شخصیت جدید در Tekken Tag 2 !

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
85733843949358063460.jpg

درود .

در جدیدترین تریلر از بازی Tekken Tag Tournament 2 ، حضور شخصیت جدیدی تایید شد !

در این تریلر دختری با استایل رزمی و لباس ورزشکاران Martial Arts Sport را میبینیم که در حال مبارزه با Craig Marduck است . همچنین Partner وی در این تریلر Armor King بوده است اما هنوز مشخص نشده است که آیا این دو شخصیت به هم مربوط می شوند یا خیر !

این دختر بی نام و نشان در حالی که ظاهری شبیه به Christie Monteiro دارد ، با لباسی صورتی و سفید ظاهر شده است و می توان سبک مبارزه او را ترکیبی از حرکات Eddy و Christie و نوع مبارزه رزمی کاران همچون King خواند . نکته ی جالب دیگر در رابطه با این تریلر حضور Heihachi Mishima با ظاهر و دوران جوانی اش است که در شماره نخست سری تکن حضور داشته است !

مدتی پیش کارگردان سری تکن ، Katsuhiro Harada اعلام کرد که این بازی ، بزرگترین و وسیع ترین نسخه تکن از لحاظ تعداد شخصیت خواهد بود . ضمن اینکه تعدادی کمبو در تریلر های اخیر نشان داده شده است که نشانگر همکاری دو نفره شخصیت ها ( همانند Grab ها ) خواهد بود .

هارادا در آخرین مصاحبه اش تایید کرده بود که بازی در تابستان 2011 در ژاپن برای Arcade عرضه خواهد شد . و به احتمال فراوان بعد از مدتی بر روی کنسول های خانگی خواهد آمد .

لینک دانلود آخرین تریلر TTT2

• Like
Reactions: God_of_game
دوستان یه پیشنهاد منصفانه دارم به جای اینکه بشینیم سر کاراکترهای جدید دعوا کنیم بیاید همه بیایم توی xbox live تیکن آنلاین بزنیم خلاصه هر کسی موافقه شروع کنه به add کردن البته من برای دو روز دیگه میتونم on بشم چون نتم تا دو روز دیگه وصل میشه T_T.
اونجا ببینم کیا می گن کاراکتر های جدید بد هستن :d.
Takavach001 گیمرتگ من هست add کنید ^_^.

واقعا دم همتون گرم. نه خداییش ما تخمه می‌خوریم ببینیم کی این بحث‌های مستحق "گیر" شما تموم می‌شه؟ ولی گذشته از شوخی بس کنید دیگه خیلی زشته. تو بعضی‌ از تاپیک‌ها هم بانهایت تاسف دیدم بعضی از رده‌بالا و بهترین‌های سایت آتیش معرکه رو روشن می‌کنند. امیدوارم این اولین و آخرین تاپیکی باشه که درگیری توسط دوربین‌های کنترل "گیر" چک میشه.

