شخصیت جدید در Tekken Tag 2 !

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
85733843949358063460.jpg

درود .

در جدیدترین تریلر از بازی Tekken Tag Tournament 2 ، حضور شخصیت جدیدی تایید شد !

در این تریلر دختری با استایل رزمی و لباس ورزشکاران Martial Arts Sport را میبینیم که در حال مبارزه با Craig Marduck است . همچنین Partner وی در این تریلر Armor King بوده است اما هنوز مشخص نشده است که آیا این دو شخصیت به هم مربوط می شوند یا خیر !

این دختر بی نام و نشان در حالی که ظاهری شبیه به Christie Monteiro دارد ، با لباسی صورتی و سفید ظاهر شده است و می توان سبک مبارزه او را ترکیبی از حرکات Eddy و Christie و نوع مبارزه رزمی کاران همچون King خواند . نکته ی جالب دیگر در رابطه با این تریلر حضور Heihachi Mishima با ظاهر و دوران جوانی اش است که در شماره نخست سری تکن حضور داشته است !

مدتی پیش کارگردان سری تکن ، Katsuhiro Harada اعلام کرد که این بازی ، بزرگترین و وسیع ترین نسخه تکن از لحاظ تعداد شخصیت خواهد بود . ضمن اینکه تعدادی کمبو در تریلر های اخیر نشان داده شده است که نشانگر همکاری دو نفره شخصیت ها ( همانند Grab ها ) خواهد بود .

هارادا در آخرین مصاحبه اش تایید کرده بود که بازی در تابستان 2011 در ژاپن برای Arcade عرضه خواهد شد . و به احتمال فراوان بعد از مدتی بر روی کنسول های خانگی خواهد آمد .

لینک دانلود آخرین تریلر TTT2

• Like
Reactions: God_of_game
بالاخره هر کی نظر خودشو داره و من Tekken رو در کنار Street Fighter و Mortal Kombat جز بهترین فایتینگها میدونم........
شما میگی Tekken بازی مسخره ایه ، منم از شما پرسیدم چیش مسخرس......
منم میتونم بدون دلیل بگم فلان بازی مسخرس ، ولی بدون دلیل که قانع کننده نیست.......
شاید نسبت به گذشته پسرفت کرده باشه ، ولی بازم Tekken ه.........;)

همون پستم گفتم خیلی دیگه تکراری شده بود و تغییرات خیلی کمی صورت گرفته بود .
دیگه داره یه چیزی تو مایه های Smackdown میشه که دیگه هیچ پیشرفتی توش نمی بینی ( این دو تا بازی رو فقط به خاطر پیشرفتشون مقایسه کردم نه از جنبه های دیگه )
حالا در کل نظر شخصی بود هر کس یه چیزی رو دوست داره :d

:d
BlazBlue یکی از پرچم داران سبک Fighing هست.

ها با این حرفت موافقم . این جدیدم خیلی خفن شده :d

همون پستم گفتم خیلی دیگه تکراری شده بود و تغییرات خیلی کمی صورت گرفته بود .
دیگه داره یه چیزی تو مایه های Smackdown میشه که دیگه هیچ پیشرفتی توش نمی بینی ( این دو تا بازی رو فقط به خاطر پیشرفتشون مقایسه کردم نه از جنبه های دیگه )
حالا در کل نظر شخصی بود هر کس یه چیزی رو دوست داره :d

ها با این حرفت موافقم . این جدیدم خیلی خفن شده :d
پیشرفت یعنی چی ؟ این رو یکی به من بگه خواهشا !
گفتید تغییر ، دیدیم حاصل تغییر چی شد ! حالا هم پیشرفت ! چه پیشرفتی خب بگید !

