شخصيت هايي كه به MassEffect3 بازميگردند

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
20110222masseffect2.jpg

وقتي اسم بازي MassEffect رو ميشنويم به ياد Shepard ميفتيم ، انساني متفكر و جنگجو ، كسي كه جلوي Reaper ها مي ايستد و جان همه ي موجوداتي كه در اين دنيا هستند رو نجات ميده ، اما همين انسان هيچ وقت تنها نبوده و با كمك يارانش توانسته جلوي اين نژاد قدرتمند و ديگر تهديدات ايستادگي كنه.

اينطور كه به نظر مي آيد Bioware به دنبال برگرداندن شخصيت هاي اين بازي در شماره ي 3 اين بازي است، مخصوصا كاركتر هايي كه با آنها رابطه داشتيد و اونهايي كه باهاشون داستاني رو شروع كرديد. اين حركت Bioware شامل تمام شخصيت ها ميشود از كوچك تا بزرگ حتي كاركترهايي كه در بسته هاي الحاقي حضور داشتند .
برگرداندن اين شخصيت ها الزاما به اين معني نيست كه جزئي از گروه شما باشند اما قطعا در بازي اونها رو ميبينيد و باهاشون صحبت ميكنيد و داستاني كه باهاشون شروع كرديد رو به اتمام ميرسونيد.

كاپيتان Shepard مارچ 2012 به PS3,xbox360 و PC خواهد آمد .

مهمترین شخصیتی که برمیگرده مطمئن باشید اشلی هست.
این بنده خدا برای خیلی ها از جمله من اصلآ برنمیگرده ! :دی
مهم ترینشون مطمئنآ Liara هست که هم برای همه برمیگرده هم توی هم تیمی ها مهم ترین فرد محسوب میشه ! :دی

این بنده خدا برای خیلی ها از جمله من اصلآ برنمیگرده ! :دی
مهم ترینشون مطمئنآ Liara هست که هم برای همه برمیگرده هم توی هم تیمی ها مهم ترین فرد محسوب میشه ! :دی
مگه چه بلایی سرش آوردی آریا؟ :d
من تو نسخه ی اول باهاش یه سفر هم رفتم، :d، مطمئنم این شماره هم واسه من میاد، اون موقع 100 در 100 سفرم رو باهاش تکمیل می کنم. :d

مگه چه بلایی سرش آوردی آریا؟ :d
هر 3،4 باری که بازی کردم قربونیش کردم ! :دی خیلی روی اعصابم بود ! :دی

مهم ترین شخصیت Thane هست که مطمئنن میمیره :(
Thane که نهایت مظلومیته ! :( پیشاپیش خدا رحمتش کنه ! :(

اهمیتش چیه ؟ :d من Garrus رو بیشتر خوشم میاد :d کلا شخصیتش جالبه :d
Garrus هم میمیره ! :(

اگه Legion هم باشه دیگه عالی میشه:x
هست ! :دی منم خیلی باهاش حال میکنم !

اریا چرا اسپویل می کنی ؟ زشت نیست از مدیری که بالای همه تاپیک ها میزنه پست اول خوانده شود اسپولی می کنه ؟
تاپیک DX بخش PC هم بزن پست اولخوانده شود دستت درد نکنه :دی

راستی Samara هم هست ؟ :دی ایول داره اگه باشه . :x

از کجا میدونی میمیره ؟ :d
دیگه برای بالا رفتن بار احساسی باید چند نفر بمیرن ! :دی خود شپرد هم خیلی خز میشه اگه بمیره ! :دی (البته مطمئنآ اگه یه جور خاصی بازی کنیم میمیره) ولی توی کاراکترهای دیگه به نظرم Garrus میتونه تآثیر بیشتری بذاره !

اریا چرا اسپویل می کنی ؟ زشت نیست از مدیری که بالای همه تاپیک ها میزنه پست اول خوانده شود اسپولی می کنه ؟
راستی Samara هم هست ؟ :biggrin1: ایول داره اگه باشه . :x
استغفرالله !
منم امیدوارم باشه ! شخصیت پردازی محشری داشت ! ولی هم تیمی ـمون بعیده باشه و احتمالآ یه جایی می بینیمش ! :دی

Thane و میراندا و دکتر مُردین ( :x :biggrin1: ) و کاسومی باشن حله دیگه :biggrin1:!
Mordin و Miranda که هستن ولی Kasumi فکر نکنم ! :دی بنده خدا یه شخصیت DLC بود و بهش اهمیتی نمیدن ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or