مرگ Arakune ببین کی داره این حرفو میزنه! کسی که با پوتینای آهنی رو اعصاب ملت رژه میره و به هر چیز ناچیزی گیر میده. خوب اگه اینطوریه پس به تو چه که فلان مقاله یا بلاگ یا پست، فلان ایراد رو داره که هی میری ایراد میگیری؟ تازه بعدشم قیافه ی حق به جانب و روشن فکرانه به خودت میگیری؟ البته توی اون موارد هم همینطوری بحث میکنی. اول برای خود شیرینی یا شایدم جلب توجه یا شایدم چیزای دیگه یه چیزی میگی و بعد سوتی میدی و بعد برای فرار از سوتی هی حرفتو عوض میکنی. منتهی تو اون موارد کسی حواسش به سوتی هات نیست.
اینکه میبینی من به چند تا کلمه "داستان BB سطحی و ضعیفه" گیر دادم، علاوه بر اینکه به خاطر اشتباه بودنش هست و نمیخوام کسی که بازی رو نرفته به خاطر این چند کلمه در مورد داستان بازی قضاوت نادرست بکنه، به خاطر اینه که خواستم مثل خودت باهات برخورد کنم. وگرنه در مورد خیلی از بازیها که من خیلی بیشتر از BB بهشون علاقه دارم، جمله های نادرست تو انجمن ها گفته میشه که ممکنه حتی از طرف خودم هم باشه و کسی هم چیزی نمیگه. ولی چون جنابعالی به رک گفتن و سوتی گرفتن خیلی علاقه داری، رک گفتم و سوتی تو گرفتم!
البته اینم میدونم که این کارات به من ربطی نداره، اما بازم مثل خودت رفتار کردم، چون جنابعالی هم به کارایی که بهت ربطی نداره خیلی علاقه داری.
پس خسته نباشی ، جالبه بدونی که حتی معتبر ترین مجلات و روزنامه های جهان هم اشتباه و سوتی زیاد دارن و این اصلا چیز مهمی نیست که تو تونستی یه سوتی از من گیر بیاری:)
الان واقعا فکر میکنی با این رفتارت کار خیلی مهمی انجام دادی؟! این که من هم عادت دارم از دیگران زیاد انتقاد کنم اصلا به شما ربطی نداره من هم مثل این کاری که شما ایندفعه انجام دادی با دلیل و مدرک وارد میشم ، تبریک میگم شما تونستی توی کل 611 پستی که دادم از من یه سوتی بگیری ، از این به بعد هم منتظرم پستی از شما ببینم تا مثل خودتون جوابش رو بدم ، در ضمن من هیچوقت یادم نمیاد که نظر شخصی دیگران رو به این شکل زیر سوال برده باشم و بیشتر انتقاد های من مربوط به مقالات و چیزایی هست که بطور کلی نمیشه نظر شخصی حسابشون کرد. از این به بعد ایراد گرفتن از پست های من برای شما یا هر شخص دیگری تبدیل به یک رویا خواهد شد.
امیدوارم الکی این بحث رو کشش ندی چون من قبول کردم که توی این تاپیک سوتی دادم. با این کارت فقط تاپیک رو از موضوع اصلیش دور میکنی.