من قشنگ یادمه زمانی که بچه بودم چقدر شیفته Tekken 3 بودم ، اما شماره های بعدی بازی روی PS2 و این نسخه آخری روی کنسول های نسل جدید اصلا بهم نچسبید ، کلا با اضافه کردن شخصیت های الکی و زیاد بازی رو مسخره کردند ، داستانش هم دقیقا همینطور شد و با کش دادن الکی باعث شدن که تکراری و بی ارزش بشه ، امیدوارم توی نسخه جدید بتونن Tekken رو به دوران اوج خودش برگردونند.
در کل به نظر من بهترین فایتینگ عمرم همون UMK3 هست که هیچوقت به نظرم بازی ای مثل اون تکرار نمیشه(حتی این Mortal Kombat جدید هم نمیتونه جای اونو برام پر کنه)
از اون طرف از BlazBlue و SF IV هم خیلی خوشم میاد ، هرکدومشون نقاط قوت خودشون رو دارن ولی باز من BlazBlue رو بیشتر میپسندم ، تنها مشکل BB بخش داستانیشه که زیاد جالب کار نشده ، یه جورایی داستانش سطحی و ضعیف هست اما گیم پلی و گرافیک و موزیک و صداش عالیه.

از اون طرف از BlazBlue و SF IV هم خیلی خوشم میاد ، هرکدومشون نقاط قوت خودشون رو دارن ولی باز من BlazBlue رو بیشتر میپسندم ، تنها مشکل BB بخش داستانیشه که زیاد جالب کار نشده ، یه جورایی داستانش سطحی و ضعیف هست اما گیم پلی و گرافیک و موزیک و صداش عالیه.
داستان BB سطحی و ضعیفه؟ سطحی و ضعیفه؟ ؟
تا حالا بازیش نکردی، نظر نده.
کلا هم کسی به خاطر داستان، فایتینگ بازی نمیکنه.

مـــادر جان ! داستان BB سطحی هست ؟ بی برو برگرد بهترین داستان توی ژانر فایتینگ همه دوران رو داره . هر شخصیتش فراتر از استاندارد فایتینگ ها بهشون رسیدگی شده و همشون شخصیت پردازی قوی دارن .
داستان این بازی راحت میشد ازش یه RPGـی چیزی در آورد . اونقدری پیچیده هست که تازه توی شماره جدید داره نشون میده که اصلا شخصیت ها چی بودن و چی شدن . بیخیال بابا ...

• Like
Reactions: Isildur
داستان BB سطحی و ضعیفه؟ سطحی و ضعیفه؟ ؟
تا حالا بازیش نکردی، نظر نده.
کلا هم کسی به خاطر داستان، فایتینگ بازی نمیکنه.
من نظر خودم رو گفتم ، اتفاقا داستان هر شخصیتش رو هم کامل تا آخر رفتم ، مثلا Taokaka اصلا شخصیتش برای یه بازی فایتینگ حتی از نوع فانتزیش جور درنمیاد ، این شخصیت همش بدنبال بازی و مسخره بازی و از اینجور کاراس و واقعا نمیدونم چجوری توی یه همچین فایتینگی اینو جا دادن ، یا از اون طرف شخصیت Carl که یه بچه نیم قد هست و توی مد داستانی موقع مبارزه با هر کاراکتر اول ازش عذرخواهی میکنه! یا توی مد داستانی Jin یه قسمت که با Noel میخواد درگیر بشه ، Noel اولش هزار بار التماسش میکنه که فلان کار رو انجام نده اما تا میبینه این گوشش بدهکار نیست شنلش رو درمیاره و مبارزه میکنه! خب به نظر من این چیزاش(بخش Story Mode) زیاد جالب نبود اما حالت کلی داستانش خوب و قابل قبول بود.
در ضمن این که کسی فایتینگ رو بخاطر داستانش بازی نمیکنه اصلا دلیلی خوبی برای اهمیت ندادن به داستان بازی نیست!

