شخصیت اصلی Halo 5: Guardians ممکن است Master Chief نباشد!

چرا جوگیر میشین الکی؟ :d طرف گفته شخصیت قابل بازیه. به احتمال ۹۹٪ هم مستر چیف هم این دوست عزیز قابل بازین, ممکنه بصورت موازی داستانو جلو ببرن و یه جا به هم برسن یا یه چیزی تو این مایه ها. بازی HALO 5 هست مگه میشه چیف نباشه توش؟ :d

مگه من گفتم "تنها شخصیت قابل بازی؟" :D تو ادامه خبر هم نوشتم شاید مستر چیف هم کنترل کنیم.
خوب توی متن خبر منبع گفته که من هم یک شخصیت قابل بازی هستم نه"شخصیت اصلی و قابل بازی این نسخه من هستم" متن ترجمه شما اینجا طوریه که آدم فکر می کنه تنها شخصیت قابل بازی locke هست که دوستان هم اینجا اینطور برداشت کردن :دی
نمی خوام ناراحتتون کنم اما فکر کنم اینجا رو
"
البته در ادامه ایشان طوری صحب می‌کنند که فرضه‌هایی نظیرِ این‌که مستر چیف را در کنار وی کنترل خواهیم کرد یا خیر را قوت می‌بخشد که اولین بار نیست در این سری مشاهده شده است."
اینطوری
"عقل سلیم حکم می کند که locke تنها شخصیت قابل بازی نخواهد بود و به احتمال زیاد locke و چیف به صورت مشترک کاراکتر های قابل بازی خواهند بود که برای اولین بار نخواهد بود که در سری رخ می دهد..."
ترجمه می کردید بهتر بود! :دی

دوستان چرا انقدر راجب اين قضيه نگرانن ....به فرض مستر چيف هم نقش اصلي نباشه (كه البته به احتمال خيلي زياد قطعا چيف حضور داره و نقش اصلي هم هست )مشكلي پيش نمياد ....اگر يه كركتر قوي جديد (مثل چيف ) خلق بشه كه خيلي به نفع سري ميشه و تجربه جديد هست .... با توجه به اين كه هيلو دنياي خودش رو هم داره و اينكه اين سري بيشتر از اوني كه وابسطه به شخص باشه وابسته به دنياش و اتمسفر ش هست به راحتي ميشه با شخصيت هاي جديد كار كرد....جالبه كه يه بار هم اين قضيه تجربه شده و بسيار جواب داده ... در halo reach واقعا نابل سيكس عالي بود حماسي شروع شد و حماسي تر تمام شد ......

اگه میخوان کرکتر جدیدی خلق کنن که در آینده ب دردشون بخوره اشکال نداره ولی اگه یکدفه بخوان از مسترچیف بپرن روی یک شخصیت دیگه اصلا خوب نیست...
هیلو فقط با مسترچیف:bighug:

مورد شماره دوم با الان یکم فرق میکرد!اینجا به نظر میرسه می خوان چیف رو بکشن!:d
البته من متن انگلیسی رو نخوندم اما با توجه به ترجمه شخصیت اصلی قرار لوک باشه،این کجاش شبیه به هیلو2 ؟!

متن خبر نوشته لاک کرکتر اصلی و اولیه هست ولی مسترچیف هم به عنوان کرکتر قابل بازی حضور داره
Locke plays a primary role in Halo 5: Guardians," the Microsoft spokesperson said
Unacceptable!

آخرین ویرایش:
متن خبر نوشته لاک کرکتر اصلی و اولیه هست-_- ولی مسترچیف هم به عنوان کرکتر قابل بازی حضور داره
Locke plays a primary role in Halo 5: Guardians," the Microsoft spokesperson said.
The Master Chief remains an integral part of the game's story and as a playable character."

به شدت استقبال میشه احتمالا مراحل لوک بیشتر اکشن باشه و رییس مراحلش کلا فرق کنه با نسخه های قبل رییس خسته رییس تنها:( به سمت هدف نامعلومش میره و لوک ام دنبالش شایدم بر عکس بشه و مرحله های رییس اکشن تر باشه کلا هرچی که هست عالیه و حسابی میتونه روند بازیرو جذابو متنوع کنه مطمعنم داستانو جو این نسخه خیلی خفنو حماسی میشه اصلا اقامونو با اون شنلش تو بیایون در نظر میگیرم تنم میلرزه=((
پ ن : در مورد دوستانی که فاز منفی برداشتنم بگم که شک کردن به 343 حرام است:d

متن خبر نوشته لاک کرکتر اصلی و اولیه هست-_- ولی مسترچیف هم به عنوان کرکتر قابل بازی حضور داره
Locke plays a primary role in Halo 5: Guardians," the Microsoft spokesperson said.
The Master Chief remains an integral part of the game's story and as a playable character."
خدمت شما عرض کنم که گفته a primary character که یعنی یکی از شخصیت های اصلی و اون حرف شما در صورتی درست هست که می گفت the primary character ...

از این دو تا جمله همچین چیزه مهمی فهمیدی؟ :d

لاک نقش یکی از شخصیت های اصلی Halo 5 را ایفا خواهد کرد
The Master Chief remains an integral part of the game's story and as a playable character
مسترچیف همچنان نقش تمام و کمال بخش داستانی را به عنوان یک کارکتر قابل بازی ایفا خواهد کرد

الان من موندم بعد از اولین پوستر بازی و نمایش E3 چطور این خبر میتونه برای شما شوکه کننده باشه :d

از این دنیای گسترده و صدها شخصیتی که داره باید بیشتر استفاده بشه و همه روایت داستان رو نمیشه روی دوش مستر چیف انداخت. یه شخصیت جدید که اتفاقا ماموریتش کاملا به مسترچیف و گذشته اون مربوط میشه بهترین چیزه بنظرم.

هم یه شخصیت پردازی جدید، هم یه روایت داستان جدید و احتمالا یه گیم پلی متفاوت برای این شخصیت جدید که همه اینا حول محور مسترچیف و گیمپلی افسانه ای HALO میتونن دنیای بزرگ این بازی رو از توی کتاب ها به خود بازی بیارن و این چیزیه که من شخصا خیلی میپسندم و همیشه دوس داشتم از پتانسیل های شخصیت های دیگه بیشتر استفاده بشه.

محبوبیت آربیتر و Lone Wolf رو ببینید تا بفهمید به چه سادگی میشه توی دنیای هیلو قهرمانی درست کرد که حتی تنه به تنه مسترچیف تو ذهن طرفدارای بازی بمونه و به محبوبترین گیمرتگ های ایکس باکس تبدیل بشن

ریچ به هیچ عنوان شاهکار نبود و در حد هیلو های اصلی نیست، تنها داستان درامتیکش باعث محبوبیتش شده!
:|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or