شنمو 3 ، یا PS3 ، یا XBOX 360

Bayonetta

کاربر سایت
shenmuea.jpg

درود بی پایان بنده به تمامی خوانندگان بازیسنتر ...
این روزا اخبار راجع به شنمو زیاد شنیده میشه :):x
این یکی رو داشته باشین ...
موزیسین شماره قبلی شنمو ، استاد Osamu Murata گفته که ازین اطمینان دارد که آقای Yu Suzuki خالق این سری دوست داشته ، که بازی یا روی 360 ادامه پیدا کند ، یا روی PS3...
"من مطمئنم که آقای یو سوزوکی میخواسته شنمو روی یکی از پلت فرم های PS 3 یا XBOX 360 عرضه شود ... نمیشه با اطمینان راجع به این که استاد سوزوکی راجع به شنمو چه حسی داره با قاطعیت حرف زد ؛ صدای دوچرخه ها ، صدای شکستن شیشه ها ، میمیک چهره ی کودکان ، نحوه ی بر افراشتن پرچم ها ، نحوه ی دویدن ، نحوه ی راه رفتن ، زیباشناسی چهره ی کرکتر های مونث بازی ، ... اون واقعا" به سختی کار میکرد ... خیلی سخت ... اونقدری که حتی بعضی وقتها بیمار میشد ... "
وی افزود : "Yahoo! Mobage Shenmue برای سگا نیست ، من مطمئن نیستم که چه چیزی رخ خواهد داد ... اگه فروشش خوب باشه ، سگا ممکنه اونو -Yahoo! Mobage Shenmue- رسمی کنه ..."
سگا قبلا" هم گفته بود که اگه شنمو 3 ـای هم درکار باشه ، برای از پس بر اومدن مخارج ساختش اونو انحصاری میکنه ...
====================================================================
منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fratos and TCSCELL
البته فریدون یه چیزیم هستا این بازی از اون جایی که ژاپنی پسند هست
شکی توش نیست. ولی میتونی بشماری چند تا بازی شاخ غربی یا غربی پسند با استفاده از المانهای این عنوان درست شدن؟
Shenmue 2 عنوانی بود شرق و غرب رو با هم فتح کرد. یاکوزآ نیست که :دی.

EA بره همون MOH ش رو بسازه UBI هم بره همون SC ـش رو.
Shenmue یه عنوان بسیار پرجزئیات ـه با نگاه دقیق و ریزبین به تک تک عناصر سبکش.
هری پاتر نیس که هرکی از راه برسه یه قسمتش رو بسازه، Shenmue برادر من، Shenmue.

فریدون این تیکه خیلی باحال بود =)) فیلم دیدی میگه این داستان ادامه دارد همون :دی

خبر خوبی بود من که خیلی از این بازی خاطره دارم :x:x کاش اعتبار داشتم و بهت بخاطر این خبر تقدیم میکردم ;)

میتونن بازی رو انحصاری برای ps بدن و نهایتش، خونه اخرش، دیگه اگر خودش رو بکشه، اگر خودش رو خفه کنه بتونه تو 2 سال 3 میلیون کپی بفروشه ( دیگه میخواد بیشتر از U2: AT بفروشه؟ ).
میتونن بازی رو برای XB360 انحصاری کنن و تو یه اخر هفته از مرز 4 میلیون کپی بگذرن.

کلا جک خیلی بامزه ای بود... احیانان میشه لطف کنید و چهار تا نه دو تا از ان بازی هایی ژاپنی این فرمی رو که مایکروسافت برای خودش انحصاری کرد و در یک آخر هفته 4 میلیون نسخه فروخت رو نام ببرید؟ داستان علمی تخیلی که تعریف نمیکنید! من میخوام بدونم ME2, AW, SC:C و ... چقدر فروختن که حالا SM3 بعد از این همه سال یهو بیاد در عرض یک هفته 4 میلیون نسخه بفروشه؟ یعنی میخواد اندازه Reach بفروشه؟

Shenmue 2 عنوانی بود شرق و غرب رو با هم فتح کرد. یاکوزآ نیست که

عجب! پس Shenmue I & II تونست بازار غرب و شرق رو فتح کنه اما Yakuza نتونست!=)) اصلا میدونی Shenmue چقدر فروخت و چرا الان SEGA حاضر نیست دوباره ریسک کنه خودش با هزینه های خودش Shenmue3 رو بسازه؟

قبلا هم همین بابا یا یکی دیگه توی فامیتسو گفته بود که منتظر چراغ سبز یکی از شرکت های بزرگ مثل سونی یا مایکرو هستن که بیاد هزینه های ساخت بازی رو بده تا SM3 تبدیل به واقعیت بشه!

