه کنه. روی سری اس چیکار کنه؟ :| یا مثلا روی سری ایکس 60 فریم باشه بنظرم خیلی بد میشه که روی سری اس 30 فریم اجرا شه...
خب روی سری اس ۳۰ فریم اجرا شده چه اشکالی داره؟ کنسول ضعیفیه به هر حال.
هیچکس بازی ۱۰۸۰ و سی فریم عرضه نمیکنه.
مطمئن باش اولا که خود سری اکس سخت افزاری می‌تونه بازی هارو آپسکیل کنه به ۴کی حتی اگه بازی رزولوشن ۷۲۰ داشته باشه. دوما الان تب ۴کی گرمه هیچ سازنده ای نمی‌خواد تو این بخش کم بیاره.

استاندارد تصویری سری ایکس و PS5 مطمئنا 4K هست. یعنی هر بازی که بتونن زور میزنن برسونن به 4K روی این دوتا. حالا شاید مثلا برای PS5 کمی رزولوشن پایین تر باشه در حد 1800P آپسکیل بشه برسه به 4K. ولی دیگه زیر این ارقام برای 90 درصد بازی ها نمیان.

با این اوصاف هم اون بازی که قراره روی سری ایکس 4K باشه با همون تنظیمات و احتمالا کمی ریتریسینگ سبک تر حتی میتونه روی سری اس تا 1440P هم اجرا بشه. پس میشه گفت استاندارد تصویری برای سه تا کنسول اینجوری احتمالا خواهد بود :

سری ایکس : 4K
پی اس فایو : 1800P - 4K
سری اس : 1080P - 1440P

اکثر تتظیمات گرافیکی بین سه تا کنسولم احتمالا نزدیک باشه به جز ریتریسنگ.

حالا اگر اختلاف قیمت خوبی بین سری ایکس و سری اس وجود داشته باشه برای خیلی ها مقرون به صرفه خواهد بود خریدش.

استاندارد تصویری سری ایکس و PS5 مطمئنا 4K هست. یعنی هر بازی که بتونن زور میزنن برسونن به 4K روی این دوتا. حالا شاید مثلا برای PS5 کمی رزولوشن پایین تر باشه در حد 1800P آپسکیل بشه برسه به 4K. ولی دیگه زیر این ارقام برای 90 درصد بازی ها نمیان.

با این اوصاف هم اون بازی که قراره روی سری ایکس 4K باشه با همون تنظیمات و احتمالا کمی ریتریسینگ سبک تر حتی میتونه روی سری اس تا 1440P هم اجرا بشه. پس میشه گفت استاندارد تصویری برای سه تا کنسول اینجوری احتمالا خواهد بود :

سری ایکس : 4K
پی اس فایو : 1800P - 4K
سری اس : 1080P - 1440P

اکثر تتظیمات گرافیکی بین سه تا کنسولم احتمالا نزدیک باشه به جز ریتریسنگ.

حالا اگر اختلاف قیمت خوبی بین سری ایکس و سری اس وجود داشته باشه برای خیلی ها مقرون به صرفه خواهد بود خریدش.
بنظرم مایکروسافت برای رسیدن بهتر به ری تریسینگ چون خیلی از قدرت گرافیک مصرف می‌کنه برای سری اس به همون ۱۰۸۰ و حتی گاهی ۹۰۰p بسنده کنه.

• Like
Reactions: mahyarxbox
این مورد که سری اس با ایکس کلاود مثلا میتونه در حد سری ایکس خروجی بده خیلی جالب میشه چون به اینترنت کمتری هم نیاز داره نسبت به مثلا ایکس کلاود روی موبایل
البته نمیدونم این موضوع چقدر صحت داره چون من تا حالا نشنیده بودم که مثلا یه بازی نصف پردازشش با کنسول باشه نصف دیگش با کلاود
اگه اینطوری باشه برای پی سی هم میتونه استفاده بشه

من خودم روی مانیتور با کنسول بازی میکنم و فک کنم اماری که در مورد پی سی گیمرا هست اینه که اکثرا روی 1080 هستن که فک کنم دلیل اینکه خیلی مهاجرت نکردن به 4k بخاطر گرون بودن مانیتور 4k هست (حداقل نسبت به تلویزیون 4k ) و اینکه کیفیت 4k برای مانیتور نسبت به تلویزیون خیلی خودشو نشون نمیده بخاطر سایز پایینش
ولی در مورد کنسول گیمرا حالا من نمیدونم چقدر ولی خیلی بیشتر از پی سی گیمرا روی تلویزیون بازی میکنن

و الان هم اکثرا یا تلویزیون 4k دارن یا اگه بخوان بخرن هم میرن سراغ 4k حالا چه تلویزیون پایین رده چه بالارده یعنی دیگه کسی نمیره تلویزیون 1080 بخره
پس یعنی برای گیمرای کژوال که خیلی هاشون هم احتمالا روی تلویزیون بازی میکنن سری اس گزینه خوبی نمی تونه باشه
حالا یا با کلاود به 4k میرسه یا ممکنه با چیزی شبیه dlss یا حداقل قدرتش میتونه 1440p باشه که تجربش روی تلویزیون 4k خیلی ناخوشایند نباشه
البته دقیقا نمیدونم محتوای 1080 روی تلویزیون 4k تا چه حد میتونه ازار دهنده باشه

• Like
Reactions: g4mer
اتفاقا من احتمال میدم خیلی از بازیهای AAA با جزئیات گرافیکی پیشرفته، رزولوشن نیتیو 1440p رو انتخاب بکنند، همونطور که اپیک در دموی آنریل 5 این کارو کرد. دقت کنید که رزولوشن نیتیو 4k خیلی سنگینه. 1080p نسبت به 720p تقریبا دو برابر پیکسل بیشتری داره، در حالی که 4k نسبت به 1080p چهار برابر پیکسلش بیشتره. هرچند این تصمیم میتونه سازنده به سازنده متفاوت باشه، ولی من انتظار ندارم همه بازیها نیتیو 4k باشن، حتی رو XSX. حالا اگه یه بازی 1440p باشه رو SX، تو SS چی میشه؟ احتمالا 900p :D

اتفاقا من احتمال میدم خیلی از بازیهای AAA با جزئیات گرافیکی پیشرفته، رزولوشن نیتیو 1440p رو انتخاب بکنند، همونطور که اپیک در دموی آنریل 5 این کارو کرد. دقت کنید که رزولوشن نیتیو 4k خیلی سنگینه. 1080p نسبت به 720p تقریبا دو برابر پیکسل بیشتری داره، در حالی که 4k نسبت به 1080p چهار برابر پیکسلش بیشتره. هرچند این تصمیم میتونه سازنده به سازنده متفاوت باشه، ولی من انتظار ندارم همه بازیها نیتیو 4k باشن، حتی رو XSX. حالا اگه یه بازی 1440p باشه رو SX، تو SS چی میشه؟ احتمالا 900p :D
والا همون 900p هم کافیه.کلا رزولوشن در حد یه چیز قابل تحمل باشه بسه من بشخصه حتی با 720p هم مشکلی ندارم ولی خب طبیعتا هر چه بیشتر باشه بهتره ولی در کل زیاد مهم نیست

اگه دیزاین کنسول همین باشه قطعا یکی از s.e.*.y ترین کنسول های تاریخ خواهد بود ?
Xbox-Series-S.jpg
خدایی کجای این مکعب سکسیه؟
طراحی ساده ای داره متناسب با اسم کنسول ، من دوست دارم این نوع طراحی.
ولی سکسی و جذاب نیست.
در مورد برادر بزرگه هم نظرم همینه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or