شرکت Heavy Iron : پلی استیشن Vita ماشین غراضه است!

nathan mckane

کاربر سایت
psp-vita.jpg

عرضه ی پلی استیشن ویتا به عقیده ی سازنده ی بازی UFC Personal Trainer همانند ماشین غراضه خواهد بود.

رئیس شرکت Heavy Iron اقای Lyle Hall در مصاحبه ای با وبسایت GamesIndustry.biz عنوان کرد : اگر مردم مایل به پرداخت 250 دلار برای 3DSنیستند چطور حاضر خواهند شد 300 دلار برای ویتا هزینه کنند؟ مردم نمی خواهند بیشتر از یک وسیله را در جیب خود حمل کنند. و این دلیل موفقیت اندروید و ایفون بوده است و اینها وسایل منتخب مردم هستند که توانایی بسیاری به غیر از اجرای بازی نیز دارند. مردم ویتا را نمی خواهند.

وی ادامه داد : با تمامی احترامی که برای ویتا قائلم اما باید گفت که ویتا چیزی جز یک ماشین غراضه نیست.

سونی نتوانست دنیا را در مورد مدل صرفا دیجیتالی PSP یعنی PSP Go متقاعد کند. Xperia Play از Sony Ericsson که اولین تلفن هوشمند دارای مجوز PlayStation میباشد نیز شاهد عرضه ای ضعیف بوده است.

چندی پیش نیز نینتندو که در یافتن مخاطب برای کنسول دستی خود با مشکلات عدیده ای روبرو بود مجبور به کاهش شدید قیمت 3DS شد.

به عقیده ی شرکت Heavy Iron بازار کنسول های دستی وارد مرحله ی جدیدی شده است.

Lyle Hal در رابطه با ویتا گفت : فن اوری پدیده ای عالیست. من طرفدار سر سخت فن اوری موبایل ها میباشم. اما من فکر نمیکنم که دیگر بازاری برای سخت افزار وجود داشته باشد. من نمیتوانم علت پرداخت هزینه را برای دسگاهی که تنها قابلیت اجرای بازیها را دارد درک کنم.

وی افزود: مصرف کننندگان نظزات خود رو بوضوح بیان کرده اند. ما خواستار بقای دنیای کنسولهای دستی بودیم که گیمرها و فرصت های بیشتر را برای ما بدنبال داشت اما در عین حال شاهد این هستیم که مردم دیگر ان را نمی خواهند.

تا زمانی که تغییر شگرفی در فن اوری های فوق پیشرفته نباشد ره بازگشتی وجود نخواهد داشت.

پلی استیشن ویتا امسال در ژاپن و اوایل سال اینده در امریکا و اروپا عرضه خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
R[/QUOTE]
over عزیز.این مشکل هایی که میگین خیلی وقته با مولتی تسکینگ حل شده.شما یه سبک بگو که بازیش واسه آیفون نباشه.
دوست عزیز بچه خردسال هم اینو میدونه منظورم من همون پرت شدن حواس در زمان نمایش notification به هر دلیلی بود...
شما یه سبک بگو که بازیش واسه آیفون نباشه
:-oواقعا فکر میکنی فقط اومدن و افزایش کمیت مهمه؟مثلا کیفیت بازی کردن PES و FIFA یا SF و MK و کلی بازی دیگه....با یه گوشی تاچ به نظرت جالبه؟
گوشی های موبایل توی مارکت بازی های ارزون قیمت میتونن فعالیت خوبی داشته باشند اما به هیچ عنوان در برابر ویتا و 3DS حرفی برای گفتن نخواهند داشت.

این حرفا نظر هیچکسو تغییر نمی ده و خرید این جور چیزا سلیقه ایه شاید یکی 3DS دوست نداره این اقا داره میگه خیلی ببخشیدا خر تشریف دارند ملت که 3DS نمی خرند بعد می رند VITA می خرن اخه
*ادم احمق بزار اول بیاد بعد شر و ور تحویل ملت بده
اگه ادم تلفن همره واسه زنگ زدن میخواد خو یه 1100 میخره
هر وسیله ای واسه یه کار ساخته شده یعنی خوب بود سونی کیفیت VITA می اورد پایین که فقط تلفن همراه هم باشه

من با اینکه با سونی پدر کشتگی دارم اما میگم ایین یاره از بیخ چرت گفته خدا وکیلی ویتا خیلی خوبه ایین جمله رو بارها گفتم بازم میگم ایین کژوال گیمرها اخر نسل مارو منقرض میکنن:d

آخرین ویرایش:
اخه من نمیدونم این کنسول دستی نینتندو که دیگه بچه پنج ساله هم با گرافیکش حال نمیکنه چی داره که این داره اینقدر هندوانه زیر بغلش میزاره اتفاقا منم با اومدن ویتا یکی حتما میخرم واقعا جای پیشرفت زیادی داره این بابا هم یه چیزی میگه خودش هم فکر نکنم قبول داشته باشه

