شنمو 3 ، یا PS3 ، یا XBOX 360

Bayonetta

کاربر سایت
shenmuea.jpg

درود بی پایان بنده به تمامی خوانندگان بازیسنتر ...
این روزا اخبار راجع به شنمو زیاد شنیده میشه :):x
این یکی رو داشته باشین ...
موزیسین شماره قبلی شنمو ، استاد Osamu Murata گفته که ازین اطمینان دارد که آقای Yu Suzuki خالق این سری دوست داشته ، که بازی یا روی 360 ادامه پیدا کند ، یا روی PS3...
"من مطمئنم که آقای یو سوزوکی میخواسته شنمو روی یکی از پلت فرم های PS 3 یا XBOX 360 عرضه شود ... نمیشه با اطمینان راجع به این که استاد سوزوکی راجع به شنمو چه حسی داره با قاطعیت حرف زد ؛ صدای دوچرخه ها ، صدای شکستن شیشه ها ، میمیک چهره ی کودکان ، نحوه ی بر افراشتن پرچم ها ، نحوه ی دویدن ، نحوه ی راه رفتن ، زیباشناسی چهره ی کرکتر های مونث بازی ، ... اون واقعا" به سختی کار میکرد ... خیلی سخت ... اونقدری که حتی بعضی وقتها بیمار میشد ... "
وی افزود : "Yahoo! Mobage Shenmue برای سگا نیست ، من مطمئن نیستم که چه چیزی رخ خواهد داد ... اگه فروشش خوب باشه ، سگا ممکنه اونو -Yahoo! Mobage Shenmue- رسمی کنه ..."
سگا قبلا" هم گفته بود که اگه شنمو 3 ـای هم درکار باشه ، برای از پس بر اومدن مخارج ساختش اونو انحصاری میکنه ...
====================================================================
منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fratos and TCSCELL
البته من شخصا ترجیح میدم هیچ وقت SM3 ساخته نشه چون خدا میدونه چه آشغالی رو به اسم SM3 بهمون غالب کنن!
الآن این هم جریان همون ریبوت و ایناست دیگه ، آره ؟ بذار بازیمونو کنیم بابا ، ولمون کن ... چی میخوای از جونمون ؟!
هر بازی ای میخواد ساخته شه میای تز میدی اگه ساخته شه جیزّه !
ما ترجیح میدیم ( نه من ، ما ) که شنمو 3 ساخته شه ...
راجع به TLG هم من پایه ام ...
نگاهی به فروش سایه ی کلوسوس ، خبر از آینده میده ماکان ... !:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or