من نظر خودم رو گفتم ، اتفاقا داستان هر شخصیتش رو هم کامل تا آخر رفتم ، مثلا Taokaka اصلا شخصیتش برای یه بازی فایتینگ حتی از نوع فانتزیش جور درنمیاد ، این شخصیت همش بدنبال بازی و مسخره بازی و از اینجور کاراس و واقعا نمیدونم چجوری توی یه همچین فایتینگی اینو جا دادن ، یا از اون طرف شخصیت Carl که یه بچه نیم قد هست و توی مد داستانی موقع مبارزه با هر کاراکتر اول ازش عذرخواهی میکنه! یا توی مد داستانی Jin یه قسمت که با Noel میخواد درگیر بشه ، Noel اولش هزار بار التماسش میکنه که فلان کار رو انجام نده اما تا میبینه این گوشش بدهکار نیست شنلش رو درمیاره و مبارزه میکنه! خب به نظر من این چیزاش(بخش Story Mode) زیاد جالب نبود اما حالت کلی داستانش خوب و قابل قبول بود.
در ضمن این که کسی فایتینگ رو بخاطر داستانش بازی نمیکنه اصلا دلیلی خوبی برای اهمیت ندادن به داستان بازی نیست!
باز ملت با دیدن 4 تا ویدئو اومدن نظر دادن.
آخرش داستانش خوب و قابل قبول بود یا سطحی و ضعیف؟
محض اطلاع جنابعالی و بقیه دوستان که نمیدونن میگم، BB یه داستان خیلی پیچیده داره که برای کامل متوجه شدنش باید با هر کاراکتر چند بار بخش داستان رو بازی کنید. چون توی قسمت هایی از داستان میتونید تصمیم گیری کنید (بله، تو یه بازی فایتینگ!) و ending های متفاوتی رو داشته باشید. حتی اگر بازی رو هم کامل کنید مثل خیلی از jrpg ها و انیمه ها نکات مبهم زیادی از داستان باقی میمونن که شاید با دنباله ها روشن بشن.
سه مثالی رو هم که زدی، گفتی که یه چیزی گفته باشی. "این چیزاش" مختص بخش Story نیست و مثلا هر بار که نوئل و جین با هم مبارزه کنن، نوئل اول التماس میکنه و بعد مبارزه و این دقیقا به داستان مرتبطه. اگر بازی رو رفته بودی (و تمام کاراکترها اونم کامل lol) یکی از تابلوترین گره های داستانی رو میدونستی که "نوئل و جین قبلا تو اکادمی بودن، ارتباطاتی با هم داشتن و حالا قراره جین یه کارایی بکنه و نوئل به دلایلی میخواد منصرفش کنه". (برای فهمیدن اینکه "اکادمی چیه؟ ارتباطاتشون چی بوده؟ جین چه کارایی میخواد بکنه؟ و چرا نوئل میخواد منصرفش بکنه؟ و ..." به بازی مراجعه کن) و اینکه واکنش مثلا نوئل در مقابل جین با واکنشش در مقابل رگنا متفاوته و همه ی کاراکترها وسط مبارزه و اول و آخرش، به جای خط و نشون کشیدن، جمله هایی مرتبط با داستان بازی میگن، از نقاط قوت بازیه.
در مورد این که "کسی فایتینگ رو به خاطر داستان بازی نمیکنه" و اینکه "دلیل خوبی برای اهمیت ندادن به داستان نیست": اتفاقا به داستان توی BB زیادی هم اهمیت دادن. به قول شهاب میشد از این داستان یه بازی RPG یا مانگا و انیمه ساخت. ولی به هر حال بازی فایتینگ برا اینه که دو نفر بشینن با هم بازی کنن، یکی ببره و اونیکی خیط بشه و دوتایی کیف کنن. تمام! دلیل اصلی معروفیت و محبوبیت BB هم داستان و اهمیت زیادش نیست، استایل مبارزه ی منحصر به فرد هر کاراکتر و تم هنری قوی بازی هست.

