خوب توی متن خبر منبع گفته که من هم یک شخصیت قابل بازی هستم نه"شخصیت اصلی و قابل بازی این نسخه من هستم" متن ترجمه شما اینجا طوریه که آدم فکر می کنه تنها شخصیت قابل بازی locke هست که دوستان هم اینجا اینطور برداشت کردنمگه من گفتم "تنها شخصیت قابل بازی؟"تو ادامه خبر هم نوشتم شاید مستر چیف هم کنترل کنیم.
Unacceptable!متن خبر نوشته لاک کرکتر اصلی و اولیه هست ولی مسترچیف هم به عنوان کرکتر قابل بازی حضور داره
Locke plays a primary role in Halo 5: Guardians," the Microsoft spokesperson said
به سمت هدف نامعلومش میره و لوک ام دنبالش شایدم بر عکس بشه و مرحله های رییس اکشن تر باشه کلا هرچی که هست عالیه و حسابی میتونه روند بازیرو جذابو متنوع کنه مطمعنم داستانو جو این نسخه خیلی خفنو حماسی میشه اصلا اقامونو با اون شنلش تو بیایون در نظر میگیرم تنم میلرزه
خدمت شما عرض کنم که گفته a primary character که یعنی یکی از شخصیت های اصلی و اون حرف شما در صورتی درست هست که می گفت the primary character ...متن خبر نوشته لاک کرکتر اصلی و اولیه هست-_- ولی مسترچیف هم به عنوان کرکتر قابل بازی حضور داره
Locke plays a primary role in Halo 5: Guardians," the Microsoft spokesperson said.
The Master Chief remains an integral part of the game's story and as a playable character."
از این دو تا جمله همچین چیزه مهمی فهمیدی؟ :dمتن خبر نوشته لاک کرکتر اصلی و اولیه هست-_- ولی مسترچیف هم به عنوان کرکتر قابل بازی حضور داره
Locke plays a primary role in Halo 5: Guardians," the Microsoft spokesperson said.
The Master Chief remains an integral part of the game's story and as a playable character."
ریچ به هیچ عنوان شاهکار نبود و در حد هیلو های اصلی نیست، تنها داستان درامتیکش باعث محبوبیتش شده!