Z Z.E.U.S کاربر سایت Feb 9, 2007 #1 سلام به همه دوستان من این تاپیک رو به این دلیل زدم که یکی از بازی هایه محبوب وجالب داره به فراموشی سپرده میشه به همین دلیل از شما دوستان می خوام که نظر خود را نسبت به شخصیت محبوب خود بدهید . تا این بازی در یاده همه ما باشه. با تشکر . آخرین ویرایش: Feb 9, 2007
سلام به همه دوستان من این تاپیک رو به این دلیل زدم که یکی از بازی هایه محبوب وجالب داره به فراموشی سپرده میشه به همین دلیل از شما دوستان می خوام که نظر خود را نسبت به شخصیت محبوب خود بدهید . تا این بازی در یاده همه ما باشه. با تشکر .
Devil Ashex کاربر سایت Feb 9, 2007 #3 سلام من خودم شخصا فقط JIN رو قبول دارم . چون داستان TEKKEN بر اساس JIN بوده و هست و خواهد بود. دمتون درست
سلام من خودم شخصا فقط JIN رو قبول دارم . چون داستان TEKKEN بر اساس JIN بوده و هست و خواهد بود. دمتون درست
Sasy360 کاربر سایت Feb 9, 2007 #5 فکر کنم یه همچین تاپیکی قبلا بود! به هر حال شخصیت محبوب من هوارانگ هست با اون ضربات پای دیوانه کنندش
Z Z.E.U.S کاربر سایت Feb 10, 2007 #6 نوشته شده توسط Sasy360: فکر کنم یه همچین تاپیکی قبلا بود! به هر حال شخصیت محبوب من هوارانگ هست با اون ضربات پای دیوانه کنندش بیشتر... من نمی دونستم همچین تاپیکی بوده . حالا هم که مشکلی نیست دوباره نظر سنجی می کنیم . با تشکر .
نوشته شده توسط Sasy360: فکر کنم یه همچین تاپیکی قبلا بود! به هر حال شخصیت محبوب من هوارانگ هست با اون ضربات پای دیوانه کنندش بیشتر... من نمی دونستم همچین تاپیکی بوده . حالا هم که مشکلی نیست دوباره نظر سنجی می کنیم . با تشکر .
xdantex کاربر سایت Feb 10, 2007 #7 کاشکی میومدین تو تاپیک خود بازی Tekken که یه حالی به تاپیک داده باشین که بیاد بالا به هر حال فقط هوارانگ
کاشکی میومدین تو تاپیک خود بازی Tekken که یه حالی به تاپیک داده باشین که بیاد بالا به هر حال فقط هوارانگ
Core2Duo کاربر سایت Feb 11, 2007 #10 اووه من چند سالی میشه tekken بازی نکردم.. اون موقع که بازی میکردم، اون دایناسور کوچیکه یا اون دکتره که هی میوفته اسماشون یادم نیست :/
اووه من چند سالی میشه tekken بازی نکردم.. اون موقع که بازی میکردم، اون دایناسور کوچیکه یا اون دکتره که هی میوفته اسماشون یادم نیست :/
L lave_101 کاربر سایت Feb 15, 2007 #11 به Jin شك نكنيد چون تنها كسي است كه هر سه بدل را داراست وتنها كسي كهدر هوا بدل ميكند.