Saint475 کاربر سایت Jul 1, 2014 #20 همشو ، یه زمانی کپی بازی میکردم فعلا که اورجینال PS4 ساخته بهم همه رو میخوام آرشیو کنم ؛ البته از کاور کاستوم استفاده میکنم واسه بازیا، قاب اصلی تو ویترین مغازه
همشو ، یه زمانی کپی بازی میکردم فعلا که اورجینال PS4 ساخته بهم همه رو میخوام آرشیو کنم ؛ البته از کاور کاستوم استفاده میکنم واسه بازیا، قاب اصلی تو ویترین مغازه
heroofiran کاربر سایت Jul 1, 2014 #22 کلا تصمیم دارم همه بازیهامو ارشیو کنم.تا الانم تومب ریدر و اینفیموس و فیفا رو دارم
Reza_Sezar کاربر سایت Jul 2, 2014 #23 نوشته شده توسط heroofiran: کلا تصمیم دارم همه بازیهامو ارشیو کنم.تا الانم تومب ریدر و اینفیموس و فیفا رو دارم بیشتر... منم tomb و فروختم بعدش پشیمون شدمم! بازی خوبی بود!!
نوشته شده توسط heroofiran: کلا تصمیم دارم همه بازیهامو ارشیو کنم.تا الانم تومب ریدر و اینفیموس و فیفا رو دارم بیشتر... منم tomb و فروختم بعدش پشیمون شدمم! بازی خوبی بود!!
M MultiMaster کاربر سایت Jul 12, 2014 #25 Uncharted 4 The Last of Us: Remastered GTA V The Order 1886 Bloodborn Destiny The Metal Gear خیلی دوست دارم اینارو ارشیو کنم ولی می شه؟؟؟؟
Uncharted 4 The Last of Us: Remastered GTA V The Order 1886 Bloodborn Destiny The Metal Gear خیلی دوست دارم اینارو ارشیو کنم ولی می شه؟؟؟؟