شخصیت جدید در Tekken Tag 2 !

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
85733843949358063460.jpg

درود .

در جدیدترین تریلر از بازی Tekken Tag Tournament 2 ، حضور شخصیت جدیدی تایید شد !

در این تریلر دختری با استایل رزمی و لباس ورزشکاران Martial Arts Sport را میبینیم که در حال مبارزه با Craig Marduck است . همچنین Partner وی در این تریلر Armor King بوده است اما هنوز مشخص نشده است که آیا این دو شخصیت به هم مربوط می شوند یا خیر !

این دختر بی نام و نشان در حالی که ظاهری شبیه به Christie Monteiro دارد ، با لباسی صورتی و سفید ظاهر شده است و می توان سبک مبارزه او را ترکیبی از حرکات Eddy و Christie و نوع مبارزه رزمی کاران همچون King خواند . نکته ی جالب دیگر در رابطه با این تریلر حضور Heihachi Mishima با ظاهر و دوران جوانی اش است که در شماره نخست سری تکن حضور داشته است !

مدتی پیش کارگردان سری تکن ، Katsuhiro Harada اعلام کرد که این بازی ، بزرگترین و وسیع ترین نسخه تکن از لحاظ تعداد شخصیت خواهد بود . ضمن اینکه تعدادی کمبو در تریلر های اخیر نشان داده شده است که نشانگر همکاری دو نفره شخصیت ها ( همانند Grab ها ) خواهد بود .

هارادا در آخرین مصاحبه اش تایید کرده بود که بازی در تابستان 2011 در ژاپن برای Arcade عرضه خواهد شد . و به احتمال فراوان بعد از مدتی بر روی کنسول های خانگی خواهد آمد .

لینک دانلود آخرین تریلر TTT2

• Like
Reactions: God_of_game
من نمیدونم جدیدا چرا تو تریلرهای فایتینگ شخصیت های محبوبم میترکند :d اون از MK که ساب زیرو همش در حال فاتالایتی خوردنه :d اینم از این که کینگ رو ترکوندن!
این شخصیت جدیده هم اصلا باهاش حال نکردم! یک جوریه :d

این شخصیت جدید هم جزو کشتی کج کاران تکن هست احتمالا! (از ماسک و لباسش) رقیب کینگ میخواد بشه ؟ :d

کلا دیگه تعداد مبارزان سری تکن رفته رو مسخره بازی. هر روز یه کاراکتر جدید معرفی میکنن حرکاتشون شبیه به همه. جمعش کنید بابا.

من یه بار سره 6 گفتم ! یه سری ها باید حذف شن ! Wang, Bruce, Ganryu, Baek و چند نفر دیگه که خیلی کم ازشون استفاده میشه .
شخصیت هم کم باید اضافه شه . یعنی اصلا نشه ! 6 تا برداشتن توی 6 آوردن یکی از یکی داغون تر ! فوقش 2 3 تاشون واقعا جالب بودن و دوزار شخصیت پردازی و استایل داشتن !!

کلا تکن بازی مسخره ای هستش . چه برسه به این شخصیتاش
جدا بر چه اساسی به این نتیجه رسیدی گه بازی مسخره ای هست؟
من خودم به جز نسخه PS1 دیگه بقیه نسخه هاشو بازی نکردم ولی این بازی بعد از Mortal Kombat بهترین بازی Fighting عمرم هست. (فکر کنم همه با نظرم موافقن).

بابا این دیگه چیه؟
اگه به جای دوتا لباس(لباس اصلی و نقاب)سه تا لباس می پوشید بهتر بود!اون سه تا هم اینا هستن که به نظرم خیلی برازنده اند.......
کلاه،عینک،دمپایی و دیگر هیچ :دی
شوخی بود :دیجدی نگیرید :دی

• Like
Reactions: mahdi_mafia
جدا بر چه اساسی به این نتیجه رسیدی گه بازی مسخره ای هست؟
من خودم به جز نسخه PS1 دیگه بقیه نسخه هاشو بازی نکردم ولی این بازی بعد از Mortal Kombat بهترین بازی Fighting عمرم هست. (فکر کنم همه با نظرم موافقن).
من میتونم موافق نباشم!!؟:دی
این وسط Soul Calibur کشکه!!؟:دی یا Street Fighter!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or