"من نمی توانم علت پرداخت هزینه را برای دستگاهی که تنها قابلیت اجرای بازی ها را دارد درک کنم"
توقع داری ویتا بره برات نون بگیره بیاره سره سفره ی افطار!!؟.در ضمن طبق گفته های این آقا ما تو ویتا نه میتونیم فیلم ببینیم نه موسیقی گوش گنیم نه چیزی بریزیم توش نه هزار تا قابلیت دیگه ...
برم اونقد پوله آیفون بدم به خاطر بازی هاش یا نرم افزاراش یا سیستم عاملش یا نه برای پز دادن جلو بقیه...
خدایی فیفای تو آیفونو با فیفای کنسولس مقایسه کنید یا هر بازیه دیگه که از رو کنسول رفته رو گوشی. به نظره من آقا شما برو با بچت همون دودل جامپو بازی کن تا یه ذره سرگرم شی نیای یه چیزی بپرونی
در ضمن با این اظهاره نظزات آقا من شک دارم ایشون توانایی درکه چیزیو داشته باشه تا بخواد براش نظر بده

ویتا برای گیمر هایی مثل ما، یک کنسول قابل تقدیره، منتی من به شخصه علاقه ای به خریدنش ندارم، چون یک کنسول دستی، قرار برام یک تفریح حد اکثر 2 ساعت سرگرمی به امرغان بیاره. اصل کنسول دستی اینه که توی تایم هایی از روز که آدم بیرونه و میخواد یک سرگرمی داشته باشه، مثل مترو، اتوبوس، پارک و... آدم رو سرگرم کنه. حالا اگر بازیهایی مثل Uncharted، Killzone و اینجور چیزها برای این کنسول بیاد دیگه نمیشه گذاشت اسمشو قابل حمل چون این بازیهارو باید توی خونه انجام داد، میشه توی مترو آنچارتد بازی کرد؟ یک مشکل دیگه PSP این بود که بازیهاش اصلاً فان نبودن. اگر ویتا هم همین منوال رو ادامه بده، شانسی برای بقا نداره.

حالا این شرکت دیگه خیلی تند گفته، اما منظورش این بوده که این سیاست سونی در کنسول های دستی غلطه، و راست هم گفته. فقط نگاه به فروش DS این امر رو توجیه میکنه. سونی اگر میخواد توی بازار کنسول های دستی به زندگیش ادامه بده، یا باید سیاست بازی های Hardcoreـش رو تغییر بده، یا آماده باشه که زیر مشت نینتندو کوبیده بشه!

من كاري به سابقه ي شركتش يا كارايي كه كزده و ميكنه ندارم ...
اما حرفش در مورد تغيير سليغه هاي گيمر ها و مردم عادي و سهولت استفاده از گوشي هاي هوشمند كه هزارتا قابليت ديگه هم جز گيم دارن كاملا درسته
اگر همينطوري پيش بره كنسول هاي دستي از جمله ويتا شامل حال افرادي ميشه كه شغلشون خونه نشينيه !!!
نه كساني كه دائم در رفت و ادم هستن و در طول روز ميخوان اوقات فراغتشون رو پر كنن !!

• Like
Reactions: Aʍir Rәzʌ
به قول جك ترتون كسای زیادی بودن تو دهه ی 80 که بهم میگفتند ما روی PC بازیهای انحصاری بازی خواهیم کرد و حالا هم بعضیها میگن مردم فقط دوست دارن روی Smartphoneها angry birds بازی کنن... (اما ما هنوز داریم به کارمون ادامه میدیم)!
این تیکه ی اخر رو خودم گفتم چون این مجریه ی پرید تو حرفش معلوم نشد چی گفت!:d
در کل منظور اینکه در بهترین حالت اسمارت فون ها و تبلتها بازار متفاوتی برای عده ی خاصی خواهند داشت!اینها هیچوقت جای همدیگه رو نخواهند گرفت,همونطور که pc هیچوقت جای کنسول رو نگرفت و نخواهد گرفت:>
تنها رقابتی که smartphoneها تو صنعت گیم میتونن داشته باشن با 3DS و کژوالها است که اونهم با توجه به قیمت بسیار ارزونتر 3DS و کیفیت بسیار بالاتر بازیهاش+3D+ به مراتب بیشتر fun بودن بازیهاش 3DS برنده ی نهایی میشه!;)
اما شکی نیست که اسمارت فون ها و تبلتها بازار رو به رشدی دارن و شرکتهایی مثل سونی و نینتندو باید به عنوان یه بازار جدا از گیمینگ حرفه ای واردش بشن و رقابت کنن!
چند روز پیش یه مقاله تو یکی از سایتهای خارجی خوندم که میگفت احتمالش زیاده که نینتندو برای رقابت توی عرصه ی گیمینگ تبلتها,سخت افزار خودش رو به بازار عرضه کنه, فکرشو بکنید NintendoTab بگیریم دستمون:d

