شرکت Heavy Iron : پلی استیشن Vita ماشین غراضه است!

nathan mckane

کاربر سایت
psp-vita.jpg

عرضه ی پلی استیشن ویتا به عقیده ی سازنده ی بازی UFC Personal Trainer همانند ماشین غراضه خواهد بود.

رئیس شرکت Heavy Iron اقای Lyle Hall در مصاحبه ای با وبسایت GamesIndustry.biz عنوان کرد : اگر مردم مایل به پرداخت 250 دلار برای 3DSنیستند چطور حاضر خواهند شد 300 دلار برای ویتا هزینه کنند؟ مردم نمی خواهند بیشتر از یک وسیله را در جیب خود حمل کنند. و این دلیل موفقیت اندروید و ایفون بوده است و اینها وسایل منتخب مردم هستند که توانایی بسیاری به غیر از اجرای بازی نیز دارند. مردم ویتا را نمی خواهند.

وی ادامه داد : با تمامی احترامی که برای ویتا قائلم اما باید گفت که ویتا چیزی جز یک ماشین غراضه نیست.

سونی نتوانست دنیا را در مورد مدل صرفا دیجیتالی PSP یعنی PSP Go متقاعد کند. Xperia Play از Sony Ericsson که اولین تلفن هوشمند دارای مجوز PlayStation میباشد نیز شاهد عرضه ای ضعیف بوده است.

چندی پیش نیز نینتندو که در یافتن مخاطب برای کنسول دستی خود با مشکلات عدیده ای روبرو بود مجبور به کاهش شدید قیمت 3DS شد.

به عقیده ی شرکت Heavy Iron بازار کنسول های دستی وارد مرحله ی جدیدی شده است.

Lyle Hal در رابطه با ویتا گفت : فن اوری پدیده ای عالیست. من طرفدار سر سخت فن اوری موبایل ها میباشم. اما من فکر نمیکنم که دیگر بازاری برای سخت افزار وجود داشته باشد. من نمیتوانم علت پرداخت هزینه را برای دسگاهی که تنها قابلیت اجرای بازیها را دارد درک کنم.

وی افزود: مصرف کننندگان نظزات خود رو بوضوح بیان کرده اند. ما خواستار بقای دنیای کنسولهای دستی بودیم که گیمرها و فرصت های بیشتر را برای ما بدنبال داشت اما در عین حال شاهد این هستیم که مردم دیگر ان را نمی خواهند.

تا زمانی که تغییر شگرفی در فن اوری های فوق پیشرفته نباشد ره بازگشتی وجود نخواهد داشت.

پلی استیشن ویتا امسال در ژاپن و اوایل سال اینده در امریکا و اروپا عرضه خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
ویتا قرار نیست فقط یه کنسول دستی مثل PSP باشه، با این SDK ـی که سونی فراهم کرده و حمایت از بازی سازهای کوچک قطعاً بازی های indie و کم قیمت، همینطور app های مختلف هم از طریق PS Suit براش عرضه میشه. (دقیقاً مثل app store و android market)
اما طبق تحلیل این بابا وقعاً جای سواله چطور ملت حاضرن 700-800 دلار پای گوشی موبایل بدن اما زورشون میاد 250 دلار برای یه کنسول دستی بدن؟

در واقع اگه یه ماشین اوراقی امکانات یه لامبورگینی به من میده و دویس و پنجا دلار قیمتشه، من دوتا می‌خرم.
که چی مثلا ؟ :دی

من وقعا نمی فهمم، تو دنیا همه دارن واسه Vita و قیمتش و امکاناتی که داره جفتک میندازن، اینم از اثرات آزاد شدن حشیش ِ که ما شاهدش هستیم !

هر وقت مردم براي عكاسي حرفه ايي از گوشي موبايل بجاي دوربين ، براي موزيك بجاي آيپاد ، وب گردي و مولتي مديا بجاي PC استفاده كردند؛ براي گيم هاردكور هم حرف ايشون درسته. ولي همه مي دونيم گوشي هاي امروزه خوبن تو تمام اين زمينه ها، ولي خيلي محدود و ضعيف! هر چيزي وسيله مخصوص خودشو بايد داشته باشه! براي باباي من آيفون بهتر از PSVita هست تو سرگرمي، ولي براي من آيفون جلو Vita مسخرس! لذت واقعي گيم تو Vita هستش!

خب دیگه. داره با دویس و پنجا دلار این همه امکانات بهمون میده. من انتظار یه قیمت چارصد پونصد دلاری داشتم. در واقع قیمت ویتا ایده‌آله.

Games developed
بنده هم با این کارنامه درخشان استدیو ایشان را پشم میخوانم
البته Evil Dead: Hail to the King بازی جالبی بود، یادمه رو ps1 بازیش کردم.اون موقع خیلی حال داد.نمیدونستم کمپانی heavy iron ساختش. ممنون، یاداوری خوبی بود.
اما در مورد خبر، فکر کنم ویتا قرار نیست فقط یه کنسول باشه. یه جورایی قراره نقش یه تبلت رو هم بازی کنه.پس قیمتش با توجه به امکاناتش، میشه گفت خوبه.