البته سونی که هیچ وقت از این پول ها نمیده و روی شرکت های 1st Party خودش سرمایه گذاری میکنه، مایکروسافت هم تخصصش بازی های دسته چندم JRPG هست!

البته اصولا بازی هایی که مایکروسافت اینجوری انحصاری کرده (بازی های ژاپنی) هرچند طبق فرمایشات فریدون باید در یک آخر هفته 4 میلیون بفروشن اما از دم تبدیل به یک شکست تجاری شدن!

آخرین ویرایش:
کیوان دیدی حرفم به فاصله 2 روز داره به حقیقت میپیونده! از من بشنو که روی x360 میاد :دی خبر های قطعی از این بازی در E32011:d
شما هم که خودت بریدی و دوختی.:d
من میگم یه فکرهایی تو سر داره ولی اول میخواد خوب همه چیز رو بسنجه بعد یاد بازیرو بسازه. چون هزینه ساختش خیِــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی بالاست.:d
در واقع اگه بازی با هزینه بالا ساخته بشه و موفق نشه اونوقت سگا درش تخته میشه.
من فکر نکنم تو E3 2011 معرفی بشه.

آخرین ویرایش:
کلا جک خیلی بامزه ای بود... احیانان میشه لطف کنید و چهار تا نه دو تا از ان بازی هایی ژاپنی این فرمی رو که مایکروسافت برای خودش انحصاری کرد و در یک آخر هفته 4 میلیون نسخه فروخت رو نام ببرید؟ داستان علمی تخیلی که تعریف نمیکنید! من میخوام بدونم ME2, AW, SC:C و ... چقدر فروختن که حالا SM3 بعد از این همه سال یهو بیاد در عرض یک هفته 4 میلیون نسخه بفروشه؟ یعنی میخواد اندازه Reach بفروشه؟

عجب! پس Shenmue I & II تونست بازار غرب و شرق رو فتح کنه اما Yakuza نتونست!=)) اصلا میدونی Shenmue چقدر فروخت و چرا الان SEGA حاضر نیست دوباره ریسک کنه خودش با هزینه های خودش Shenmue3 رو بسازه؟

قبلا هم همین بابا یا یکی دیگه توی فامیتسو گفته بود که منتظر چراغ سبز یکی از شرکت های بزرگ مثل سونی یا مایکرو هستن که بیاد هزینه های ساخت بازی رو بده تا SM3 تبدیل به واقعیت بشه!

البته سونی که هیچ وقت از این پول ها نمیده و روی شرکت های 1st Party خودش سرمایه گذاری میکنه، مایکروسافت هم تخصصش بازی های دسته چندم JRPG هست!

البته اصولا بازی هایی که مایکروسافت اینجوری انحصاری کرده (بازی های ژاپنی) هرچند طبق فرمایشات فریدون باید در یک آخر هفته 4 میلیون بفروشن اما از دم تبدیل به یک شکست تجاری شدن!
همه خوب میدونیم که سونی هیچ وقت از این ولخرحی ها نمیکنه که بخواد 100 میلیون خرح یه بازی کنه ولی بر عکس ماکروسافت تو این چند سال با هزینه های سر سام آور وباندل های عحیب وغریب برای فروش بیشتر کنسول گم نامش تو بازار شرق کرده نشون داده برای نامدار کردن کنسولش از هیچ عنوانی دریغ نمیکنه مثل FINAL FANTASY TALE OF VESPERIA ACE COMBAT TEKKEN LOST ODYSSEY و ... و حالا نوبت شنمو شده که یه فروش معمولی تو بازار شرق میکنه البته فروش عالی روی 360 توی این بازار عحیب ;) ویه فروش خوب توی بازار غرب :d

سعید جان حرف هایی رو که بقیه میزنن تو تکرار نکن!

نه سونی انقدر احمق شده که استدیوهای 1st Party خودش رو ول کنه بیاد بده Sega براش SM3 بسازه و نه مایکروسافت میاد 100میلیون (این رقم رو از کجا آوردید؟) بده تا SM3 رو انحصاری کنه!

این میزان فروش فوقالعاده خصوصا روی X360 هم والا من نمیدونم داستانش از کجا درامده چون ضاهرا دوستان اصلا نمیدونن SMI & II اصلا چقدر فروختن و همچنین فروش SMII روی Xbox چقدر بود!

