شخصيت هايي كه به MassEffect3 بازميگردند

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
20110222masseffect2.jpg

وقتي اسم بازي MassEffect رو ميشنويم به ياد Shepard ميفتيم ، انساني متفكر و جنگجو ، كسي كه جلوي Reaper ها مي ايستد و جان همه ي موجوداتي كه در اين دنيا هستند رو نجات ميده ، اما همين انسان هيچ وقت تنها نبوده و با كمك يارانش توانسته جلوي اين نژاد قدرتمند و ديگر تهديدات ايستادگي كنه.

اينطور كه به نظر مي آيد Bioware به دنبال برگرداندن شخصيت هاي اين بازي در شماره ي 3 اين بازي است، مخصوصا كاركتر هايي كه با آنها رابطه داشتيد و اونهايي كه باهاشون داستاني رو شروع كرديد. اين حركت Bioware شامل تمام شخصيت ها ميشود از كوچك تا بزرگ حتي كاركترهايي كه در بسته هاي الحاقي حضور داشتند .
برگرداندن اين شخصيت ها الزاما به اين معني نيست كه جزئي از گروه شما باشند اما قطعا در بازي اونها رو ميبينيد و باهاشون صحبت ميكنيد و داستاني كه باهاشون شروع كرديد رو به اتمام ميرسونيد.

كاپيتان Shepard مارچ 2012 به PS3,xbox360 و PC خواهد آمد .

یعنی چی میشه یه کارش کرد ؟!
اونایی که مردن دیگه توی 3 نیستن .

میبینم که میراندا اینجا کلی طرفدار داره !
منظورم اینه تو شماره 3 اول بازی خودت تعیین کنی که زنده باشه و مرده باشه.میشه؟

پ.ن:راستی تو عکس اول صفحه به پشت تصویر دقت کنید.:d

آخرین ویرایش:
اره با استفاده از کمیک!
دقیقا مشابه genesis تو ME2
یه کمیک اوایل بازی میاد و انتخاب های اصلی دو شماره قبل رو انجام می دی
فقط من یه سوالی از اساتید دارم
اگه یکی نسخه یک رو بازی نکرده باشه و سیو شماره 2 رو import کنه (بدون Genesis) اون وقت بازم می تونه با استفاده از کمیک اانتخاب های اصلی ME1 رو بکنه یا نه؟اخه در این صورت انتخاب های نسخه یک یه چیز های خاصی!!! (مردن کیدن و رکس و ...) هستن و خوب وقتی سیو نسخه 2 رو ایمپورت می کنی فرض می کنه که کیدن (برای شپرد مرد) و رکس و ... مردن.

آخرین ویرایش:
منظورم اینه تو شماره 3 اول بازی خودت تعیین کنی که زنده باشه و مرده باشه.میشه؟

پ.ن:راستی تو عکس اول صفحه به پشت تصویر دقت کنید.:d

به چیش دقت کنیم....

پشت تصویر Shepard و اون یکی هم محافظ Aria و جلویه هم خود Aria....

نکته ای داره بگید منم روشن شم:d

چه گیری به این میراندا طفلک دادید مگه چیکارتون کرده آخه :d
ولی همین که garrus و Thane باشند بسه کلا شخصیت باحالی هستند هر2تا

وای خدا این میراندا چه قدر محبوبیت داره.من که تو نسخه دوم subject zero رو به فنا دادم اگه save نسخه دوم رو به سوم import کنم دیگه subject zero رو ندارم؟

آخرین ویرایش:
اره با استفاده از کمیک!
دقیقا مشابه genesis تو ME2
یه کمیک اوایل بازی میاد و انتخاب های اصلی دو شماره قبل رو انجام می دی
فقط من یه سوالی از اساتید دارم
اگه یکی نسخه یک رو بازی نکرده باشه و سیو شماره 2 رو import کنه (بدون Genesis) اون وقت بازم می تونه با استفاده از کمیک اانتخاب های اصلی ME1 رو بکنه یا نه؟اخه در این صورت انتخاب های نسخه یک یه چیز های خاصی!!! (مردن کیدن و رکس و ...) هستن و خوب وقتی سیو نسخه 2 رو ایمپورت می کنی فرض می کنه که کیدن (برای شپرد مرد) و رکس و ... مردن.

نه اگه ايمپورت كنی ديگه نميتونی از كميك استفاده كنی مثل همون جنسيس توی نسخه 2.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or