شواهد بیشتری از وجود کنسول Xbox Series S لو رفت

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
به‌تازگی باز هم شواهد بیشتری از وجود کنسول Xbox Series S لو رفته که این بار، قانع‌کننده‌تر از همیشه هستند. با بازی سنتر و جدید ترین اخبار بازی همراه باشید.

Xbox-Series-S.jpg

طبق گزارشات مختلف، شرکت Microsoft در کنار سونی رویداد بزرگی را برای این ماه در نظر گرفته‌است. شایعات از این حکایت دارند که بخش مهمی از رویداد مایکروسافت را علام قیمت کنسول نسل بعدی Xbox و همچنین تأیید کنسول Xbox Series S تشکیل می‌دهند.

حال کاربری به‌نام Zak S در توئیتر تصاویری را از کنترلر نسل بعدی ایکس باکس به‌اشتراک گذاشته که به گفته او، با قیمت 35 دلار آن را تهیه کرده‌است. بر روی جعبه کنترلر، نام دستگاه‌هایی که این کنترلر با آن‌ها سازگاری دارد درج شده: ویندوز 10، ایکس باکس وان، اندروید، iOS و Xbox Series X/S. این کاربر برای اثبات ادعای خود، از چند زاویه متفاوت تصاویر و ویدئوهای مختلفی را منتشر کرده که واقعی به‌نظر می‌رسند و The Verge نیز آن‌ها را تأیید کرده‌است.

شایعات مربوط به این کنسول ابتدا از دسامبر سال 2018 شروع شد. مطابقت این شایعات، Xbox Series S یک مدل ضعیف‌تر از کنسول ایکس باکس سری ایکس است که قیمت پایین‌تری دارد و در آینده به اکوسیستم نسل بعد مایکروسافت وارد می‌شود. این کنسول برای مدت‌ها با اسم رمز “لاکهارت” شناخته می‌شد و به‌نظر می‌رسد در طی هفته‌های آینده، بالاخره باید منتظر معرفی رسمی آن باشیم.

Continue reading...

خیلی خوبه برای اقشار ضعیف جامعه که میخوان نسل ۹ رو تجربه کنن
حرکت هوشمندانه ایه
اقشار ضعیف رو ولش فکر کن با این کار کژوال گیمرها چه استقبالی کنند تازه فکر کن دو یه سال بعد مایکروسافت بیاد بگه آهای کسایی که سری اس خریدید. یه سرویس ما می‌دیم بهتون با مثلا ده دلار در ماه از قدرت کلاود استفاده بشه تا بازی ها ارتقا پیدا کنند به ۴کی و ۱۲۰ فریم مثلا. فرقش با استیدیا این میشه که اینجا به جای کل بازی فقط بخشی از بازی رو از کلاود میگیری و بقیه بازی از رو خود کنسول اجرا میشه اینجوری مشکلات استیدیا و اینترنت قویش هم پیش نمیاد و می‌تونه حتی بین همون اقشار غیر ضعیف هم محبوب شه یه قیمت کمی میدی یه سرویس میخری مثلاً گیم پس اولترا ۲۰ دلار در ماه هم گیم پس داری اونهمه بازی به رایگان هم آنلاین داری هم کلاود رو داری که کنسولت رو قوی تر می‌کنه.

خیلی خوبه برای اقشار ضعیف جامعه که میخوان نسل ۹ رو تجربه کنن
حرکت هوشمندانه ایه
یکیش من:Dمن دیگه هیچ تعصبی به هیچ کنسولی ندارم..!! یعنی شرایط بد اقتصادی مجبورم کرده..!!!من هر کنسولی ارزون تر باشه PS5 و XBOX اون رو میخرم به هیچی هم توجه نمیکنم حتی اگر 10 تا گیرز داشته باشه یا 10 تا GOW:D دیگه دوره ی این جنگولک بازیها برای من تموم شده...!!والا خیلی زور داره یه بازی میخوای بخری دیجیتالی تازه نه فیزیکی برات 1 میلیون درمیاد..!!!(سال 94 من XBOX FAT با یه بازی خریدم 1 تومن)الانم یه کنسولی بدن که با اوضاع اقتصادی ما جور در بیاد دستشون و میبوسم:D

یکیش من:Dمن دیگه هیچ تعصبی به هیچ کنسولی ندارم..!! یعنی شرایط بد اقتصادی مجبورم کرده..!!!من هر کنسولی ارزون تر باشه بیت PS5 و XBOX اون رو میخرم به هیچی هم توجه نمیکنم حتی اگر 10 تا گیرز داشته باشه یا 10 تا GOW:D دیگه دوره ی این جنگولک بازیها برای من تموم شده...!!والا خیلی زور داره یه بازی میخوای بخری دیجیتالی تازه نه فیزیکی برات 1 میلیون درمیاد..!!!(سال 94 من XBOX FAT با یه بازی خریدم 1 تومن)الانم یه کنسولی بدن که با اوضاع اقتصادی ما جور در بیاد دستشون و میبوسم:D
با این تعاریف پس نیازی به خریدش نداری، اکثر بازی های سری X برای ایکس باکس فت هم میاد :D هرموقع ساپورت نکرد می تونی ارزونتره رو بخری.

