شخصیت جدید در Tekken Tag 2 !

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
85733843949358063460.jpg

درود .

در جدیدترین تریلر از بازی Tekken Tag Tournament 2 ، حضور شخصیت جدیدی تایید شد !

در این تریلر دختری با استایل رزمی و لباس ورزشکاران Martial Arts Sport را میبینیم که در حال مبارزه با Craig Marduck است . همچنین Partner وی در این تریلر Armor King بوده است اما هنوز مشخص نشده است که آیا این دو شخصیت به هم مربوط می شوند یا خیر !

این دختر بی نام و نشان در حالی که ظاهری شبیه به Christie Monteiro دارد ، با لباسی صورتی و سفید ظاهر شده است و می توان سبک مبارزه او را ترکیبی از حرکات Eddy و Christie و نوع مبارزه رزمی کاران همچون King خواند . نکته ی جالب دیگر در رابطه با این تریلر حضور Heihachi Mishima با ظاهر و دوران جوانی اش است که در شماره نخست سری تکن حضور داشته است !

مدتی پیش کارگردان سری تکن ، Katsuhiro Harada اعلام کرد که این بازی ، بزرگترین و وسیع ترین نسخه تکن از لحاظ تعداد شخصیت خواهد بود . ضمن اینکه تعدادی کمبو در تریلر های اخیر نشان داده شده است که نشانگر همکاری دو نفره شخصیت ها ( همانند Grab ها ) خواهد بود .

هارادا در آخرین مصاحبه اش تایید کرده بود که بازی در تابستان 2011 در ژاپن برای Arcade عرضه خواهد شد . و به احتمال فراوان بعد از مدتی بر روی کنسول های خانگی خواهد آمد .

لینک دانلود آخرین تریلر TTT2

• Like
Reactions: God_of_game
من میتونم موافق نباشم!!؟:دی
این وسط Soul Calibur کشکه!!؟:دی یا Street Fighter!؟
کلا همیشه درگیری بوده سر ِ بهترین فایتینگ بودن :دی !
Soul Calibur هم بسی خداست و اصلا شکی نیست :دی ! ولی به نظرم بین این 3 تا ( Big 3 :دی !!! ) حساب نمیشه . ولی قطعا جزو بهترین ها محسوب میشه .

کلا همیشه درگیری بوده سر ِ بهترین فایتینگ بودن :دی !
Soul Calibur هم بسی خداست و اصلا شکی نیست :دی ! ولی به نظرم بین این 3 تا ( Big 3 :دی !!! ) حساب نمیشه . ولی قطعا جزو بهترین ها محسوب میشه .
عمرا!مسلما تو Big 3 بعد از MK دومه!:دی حالا سوم Tekken یا SFـش فرق نمیکنه!:دی
نه بادمجونه.:d
با من بحث نکن. حالا Street Fighter و البته BlazBlue یه حرفی ولی بقیش رو بیخیال شو.:d
BlazBlue!!!نه بابا!:d یهو بیا Dragon Ball هم بیار وسط دیگه!:دی

عمرا!مسلما تو Big 3 بعد از MK دومه!:دی حالا سوم Tekken یا SFـش فرق نمیکنه!:دی

BlazBlue!!!نه بابا!:d یهو بیا Dragon Ball هم بیار وسط دیگه!:دی
:|:|:| . بلیزبلو توی 3 تای این نسل که بود بدون شک ! به نظر خود ِ من یا خیلی ها بهترین هم بودش . توی کل Fighting ها هم مسلما جزو Top 5 هست !
محض اطلاع :دی ، اولین فایتینگ که توی هوا هم میتونستی بجنگی Dragon Ball Final Bout بود :دی ! و همچنین بعد از Tekken و Virua Fighter از اولین فایتینگ های 3 بعدی بودش :دی !
BlazeBlue ?!:-o;;)=))واسه خنده اینو گفتی ؟
شما اسمش رو یاد بگیر ، نمیخواد نظر بدی =)) !