البته هزینه ساخت SMI&II با هم 70 میلیون دلار بود و الان اگه شماره سومش قرار باشه ساخته بشه قطعا هزینه هاش خیلی خیلی کمتر از این مقدار خواهد بود! در هر صورت اگه قرار باشه شرکتی سر کیسه رو شل کنه ان مایکرو خواهد بود اما به خاطر سیاست های دو شرکت نه فروش میلیونی و ...

منظورشون این نیست که احسان ! :دی
چون هزینه ی ساخت این عنوان بسیار بالاست ، حالا رو هر پلت فرمی ، فرقی نمیکنه ...
سگا میخواد این پوله رو سونی یا ماکرو بده ، و خوب طبعا" بازی انحصاری میشه ...
من هم فکر میکنم ماکرو هزینشو بده ... سونی استودیو های 1st پارتیش خیلی قوین ، نیازی به خرج کردن همچین پولی نداره ...
از یه طرف ، این فرضیه هم هست که این سبک بازیا تو ژاپن ، و رو کنسول PS3 بهتر میفروشن نه رو XBOX ... پس ماکرو نمیاد همچین پولی رو خرج کنه ...
اما بالاخره باید از یه جا شروع کرد دیگه ! تا کی میخواد ماکرو تو ژاپن فروش نجومی داشته باشه کنسولش ؟
خو تو هم منظور منو نگرفتی :d میگم بازی هرچقدر هم هزینه هاش بالا باشه این هزینه ها در یک شرایط مساوی روی ps3 به مراتب باز هم بالاتر از 360 خواهد بود :d حتی رو ps3 این پروسه ی ساخت می تونه طولانی تر هم بشه که باز خودش کلی خرج رو دست اینا می زاره :d
سونی هم با اون همه استودیوی 1st party و بازیای خودش یه جورایی بعیده بیاد روی این بازی سرمایه گذاری کنه :d

خو تو هم منظور منو نگرفتی میگم بازی هرچقدر هم هزینه هاش بالا باشه این هزینه ها در یک شرایط مساوی روی ps3 به مراتب باز هم بالاتر از 360 خواهد بود حتی رو ps3 این پروسه ی ساخت می تونه طولانی تر هم بشه که باز خودش کلی خرج رو دست اینا می زاره

نه خوب این قضیه اتفاقا برعکس هست! یعنی اصل زمان و هزینه ای که یک بازی برای تولید احتیاج داره نوشتن یک موتور هست، خوب SEGA برای ساخت SM3 روی PS3 میتونه از موتور Yakuza استفاده کنه و هم سریع و هم ارزون تر کار رو پیش ببره!

البته من فکر میکنم نه سونی و نه مایکروسافت حاضر نیستن بیان پول ساخت بازی رو بدن تا SM3 رو برای خودشون انحصاری کنن! شاید این بازی برای طرفداران قدیمیش بی نهایت مهم باشه اما برای عموم گیمرها اصلا مهم نیست و قطعا فروش چندان بالایی هم نمیشه براش پیش بینی کرد که حالا سونی و مایکرو براش سر و دست بشکونن! یعنی اگه میخواستن کاری کنن تا حالا میکردن! SEGA چندین ماه پیش هم رسما توی فامیتسو گفته بود منتظره یکی از سه شرکت سونی، نینتندو و مایکرو پا پیش بزارن...

من فکر میکنم بهترین گذینه برای این بازی Wii هست!

نه خوب این قضیه اتفاقا برعکس هست! یعنی اصل زمان و هزینه ای که یک بازی برای تولید احتیاج داره نوشتن یک موتور هست، خوب SEGA برای ساخت SM3 روی PS3 میتونه از موتور Yakuza استفاده کنه و هم سریع و هم ارزون تر کار رو پیش ببره!

البته من فکر میکنم نه سونی و نه مایکروسافت حاضر نیستن بیان پول ساخت بازی رو بدن تا SM3 رو برای خودشون انحصاری کنن! شاید این بازی برای طرفداران قدیمیش بی نهایت مهم باشه اما برای عموم گیمرها اصلا مهم نیست و قطعا فروش چندان بالایی هم نمیشه براش پیش بینی کرد که حالا سونی و مایکرو براش سر و دست بشکونن! یعنی اگه میخواستن کاری کنن تا حالا میکردن! SEGA چندین ماه پیش هم رسما توی فامیتسو گفته بود منتظره یکی از سه شرکت سونی، نینتندو و مایکرو پا پیش بزارن...

