شایعه شواهدی از عنوان جدید سونی در Uncharted 3

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
بالاخره فردا VGA از راه خواهد رسید و به ما نشان خواهد داد که سورپرایز سونی چه خواهد بود.چند روزی است که ذهن تمام بازیکن ها به تیزری که به نام The last of Us مشهور است ، جلب شده است.حالا به نکته ی جالبی که توسط سایت VG247 اشاره شده است ، هم توجه کنیم.

کسانی که بازی Uncharted 3 را بازی کرده اند متوجه ارتباط The Last of Us به یک برگه روزنامه شده اند که در تیتر این جمله نوشته شده است:"دانشمندان در تلاشند که راز قارچ های سمی را بفهمند".عنوان The Last of Us که قرار است فردا در VGA معرفی شود ، به احتمال قوی یک عنوان در سبک ترسناک خواهد بود.

سایت VG247 نیز این موضوع را تایید کرده که این روزنامه در دیسکهای که از روز اول در دنیا عرضه شده وجود داشته و ربطی به این Update اخیر Uncharted 3 ندارد.

در هر صورت باید تا فردا صبر کرد تا دید این عنوان چیست.میتوانید لینک ویدیو را در منبع مشاهده کنید.

منبع:
دانلود ویدیو

آخرین ویرایش:
ولی خارج از شوخی با این همه هایپی که راه افتاده اگه بازی انقدر ارزش نداشته باشه بد برجکمون پائین میاد :دی

مشکل از خودمون هستش که انقدر دست بالا میگیریم بازی رو یک بازی هستش مثل تمام بازی های دیگه انتظار .... نداشته باشین بازی قرار هستش روی همون کنسولی ساخته بشه که U3 رو اجرا کرده پس انتظار های بیخودی و.... رو بریز بیرون و فقط منتظر یک بازی خوب باش در سطح بازی های دیگه همین .

انتظار معجزه یا انتظار آسمان دهان باز کنه یک بازی بپره تو بقلمون رو هم بیرون کنید که .... هستش .

دیگه سونی داره زیادی هایپ میکنه(سوپر هایپ شده بخدا) اومدیم مثل قضیه GI شد الان همینجوری پای بانجی و اینا را میکشید وسط؟ :d بازی که 2تا آرت و یک روزنامه و چهارتا مورچه بیشتر ازش نشون ندادن اصلا معلوم نیست چی هست این عنوان :-/
بهتره اول معرفی بشه بعد سرش هایپ بشه البته میدونم بدترین عنوان تاریخم معرفی کنه اینجا بازی بهترین می کنند ولی کلا من یکی بهش دارم ناامید میشم اولش جالب بود ولی الان فکر کنم انقدری که هایپ ازش می کنند اونی نیست که دارند میگند

آخه سونی بدبخت هایپ نمیکنه :d ملت دارن هایپ میکنند :d چیکار سونی دارید ؟ :d
بعد سونی به GT نگفته بیاید از بازیم تعریف کنید که :d

ولی من از این جرکات قبل از معرفی بازی خوشم میاد :d حتی اگر سرکاری باشه :d همین حدس ها و ... کلا باحاله :d
اگرم IP جدید باشه که باید هایپ کنند به نظرم :d چون با این حرکت خیلی ها با این بازی آشنا میشند و کلا براشون بهتره :d
حالا ببینیم چی میشه :d

حتی 1 درصد هم امکان نداره بازی از ND باشه.
به شدت تاييد ميشه
--------------------------------------------------------------------------------------
فقط خدا كنه كشكي سركارنريم
من يهو ياده يه شايعه افتادم كه گفته بود:" ايول 6 بين 6 ماه تا يكسال انحصاري ps3 هست "
يعني ميشه شايعه درست باشه؟:-?

به شدت تاييد ميشه
--------------------------------------------------------------------------------------
فقط خدا كنه كشكي سركارنريم
من يهو ياده يه شايعه افتادم كه گفته بود:" ايول 6 بين 6 ماه تا يكسال انحصاري ps3 هست "
يعني ميشه شايعه درست باشه؟:-?
انحصار زمانی نمیتونه چیز شگفت انگیزی باشه. خوشحال کننده هست ولی نه در این حدی که دارن میگن شگفت زده خواهید شد و بمب خبری VGA میشه و این حرفها...
دیگه کم ترینش اینه که باید Evil 6 یا MGS 5 انحصار دائمی PS3 بشن تا بشه شگفت انگیز.

مشکل از خودمون هستش که انقدر دست بالا میگیریم بازی رو یک بازی هستش مثل تمام بازی های دیگه انتظار .... نداشته باشین بازی قرار هستش روی همون کنسولی ساخته بشه که U3 رو اجرا کرده پس انتظار های بیخودی و.... رو بریز بیرون و فقط منتظر یک بازی خوب باش در سطح بازی های دیگه همین .

انتظار معجزه یا انتظار آسمان دهان باز کنه یک بازی بپره تو بقلمون رو هم بیرون کنید که .... هستش .

رفیق منم توقع ندارم یک دفعه بیاد یه بازی بده با ۵ برابر گرافیک و ۱۰ برابر جذابیت گیم پلی و از این حرف ها !
بازی صلیقه ای هست ، مثلا برای من شاید بهترین خبر ممکن معرفی Resistance 4 باشه :دی
خوب من از این بازی خیلی لذت بردم در حالی که میدونم برای خیلی از شما ها نا امید کنندست !

