شرکت Square Enix خبر از معرفی یک بازی جدید از سری Final Fantasy می‌دهد

VICTORLyNCH

کاربر سایت
#Z189.jpg
در حالی که هنوز جدیدترین نسخه‌ی مورد انتظار سری محبوب Final Fantasy، یعنی بازی Final Fantasy XV، منتشر نشده به نظر می‌رسد شرکت Square Enix [ناشر این سری] تصمیم به رونمایی از یک بازی جدید از این سری گرفته است.

بازی Final Fantasy 14 هنوز پشتیبانی می‌شود، یک نسخه‌ از این سری اوایل امسال منتشر شد، با این حال به نظر می‌رسد هنوز یک نسخه‌ی دیگر از این سری جزو برنامه‌های شرکت مذکور است.

شرکت Square Enix یک شمارشگر معکوس در وب‌سایت خود قرار داده که چهار روز دیگر خاتمه می‌یابد و به یک بازی موبایل جدید از سری Final Fantasy اشاره دارد. این بازی برای دو پلتفرم موبایل Andoird و Ios عرضه خواهد شد که دنباله‌روی Mobius Final Fantasy‌ است که اوایل امسال برای پلتفرم‌های مذکور عرضه گردید.

اگرچه، نکته‌ی جالب توجه تر این است که این بازی توسط کارگردان Chrono Trigger، آقای تاکاشی توکیتا [Takashi Tokita]، ساخته می‌شود. وی پیامی با این مضمون در صفحه‌ی این شمارشگر منتشر کرده:" Final Fantasy درباره‌ی خشم و اندوه شخصیت‌ها و مبارزات دراماتیک سرشار از انسانیت است. و بیش از هر چیز دیگری، ما نباید فانتزی را فراموش کنیم."

این صفحه شامل یک تصویر هنری نیز می‌باشد که تصویر شاخص این خبر است. جدیدترین بازی این سری، Final Fantasy 15، روز سه شنبه 9 آذر ماه [29 نوامبر میلادی] برای پلتفرم‌های Playstation 4 و Xbox One عرضه خواهد شد. نسخه‌ی رایانه‌های شخصی هنوز تائید نشده اما این احتمال وجود دارد که تا یک سال پس از انتشار این بازی شاهد عرضه‌ی این نسخه نیز باشیم.

منبع

کسایی که یه خبر میزنن نباید آپدیتش بکنن؟

این بازی که میخواست معرفی بشه برا موبایل بود و چند روز پیش معرفی شده

Final Fantasy Legends II is Square Enix's latest smartphone game - Nova Crystallis
آپدیت که باید میشد:-" ولی مشکل اساسی تر اینه بازی سنتر گویا الان کلا 2تا خبرنگار بیشتر نداره! :|
این بندگان خدا هم هرچقدر خبر بزارن،باز هم یک سری خبرها جا میمونند یا آپدیت نمیشن:-"

کاش فراخوانی چیزی میدادن برای جذب خبرنگار:-"

پست انتقادی و کاملا بی ربط شد:-"

آره برا همین با توجه به حرف بقیه بازی حتما آشغال میشه
کی و کجا گفته ... که اکشن شدن بازی مساوی است با اشغال شدن بازی ؟
مثل اینکه علاقه نداری ول کن قضیه باشی.. وقتی همه بی خیال این موضوع شدن و این بحث فراموش شده است
و البته ببخشید که ملت مسبب مکدر شدن اعصاب جنابعالی تو این مدت شدن.
......
فن های قدیمی و کسایی که به سیستم atb علاقه دارن از این ناراحتن که اسکوار به خاطر گسترش بازار اونها رو نادیده گرفت ... نه اینکه وای گیم پلی اکشن شده پس اشغاله .. حالا چی کار کنیم ... بریم بگیم بازی اشغاله ...

• Like
Reactions: Cloud Strife
کی و کجا گفته ... که اکشن شدن بازی مساوی است با اشغال شدن بازی ؟
مثل اینکه علاقه نداری ول کن قضیه باشی.. وقتی همه بی خیال این موضوع شدن و این بحث فراموش شده است
و البته ببخشید که ملت مسبب مکدر شدن اعصاب جنابعالی تو این مدت شدن.
......
فن های قدیمی و کسایی که به سیستم atb علاقه دارن از این ناراحتن که اسکوار به خاطر گسترش بازار اونها رو نادیده گرفت ... نه اینکه وای گیم پلی اکشن شده پس اشغاله .. حالا چی کار کنیم ... بریم بگیم بازی اشغاله ...

