شخصیت جدید در Tekken Tag 2 !

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
85733843949358063460.jpg

درود .

در جدیدترین تریلر از بازی Tekken Tag Tournament 2 ، حضور شخصیت جدیدی تایید شد !

در این تریلر دختری با استایل رزمی و لباس ورزشکاران Martial Arts Sport را میبینیم که در حال مبارزه با Craig Marduck است . همچنین Partner وی در این تریلر Armor King بوده است اما هنوز مشخص نشده است که آیا این دو شخصیت به هم مربوط می شوند یا خیر !

این دختر بی نام و نشان در حالی که ظاهری شبیه به Christie Monteiro دارد ، با لباسی صورتی و سفید ظاهر شده است و می توان سبک مبارزه او را ترکیبی از حرکات Eddy و Christie و نوع مبارزه رزمی کاران همچون King خواند . نکته ی جالب دیگر در رابطه با این تریلر حضور Heihachi Mishima با ظاهر و دوران جوانی اش است که در شماره نخست سری تکن حضور داشته است !

مدتی پیش کارگردان سری تکن ، Katsuhiro Harada اعلام کرد که این بازی ، بزرگترین و وسیع ترین نسخه تکن از لحاظ تعداد شخصیت خواهد بود . ضمن اینکه تعدادی کمبو در تریلر های اخیر نشان داده شده است که نشانگر همکاری دو نفره شخصیت ها ( همانند Grab ها ) خواهد بود .

هارادا در آخرین مصاحبه اش تایید کرده بود که بازی در تابستان 2011 در ژاپن برای Arcade عرضه خواهد شد . و به احتمال فراوان بعد از مدتی بر روی کنسول های خانگی خواهد آمد .

لینک دانلود آخرین تریلر TTT2

• Like
Reactions: God_of_game
دوستان میتونین سره هر چی دوست دارین بحث کنین اما کسی MK رو از اول پایین تر آورد با من طرفه ها :دی

این Tekken هم یه زمانی خوب بود اما جدا الان هیچی نیست .

دوستان میتونین سره هر چی دوست دارین بحث کنین اما کسی MK رو از اول پایین تر آورد با من طرفه ها :دی

این Tekken هم یه زمانی خوب بود اما جدا الان هیچی نیست .
البته MK هم بالا و پایین زیاد داشت خداییش بهترین MKی که بازی کردم شماره 3 بود که واقعا خدایی بود واسه خودش:x
ولی در کل tekken یه کم پیچیده تره نسبت به MK . من این دوتا رو بیشتر از هر fightingه دیگه ای قبول دارم
نظرمو گفتم نزنی له مون کنیا:d

Bruce که موی تای کاره..Wang هم که عالیه....Baek که تا hwoarang هست تو تیکن جاش نیست.....
کلا شخصیت های نچسبی هستن . از لحاظ داستانی هم که کــــاملا اضافه ! Baek و Wang هم یه حسی بهم میگه دخلشون توی 6 اومد . اون Ending ها خیلی مشکوک بود ! امیدوارم که اومده باشه در هر صورت :دی !

خبر جدید ! یکی از مدیر های فروم Tekken Zaibatusu گفته که اسمش " Queen " هست . یعنی یه طوری با شوخی و اینا گفته ولی بعید نیست حقیقت داشته باشه .

Heihachi Mishima چه جوون شده :d از TTAG 1 هم جوونتر هست عجیبه :d این زنیکه کیه که داره باهاش FIGHT میکنه ؟ اسم نداره ؟ اسم MK شنیدم !!!

Heihachi Mishima چه جوون شده :d از TTAG 1 هم جوونتر هست عجیبه :d این زنیکه کیه که داره باهاش FIGHT میکنه ؟ اسم نداره ؟ اسم MK شنیدم !!!
TTT 1 که هیهاچی تکن 3 بود ! این ماله قبل از یک هست . در دوران نوجوانی به سر میبرن :دی !
کدوم زنه ؟ با هیهاچی که زن نجنگید ! میگل و فنگ بودن . ولی خب اگر همین جدیده رو میگی خب تاپیک برای همونه دیگه :دی !