من فکر میکنم بهترین گذینه برای این بازی Wii هست!
آها ! آره من به موتور یاکوزا فک نکرده بودم#-o:do:-) من با احتساب ساخت موتور جدید گفتم :dآره اینجوری هزینه ها رو ps3 کمتر میشه :d:-"

به نظر من ماکرو میتونه با انحصاری کردن این عنوان و تبلیغات خوبش فروشش رو تو ژاپن بالا بره.حتی اگه خوب تبلیغ کنه خنما میتونه مرز سه چهار میلیون رو رد کنه(البته تو کل جهان)

ولی نکته ای که هستش اینه که ماکرو الان تمرکزش رو کینکت هستش پس احتمال همچین کاری کمه.سونی هم که اهل این حرفا نیست اصلا:d.سگا هم که رسیک نمیکنه.چون با هزینه ساخت این بازی میتونه حداقل 2 بازی خوب مولتی پلتفرم بسازه سودشو بکنه.

در ضمن فکر کنم فقط هزینه ساخت شنمو 1 به تنهایی 70 میلیون دلار بود.

به نظر من ماکرو میتونه با انحصاری کردن این عنوان و تبلیغات خوبش فروشش رو تو ژاپن بالا بره.حتی اگه خوب تبلیغ کنه خنما میتونه مرز سه چهار میلیون رو رد کنه(البته تو کل جهان)

ولی نکته ای که هستش اینه که ماکرو الان تمرکزش رو کینکت هستش پس احتمال همچین کاری کمه.سونی هم که اهل این حرفا نیست اصلا:d.سگا هم که رسیک نمیکنه.چون با هزینه ساخت این بازی میتونه حداقل 2 بازی خوب مولتی پلتفرم بسازه سودشو بکنه.

در ضمن فکر کنم فقط هزینه ساخت شنمو 1 به تنهایی 70 میلیون دلار بود.
جمله ی آخرت درسته ...
اما من مطمئنم که هیچ رقمه این شنمو نمیتونه 3 میلیون نسخه رو بفروشه ، مگر اینکه شوتر اول شخص بشه ! (لول)
ولی بی شوخی یسری بازیا متاسفانه بفروش نیستن ، اما باید ساخته شن ، باید ...
من باهاتون شرط میبندم The Last Guardian که الآن خودم و بسیاری ازشما هم تو کفشیم ، عمرا" به یک میلیون نسخه فروش هم دست پیدا کنه ... اما چنتا سوال اینجا مطرحه ، که چرا همچین شاهکارایی فروش ندارن ؟
چرا شوتر های اول شخص انقدر میفروشن ؟
آیا مردمان اونور آب فاقد عقل هستن ؟:|
به امید روزی که ذائقه ی گیمرها تغییر کنه و بجای خریدن هیلو 2 برن Shadow of the Colossus بخرن :دی

جمله ی آخرت درسته ...

نخیر این دقیقا نقل قول یکی از ادمین ها فروم رسمی بازی یعنی Shenmue Dojo هست:

Shenmue 1 & II were developed Jointly and later separated as two games due to time deadlines to get it out and the size of the game on GD rom discs

جفت این بازی ها با هم ساخته میشن و ولی بعدا تبدیل به دوتا بازی متفاوت میشن!

من باهاتون شرط میبندم The Last Guardian که الآن خودم و بسیاری ازشما هم تو کفشیم ، عمرا" به یک میلیون نسخه فروش هم دست پیدا کنه ... اما چنتا سوال اینجا مطرحه ، که چرا همچین شاهکارایی فروش ندارن ؟

نه خوب TLG موضوعش زمین تا آسمون با Shen Mue 3 فرق داره! من روی فروش TLG حاضرم شرط ببندم! این بازی راحت نزدیک 1.5 فروش میکنه! در مورد HR هم گفته میشد نهایتش 300 هزارتا فروش کنه اما دیدیم که اینطور نشد!

SM3 به این دلیل فروش خوبی نمیتونه بکنه که سبک و نوآوری هایی که داشت دیگه نو نیستن و توی هزاران تا بازی خیلی مدرن تر خز شدن و هم اینکه فن بیس خوبی نداره و گیمرهای جدید هم دیگه از بازی به این سبک استقبال نمیکنن! البته از SM هی قبلی هم اصلا استقبال خوب و در خور توجهی نشد.

البته من شخصا ترجیح میدم هیچ وقت SM3 ساخته نشه چون خدا میدونه چه آشغالی رو به اسم SM3 بهمون غالب کنن!

البته من شخصا ترجیح میدم هیچ وقت SM3 ساخته نشه چون خدا میدونه چه آشغالی رو به اسم SM3 بهمون غالب کنن!
فکر نکنم سگا اگه بخواد این بازیرو درست کنه و به قول خودش بازی خیلی سنگینی باشه بخواد یه آشغال تحویل بده.
اونوقت در سگا گل گرفته میشود.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or