Fu11 GAME کاربر سایت Nov 10, 2008 #33 نوشته شده توسط mikaeel: فقط EDDY . چرا ادي رو تو گزينه ها نذاشتي؟؟؟؟؟؟ بیشتر... راست میگه ادی کو........ منم نظرم ادیه
نوشته شده توسط mikaeel: فقط EDDY . چرا ادي رو تو گزينه ها نذاشتي؟؟؟؟؟؟ بیشتر... راست میگه ادی کو........ منم نظرم ادیه
S son of sparda کاربر سایت Nov 12, 2008 #37 فقط HWOARANG با اون ضربات پاش نمی زاره حریفش از هوا برسه به زمین.
_hedayat_ کاربر سایت Nov 12, 2008 #39 من بيشتر با gun jack ميرفتم. سرعتش پايين بود ولي قدرت ضربه هاش خيلي بالا بودن. البته heihachi هم باحال بود.
من بيشتر با gun jack ميرفتم. سرعتش پايين بود ولي قدرت ضربه هاش خيلي بالا بودن. البته heihachi هم باحال بود.
.::XIII::. کاربر سایت Nov 13, 2008 #40 من فقط از سه شخصیت بیشتر از همه خوشم میاد. 1.HWOARANG (بدلیل ضربه های قدرتمند پا) 2.برایان(بدلیل ضربه های جذاب وسریع دست) 3.ادی(به خاطر حرکات نمایشی زیبا والبته قدرتمند)
من فقط از سه شخصیت بیشتر از همه خوشم میاد. 1.HWOARANG (بدلیل ضربه های قدرتمند پا) 2.برایان(بدلیل ضربه های جذاب وسریع دست) 3.ادی(به خاطر حرکات نمایشی زیبا والبته قدرتمند)
doosam_2008 کاربر سایت Nov 13, 2008 #41 فقط برایان فیوری [FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]Bryan Fury [/SIZE][/FONT]
Silent Death کاربر سایت Nov 9, 2009 #44 اول: Jin-Kazama دوم: Hwoarang سوم: بقیه ی کاراکترها :biggrin1: به جز چندتا مثل Marduk, ...
P Perspective کاربر سایت Nov 9, 2009 #45 برایان فیوری خرترینه که تولیست نیست... فنگ وی بهترین نمایشه کنپو چینی رو داره که نیست... در نبود اینا مارشال لاو که میراث سبک جیتکاندوی بروس لیه
برایان فیوری خرترینه که تولیست نیست... فنگ وی بهترین نمایشه کنپو چینی رو داره که نیست... در نبود اینا مارشال لاو که میراث سبک جیتکاندوی بروس لیه