در کل گفتم که بگم انتظار فضایی ندارم اما جو باحالی که راه افتاده یک خبره توپ هم میخواد تا کامل شه و بترکونه ;-)

آخه سونی بدبخت هایپ نمیکنه :d ملت دارن هایپ میکنند :d چیکار سونی دارید ؟ :d
بعد سونی به GT نگفته بیاید از بازیم تعریف کنید که :d

ولی من از این جرکات قبل از معرفی بازی خوشم میاد :d حتی اگر سرکاری باشه :d همین حدس ها و ... کلا باحاله :d
اگرم IP جدید باشه که باید هایپ کنند به نظرم :d چون با این حرکت خیلی ها با این بازی آشنا میشند و کلا براشون بهتره :d
حالا ببینیم چی میشه :d
منظورم همین هست دیگه :d سونی هم هایپ نکنه ملت می کنند این یارو VGA (اسمش یادم نیست :d )چنان از بازی تعریف کرده که ادم توش میمونه چی بگه دقیقا همینجوری از AW جدید تعریف کرد(فردا هم از اسپایدر من :d ) ولی آخه بازی که نه سبکش معلوم و نه سازنده اش چجوری میشه ازش هایپ کرد برای بازی Bioware یا اپیک هم نمیشه هایپ کرد واقعا (متاسفانه :| )من خودم هایپ کردن دوست دارم ولی وقتی اطلاعات صفر باشه نمیشه هایپ کرد دیگه میشه؟:d

خوب اطلاعات همچین صفر هم نیست :d اون بشر که تریلر رو دیده! برای همین رفته تو جو :d
ما هم 2 تا تیزر و یک عکس دیدیم + حرف های اون بشر رو شنیدیم برای همین با توجه به این چیزا میشینم حدس میزنیم :d
اون بازی های دیگه هم اگر 2 تا تیزر و یک عکس بیاد ازشون همین اتفاق میفته :d

capcom هیچ وقت مایکروسافتیا رو تنها نذاشته و ناامید نکرده چنین اتفاقی نمیافته مخصوصا در مورد سری پرطرفدار re
به جز رزیدنت ایول 5 و دوتا اچ دی
تا الا re دیگه ای نیومده رو کنسولای ماکرو
حرفت کاملا اشتباه
تازه به نظرم کپکام دوباره افتاده رو دور انحصاری ساختن مث همین resident evil revelation که خیلی عالی و ترسناک ساخته شده و انحصاری 3ds ِ
به نظر من به نفع سری رزیدنت ایول که انحصاری ساحته بشه تا بخاطر فروش بیشتر بازی رو به فنا ندن

رفیق منم توقع ندارم یک دفعه بیاد یه بازی بده با ۵ برابر گرافیک و ۱۰ برابر جذابیت گیم پلی و از این حرف ها !
بازی صلیقه ای هست ، مثلا برای من شاید بهترین خبر ممکن معرفی Resistance 4 باشه :دی
خوب من از این بازی خیلی لذت بردم در حالی که میدونم برای خیلی از شما ها نا امید کنندست !

در کل گفتم که بگم انتظار فضایی ندارم اما جو باحالی که راه افتاده یک خبره توپ هم میخواد تا کامل شه و بترکونه ;-)

برای من که فرقی نداره بازی چی باشه یا نامش چی باشه بازی خوب باشه حالا میخواد برای MOVE هم باشه من اگه خوشم بیاد استقبال میکنم .

R4 رو پایم اما گفته بازی که باور نخواهیم کرد از یک استدیو امریکایی حالا کجای R4 باور نکردنی هستش که فکر نمیکنم این بازی باشه به خاطر این که من منتظر معرفی R4 هستم در هر حال .

برای من که فرقی نداره بازی چی باشه یا نامش چی باشه بازی خوب باشه حالا میخواد برای MOVE هم باشه من اگه خوشم بیاد استقبال میکنم .

R4 رو پایم اما گفته بازی که باور نخواهیم کرد از یک استدیو امریکایی حالا کجای R4 باور نکردنی هستش که فکر نمیکنم این بازی باشه به خاطر این که من منتظر معرفی R4 هستم در هر حال .

آره خوب از این نظر حق داری ، Resistance 4 اصلا غیر قابل باور نیست. منم همینجوری واسه مثال صلیقه ها گفتم.
به هر حال هر چی هست فردا مشخص میشه ‌ :دی

آره خوب از این نظر حق داری ، Resistance 4 اصلا غیر قابل باور نیست. منم همینجوری واسه مثال صلیقه ها گفتم.
به هر حال هر چی هست فردا مشخص میشه ‌ :دی
اتفاقا من چند ساعت پیش به یکی از بچه ها گفتم با توجه به اطلاعات جدید ممکنه Resistance 4 با یه داستان جدید و توسط یه سازنده دیگه باشه. با اینکه احتمالش کمه ولی خب صفر نیست :دی

امیدوارم همان طور که دوستان اشاره کردند این بازی یک عنوان بزرگ در سبک وحشت باشه، چون واقعاً تو این نسل عنوان بزرگی از سبک وحشت نداشتیم و این سبک به شدت افول کرد.
در مورد رزیدنت اویل هم فکر کنم انحصاری بودنش به بالا بردن کیفیتش کمک کنه، هر چند خودم تمایلی به انحصاری بودن بازی‌ها ندارم ولی این مورد فرق میکنه! البته احتمالش بسیار کمه که این عنوان ربطی به RE داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or