پس خسته نباشی ، جالبه بدونی که حتی معتبر ترین مجلات و روزنامه های جهان هم اشتباه و سوتی زیاد دارن و این اصلا چیز مهمی نیست که تو تونستی یه سوتی از من گیر بیاری:)
الان واقعا فکر میکنی با این رفتارت کار خیلی مهمی انجام دادی؟! این که من هم عادت دارم از دیگران زیاد انتقاد کنم اصلا به شما ربطی نداره من هم مثل این کاری که شما ایندفعه انجام دادی با دلیل و مدرک وارد میشم ، تبریک میگم شما تونستی توی کل 611 پستی که دادم از من یه سوتی بگیری ، از این به بعد هم منتظرم پستی از شما ببینم تا مثل خودتون جوابش رو بدم ، در ضمن من هیچوقت یادم نمیاد که نظر شخصی دیگران رو به این شکل زیر سوال برده باشم و بیشتر انتقاد های من مربوط به مقالات و چیزایی هست که بطور کلی نمیشه نظر شخصی حسابشون کرد. از این به بعد ایراد گرفتن از پست های من برای شما یا هر شخص دیگری تبدیل به یک رویا خواهد شد.
امیدوارم الکی این بحث رو کشش ندی چون من قبول کردم که توی این تاپیک سوتی دادم. با این کارت فقط تاپیک رو از موضوع اصلیش دور میکنی.
دقیقا هدفم این بود که اعتراف کنی سوتی دادی. نظر شخصیتم اشتباه محض بود. هر چند واسه خودت و عده ای محترم. از این سوتی ها هم زیاد داشتی و اکثر اوقات که گیر میدی کاملا بیخود هست.
سعی کن موفق باشی.
بله من خودم از همون پست اولی که دادی فهمیدم هدفت چی بوده. نظر شخصی هم دامنه و گسترش کاملا نامحدوده و اصلا نمیشه گفت اشتباه یا غلط هست ، برات یه مثال میزنم وقتی که ساعت 12 صبحه و هوا کاملا روشنه اگه یه نفر بیاد بگه: "نظر شخصی من اینه که الان هوا تاریکه" شما حتی به این شخص هم نمیتونید ایراد بگیرید چون شاید این فرد از یک نوع بیماری روانی یا کوررنگی یا هر چیز دیگه ای رنج ببره که باعث میشه توی روز روشن هوا رو تیره و تار ببینه و چون شما هیچوقت در جای اون فرد قرار نمیگیرید نمیتونید نظر شخصیش رو کاملا اشتباه محسوب کنید.
از اینجور سوتی ها هم اصلا نداشتم بی خودی پیاز داغ کارت رو زیاد نکن ، اگه گیر آوردی با سند و مدرک ثابت کن دوست عزیز. و اکثر اوقات که گیر میدم بیخورد نیست و کاملا به خودم مربوط میشه.
خوشبختانه تا اینجای کار خیلی موفق بودم بهتره این جمله رو نثار افرادی مثل خودت بکنی.
یعنی از همون پست اول من فهمیدی هدفم چی بوده و باز روی سوتی که داده بودی پافشاری میکردی؟:))
خب الان از جمله وقت هایی بود که دیدم نظر شخصی "اون فرد که ممکنه بیماری روانی یا کوررنگی داشته باشه" ممکنه عده ای رو به اشتباه بندازه و وقت و حوصله اش رو هم داشتم و درستشو گفتم و همچنان نظر شخصی اون فرد برای خودش و عده ای قطعا محترمه.
کاش به جای پیاز داغ نوشته بودی سیر داغ. چون من سیر داغش رو زیاد کرده بودم.
در کل بیشتر سعی کن موفق باشی

========================================
Tekken Tag2 می آید تا خاطره های بازی اول را برایمان زنده کند. اینم برا اینکه اسپم نباشه!

آخرین ویرایش:
دقیقا هدفم این بود که اعتراف کنی سوتی دادی. نظر شخصیتم اشتباه محض بود. هر چند واسه خودت و عده ای محترم. از این سوتی ها هم زیاد داشتی و اکثر اوقات که گیر میدی کاملا بیخود هست.
سعی کن موفق باشی.
بله من خودم از همون پست اولی که دادی فهمیدم هدفت چی بوده. نظر شخصی هم دامنه و گسترش کاملا نامحدوده و اصلا نمیشه گفت اشتباه یا غلط هست ، برات یه مثال میزنم وقتی که ساعت 12 صبحه و هوا کاملا روشنه اگه یه نفر بیاد بگه: "نظر شخصی من اینه که الان هوا تاریکه" شما حتی به این شخص هم نمیتونید ایراد بگیرید چون شاید این فرد از یک نوع بیماری روانی یا کوررنگی یا هر چیز دیگه ای رنج ببره که باعث میشه توی روز روشن هوا رو تیره و تار ببینه و چون شما هیچوقت در جای اون فرد قرار نمیگیرید نمیتونید نظر شخصیش رو کاملا اشتباه محسوب کنید.
از اینجور سوتی ها هم اصلا نداشتم بی خودی پیاز داغ کارت رو زیاد نکن ، اگه گیر آوردی با سند و مدرک ثابت کن دوست عزیز. و اکثر اوقات که گیر میدم بیخورد نیست و کاملا به خودم مربوط میشه.
خوشبختانه تا اینجای کار خیلی موفق بودم بهتره این جمله رو نثار افرادی مثل خودت بکنی.

در تایید حرف ِ دوستمون Shang Tsung ، یه آدم هم ممکنه انقدر درک پایینی داشته باشه که بگه BB داستان ضعیف و سطحی داره و بعد هم 5 بار حرفش رو عوض کنه .
پس از محمد عزیز میخوام ادامه نده چون بی فایدس !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or