حالا این شرکت دیگه خیلی تند گفته، اما منظورش این بوده که این سیاست سونی در کنسول های دستی غلطه، و راست هم گفته. فقط نگاه به فروش DS این امر رو توجیه میکنه. سونی اگر میخواد توی بازار کنسول های دستی به زندگیش ادامه بده، یا باید سیاست بازی های Hardcoreـش رو تغییر بده، یا آماده باشه که زیر مشت نینتندو کوبیده بشه!
زیر مشت نینتندو کوبیده بشه؟ شوخیت گرفته؟ فعلا 3DS و DS همراه با کنسول Wii در حال له شدن هستند! خواهشا حداقل آمار فروش ماهانه و هفتگیشون رو ببینید، بعد اظهار نظر کنید!
دلیل فروش افتضاح 3DS هم که فکر میکنم همه بدونید اولا این کنسول چنان تفاوتی با DS نداره در واقع همونه با اضافه شدن 3D و ساپورت افتضاح نینتندو و فقر و نبود بازیهای پرطرفدار همیشگی!

با توجه به صحبتهای آقای Lyle Hall و شرکت پر افتخارشون باید عرض کنم که مثکه ایشون هنوز از اینکه بازار کنسولهای دستی با اسمارت فون ها متفاوته،خبر دار نشدن! مردم اسمارت فون هایی که نصف کارایی و قدرت vita رو ندارن رو به قیمتهای گذاف و بالای 500 دلار خریداری میکنند.
یه کنسول قابل حمل با قدرت و کارایی و امکانات و پشتیبانی در حد Vita با قیمت 250 تا 300 دلار برای هر کسی مثل یه رویا می مونه!

آخرین ویرایش:
راست میگه بابا آدم یک تلفن هوشمند آندرویدی یا آیفون میخره همه چی داره

من خودم پشیمونم که چرا آیفون نخریدم خیلی تکمیل تر از آندروید حاضره انقدر هم دنگ و فنگ آندروید رو نداره

در ضمن دوستان برن تریلرهای بازیهایی که قراره برای آندروید و آیفون بیاد رو ببینید بد نیست

اینجا ایرانه و شما هیچوقت ویتا رو با 300 هزار تومن نمیخرید یادتون باشه 600 هزار تومن و بالاتر

دوست عزیز بچه خردسال هم اینو میدونه منظورم من همون پرت شدن حواس در زمان نمایش notification به هر دلیلی بود...

:-oواقعا فکر میکنی فقط اومدن و افزایش کمیت مهمه؟مثلا کیفیت بازی کردن PES و FIFA یا SF و MK و کلی بازی دیگه....با یه گوشی تاچ به نظرت جالبه؟
گوشی های موبایل توی مارکت بازی های ارزون قیمت میتونن فعالیت خوبی داشته باشند اما به هیچ عنوان در برابر ویتا و 3DS حرفی برای گفتن نخواهند داشت.[/QUOTE]
دوست عزیز،شما آیفون رو با چی مقایسه میکنید؟ معلومه بازی های یه کنسول دستی بهتره ولی شما نباید یه کنسول رو با یه آیفون مقایسه کنید در یک مورد خاص.باید کل آیفون رو ببینید.به شما یه گوشی دادن که اسمش آیفونه و تقریبا کار یه کنسول رو انجام میده و این عالیه.
در ضمن بازی sf به نظر بنده خوب بود.

دوست عزیز،شما آیفون رو با چی مقایسه میکنید؟ معلومه بازی های یه کنسول دستی بهتره ولی شما نباید یه کنسول رو با یه آیفون مقایسه کنید
دقیقا داریم همینو میگیم.کنسول دستی نباید با موبایل مقایسه بشه و موبایل نباید با کنسول دستی مقایسه بشه.هر کدوم تو زمینه خودشون میتونن بهترین باشند ولی نمیشه در هر دو زمینه بهترین بود.نهایتا فقط متونه در زمینه دیگه خوب باشه نه بهترین...وگرنه در کل لذت بازی کردن با کنسول دستی خیلی بیشتر از موبایله.بحثی هم که الان هست سر اقتصاد صنعت گیم هست.شرکت های سازنده کنسول میخوان که کسی دیگه بغیر از خودشون توی این صنعت حضور نداشته باشه.وقتی گوشی های تاچ نباشن سود حاصل از فروش بازیی هایی مثل Angry birds هم فقط به سازنده های کنسول میرسه.بعبارتی ورود گوشی های موبایل به حیات خلوت کنسول ها،باعث نگرانی سونی نینتندو و MS شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or