• Like
Reactions: Trunks and TCSCELL
باز ملت با دیدن 4 تا ویدئو اومدن نظر دادن.
آخرش داستانش خوب و قابل قبول بود یا سطحی و ضعیف؟
محض اطلاع جنابعالی و بقیه دوستان که نمیدونن میگم، BB یه داستان خیلی پیچیده داره که برای کامل متوجه شدنش باید با هر کاراکتر چند بار بخش داستان رو بازی کنید. چون توی قسمت هایی از داستان میتونید تصمیم گیری کنید (بله، تو یه بازی فایتینگ!) و ending های متفاوتی رو داشته باشید. حتی اگر بازی رو هم کامل کنید مثل خیلی از jrpg ها و انیمه ها نکات مبهم زیادی از داستان باقی میمونن که شاید با دنباله ها روشن بشن.
سه مثالی رو هم که زدی، گفتی که یه چیزی گفته باشی. "این چیزاش" مختص بخش Story نیست و مثلا هر بار که نوئل و جین با هم مبارزه کنن، نوئل اول التماس میکنه و بعد مبارزه و این دقیقا به داستان مرتبطه. اگر بازی رو رفته بودی (و تمام کاراکترها اونم کامل lol) یکی از تابلوترین گره های داستانی رو میدونستی که "نوئل و جین قبلا تو اکادمی بودن، ارتباطاتی با هم داشتن و حالا قراره جین یه کارایی بکنه و نوئل به دلایلی میخواد منصرفش کنه". (برای فهمیدن اینکه "اکادمی چیه؟ ارتباطاتشون چی بوده؟ جین چه کارایی میخواد بکنه؟ و چرا نوئل میخواد منصرفش بکنه؟ و ..." به بازی مراجعه کن) و اینکه واکنش مثلا نوئل در مقابل جین با واکنشش در مقابل رگنا متفاوته و همه ی کاراکترها وسط مبارزه و اول و آخرش، به جای خط و نشون کشیدن، جمله هایی مرتبط با داستان بازی میگن، از نقاط قوت بازیه.
در مورد این که "کسی فایتینگ رو به خاطر داستان بازی نمیکنه" و اینکه "دلیل خوبی برای اهمیت ندادن به داستان نیست": اتفاقا به داستان توی BB زیادی هم اهمیت دادن. به قول شهاب میشد از این داستان یه بازی RPG یا مانگا و انیمه ساخت. ولی به هر حال بازی فایتینگ برا اینه که دو نفر بشینن با هم بازی کنن، یکی ببره و اونیکی خیط بشه و دوتایی کیف کنن. تمام! دلیل اصلی معروفیت و محبوبیت BB هم داستان و اهمیت زیادش نیست، استایل مبارزه ی منحصر به فرد هر کاراکتر و تم هنری قوی بازی هست.

اگه منظور از جمله اولت با منه ترجیح میدم هیچ جوابی بت ندم ، چون عموما من وقتی یه بازی رو انجام ندم هیچوقت در موردش اظهار نظر نمیکنم! منظورم از تم کلی داستانش اون قسمت هایی هست که بوسیله کات سین ها روایت میشه ، اما توی حالت Story Mode بنظرم داستان شخصیت ها جالب نبود(نظر شخصی چه چیز خوبیه!) مثلا به نظرم شخصیت های Carl و Taokaka و Litchi شخصیت پردازیشون زیاد مناسب همچین بازی ای نبود ، در ضمن خودم میدونستم که هر شخصیت Ending ها متفاوتی داره و هر بار که پیش برید با یه درصد مختلفی داستان اون شخصیت رو کامل میکنید ، لازم نیست شما برای من توضیح بدی.
من نظر خودم رو با دلیل گفتم ، شاید برای شما جالب نباشه ولی بازم محترمه.

Shang Tsung @

Litchi
یه شخصیت خیلی جالب که نظیرش رو ندیدیم یا حداقل کم دیدیم . شاید با اندازه 4 تای اصلی شخصیت پردازی نداره اما حداقل در قیاس با Main های بازی های فایت دیگه یه سر و گردن بالاتره . طراحی منحصر به فردی هم داره ( اشتباه برداشت نشه :دی ! ) .
Taokaka
اونم خیلی جالبه . حالا شاید یکم بچه باشه ، منتها به هر حال بازم نمیشه گفت مسخره ! توی نسخه دوم هم خیلی بیشتر بهش میپردازن و چیزای بیشتری راجب کلن Kaka میفهمید .
Carl Clover
این که اصلا بحثی راجبش نیست ! پدر و مادرش یکی از محوریت های داستان بازی رو دارن که زیاد راجبشون صحبت میشه . اگر Continuum Shift رو بازی کنید متوجه میشید . خواهرشم اتفاقا خیلی جالب طراحی شده که بازم یه داستان قوی پشتش هست .

