شرکت Square Enix خبر از معرفی یک بازی جدید از سری Final Fantasy می‌دهد

VICTORLyNCH

کاربر سایت
#Z189.jpg
در حالی که هنوز جدیدترین نسخه‌ی مورد انتظار سری محبوب Final Fantasy، یعنی بازی Final Fantasy XV، منتشر نشده به نظر می‌رسد شرکت Square Enix [ناشر این سری] تصمیم به رونمایی از یک بازی جدید از این سری گرفته است.

بازی Final Fantasy 14 هنوز پشتیبانی می‌شود، یک نسخه‌ از این سری اوایل امسال منتشر شد، با این حال به نظر می‌رسد هنوز یک نسخه‌ی دیگر از این سری جزو برنامه‌های شرکت مذکور است.

شرکت Square Enix یک شمارشگر معکوس در وب‌سایت خود قرار داده که چهار روز دیگر خاتمه می‌یابد و به یک بازی موبایل جدید از سری Final Fantasy اشاره دارد. این بازی برای دو پلتفرم موبایل Andoird و Ios عرضه خواهد شد که دنباله‌روی Mobius Final Fantasy‌ است که اوایل امسال برای پلتفرم‌های مذکور عرضه گردید.

اگرچه، نکته‌ی جالب توجه تر این است که این بازی توسط کارگردان Chrono Trigger، آقای تاکاشی توکیتا [Takashi Tokita]، ساخته می‌شود. وی پیامی با این مضمون در صفحه‌ی این شمارشگر منتشر کرده:" Final Fantasy درباره‌ی خشم و اندوه شخصیت‌ها و مبارزات دراماتیک سرشار از انسانیت است. و بیش از هر چیز دیگری، ما نباید فانتزی را فراموش کنیم."

این صفحه شامل یک تصویر هنری نیز می‌باشد که تصویر شاخص این خبر است. جدیدترین بازی این سری، Final Fantasy 15، روز سه شنبه 9 آذر ماه [29 نوامبر میلادی] برای پلتفرم‌های Playstation 4 و Xbox One عرضه خواهد شد. نسخه‌ی رایانه‌های شخصی هنوز تائید نشده اما این احتمال وجود دارد که تا یک سال پس از انتشار این بازی شاهد عرضه‌ی این نسخه نیز باشیم.

منبع

این عکس به طراحی شخصیتهای قبل از نومورا خیلی نزدیک هست.
=======
ادیت: آره مثل اینکه طراح آمانوی فقید هست.
خیلی بعید هست اما دوست دارم با همچین استایلی یه FF جدید بسازن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: KingAmir and vhd
دیگه FF های جدید همشون شدن بکش برو جلو مثل بازی های اکشن
هر چی هم بسازن دیگه چیزی جای این سه قسمت رو نمیتونه بگیره FF VII , FF VIII , FF X
تو قسمت های 7 و 8 با این که شخصیت ها صدا نداشتن و صامت بودن ولی هزار بار احساس FF رو به مخاطبشون میرسوندن
همه شخصیت ها به صورت Low Poly ساخته شده بودن و لی به خاطر موسیقی و داستان زیباشون همیشه جذاب بودن
و اگه حتی remake بشن جذابیشون چندین برابر میشه .
اما FF های جدید با وجود High Poly بودن و استفاده از بهترین ابزار ها و ... که باعث افزایش کیفیت بازی شدن , هنوز نتونستن به محبوبیت سری های پیشین برسن .
مشکل اکثر بازی های امروزی بی روح و بی احساس بودنشونه ...

چقدر عالیه که از تو اون حالت در اومده همیشه از این بازی خوشم میومد ولی سبکش ....
اعصاب این جور بازیا رو نداشتم دم سازندش گرم یه سوال نسخه ای که تو راه اپن ورلده؟؟؟؟:D

• Like
Reactions: THE BEST BOY
به خونشون تشنه ام!:D
یه جوری گفتی شماها خوشتون میاد کامل گفتم الان فوش کش میکنی کله Square Enixو لول من از همون اولشم گفتم این تاباتا خوب نیست هی اومدی گفتی برو ببین چه بازیایی ساخته و اله و بله و جیمبله!!!:دی بیا تحویل بگیر که دفه ی دیگه کل نکنی با من!:دی دیگه هرکی ندونه خودت خوب میدونی من چه ید طولایی توی JRPG دارم =))

خیلی هم عالی...
بزارن این XV بیش از یک دهه بیاد به امید خدا, ما بازیش کنیم و بعدش تازه VII ریمستر هم بیاد, اونو هم بازی کنیم...

بعدش باوشهههه - یدونه جدید معرفی بکنید...
خخخخخ...

^___^

پ.ن : بعد از چندین ماه یک پست تونستم بزارم... خخخخخ....

@J. Constantine
FF برای زنده بودن و داشتن فروش میلیونی باید این راه رو میرفت، چاره دیگه ای نبود.
این مربوط به تاباتا و بقیه هم نیست، سیاست کمپانی بود که گیم پلی بازی ساده سازی و اکشن تر بشه.
دیگه حداقل تو بازیهای پرخرج اون گیم پلی نوبتی رو نخواهیم دید، این سبک رو مثل همین چندسال اخیر باید تو بازیهای کم خرج تر و کوچکتر دنبال کنیم.

این آی پی تا به ریشه هاش برنگرده نه منتقدا میپسندن (مثل شماره های قدیمی) نه طرفدارای کهنه کارش.
البته اگه اسکوئر میخواد به خاطر فروش خرابش کنه بحث دیگه ست...
بازی ای که خوب باشه سبکش هر چی باشه مردم میخرن. الان مشکل اصلا گیم پلی نوبتی نیست، اینه که داستان رو نمیتونن در حد FF های قدیمی دربیارن. اگه داستان مثل قدیما یه معجون فوق العاده از داستان رمانس و فانتزی بود باور کنید همینایی که میگن نوبتی بازی نمیکنیم میومد و تعریفشو میشنیدن اولین نفر میخریدن.
FF های قدیمی (تا 10) تو داستانشون لحظاتی داشتن که واقعا احساسات آدم برانگیخته میشد. تا شماره اصلا صداگذاری نداشتن و دیالوگا به صورت زیرنویس بود (اونم چه دیالوگایی) ولی موزیک و یه دمو با روح آدم بازی میکرد.
حالا بیان یه بازی به سبک DmC بسازن که بفروشه معلومه دیگه FF نیست منتقد یا من فن قدیمی بخواد تحویل بگیره
FF یعنی یه شماره مثل VIII یادش بخیر اون صحنه ای که
اولین بار لاگونا جولیا رو دید و جولیا داشت پیانو میزد...

آخرین ویرایش:
چقدر عالیه که از تو اون حالت در اومده همیشه از این بازی خوشم میومد ولی سبکش ....
اعصاب این جور بازیا رو نداشتم دم سازندش گرم یه سوال نسخه ای که تو راه اپن ورلده؟؟؟؟:D
مثکه نصف نصف اپنه!:دی ینی تا نصفه بازی اپن نی بعدش میشه! لول

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or