کلا وضع خرابی شده. فکر کنم چهار روز دیگه هم بگن کلا هیتر FF هستیم و CoD میزنیم فقط با کربلا 3!:دی

• Like
Reactions: vaan 2
کلا وضع خرابی شده. فکر کنم چهار روز دیگه هم بگن کلا هیتر FF هستیم و CoD میزنیم فقط با کربلا 3!:D
درود خدایان بر شما فرزندان نوبتی باز... که چون خون شما با بقیه متمایز هستش... می تونید نوبتی بازی کنید... بقیه هم که گوشاشون درازه... نمی تونن اصلا...
ـــــــــــ
حرف شما مثل کسیه که هم خر رو می خواد هم خرما...:دی
که اسکوئر بیاد 200-300 میلیون خرج بازی کنه... با سلیقه ی شما هم بازی باشه...
اون زمان گذشت... همین xv نوبتی بود... نهایت ارزو برای فروش برای اسکوئر میشد 6 میلیون نسخه بتونه کلا بفروشه...
شما هم بازی بزرگ می خواید... هم با گرافیک عالی...و ... نوبتی هم باشه...
اکی نوبتی می تونه بشه... ولی به خاطر فروش قید خیلی چیزا رو مجبور بودن بزنن... یا اگه کاملا اسکوئر دنبال سلیقه شرقی باشه... مگه دیونس برای کنسول های خونگی عرضه کنه...
با یک چهارم این هزینه راحت می تونست دیگه سری رو برای 3ds ادامه بده... اتفاقا فروش میلیونی هم می کرد...
ـــــــــــــ
دو تا نکته...
1-بازی همیشه بیشتر چیزاش عوض شده... از داستانش و...(ولی همین داستان با اینکه عوض میشده... ولی همشون به روابط بین شخصیت ها و عشق و... پرداخته شده و از این نظر ثابت بودن اغلب...) گیمپلی هم همینه... تا وقتی نقش افرینی تو گیمپلی هستش... هیچکسی ایرادی نمی گیره... هر موقع HnS شد باید ایراد بگیرید:دی
2- خیلی جالبه... مردمی که بازی رو تست می کنن راضی هستند... منتقد راضیه... اونوقت یک سری الکی ایراد می گیرن... مگه زلال احکامه اینجا که اسکوئر به خاطر شما... جهاد مالی بکنه... و در یک حرکت انتحاری خر و خرما رو به فن های قدیمی بده... و خودش نابود بشه؟:دی

درود خدایان بر شما فرزندان نوبتی باز... که چون خون شما با بقیه متمایز هستش... می تونید نوبتی بازی کنید... بقیه هم که گوشاشون درازه... نمی تونن اصلا...
ـــــــــــ
حرف شما مثل کسیه که هم خر رو می خواد هم خرما...:D
که اسکوئر بیاد 200-300 میلیون خرج بازی کنه... با سلیقه ی شما هم بازی باشه...
اون زمان گذشت... همین xv نوبتی بود... نهایت ارزو برای فروش برای اسکوئر میشد 6 میلیون نسخه بتونه کلا بفروشه...
شما هم بازی بزرگ می خواید... هم با گرافیک عالی...و ... نوبتی هم باشه...
اکی نوبتی می تونه بشه... ولی به خاطر فروش قید خیلی چیزا رو مجبور بودن بزنن... یا اگه کاملا اسکوئر دنبال سلیقه شرقی باشه... مگه دیونس برای کنسول های خونگی عرضه کنه...
با یک چهارم این هزینه راحت می تونست دیگه سری رو برای 3ds ادامه بده... اتفاقا فروش میلیونی هم می کرد...
ـــــــــــــ
دو تا نکته...
1-بازی همیشه بیشتر چیزاش عوض شده... از داستانش و...(ولی همین داستان با اینکه عوض میشده... ولی همشون به روابط بین شخصیت ها و عشق و... پرداخته شده و از این نظر ثابت بودن اغلب...) گیمپلی هم همینه... تا وقتی نقش افرینی تو گیمپلی هستش... هیچکسی ایرادی نمی گیره... هر موقع HnS شد باید ایراد بگیرید:D
2- خیلی جالبه... مردمی که بازی رو تست می کنن راضی هستند... منتقد راضیه... اونوقت یک سری الکی ایراد می گیرن... مگه زلال احکامه اینجا که اسکوئر به خاطر شما... جهاد مالی بکنه... و در یک حرکت انتحاری خر و خرما رو به فن های قدیمی بده... و خودش نابود بشه؟:D

من اصلا فاز شماها رو درک نمیکنم و متوجه نمیشم چی میگید!

