شایعه شهر GTA V مشخص شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
d36pnth1qmbzto7eljxi.jpg

به گزارش از سایت Kotaku نسخه ی جدید از سری Grand Theft Auto در شهر لس آنجلس طراحی خواهد شد. با استناد به این منبع که با بازی آشنائی دارد برای اولین بار در این فرنچایز قرار است دوباره پس از سن آندریاس که در سال 2004 عرضه شده بود این بازی به ایالت کالیفرنیا بازگردد. طبق ادعاهای این سایت در این بازی چند شخصیت قابل بازی نیز وجود خواهد داشت. اطلاعات بیشتر پس از انتشار اولین تریلر این بازی که در 2 نوامبر توسط راک استار منتشر خواهد کرد مشخص خواهد شد.

منبع

خوب راست میگه دهنه همه رو سرویس میکردی دیگه:d
نه شخصیت که 100% عوض میشه اما شخصیت خوب بزارن بازی کاملا مضخرف و مسخره میشه اونوقت دیگه نمی تونید حتی تو خیابون یه چند نفرو بکشید که دیگه در این صورت gtaنیست اصلا درکل ادم خوب با gta نمیسازه
من گفتم یه بازیی بسازن مثل gta نه که gta ادم خوب بزارن توش اصلا خود اسم gta یعنی خلاف...

من با LA چیکار دارم.:dمن منظورم GTA بودش.ولی از حق نگذریم لس آنجلس خوبه.:d

مگه نگفتی ای کاش بازی رو توی California میذاشتن ؟ خب گذاشتن دیگه ... بازی رو توی
LA گذاشتن که معروفترین شهر کلیفرنیاست.
California ایالته نه شهر ! :d
LA = Los Angeles :d
احتملا فک کردی منظورم بازی LA Noire بوده !

آخرین ویرایش:
مگه نگفتی ای کاش بازی رو توی California میذاشتن ؟ خب گذاشتن دیگه ... بازی رو توی LA گذاشتن که معروفترین شهر کلیفرنیاست.
California ایالته نه شهر ! :d
من کلی گفتم.:dاصلا بازی رو تو هر شهری خواستن بزارن فقط تو امریکا باشه همینش بشه.:d

cj کیه دیگه خیلی باحال خوشتیپ بود :d دوباره می خواد برگرده عمرا اگه برگرده خودم می کشمش
یه شخصیت باحال باشه نه اینکه ماله دوره قاجار بد میگم؟؟؟
البته علاقه مندان به CJ عزیز نظرشون محترم هستش ها

لس آنجلس بی نظیره ، لاس وگاس و یا میامی هم میتونست جالب باشه ( البته شبیه ساز منظورمه نه خودش :d) ، وای بر من منتظر شاهکاریم .... این راک استار هیچ وقت منو نا امید نکرده بهش ایمان دارم ...
و یه سوال مهم : به نظر شما راک استار از همون موتور معروف خودش یعنی RageEngine استفاده میکنه ، یا ...؟

لس آنجلس بی نظیره ، لاس وگاس و یا میامی هم میتونست جالب باشه ( البته شبیه ساز منظورمه نه خودش :d) ، وای بر من منتظر شاهکاریم .... این راک استار هیچ وقت منو نا امید نکرده بهش ایمان دارم ...
و یه سوال مهم : به نظر شما راک استار از همون موتور معروف خودش یعنی RageEngine استفاده میکنه ، یا ...؟
تا جایی که من می دونم تمام بازی های *R با RAGE ساخته شدن

اگه لس آنجلس رو بزارن ولی لاس وگاس و سن فرانسیسکو رو نزارن که نمیشه :دی تو سن آندریاس هم این 3 تا شهر با هم بودن. ولی خُب من میامی رو خیلی بیشتر ترجیح میدم... :دی یه ملاقاتی هم با تامی میکنیم که الان کله گنده ای شده واس خودش :دی

ای کاش نیویورک یا کالیفرنیا رو میزاشتن
ليبرتي سيتي همون NY بود ديگه.

كلا هيچ وقت نشده كه خوده شهر واقعي رو بازسازي بكنن نميدونم چرا ، هميشه شهرا رو يه تغييرات جزئي درش ميدن و اسمش رو عوض ميكنن اما خوب كنايه به همون شهره.
GTA SA يه خوبي كه داشت اين بود كه سه تا قسمت شهر كاملا از هم متفاوت بودن و ميتونستيم همه نوع تجربه اي داشته باشيم. اميدوارم اين دفعه هم همينطوري بشه.

فقط هواپيما هم دوباره بياره توش نشه مثه GTA IV

هر شهری باشه ما مشکلی باهاش نداریم...فقط و فقط از کنسول دوباره پورتش نکنن رو PC که مجبور بشیم راک رو تحریم کنیم و بدینوسیله ضرر بزرگی بهش بزنیم;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or