شایعه شهر GTA V مشخص شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
d36pnth1qmbzto7eljxi.jpg

به گزارش از سایت Kotaku نسخه ی جدید از سری Grand Theft Auto در شهر لس آنجلس طراحی خواهد شد. با استناد به این منبع که با بازی آشنائی دارد برای اولین بار در این فرنچایز قرار است دوباره پس از سن آندریاس که در سال 2004 عرضه شده بود این بازی به ایالت کالیفرنیا بازگردد. طبق ادعاهای این سایت در این بازی چند شخصیت قابل بازی نیز وجود خواهد داشت. اطلاعات بیشتر پس از انتشار اولین تریلر این بازی که در 2 نوامبر توسط راک استار منتشر خواهد کرد مشخص خواهد شد.

منبع

cj شاید تو بازی باشه ولی احتمالا به عنوان یه شخصیت منفی (دشمن :دی ) یا یه کله گنده ولی عمرا شخصیت قابل بازی باشه :دی

منظورش هم اگه از چند تا شخصیت این باشه که اول بازی میتونیم یه شخصیت از بین چند تا شخصیت دیگه انتخاب کنیم فوق العاده عالی میشه ! ولی اگه قرار باشه بعضی مراحل شخصیت عوض بشه من یکی که حال نمیکنم با این کار... .

خدایا این CJ خودمون برگردون.
با هیچ کدوم از GTAها بیشتر از سن اندریاس حال نکردم.زندگی میکردم تا اخرین لحظه که کنسولای نسل جدید رو خریدم با این بازی.

چرا راک استار یه بازی مثل فیلم die hard نمی سازه؟؟؟یه شخصیت کله خر مثل جان مکلین که بره دهن همرو سرویس کنه؟؟خدایا اگه بسازه شاهکاره...

چرا راک استار یه بازی مثل فیلم die hard نمی سازه؟؟؟یه شخصیت کله خر مثل جان مکلین که بره دهن همرو سرویس کنه؟؟خدایا اگه بسازه شاهکاره...
به نظر من بهتره سرنوشت شخصیت رو ما معلوم کنیم که یه ادم خوب باشه یا بزنه دهن همه رو سرویس کنه
خدا کنه راکستار به این نکته هم توجه کنه
مثلا اون تنوعی که تو لباس و مو حتی توی بدنسازی بود رو تو شخصیت کاراکتر هم بتونیم ببینیم
منظورم رو که می فهمید

به نظر من بهتره سرنوشت شخصیت رو ما معلوم کنیم که یه ادم خوب باشه یا بزنه دهن همه رو سرویس کنه
خدا کنه راکستار به این نکته هم توجه کنه
مثلا اون تنوعی که تو لباس و مو حتی توی بدنسازی بود رو تو شخصیت کاراکتر هم بتونیم ببینیم
منظورم رو که می فهمید
دوست عزیز منظورم این بود که بزنه دهن ادم بدهارو سرویس کنه نه همه رو...

دوست عزیز فکر کنم اشتباه برداشت کردی من چی گفتم...:d
خوب راست میگه دهنه همه رو سرویس میکردی دیگه:d
نه شخصیت که 100% عوض میشه اما شخصیت خوب بزارن بازی کاملا مضخرف و مسخره میشه اونوقت دیگه نمی تونید حتی تو خیابون یه چند نفرو بکشید که دیگه در این صورت gtaنیست اصلا درکل ادم خوب با gta نمیسازه

cj شاید تو بازی باشه ولی احتمالا به عنوان یه شخصیت منفی (دشمن :دی ) یا یه کله گنده ولی عمرا شخصیت قابل بازی باشه :دی

منظورش هم اگه از چند تا شخصیت این باشه که اول بازی میتونیم یه شخصیت از بین چند تا شخصیت دیگه انتخاب کنیم فوق العاده عالی میشه ! ولی اگه قرار باشه بعضی مراحل شخصیت عوض بشه من یکی که حال نمیکنم با این کار... .

عالی میشه:x

ايول كليفورنيارو عشق است مخصوصآ LA :x
خدا وكيلي سان آندرياس رو بالاي 10 بار تموم كردم بهترين جي تي اي تاريخه >:d<
چه شود اين سري GTA فقط خدا كنه شايعه نباشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or