اگه منظور از جمله اولت با منه ترجیح میدم هیچ جوابی بت ندم ، چون عموما من وقتی یه بازی رو انجام ندم هیچوقت در موردش اظهار نظر نمیکنم! منظورم از تم کلی داستانش اون قسمت هایی هست که بوسیله کات سین ها روایت میشه ، اما توی حالت Story Mode بنظرم داستان شخصیت ها جالب نبود(نظر شخصی چه چیز خوبیه!) مثلا به نظرم شخصیت های Carl و Taokaka و Litchi شخصیت پردازیشون زیاد مناسب همچین بازی ای نبود ، در ضمن خودم میدونستم که هر شخصیت Ending ها متفاوتی داره و هر بار که پیش برید با یه درصد مختلفی داستان اون شخصیت رو کامل میکنید ، لازم نیست شما برای من توضیح بدی.
من نظر خودم رو با دلیل گفتم ، شاید برای شما جالب نباشه ولی بازم محترمه.
گلم، لازمه برات توضیح بدم. لازمه.
اون قسمت هایی که با کات سین روایت میشه، همون Story Mode هست. حالا اینکه میگی "اون قسمت هایی که با کات سین روایت میشه" خوب و قابل قبول هست اما "توی حالت Story Mode " ضعیف و سطحی، یعنی که بازی نکردیش چون Story Mode رو با Arcade Mode اشتباه گرفتی و در واقع اصلا نمیدونی که تو این بازی Story Mode و Arcade Mode با هم فرق دارن.
نظر شخصیت هم قطعا محترمه، من اینا رو میگم که یه موقع بقیه گول نظر شخصیتو نخورن.
عموما من وقتی یه بازی رو انجام ندم هیچوقت در موردش اظهار نظر نمیکنم!
شما عموما اظهار نظر میکنی، وقتی که نداره.

• Like
Reactions: Ayuna
سلام خدا بر جان کارمک که فرمود:"بازی با داستان=فیلم **** با خط داستانی."

off topic:
باید یه اطلاع رسانی بکنم که بچهای psf راحت bb رو pc با هم بازی میکنن.کسانی که ادعای خاصی دارن میتونن یه cd-key ـه gfwl تهیه کنن تا با nu ازشون پذیرایی بشه:d

اون قسمت هایی که با کات سین روایت میشه، همون Story Mode هست. حالا اینکه میگی "اون قسمت هایی که با کات سین روایت میشه" خوب و قابل قبول هست اما "توی حالت Story Mode " ضعیف و سطحی، یعنی که بازی نکردیش چون Story Mode رو با Arcade Mode اشتباه گرفتی و در واقع اصلا نمیدونی که تو این بازی Story Mode و Arcade Mode با هم فرق دارن.
من منظورم دمو های CG بازی هست ، نه اون حالت کمیک وار دو بعدی که برای هر شخصیت هست و توش دیالوگ رد و بدل میشه ، در ضمن خسته نباشی Arcade Mode میدونم چیه ، Story Mode هم بلدم این هم تصویرش:

منظورم این قسمت هاش بود که گفتم جالب نیس.
نظر شخصیت هم قطعا محترمه، من اینا رو میگم که یه موقع بقیه گول نظر شخصیتو نخورن.
lol مگه مردم خودشون عقل ندارن؟! ، وقتی بازی رو خودشون بازی کنن میفهمن چجوریه ، هیچکس انقدر مهم نیست که دیگران بر پایه نظرات اون ذهن خودشون رو بنا کنند. در ضمن اگه اینجوریه از این به بعد دم و دقیقه به سایت و تاپیک هایی که ازشون میدونی سر بزن و پست های نامربوط رو دنبال کن و ازشون ایراد بگیر تا بقیه گول اونارو نخورن:)