واقعا زیاده روی کرده و حرف بیخود زده.
درسته که گوشی های هوشمند پیشرفت روزافزون و پرسرعتی دارند حتی در زمینه گیمینگ ولی فعلا فاصله زیادی با یک کنسول دستی جدید مثل ویتا دارند . مثلا طرف گیمر هستش بره گوشی هوشمند بگیره برای بازی!!!
گوشی های هوشمنداولین و مهمترین کارایشون، ارتباطات و دنیای اینترنتی هستش.در ضمن قیمت های گوشی های درست حسابس همچنین کم هم نیست

من قبلا یه جا خوندم سونی sdk ساخت بازی برا ویتا رو برا شرکت هایی که بازی های درست و حسابی برای آیفون ساختن فرستاده برای شرکت gameloft هم صد درصد میفرسته

ویتا قرار نیست فقط یه کنسول دستی مثل PSP باشه، با این SDK ـی که سونی فراهم کرده و حمایت از بازی سازهای کوچک قطعاً بازی های indie و کم قیمت، همینطور app های مختلف هم از طریق PS Suit براش عرضه میشه. (دقیقاً مثل app store و android market)
اما طبق تحلیل این بابا وقعاً جای سواله چطور ملت حاضرن 700-800 دلار پای گوشی موبایل بدن اما زورشون میاد 250 دلار برای یه کنسول دستی بدن؟
آخه کسی که آیفون داره چرا باید پول یه psp هم بده؟ همون آیفون تقریبا یه کنسول دستیه کامله.

کمی راست میگه بازار گیم موبایل رونق خوبی داره اما هیچ ربطی به بازار ویتا نداره.ویتا بازی های خودش رو داره که با بهترین کیفیت و نحوه کنترل منتشر میشه.این وسط بازی های ارزون قیمت موبایل هم براش منتشر میشه.....
مسئله قیمت زیاد موبایل نسبت به ویتا بماند...تفاوت کنترلر ویتا با موبایل حرف های ایشون رو نقض میکنه.چطوری میشه با یه گوشی تاچ هر نوع بازی رو براحتی انجام داد؟
در ضمن اصلا دوست ندارم وسط بازی کردن کسی تماس بگیره..مثلا فکر کن در اوج مبارزه با یه غولی هستی که 7 8 بار جونت رو گرفته و داری کلی فحش و بدبیراه میفرستی....بالاخره نزدیکه که ضربه نهایی رو بزنی...یهو یه اس ام اس از ایرانسل بیاد...!

آخه کسی که آیفون داره چرا باید پول یه psp هم بده؟ همون آیفون تقریبا یه کنسول دستیه کامله.

من نمیخوام جانب کسی رو بگیرم ولی به نظر من حرفایی که زده بود یه سری چرت و پرت بیشتر نبود.
دلیل اینکه ملت 3DS نمیخرن اینه که واقعا 3DS به غیر از اینکه صفحه اش 3D هستش هیچ چیز جدیدی نداره و بازیهاش هم واقعا در حد این نسل از کنسول ها نیست و یکی دیگه از دلایلشم اینه که بین کنسول هاش وقفه ننداخت و برای همین هم فروشی نداشت حتی با کاهش قیمت شدیدش.

ولی PS Vita خیلی قوی تر از یه کنسول دستی یا یه گوشی هستش و قابلیت هایی که داره بسیار بسیار فراتر از حد انتظاره ! شما فقط سنسور هاش رو در نظر بگیرین! واقعا با آیفون قابل مقایسه است؟ بازیهاش چی؟ من قبول دارم که Iphone و Ipod Touch خیلی بازیهای قشنگی دارن ولی چون از نظر سخت افزاری صفحه ی تاچ و شتاب سنج دارن تا یه حدی میتونن روش بازیهایی با نو آوری خاص پیاده کنند ولی PS Vita از این نظرها خیلی کامل تر از Ipohne و... هستش.همچنین لیست بی نظیر بازیهای PS Vita رو فراموش نکنید !

من نمیخوام جانب کسی رو بگیرم ولی به نظر من حرفایی که زده بود یه سری چرت و پرت بیشتر نبود.
دلیل اینکه ملت 3DS نمیخرن اینه که واقعا 3DS به غیر از اینکه صفحه اش 3D هستش هیچ چیز جدیدی نداره و بازیهاش هم واقعا در حد این نسل از کنسول ها نیست و یکی دیگه از دلایلشم اینه که بین کنسول هاش وقفه ننداخت و برای همین هم فروشی نداشت حتی با کاهش قیمت شدیدش.

البته مشکل 3DS رو صرفا میشه تو بازی‌هاش خلاصه کرد. اونطور که باید هنوز ساپورت نشده.

آیفون کنسول دستی کامله ؟؟ من به شخصه اصلا همچین حسی نسبت به آیفون ندارم ![/
QUOTE]
حس اشتباهی دارین.شما چی خواستین که آیفون نتونسته برآورده کنه؟:-/

ولی PS Vita خیلی قوی تر از یه کنسول دستی یا یه گوشی هستش و قابلیت هایی که داره بسیار بسیار فراتر از حد انتظاره ! شما فقط سنسور هاش رو در نظر بگیرین! واقعا با آیفون قابل مقایسه است؟ بازیهاش چی؟ من قبول دارم که Iphone و Ipod Touch خیلی بازیهای قشنگی دارن ولی چون از نظر سخت افزاری صفحه ی تاچ و شتاب سنج دارن تا یه حدی میتونن روش بازیهایی با نو آوری خاص پیاده کنند ولی PS Vita از این نظرها خیلی کامل تر از Ipohne و... هستش.همچنین لیست بی نظیر بازیهای PS Vita رو فراموش نکنید !
راجع به سنسورها بگم که مگه تاچ آیفون بهتر از این هم میتونه باشه؟:-/
به طور کلی برای بازی کردن ps vita حتما بهتره.ولی کسی که آیفون داره نیازی خاصی به ps vita نداره.در ضمن راحتی حمل و نقل هم نباید فراموش بشه!
Rover عزیز.این مشکل هایی که میگین خیلی وقته با مولتی تسکینگ حل شده.شما یه سبک بگو که بازیش واسه آیفون نباشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or