با این تعاریف پس نیازی به خریدش نداری، چون اگه نگم تمامش، اکثر بازی های سری X برای ایکس باکس فت هم میاد :D
کنفرانس مایکروسافت رو دیدی داداش؟ از فرست پارتی ها جز هیلو هیچکدوم برا وان نمیاد. تردپارتی ها هم بیشتر فقط همین بازیای یوبیسافت. بیشتر چیزا که تو کنفرانس نشون دادن حدود ۸۰ درصدشان برا وان نماد

با این تعاریف پس نیازی به خریدش نداری، اکثر بازی های سری X برای ایکس باکس فت هم میاد :D هرموقع ساپورت نکرد می تونی ارزونتره رو بخری.
من بیشتر منتظر The elder scrolls online هستم که next gen بیاد ببینم چه جوریاست.تازه تا 3 سال بهت قول میدم اکثر بازیهای این نسل برای نسل بعد ریمستر میشن بعد از 4 سال که بگذره تازه ای پی های جدید میان شک نکن:Dتا 4 سال وقت دارم پول جمع کنم :Dبازیهای مثل سکیرو،اساسین،رزیدنت اویل و و و تو نوبت ریمستر هستن:D

• Like
Reactions: .Amirone
من بنظرم اگر دیفالت سری ایکس رو 4K در نظر بگیریم سری اس (اجرا در رزولوشن 1080) واقعا خوبه. مخصوصا که خیلیا من جمله خودم قرار نیست به زودی سراق 4K برن... تازه با اشتراک ایکس کلاود میشه همون خروجی 4K رو بگیریم...
تنها مشکل بازی هایین که قرار نیست روی سری ایکس 4K اجرا بشن بنظرم اینارو باید یک قوانینی بزارن که روی سری اس نشه افلاین و بدون ایکس کلاود اجرا شن. اینجوری اقلا تئوری که میگه این کنسول باعث عقب نگه داشتن بازیا میشه، رد میشه

من بنظرم اگر دیفالت سری ایکس رو 4K در نظر بگیریم سری اس (اجرا در رزولوشن 1080) واقعا خوبه. مخصوصا که خیلیا من جمله خودم قرار نیست به زودی سراق 4K برن... تازه با اشتراک ایکس کلاود میشه همون خروجی 4K رو بگیریم...
تنها مشکل بازی هایین که قرار نیست روی سری ایکس 4K اجرا بشن بنظرم اینارو باید یک قوانینی بزارن که روی سری اس نشه افلاین و بدون ایکس کلاود اجرا شن. اینجوری اقلا تئوری که میگه این کنسول باعث عقب نگه داشتن بازیا میشه، رد میشه
بابا 4K بخوره تو سر من 4k میخوام چیکار والا:Dدیگه با این هزینه ها نمیشه حتی فکر کرد به 4k چه برسه بخری..!!!سیستمی که بخواد 4k واقعی رو ساپورت کنه از تصورات 90% خارجه خریدش...!! من حاضرم 720 رزولوشن بگیرم ولی کنسول نسل بعد داشته باشم:D:D1080 که جای خود داره سلطان:D

یک: اون بخش ۴کی شدن با قدرت کلاود صرفا یه نظریه است.
دو: مگه هست بازی که روی سری اکس ۴کی اجرا نشه؟ خاک تو سر اون بازی.
سه: مورد آخرت رو واقعا جدی گفتی یا شوخی؟! این کنسول ساخته شده برای اجرای تمام بازی ها با رز ۱۰۸۰ اونم آفلاین.

بابا 4K بخوره تو سر من 4k میخوام چیکار والا:Dدیگه با این هزینه ها نمیشه حتی فکر کرد به 4k چه برسه بخری..!!!سیستمی که بخواد 4k واقعی رو ساپورت کنه از تصورات 90% خارجه خریدش...!! من حاضرم 720 رزولوشن بگیرم ولی کنسول نسل بعد داشته باشم:D:D1080 که جای خود داره سلطان:D
من همین نسل هم روی ۷۶۸ و ۷۲۰ بازی کردم ۴ کی کجا بود ???

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: CAP\MortezA63
زودتر کنفرانس رو معین کنند قیمت رو مشخص کنند سونی هم خیالش راحت بشه قیمت رو مشخص کنه
عزیز جان به این ایونت های ضبط شده ای که ماکروسافت و سونی این چند وقت برگزار کردن نمیگن کنفرانس بخدا :D کنفرانس به تجمع هایی گفته میشه که یه عده دور هم جمع میشن برای یه موضوع خاصی حرف میزنن و تبادل نظر میکنن، مثل E3 که خبرنگارا و دولوپر ها ... دور هم جمع میشدن

عزیز جان به این ایونت های ضبط شده ای که ماکروسافت و سونی این چند وقت برگزار کردن نمیگن کنفرانس بخدا :D کنفرانس به تجمع هایی گفته میشه که یه عده دور هم جمع میشن برای یه موضوع خاصی حرف میزنن و تبادل نظر میکنن، مثل E3 که خبرنگارا و دولوپر ها ... دور هم جمع میشدن
ویدیو کنفرانس یک طرفه?

• Like
Reactions: Z-fan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or