من منظورم دمو های CG بازی هست ، نه اون حالت کمیک وار دو بعدی که برای هر شخصیت هست و توش دیالوگ رد و بدل میشه ، در ضمن خسته نباشی Arcade Mode میدونم چیه ، Story Mode هم بلدم این هم تصویرش:

منظورم این قسمت هاش بود که گفتم جالب نیس.

lol مگه مردم خودشون عقل ندارن؟! ، وقتی بازی رو خودشون بازی کنن میفهمن چجوریه ، هیچکس انقدر مهم نیست که دیگران بر پایه نظرات اون ذهن خودشون رو بنا کنند. در ضمن اگه اینجوریه از این به بعد دم و دقیقه به سایت و تاپیک هایی که ازشون میدونی سر بزن و پست های نامربوط رو دنبال کن و ازشون ایراد بگیر تا بقیه گول اونارو نخورن:)
وااااااااااااااااااااای، پروردگارا. از اون اول تا الان چند بار حرفتو عوض کردی...
اول میگی "داستان BB سطحی و ضعیفه" بعد میگی نه "خوب و قابل قبوله". بعد میگی چون فلان شخصیت بچه است و بهمان شخصیت اول التماس میکنه و بعد مبارزه، پس داستان تو بخش Story Mode ضعیفه، بعد بهت میگم این چیزا به Story Mode ربط نداره و داستان توی Story Mode هست ، چجوری هم خوبه و هم ضعیف، حالا میگی منظورم از خوب CG های بازی هست و منظورم از سطحی و ضعیف بخش Story Mode که با "حالت کمیک وار دو بعدی که برای هر شخصیت هست و توش دیالوگ رد و بدل میشه" داستان روایت میشه و بازم سوتی دادی. منظورت از "تم کلی داستان" CG های بازیه؟ lol هم کم میاره اینجا! اصلا مگه چند تا CG تو بازی هست که به خاطرش "تم کلی داستان خوب و قابل قبول" بشه؟ دوباره میگم، داستان همون Story Mode هست و نمیشه که همزمان داستان "ضعیف و سطحی" باشه و هم "تم کلی داستان خوب و قابل قبول".
مرگ Arakune ببین کی داره این حرفو میزنه! کسی که با پوتینای آهنی رو اعصاب ملت رژه میره و به هر چیز ناچیزی گیر میده. خوب اگه اینطوریه پس به تو چه که فلان مقاله یا بلاگ یا پست، فلان ایراد رو داره که هی میری ایراد میگیری؟ تازه بعدشم قیافه ی حق به جانب و روشن فکرانه به خودت میگیری؟ البته توی اون موارد هم همینطوری بحث میکنی. اول برای خود شیرینی یا شایدم جلب توجه یا شایدم چیزای دیگه یه چیزی میگی و بعد سوتی میدی و بعد برای فرار از سوتی هی حرفتو عوض میکنی. منتهی تو اون موارد کسی حواسش به سوتی هات نیست.
اینکه میبینی من به چند تا کلمه "داستان BB سطحی و ضعیفه" گیر دادم، علاوه بر اینکه به خاطر اشتباه بودنش هست و نمیخوام کسی که بازی رو نرفته به خاطر این چند کلمه در مورد داستان بازی قضاوت نادرست بکنه، به خاطر اینه که خواستم مثل خودت باهات برخورد کنم. وگرنه در مورد خیلی از بازیها که من خیلی بیشتر از BB بهشون علاقه دارم، جمله های نادرست تو انجمن ها گفته میشه که ممکنه حتی از طرف خودم هم باشه و کسی هم چیزی نمیگه. ولی چون جنابعالی به رک گفتن و سوتی گرفتن خیلی علاقه داری، رک گفتم و سوتی تو گرفتم!
البته اینم میدونم که این کارات به من ربطی نداره، اما بازم مثل خودت رفتار کردم، چون جنابعالی هم به کارایی که بهت ربطی نداره خیلی علاقه داری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or