آخرین ویرایش:
به نظر من که اصلاَ هم بد نبود یه تیکن عالی رو شاهدش خواهیم بود کلاَ تا الان نشده از هیچ کدام از نسخه های تیکن بدم بیاد همیشه هم با جدیت کامل بازی کردم و لذت بردم ، این کاراکتر هم به نظرم عالی هست تازه خیلی هم خوشگلههههههههههه :d

وحید چی چی میگی واسه خودت ؟:دی
توی فیتینگ اگه بخوایم بحث کنیم من از موضع خودم کوتاه نمیام ... b-)
BlazeBlue ?!:-o;;)=))واسه خنده اینو گفتی ؟
شما اسمش رو یاد بگیر ، نمیخواد نظر بدی =)) !
میگن به بچه رو نده ـها ! :دی=))
ملا نقطه ای بودن تو بارها وبارها اثبات شده ! ضمنا" ، من هر نظری که میدم تنها وتنها به خودم ارتباط داره و بهش میگن نظر شخصی ، خوب ؟ :)
so ، از آوردن جملاتی مثل جملات بالا پرهیز کن ؛ اما میتونی نقد کنی نظر من یا نظر هر کس دیگه ای رو .
بلیزبلو توی 3 تای این نسل که بود بدون شک !
خیلیا شک دارن !
به نظر خود ِ من یا خیلی ها بهترین هم بودش .
از جانب خودت میتونی فقط حرف بزنی :)
توی کل Fighting ها هم مسلما جزو Top 5 هست !
do you mean boy "مسلما" Which the fu**ing ؟!
لول ... این هم ازون نظرات بود ...

آخرین ویرایش:
:|:|:| . بلیزبلو توی 3 تای این نسل که بود بدون شک ! به نظر خود ِ من یا خیلی ها بهترین هم بودش . توی کل Fighting ها هم مسلما جزو Top 5 هست !
محض اطلاع :دی ، اولین فایتینگ که توی هوا هم میتونستی بجنگی Dragon Ball Final Bout بود :دی ! و همچنین بعد از Tekken و Virua Fighter از اولین فایتینگ های 3 بعدی بودش :دی !
این دوتا(BB و DB) تو اصلا بگو اولین فایتینگ تاریخ!!:دی من از این بازیای ژاپونی ماپونی خوشم نمیاد!:دی البته به سبک مورد علاقه ی تو هم توهین نشه ولی به شدت مزخرف هستن!:دی
اگه دقت کنی منکر "یکی از بهترین ها" بودنشون نشدم.فقط با روحیات من سازگار نیستن:دی

نمیدونم چرا با دیدن این شخصیت یاد Rey Mysterio افتادم :d شاید بخاطر نوع ماسکشونه
rey-mysterio.jpg

کشتی گیر های آمریکای جنوبی اکثرا همه ماسک های مشابه این بابا میزارن (کسانی که سبک lucha libre دارن)
برای همین میشه گفت طرف ملیت مکزیکی داره.

بابا این دیگه چیه؟
اگه به جای دوتا لباس(لباس اصلی و نقاب)سه تا لباس می پوشید بهتر بود!اون سه تا هم اینا هستن که به نظرم خیلی برازنده اند.......
کلاه،عینک،دمپایی و دیگر هیچ :دی
شوخی بود :دیجدی نگیرید :دی
شما تیکن بازی نکن برو dead or alive paradise بازی کن به مراد دلت میرسی:d:d:d

وقتی نصف ملت فقط اسم Blazblue رو شنیدن ، چطوری میان کاملا هوایی نظر میدن ؟!!!

تو این نسل بدون شک blazblue حرفه ای ترین فایتینگ بود ! یعنی بعد کلی SF IV بازی کردن تا رفتم سر BB سریعا به آماتوری شدبد خودم پی بردم !!!

تازه 2D ها رو با چه منطقی با 3D مقایسه میکنین ؟ حتما چون دو بعدی ، گرافیکشم کارتونی ماله بچه هاس دیگه :d????

• Like
Reactions: Trunks
تازه 2D ها رو با چه منطقی با 3D مقایسه میکنین ؟ حتما چون دو بعدی ، گرافیکشم کارتونی ماله بچه هاس دیگه :d????
:))
واقعا چه دورانی داشتیم با این تکن . 1و2ش به من نچسپید ولی 3ش آسمونی بود قبول دارین؟چه حالی میکردیم با توپ باد کنکیها مخصوصا وقتی آتیش میگرفت:dو اولین درخشش برایان با ظاهر کردنش که عشق من به تکن از اونجا شروع شد:x
البته ناگفته نماند که 5 هم واسه خودش کسی بود البته بعد از 3 :x
تقریبا 4 سال پیش یه دفعه به سرم زد برم gamespot ببینم امتیازش چنده(شماره 3رو)
بعد اینطوری شدم:o:o:o9/9 از 10
اینم ببینید بد نیست دوتا شخسیت قدیمیمون با هم مبارزه میکنن البته بازی نیست ها فقط اداشو در میارن ولی خیلی باحاله:
Tekken

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or