اصلا کی با نوبتی با اکشن بودن بازی کار داره. نکته اینه که الان دو سه نفری که 4 5 ساله فهمیدن FF چی هست و رو حساب Noctis شدن عاشق XV یه فازی گرفتن که انگار تنها اینا هستن که FF رو دوست دارن، SE رو درک میکنن و ...

چیزی که در حال حاضر کاملا رو مخه اکشن شدن بازی نیست، بلکه خوندن کامنت های کاربرایی هست که فکر میکنن با دیدن تریلرهای XV و نهایت بازی کردن یکی از ضعیف ترین FF ها (XIII) شدن علامه دهر و کارشناس و متخصص.

دوستان عزیز من تا الان هیچ یک از نسخه های فاینال فانتزی رو بازی نکردم و نمیدونم که بازی چی به چی هست و جریانش چیه:D
اصلا بازی از سیستم نوبتی هم بازی نکردم
یکی از دوستان میتونه یه توضیح مختصر بده؟

من اصلا فاز شماها رو درک نمیکنم و متوجه نمیشم چی میگید!

اصلا کی با نوبتی با اکشن بودن بازی کار داره. نکته اینه که الان دو سه نفری که 4 5 ساله فهمیدن FF چی هست و رو حساب Noctis شدن عاشق XV یه فازی گرفتن که انگار تنها اینا هستن که FF رو دوست دارن، SE رو درک میکنن و ...

چیزی که در حال حاضر کاملا رو مخه اکشن شدن بازی نیست، بلکه خوندن کامنت های کاربرایی هست که فکر میکنن با دیدن تریلرهای XV و نهایت بازی کردن یکی از ضعیف ترین FF ها (XIII) شدن علامه دهر و کارشناس و متخصص.
شده یک نفر با یک شخصیت از یه بازی خوشش بیاد... ولی عاشق نشده... به بقیه قسمت های بازی هم نگاه می کنه...
بعدم اصلا بگیم عاشق شدن... چه اشکالی داره؟ منم کلی ادم میشناسم که شاید به خاطر cloud فن فاینال شدن (یعنی باعث شده برن دنبال اخبارش... حتی بازیشم نکنن... باز بهش علاقه دارن ولی بچه های تاپیک xv حاضرن برای بازی هرچقدر خرج کنن... و فقط به علاقه داشتن به شخصیت ختم نمیشه... اصلا سایت های انیمه ای هم قبلا دیده بودم که دختراش مثلا عاشق شخصیت های فاینال بودن ولی از بازیش چیزی نمی دونستن)و هر ادمی می تونه از هر لحظه ای که بخواد فن بازی بشه...
ناسلامتی حالا خوبه خودت می دونی... که هر فاینال یه چیزه جدیده و داستان جدا داره... پس ایرادی نمی بینم حتی 10 سال دیگه یک نسخه از بازی منتشر بشه و طرف حسابم خیلی ازم کوچیک تر باشه... باز من به اون میگم فن...
mgs نیست که به سن طرف یا اینکه چطوری فن بازی شده گیر می دید:D

چرا واقعا جوری رفتار می کنید که انگار برای سیسمونی شما جای لباس و پستنوک و دندونی... فاینال گرفتن... و وقتی چشم باز کردین... جای اینکه اطرافیان رو ببینید... فاینال رو دیدید...

