شخصیت پیش فرض زن در Mass Effect 3

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
چند ماه پیش در فروم های Mass Effect بحثی بوجود اومد که در اون بسیاری از طرفداران درخواست وجود شخصیت زن به صورت پیش فرض رو در نسخه ی سوم بازی داشتند.

بعد از مدتی تعدادی از طرفداران بازی Art هایی از شخصیتی که میخواستند را در جاهایی مانند فیس*بوک به رای گذاشتند که با استقبال زیادی روبه رو شد.
امروز در خبری که از طرف استودیو سازنده ی بازی BioWare منتشر شده به این موضوع اشاره شده که شخصیت زنی که عکسش رو در پیوست مشاهده می کنید در نسخه ی Collector’s Edition بازی وجود داره.این عکس از طرف طرفداران بازی با 19576 رای تونست از خواهر مو سیاه خود که 12838 رای گرفته بود پیشی بگیرد و در نسخه ی Collector حضور یابد.

در کل خبری خوشحال کننده برای کسانی است که منتظر حضور شخصیت زن پیش فرض در بازی بوده اند.

منبع:

Attachments

• 20110817me3.jpg
    20110817me3.jpg
    37.5 KB · مشاهده: 114
  • spooky-femshep.jpg
    spooky-femshep.jpg
    66.2 KB · مشاهده: 211
مگه شما خبرو نمیخونی اون بلونده توی نسخه اصلیه این توی کالکتوره
اون بلونده تو هیچ نسخه ای نیست.
دو تا نظرسنجی بود،اولی بین صورت ها بود که اونی که موهاش بلوند بود اول شد.بعد یه نظرسنجی دیگه انجام شد واسه رنگ مو که این مو شرابــــی ـه اول شد.
الان هم تصویر روی کاور نسخه ی Collector's Edition هستن ایشون نه فقط توی CE باشن.
سینا اصولا توی بازی های RPG رنگ مو رو میشه انتخاب کرد.فقط پیش فرز این رنگ هست و میشه داخل بازی رنگش رو به بلوند تغییر داد.
آره خُب،پیش فرض(:دی) رو هم باید میگفتم که نگفتم!

آخرین ویرایش:
دو تا نظرسنجی بود،اولی بین صورت ها بود که اونی که موهاش بلوند بود اول شد.بعد یه نظرسنجی دیگه انجام شد واسه رنگ مو که این مو شرابــــی ـه اول شد.

سینا اصولا توی بازی های RPG رنگ مو رو میشه انتخاب کرد.فقط پیش فرز این رنگ هست و میشه داخل بازی رنگش رو به بلوند تغییر داد.

ولی در مجموع خیلی چیز خوبیه!:دی من دیشب تا ساعت 6 صبح, چی گفتم! یعنی تا 6 صبح امروز داشتم ME2 رو بازی میکردم. هرچند RPG آشغالی هست (منظورم از نظر المان های RPG هست) اما نمیتونم بیخیالش بشم! دیگه جای ان مردیکه کچل این دختره بیاد که....!:دی خدا بخیر بگذرونه!:دی

اخر مو بلونده هم هست یا نه؟؟؟؟

توی ME3 اینبار میشه جنسیت شپرد رو هم انتخاب کرد. اگه شپرد رو زن انتخاب کنی به صورت پیش فرض این خانومه با همین قیافه و رنگ مو میاد اما اصولا طبق رسم همه بازی های RPG میشه مشخصات ظاهری شخصیت هارو تا حدودی ویرایش کرد. مثلا توی همین ME تا رنگ نوشته های روی لباس شپرد هم قابل تغییر بود! در نتیجه میشه چندین رنگ موی مختلف رو برای خانوم شپرد عزیز انتخاب کرد که رنگ بلوند که دوستان (در راسش خودم!:دی) تو کفش هستن هم یکی از گزینه ها خواهد بود!

یعنی شما میتونی خودت تو بازی رنگ موی این خانوم رو به بلوند تغییر بدی.

به جای اینکه بیاین سره رنگ موهای این خانومه بحث کنید بیاین به من 4 تا (*) بدین ....10 ساعت گذشته دریغ از یک ستاره :d
ما که خبرنگار نشدیم فوقش ستاره بارونمون کنید :d:))(شوخی)

در کل خیلی ناز شده شپرد من که کلی ذوق مرگ شدم این عکس رو دیدم انگار دنیا رو بهم دادن....
حالا هر کی ندونه انگار میخوام برم کالکتور بخرم!!!!b-):d

توی ME3 اینبار میشه جنسیت شپرد رو هم انتخاب کرد...
الآن مگه تو دوتای قبلی نمیشد ؟:|:دی
==========
البته سینا توضیح داد ، خواهران و برادرانی که زانوی غم بغل کردن این شپرد مونثی که میبینید تو نسخه های کپی 3 هزارتومنی (البته حتما دو تا دیویدی میشه ،6 تومن حالا ! )بازی هم موجوره ، اما عکس باکس شات نسخه کالکتور بازی این هست ... که به نظرم اشتباه ـه . کسی که فن اصلی این سری باشه و میره کالکتو رو بخره ، انتظار داره شخصیت اصلی بازی (شپرد مذکر) رو روی جلد بازی ببینه ... به نظرم باید به تعداد محدود تولید میشد با عکس این خانوم .

آخرین ویرایش:
این بازی اینقدر خوب هست که رنگ موی نقش اولش زیاد به چشم نیاد... در کل من فقط با چوپون مرد حال میکنم تا زن مو قرمز بسیار بی رحم و سنگ دل! (فاطی قماندو!)

• Like
Reactions: Acatalectic
این دوتا Hot تر می باشند : :d
vanguard.jpg
femshep-e1308293888975.jpg

البته سینا توضیح داد ، خواهران و برادرانی که زانوی غم بغل کردن این شپرد مونثی که میبینید تو نسخه های کپی 3 هزارتومنی (البته حتما دو تا دیویدی میشه ،6 تومن حالا ! )بازی هم موجوره ، اما عکس باکس شات نسخه کالکتور بازی این هست ... که به نظرم اشتباه ـه . کسی که فن اصلی این سری باشه و میره کالکتو رو بخره ، انتظار داره شخصیت اصلی بازی (شپرد مذکر) رو روی جلد بازی ببینه ... به نظرم باید به تعداد محدود تولید میشد با عکس این خانوم .
All the CE versions will have maleshep(default) on the front(cover) and femshep on the back. The winner of this facebook contest will be the femshep that you see on the back of the CE case.

The Maleshep is still their focus which is fair enough but I kinda like the fact they are throwing a bit of recognition femsheps way even if it is the final game for Shepard.

آخرین ویرایش:
به به از اول تاپیک ببینید چه حرفایی میزنیدا:d
واقعا که ادمای ...........هستید بازی و ول کردید گیر دادید به این اراجیف:d
خودم خیلی باش حال میکنم:x:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or