شایعه شواهدی از عنوان جدید سونی در Uncharted 3

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
بالاخره فردا VGA از راه خواهد رسید و به ما نشان خواهد داد که سورپرایز سونی چه خواهد بود.چند روزی است که ذهن تمام بازیکن ها به تیزری که به نام The last of Us مشهور است ، جلب شده است.حالا به نکته ی جالبی که توسط سایت VG247 اشاره شده است ، هم توجه کنیم.

کسانی که بازی Uncharted 3 را بازی کرده اند متوجه ارتباط The Last of Us به یک برگه روزنامه شده اند که در تیتر این جمله نوشته شده است:"دانشمندان در تلاشند که راز قارچ های سمی را بفهمند".عنوان The Last of Us که قرار است فردا در VGA معرفی شود ، به احتمال قوی یک عنوان در سبک ترسناک خواهد بود.

سایت VG247 نیز این موضوع را تایید کرده که این روزنامه در دیسکهای که از روز اول در دنیا عرضه شده وجود داشته و ربطی به این Update اخیر Uncharted 3 ندارد.

در هر صورت باید تا فردا صبر کرد تا دید این عنوان چیست.میتوانید لینک ویدیو را در منبع مشاهده کنید.

منبع:
دانلود ویدیو

آخرین ویرایش:
همیشه با خودم میگفتم خدایا چی میشد سونی یه بازیه ترسناک میزد آخه تو انحصاریاش همیشه یه بازیه ترسناک جاش خالی بود که اونم داره پر میکنه آخه کی از سونی خسته میشه !!

سبکش هرچی میخواد باشه فقط داستان گیرا و عالی داشته باشه.
خدا کنه گرافیکش این قدری بالا باشه که به راحتی بشه گفت بهترین گرافیک این نسل رو داره چون واقعا دوست دارم یه بازی انحصاری برای سونی بیاد از نظر گرافیکی بزنه رو دست آنچارتد.اون موقع چی میشهo:-)

اتفاقا من چند ساعت پیش به یکی از بچه ها گفتم با توجه به اطلاعات جدید ممکنه Resistance 4 با یه داستان جدید و توسط یه سازنده دیگه باشه. با اینکه احتمالش کمه ولی خب صفر نیست :دی

خدا از دهنت بشنوه به شدت استقبال میکنیم از عنوان Resistance.
حالا غیر منتظره نبودم به درک ما لذتمون رو میبریم :دی

یعنی این بازی از کی در دست احداث ـه که توی آنچارتد 3 هم یه ردی ازش گذاشتن ! :دی یا بازی بزرگی نیست قصدشون این بوده که با اعتبار آنچارتد 3 تبلیغ بشه یا خب واقعاً چیز خوبیه :دی فقط هر چی هست برای موو نباشه :دی انحصار زمانی و اینا هم بهش نمی خوره چون توی یه بازی انحصاری استارت تبلیغش خورده :دی شاید اصلاً برای استودیو های 3rd party هم نباشه ! :-/

بچه مراسم به وقت ایران فردا شب ساعت 11:30 میشه اخر یا 4:30 صبح یکشنبه ؟
غیر از این کسی سایتی چیزی معرفی کنه که بشه مراسم رو زنده دید ، ***** نباشه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or