شما برای کنسول نسل آینده ی خود حاضرید چقدر پول بپردازید

قیمت مورد نظر شم برای کنسول آینده خود چه مقدار هست

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
  • نظرسنجی بسته شده است .

MR.BIG BOSS

کاربر سایت
  • Whatever it takes (2.4%)

poll_a_start.gif
    poll_a_mid.gif
    poll_a_end.gif
    poll_none_mid.gif
    poll_none_end.gif
  • $701-$800 (0.2%)
    poll_a_start.gif
    poll_a_mid.gif
    poll_a_end.gif
    poll_none_mid.gif
    poll_none_end.gif

• $601-$700 (0.6%)
    poll_a_start.gif
    poll_a_mid.gif
    poll_a_end.gif
    poll_none_mid.gif
    poll_none_end.gif
  • $501-$600 (7%)

poll_a_start.gif
    poll_a_mid.gif
    poll_a_end.gif
    poll_none_mid.gif
    poll_none_end.gif
  • $401-$500 (32.8%)
    poll_a_start.gif
    poll_a_mid.gif
    poll_a_end.gif
    poll_none_mid.gif
    poll_none_end.gif
  • $301-$400 (37.9%)

poll_a_start.gif
    poll_a_mid.gif
    poll_a_end.gif
    poll_none_mid.gif
    poll_none_end.gif
  • $201-$300 (10.9%)
    poll_a_start.gif
    poll_a_mid.gif
    poll_a_end.gif
    poll_none_mid.gif
    poll_none_end.gif
  • $101-$200 (1.2%)
    poll_a_start.gif
    poll_a_mid.gif
    poll_a_end.gif
    poll_none_mid.gif
    poll_none_end.gif
  • $100 or less (0.6%)
    poll_a_start.gif
    poll_a_mid.gif
    poll_a_end.gif
    poll_none_mid.gif
    poll_none_end.gif
  • Zero dollars. I'm good with current-gen (6.3%)
    poll_a_start.gif
    poll_a_mid.gif
    poll_a_end.gif
    poll_none_mid.gif

طبق نمودار بالا سایت GI یک نظر سنجی تاثیر گزار و بسیار جالب در مورد قیمت گزاری کنسول های بعدی گزاشته است که از 800 دلار تا 100 دلار قیمت ها گزاشته شده است اکثریت کاربر های سایت به 300 تا 400 دلار رای دادند و همچنین قیمت 400 ت 500 دلار نیز در رتبه ی دوم این نظر سنجی قرار دارد .
ما با توجه به موقعیت خوب سایت بازیسنتر و با توجه به علاقمندی تک تک ما برای نسل بعد یک نظر سنجی مطابق سایت GI میزاریم تا دوستان نظرشونو راجع به قیمتگزاری کنسول های نسل بعد اعلام کنند .
همچنین ساعتی پیش سونی اعلام کرد که 400 دلار قیمت PS4 هست و این حرکت سونی یعنی پاسخی ب مردم و طرفداران با توجه به دیدن همین نظر سنجی ها.
نظر سنجی طبق سایت GI انجام خواهد شد و یکی از تاثیر گزار ترین نظر سنجی ها خواهد بود
با توجه به همین نظر سنجی قیمت کنسول های نسل آینده در همینجا و همین خبر UPDATE خواهد شد
فعلان سونی کنسول خود را 400 دلار قیمت گزاری کرده است
منبع 1
منبع 2

سلام
این نظر سنجی چرا دلاره؟واحد پول ما ریاله چطوری بگیم چند دلار پول میدیم؟
خود من کنسول اگر کپی خور بشه تا سقف 4 میلیون میخرم ولی اگه کپی نشه 0 تومن و از همین ps3 استفاده میکنم.

متاسفانه من مثل بعضی دوستان قادر به پرداخت 1 میلیون و یا بالاترش نیستم،اگه شد 400 هزار تومان(:)))می خرم،تو این گرونی از همه چیز زدیم بازی که جای خود دارد

بچه های غنی جامعه :
افراد معمولی جامعه :

زیر خط فقر
:d:d
البته حضور آریا در زیر خط فقر مسئله ای مهم تلقی میشود:d

@Lavigne
حداقل یکی از گزینه ها رو نمیزدی:دی

بــــلــــه...
انگار آقا کیوان یا معتقده کنسول مد نظرش میتونه از یک دلار شروع بشه و حتی تا بالای 800 هم برسه، فرقی نمیکنه براش، آینده مهمه ...
یا ایشون واقعا پولداره و انقدر کنسول آیندشو دوست داره که حاضره تا نزدیک های 3،000،000 یا حتی تا 100،000،000 تومن هم خرج خریدن اون و بازی هاش کنه! :d معتقدم اگه گزینه ای به نام بی نهایت هم وجود داشت ایشون انتخاب میکرد:d
خب دیگه نظرسنجیه چند انتخابیه دیگه!
بابا والا به دلاره نظرسنجی به ریال نیست که بگیم الان 400 دلار میشه= 1،450،000 تومن ، بعدا ممکنه بشه 10،000،000 تومن !!!
:|
50034379859052270767.jpg

من اعتراض دارم جای من اشتباه شده من زیر خط فقر هستم :d

برادر Lavigne@ الان پول به دست تو ردموند دم در مایکرو وایساده
:))

آخرین ویرایش:
اقا کیا زدن زیر 100 دلار :))))))))))))))))))))))) زیر 100 دلار نسل قبل رو هم نمی تونید بخرید چه برسه نسل الان یا نسل اینده :))

من تا 1 میلیون 500 هزینه می کنم نه بیشتر. چون حدااقل ی بازی اورجینال هم باید بخرم

ظلم اقا 2.3ملیون پولی که صبح تا شب با زحمت درمیاری بدی کنسول که ارزش واقعیش500هزاره
من که بخاطر فورتزا میخرم ولی نه تو ایران میدم یکی از اون ور برام بیاره هیچوقت پولمو به این فروشنده های مفت خور نمیدم
من کهو از وقتی گرونی اومده چیز زیادی نخریدم مثل بقیه مردم از گرونی حمایت نکردم وجدانم راحته:دی

نمیدونم چطور یه عده شبا خوابشون میبره وقتی2.5پول گوشی میدن که 2سال پیش600هزار بود یا کنسول که400بود1.5میخرن واقعا چطور میتونن؟؟

بابا من که گفتم فکر کردم به پوله خودمونه من یا زیر خط فقر هستم یا معمولی
مرد حسابی الان میان به جرمه این که پول دارمو بدهیامو نمیدم دستگیرم میکنن
1370871797.jpg

قیمت زیر 400$ برای یک کنسول نسل جدید اون هم با سخت افزاری قدرتمند بی معنی هست،قیمت بالای 500 دلار هم که کنسولهاشون در نهایت به فروش نمی ره و تنها اقشار مرفح جامعه می تونن اون رو تهیه کنن
قیمت بین 400 تا 500 دلار قیمت بسیار منطقی ای هست،اگر یادتون باشه در زمان لانچ PS3 خیلی از ژاپنی ها مدل 20GB ای یا همون مدل 499 دلاری رو تهیه کردن
اما اگر واقعا قیمت PS4 تنها 400 دلار باشه می شه گفت قیمت کاملا خوبی هست و اگر به ایران برسه می شه با قیمت تقریبی 1.500 خریداری کرد،البته پس از مدتی که بازار سیاه بخوابه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or