شما برای کنسول نسل آینده ی خود حاضرید چقدر پول بپردازید

قیمت مورد نظر شم برای کنسول آینده خود چه مقدار هست

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
  • نظرسنجی بسته شده است .

MR.BIG BOSS

کاربر سایت
  • Whatever it takes (2.4%)

poll_a_start.gif
    poll_a_mid.gif
    poll_a_end.gif
    poll_none_mid.gif
    poll_none_end.gif
  • $701-$800 (0.2%)
    poll_a_start.gif
    poll_a_mid.gif
    poll_a_end.gif
    poll_none_mid.gif
    poll_none_end.gif

• $601-$700 (0.6%)
    poll_a_start.gif
    poll_a_mid.gif
    poll_a_end.gif
    poll_none_mid.gif
    poll_none_end.gif
  • $501-$600 (7%)

poll_a_start.gif
    poll_a_mid.gif
    poll_a_end.gif
    poll_none_mid.gif
    poll_none_end.gif
  • $401-$500 (32.8%)
    poll_a_start.gif
    poll_a_mid.gif
    poll_a_end.gif
    poll_none_mid.gif
    poll_none_end.gif
  • $301-$400 (37.9%)

poll_a_start.gif
    poll_a_mid.gif
    poll_a_end.gif
    poll_none_mid.gif
    poll_none_end.gif
  • $201-$300 (10.9%)
    poll_a_start.gif
    poll_a_mid.gif
    poll_a_end.gif
    poll_none_mid.gif
    poll_none_end.gif
  • $101-$200 (1.2%)
    poll_a_start.gif
    poll_a_mid.gif
    poll_a_end.gif
    poll_none_mid.gif
    poll_none_end.gif
  • $100 or less (0.6%)
    poll_a_start.gif
    poll_a_mid.gif
    poll_a_end.gif
    poll_none_mid.gif
    poll_none_end.gif
  • Zero dollars. I'm good with current-gen (6.3%)
    poll_a_start.gif
    poll_a_mid.gif
    poll_a_end.gif
    poll_none_mid.gif

طبق نمودار بالا سایت GI یک نظر سنجی تاثیر گزار و بسیار جالب در مورد قیمت گزاری کنسول های بعدی گزاشته است که از 800 دلار تا 100 دلار قیمت ها گزاشته شده است اکثریت کاربر های سایت به 300 تا 400 دلار رای دادند و همچنین قیمت 400 ت 500 دلار نیز در رتبه ی دوم این نظر سنجی قرار دارد .
ما با توجه به موقعیت خوب سایت بازیسنتر و با توجه به علاقمندی تک تک ما برای نسل بعد یک نظر سنجی مطابق سایت GI میزاریم تا دوستان نظرشونو راجع به قیمتگزاری کنسول های نسل بعد اعلام کنند .
همچنین ساعتی پیش سونی اعلام کرد که 400 دلار قیمت PS4 هست و این حرکت سونی یعنی پاسخی ب مردم و طرفداران با توجه به دیدن همین نظر سنجی ها.
نظر سنجی طبق سایت GI انجام خواهد شد و یکی از تاثیر گزار ترین نظر سنجی ها خواهد بود
با توجه به همین نظر سنجی قیمت کنسول های نسل آینده در همینجا و همین خبر UPDATE خواهد شد
فعلان سونی کنسول خود را 400 دلار قیمت گزاری کرده است
منبع 1
منبع 2

من که ps4 هر قیمتی باشه میخرم . این نسل رو با کنسول شروع کردم تا اخر زندگی گیمری کنسول رو ادامه میدم . دیگه 1$ هم واسه pc خرج نمیکنم .
ولی بعید میدونم بالای 500$ قیمت بزارن .

هزینه اولیه کنسول واسه من اهمیت زیادی نداره، حالا 20 دلار گرون‌تر هم باشه بالاخره یه کاریش می‌شه کرد. اما اگه قرار باشه هک نشه و DRMـه لعنتی هم برقرار باشه و بازی دست دوم رو هم نشه خریداری کرد (مثه آدمیزاد)، واسه منی که فعلاً توی ایران زندگی می‌کنم، ارزش خرید نداره. حالا می‌خواد قیمت اولیش 100 دلار باشه، می‌خواد 1000 دلار باشه.
در صورتی هم که این مشکلات نباشه، همون 400 دلار بهترین قیمت ممکن هست.

اگه 399 دلار باشه مرگ نداره...
میشه حدود 2 تومن...(ایکس باکس و متعلقاتو میدیم 1.200-300 و با عیدیمون میشه همین حدودا...دی)
از لحاظ هک هم فکر نکنم مشکلی باشه به جز ایران این مشکل خیلی جاهای دیگه هم هست از جمله چین.... برای اونها هم مهمه که 100 دلار واسه بازی ندن و خیلی زودتر از ما میرن سراغ کپی خور کردن کنسول...!

امروز رفتم یه PS3 320GIG کپی خور آک خریدم با 14تا بازی 1920000.دیگه طاقتم تموم شد از بی کنسولی.آتیش زدم به مالم.تمام سرمایم رفت.:((:((:((
ای تو روحشون یعنی اینقدر دوباره رفته بالا؟:((
میومدی از همین بازارچه بچه ها ارزون میدادن میگرفتی با یه تومن سرو تش هم میومد معمولا بچه ها هم با سلیقن با آک زیاد فرق نمیکنه
یک بار دیگه تو روحشون من سرباز بودم با بدبختی 370 تومن جور کردم یه دونه آکبندشو خریدم قضیه مال زمان شاه هم نیست مال همین سال گذشتست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or