شخصيت هايي كه به MassEffect3 بازميگردند

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
20110222masseffect2.jpg

وقتي اسم بازي MassEffect رو ميشنويم به ياد Shepard ميفتيم ، انساني متفكر و جنگجو ، كسي كه جلوي Reaper ها مي ايستد و جان همه ي موجوداتي كه در اين دنيا هستند رو نجات ميده ، اما همين انسان هيچ وقت تنها نبوده و با كمك يارانش توانسته جلوي اين نژاد قدرتمند و ديگر تهديدات ايستادگي كنه.

اينطور كه به نظر مي آيد Bioware به دنبال برگرداندن شخصيت هاي اين بازي در شماره ي 3 اين بازي است، مخصوصا كاركتر هايي كه با آنها رابطه داشتيد و اونهايي كه باهاشون داستاني رو شروع كرديد. اين حركت Bioware شامل تمام شخصيت ها ميشود از كوچك تا بزرگ حتي كاركترهايي كه در بسته هاي الحاقي حضور داشتند .
برگرداندن اين شخصيت ها الزاما به اين معني نيست كه جزئي از گروه شما باشند اما قطعا در بازي اونها رو ميبينيد و باهاشون صحبت ميكنيد و داستاني كه باهاشون شروع كرديد رو به اتمام ميرسونيد.

كاپيتان Shepard مارچ 2012 به PS3,xbox360 و PC خواهد آمد .

Mordin و Miranda که هستن ولی Kasumi فکر نکنم ! :biggrin1: بنده خدا یه شخصیت DLC بود و بهش اهمیتی نمیدن ! :biggrin1:
چرا میتونه باشه اتفاقا. Bioware هم گفته همه شخصیتهایی که برمیگردن میتونه هم از بازی اصلی باشه هم DLC ها. Kasumi بین زن ها از همه بهتر بود:دی (البته به جز Tali:دی)
ولی اگه Thane و Wrex نباشن من رسما دو نمره از بازی کم میکنم...:|

چرا میتونه باشه اتفاقا. Bioware هم گفته همه شخصیتهایی که برمیگردن میتونه هم از بازی اصلی باشه هم DLC ها. Kasumi بین زن ها از همه بهتر بود:biggrin1: (البته به جز Tali:biggrin1:)
ولی اگه Thane و Wrex نباشن من رسما دو نمره از بازی کم میکنم...:|
Liara هم که هیچی ! :|
Wrex هم هست ! :دی

پ چرا کسی از archangel چیزی نمیگه؟=((
به نظر من بهترین شخصیت بود.
Archangel که همون Garrus بود ! :دی

آقا من احساس میکنم آریا یه چیزایی رو میدونه نمیخواد به :دی مومن اگه میدونی که هست کی نیست یه لیست بذار ملت رو از کف در بار :دی!We wanna hear it here 1st :دی

تمام شخصيت ها بر ميگردند اما به صورت موقت اما كدوم ها به صورت دايمی هستند معلوم نيست(Garrus , Liara , Vega , Ashley/Kaiden تاييد شده هستند).

Kasumi , Zaeed هم توی بازی هستند اما نه به صورت Squad Mate بلكه توی بازی اون ها رو ميبينيد و ميتونيد باهاشون صحبت كنيد و توی ماموريت كمكتون ميكنند.

Vega و يك شخصيت زن هم به بازی اضافه شدند.
58laduglh9mkvg35vyp.jpg
s60470dyhx597keznk8.jpg

در ضمن احتمال اينكه ركس به طور دايم با شپرد باشه خيلی كمه.
جك هم مثل اينكه قراره توی بازی پيرهن(Shirt) بپوشه و سرش كچل نخواهد بود.

ببینم مگه kaiden alenko نمرد؟

ميتونستی توی Virmire بين اشلی يا كيدن يكی رو انتخاب كنی تا نجاتش بدی

آخرین ویرایش:
آقا من احساس میکنم آریا یه چیزایی رو میدونه نمیخواد به :biggrin1: مومن اگه میدونی که هست کی نیست یه لیست بذار ملت رو از کف در بار :biggrin1:!We wanna hear it here 1st :biggrin1:
آره چند وقت پیش رفتم توی شرکتشون یادداشت برداشتم ! :دی مرد مومن همه اینا رو یا توی خبرها گفتن یا توی تریلرها بودن ! :دی

در ضمن احتمال اينكه ركس به طور دايم با شپرد باشه خيلی كمه.
اگه یه Krogan توی تیم نباشه که اصلآ لذت نداره ! :دی پس Wrex رو بذارن که همه دعاشون کنیم ! :دی Grunt هم البته خیلی باحال بود !

ببینم مگه kaiden alenko نمرد؟
توی ME1 دست خودتون هست که یا Kaiden رو بفرستین مآموریت یا Ashley ! هرکدوم رو بفرستین میمیره و توی 2 اونی که زنده مونده رو می بینین ! توی 3 هم هرکدوم از این دو تا که توی 1 زنده نگه داشتین دوباره میاد توی تیم.

آره چند وقت پیش رفتم توی شرکتشون یادداشت برداشتم ! :biggrin1: مرد مومن همه اینا رو یا توی خبرها گفتن یا توی تریلرها بودن ! :biggrin1:
الان میراندای ما (:دی) کجا نشون داده شده ؟!:دی یا کجا گفتن تو خبر ها ؟:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or