جدا بر چه اساسی به این نتیجه رسیدی گه بازی مسخره ای هست؟
من خودم به جز نسخه PS1 دیگه بقیه نسخه هاشو بازی نکردم ولی این بازی بعد از Mortal Kombat بهترین بازی Fighting عمرم هست. (فکر کنم همه با نظرم موافقن).
اگه 4و5و6 بازی می کردی به همین نتیجه می رسیدی . حالا باز 4 شم بد نبود ولی این دو تا آخری واقعا مسخره و کاملا تکراری بودن .
میشه بگی چیش مسخرس؟؟؟:-o:-/
به نظر من که در کنار Street Fighter و Mortal Kombat ، یکی از بهترین فایتینگ هاس........;)
نه برادر من ازین حرفا نزن . Street Fighter و Mortal Kombat راحت تکن رو می خورن . دقیقا دو تا فایتینگو گفتی که من عاشقونشونم :d
فک کنم بگی بازی مسخره ای شده بهتر باشه !
من یکی که خیلی باهاش خاطره دارم :)
کلا همه می پسندیدن تیکن رو !
آره منظورم همینه . واقعا به نظرم 6و4و5 دیگه مسخره شده بود .

نه برادر من ازین حرفا نزن . Street Fighter و Mortal Kombat راحت تکن رو می خورن . دقیقا دو تا فایتینگو گفتی که من عاشقونشونم :d
بالاخره هر کی نظر خودشو داره و من Tekken رو در کنار Street Fighter و Mortal Kombat جز بهترین فایتینگها میدونم........
شما میگی Tekken بازی مسخره ایه ، منم از شما پرسیدم چیش مسخرس......
منم میتونم بدون دلیل بگم فلان بازی مسخرس ، ولی بدون دلیل که قانع کننده نیست.......
شاید نسبت به گذشته پسرفت کرده باشه ، ولی بازم Tekken ه.........;)

آره منظورم همینه . واقعا به نظرم 6و4و5 دیگه مسخره شده بود .
5 بهترین فایتینگ نسل پیش بود . یعنی 5 و TTT در رقابت بودن !

عملا دو نسل پیش این ژانر زیر سلطه تکن بود . از هر نظر ! اما خب این نسل خیلی خوب کار نکرد . البته کلا یه 6 اومد که " در قیاس " با شماره های پیشینش قوی نبود . TTT و 7 مونده و ممکنه بازم تکن به دوران اوجش برگرده .

به نظر من تکن 6 از تمام تکن هایی که تا الآن ساخته شده هم بهتر بوده ، اما خوب ... دیگه تا چند شماره بازی یک شکل و با اندکی (فقط اندکی!) تغییرات(پیشرفت) بدن بیرون ؟!

به نظر من تکن 6 از تمام تکن هایی که تا الآن ساخته شده هم بهتر بوده ، اما خوب ... دیگه تا چند شماره بازی یک شکل و با اندکی (فقط اندکی!) تغییرات(پیشرفت) بدن بیرون ؟!

اونوقت شماره 5 و3 هیچی دیگه این دوتا بیشترین پیشرفت رو نسبت به شماره های قبلیشون داشتن گزینه سوم رو میشه تکن 6 گذاشت

واقعآ تکن چه قدر حقیر شده که جرئت میکنن اسم BBاین بازی رو درکنار تکن بیارن! اینکه مقایسه هم میکنن بماند!
واقعآ متاسفم !

MKهم چند شماره اخیر افتضاح محض بود اما هنوز من بهترین سری فایتینگ میدونمش ولی تکن فقط یک شماره خوب (نه افتضاح) داشت اینهمه دان تحقیرش میکنن! تکن6 هرچی بود حداقل از اصلش دور نشد.

نظر شخصی: همون تکن 6رو تمام فایتینگ هایی که تا به حال تو این نسل اومدن ترجیح میدم! SCهم که از SCIIIبه بعد برا من قاطی باقالیا محسوب میشه!

منتظر Mortal Kombackمیمانیم!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or