خوده من اولین نسخه از فاینال که بازی کردم... 10-11 سالم بود فاینال x هم بودش... منم مثل خیلی ها نیم ساعت بازی کردم... سریع بازی رو در اوردم... گفتم چه مضخرفه:D اما گذشت... یکی دو سال... زبانم بهتر شد... یکمم فامیل ها که rpg بازی می کردن... بهم در مورد این سبک توضیح دادن... کم کم راه افتادم... یا vii و viii رو چند سال بعد از این اصلا بازی کردم...
من خودم بچه بودم... بابام برام کارتون از ویدیو کلوپ کرایه می کرد... یه بار یه انیمه سینمایی گرفته بود... روش نوشته بود final fantasy من ازش خوشم اومد... ولی اصلا نمی دونستم که این اصلا بازی هستش:D اینو گفتم که گیر ندید به یک نفر که با یه شخصیت عاشق شده... چون دلیل من که اصلا خیلی مضخرف تر از بقیه بودش:D بقیه حداقل می دونستن این بازی هستش... و کلی اطلاعات داشتن... من همونارم نداشتم:D

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز من تا الان هیچ یک از نسخه های فاینال فانتزی رو بازی نکردم و نمیدونم که بازی چی به چی هست و جریانش چیه:D
اصلا بازی از سیستم نوبتی هم بازی نکردم
یکی از دوستان میتونه یه توضیح مختصر بده؟
برای اینکه دوباره کاری نشه ارجاعت میدم به غول آخر ژاپنی باز سایت AsaraymA و همچین پستهائی 167
تو اون تاپیک هر سوالی داری جواب داده میشه.

کلا وضع خرابی شده. فکر کنم چهار روز دیگه هم بگن کلا هیتر FF هستیم و CoD میزنیم فقط با کربلا 3!:D
=))

:-"

با این وضعی که دارم میبینم روزی که امبارگو برداشته بشه .. در هر صورتی یه نسل کشی تو bc راه می افته ...
........
در هر حال با اینکه که ffxv بازی خیلی خوبی به نظر میاد تو بیلد نهایی ... و نظر خود منم جلب کرده .. ولی یه لحظه تردید و شک ندارم این ره که اسکوار میرود به ترکستان است .
تقریبا میشه گفت ff یه فرنچایز در احتضاره و xv اخرین شماره برجسته این سری به حساب میاد ... مگه اینکه به خودشون بیان و مثل کپکام توجه کنن که مخاطبینشون از یه ff خوب چه انتظاری دارن . خوبه اینه های عیرتی مثل کپکام و کونامی جلوی چشم اسکوار هست .:-B~X(

در مورد این چیزی هم که گفتی کلا تو هر زمینه ای همچین کسایی پیدا میشن .. مثلا اولین رمانی که میخونن میشد نقاد و استاد ادبیات

=))

:-"

با این وضعی که دارم میبینم روزی که امبارگو برداشته بشه .. در هر صورتی یه نسل کشی تو bc راه می افته ...
........
در هر حال با اینکه که ffxv بازی خیلی خوبی به نظر میاد تو بیلد نهایی ... و نظر خود منم جلب کرده .. ولی یه لحظه تردید و شک ندارم این ره که اسکوار میرود به ترکستان است .
تقریبا میشه گفت ff یه فرنچایز در احتضاره و xv اخرین شماره برجسته این سری به حساب میاد ... مگه اینکه به خودشون بیان و مثل کپکام توجه کنن که مخاطبینشون از یه ff خوب چه انتظاری دارن . خوبه اینه های عیرتی مثل کپکام و کونامی جلوی چشم اسکوار هست .:-B~X(

در مورد این چیزی هم که گفتی کلا تو هر زمینه ای همچین کسایی پیدا میشن .. مثلا اولین رمانی که میخونن میشد نقاد و استاد ادبیات
اسکوار که هیتمن خراب کرد ولی بعید میدونم ff تا سازنده هایه اصلیش هستن خراب بشه
از یک طرفم خدا به tr . De رحم کنه:)):D

اسکوار که هیتمن خراب کرد ولی بعید میدونم ff تا سازنده هایه اصلیش هستن خراب بشه
از یک طرفم خدا به tr . De رحم کنه:)):D
نه ff ده ساله هیچ چیز جدید و جذابی و یه نسخه خوب نداشته ... ۱۳ با اینکه بازی بدی نبود .. ولی با عالی و در حد سری بودن به شدت فاصله داشت ... از هر نظر ...
و الان داریم میبینیم که نسخه های خوب رو داره ریسمتر و ریمیک میکنه ... همین خودش یعنی چیز جدیدی که عالی باشه وجود نداره ... همین xv هم که معرفیش مال ۱۱ سال پیش از یه شماره فرعیه ...
چیزی که من بهش امیدوارم اینه که xv هم مثل xii بشه ... که اگه یه ff خوب نباشه که واقعا هم نیست ... ولی واقعا یه بازی عالی و شگفت انگیز باشه

• Like
Reactions: jhoobin

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or