Bellic کاربر سایت Sep 21, 2014 #62 آغا این آرشیو کردن به درد دنیا میخوره یا آخرت؟ :d کلا انحصاریا + gta ارزش آرشیو دارن
안정환 کاربر سایت Sep 22, 2014 #64 The Last Of Us The Last Of Us Remastered Metro Redux FallOut 3 FallOut New Vegas
omidzaman کاربر سایت Oct 5, 2014 #66 سلام.شرمنده سوال بی ربط میپرسم.من یک ps۴خریدم میشه بگید ۲تا بازی اول چی بخرم(.فقط تنها بازی میکنم).یک بازی هم ترسناک باشه لطفا.ماشین هم نباشه.ممنون
سلام.شرمنده سوال بی ربط میپرسم.من یک ps۴خریدم میشه بگید ۲تا بازی اول چی بخرم(.فقط تنها بازی میکنم).یک بازی هم ترسناک باشه لطفا.ماشین هم نباشه.ممنون
KHODAYAN کاربر سایت Oct 5, 2014 #67 The last of us remastered GTA V DESTINY DRIVECLUB FIFA 15 با منطق بخوایم قضاوت کنیم بازی هایی که نام بردم ارزش آرشیو کردن دارن سلام.شرمنده سوال بی ربط میپرسم.من یک ps۴خریدم میشه بگید ۲تا بازی اول چی بخرم(.فقط تنها بازی میکنم).یک بازی هم ترسناک باشه لطفا.ماشین هم نباشه.ممنون بیشتر... The last of us remastered و DESTINY رو بگیر یا DRIVECLUB و FIFA 15
The last of us remastered GTA V DESTINY DRIVECLUB FIFA 15 با منطق بخوایم قضاوت کنیم بازی هایی که نام بردم ارزش آرشیو کردن دارن سلام.شرمنده سوال بی ربط میپرسم.من یک ps۴خریدم میشه بگید ۲تا بازی اول چی بخرم(.فقط تنها بازی میکنم).یک بازی هم ترسناک باشه لطفا.ماشین هم نباشه.ممنون بیشتر... The last of us remastered و DESTINY رو بگیر یا DRIVECLUB و FIFA 15
aaa666 کاربر سایت Oct 5, 2014 #68 نوشته شده توسط omidzaman: سلام.شرمنده سوال بی ربط میپرسم.من یک ps۴خریدم میشه بگید ۲تا بازی اول چی بخرم(.فقط تنها بازی میکنم).یک بازی هم ترسناک باشه لطفا.ماشین هم نباشه.ممنون بیشتر... The last of us remastered فیفا 15 رو بگیر
نوشته شده توسط omidzaman: سلام.شرمنده سوال بی ربط میپرسم.من یک ps۴خریدم میشه بگید ۲تا بازی اول چی بخرم(.فقط تنها بازی میکنم).یک بازی هم ترسناک باشه لطفا.ماشین هم نباشه.ممنون بیشتر... The last of us remastered فیفا 15 رو بگیر
hamid hamidpor کاربر سایت Oct 7, 2014 #69 من هرچی برسه دستم ارشیومیکنم اینم عکس یه مقدار از ارشیوم خریدار بازیهای گیم کیوب(فقط مینی دی وی دی) و مینی دی وی دی خام | انجمنهای پرشین تولز
من هرچی برسه دستم ارشیومیکنم اینم عکس یه مقدار از ارشیوم خریدار بازیهای گیم کیوب(فقط مینی دی وی دی) و مینی دی وی دی خام | انجمنهای پرشین تولز