شبکه Pmc وارد صنعت بازی شد

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت
درود به همه دوستان
شبکه جهانی PMC از امروز پخش برنامه های مخصوص Video Game خود را آغاز کرد. امروز Vido Cilp از بازی Infetral پخش کرده و مختصر درباره Resident Evil 5 صحبت کردن. خدا کنه این قضیه رو جدی بگیره ;)
پیروز باشید

سلام دوستان این برنامه جمعه ها ساعت 7 این برنامه رو نشون میده که این جمعه که گذشت اولین برنامه اش رو اراعه کرد و چیزی راجع به اویل 5 نگفت حالا این دوستمون چه جوری این برنامه رو روز یکشنبه دیده خدا میدونه

سلام دوستان این برنامه جمعه ها ساعت 7 این برنامه رو نشون میده که این جمعه که گذشت اولین برنامه اش رو اراعه کرد و چیزی راجع به اویل 5 نگفت حالا این دوستمون چه جوری این برنامه رو روز یکشنبه دیده خدا میدونه

خب شاید چند بار در هفته نشون میده!!
یا شاید هم تکرارش بوده!!!;)

یکی از بچه ها می گفت که چند روز پیش تو یاهوو به من PPM داد که بزنم شبکه PMC
ساعت 1 ظهر بود فکر کنم می گفت دارن درباره بازی End War حرف می زنن

اقا فریدون یکم بیشتر توضیح میدی؟
من هم چندبار تبلیغشو دیدم اسمش هم میگفت: Game zone جمعه ها ساعت 19
میخواستم این جمعه که گذشت ببینم ولی نتونستم حالا کسی اگه دیده یا میدونه کی به کی پخش میشه و.... لطفا بگه
راستی این که PMC گفته جمعه ها دلیل نمیشه فقط جمعه ها نشون بده مگه همین Box office رو نمیگه جمعه ها پس چرا تو طول هفته هم پخش میشه..؟؟؟؟؟؟؟///....... :biggrin1:

درود
درست وقتی که زد تو کار نشون دادن کلیپ از بازی، من هم بلافاصله پریدم و خبر رو گذاشتم.
اویل 5 نگفت حالا این دوستمون چه جوری این برنامه رو روز یکشنبه دیده خدا میدونه
چرا دوست من گفت. درواقع تنها چیزی که اهمیت نداره این RE5 هست. نفس کار مهمه که دارن در مورد گیم کار میکن و خبر رسانی دارن. چه اهمیت داره در مورد RE5 صحبت کرده باشن یا Wii fit . ;) اگه بتونن مثل برنامه Box office یه 2 3 ساعتی رو به این کار اختصاص بدن چی میشه:shrewd:. به خدا اصلا روحم از این قضیه خبر نداشت. زدم ببینم چی داره بعد چشمام 40 تا شد :shocked:.
اقا فریدون یکم بیشتر توضیح میدی؟
حقیقتش چیز زیادی نمیدونم. وقتی دیدم داره در مورد بازی حرف میزنه برای چند لحظه گیرباج کردم:biggrin1: . بعد از تموم شدن کلیپ ( دقیقا همونی بود که تو E3 07 نشون داده بودن ) رفت تو تبلیغات، من هم جنگی پریدم پشت PC. :biggrin1:
درباره بازی End War حرف می زنن
:punk:
با بودجه و پشت کاری که این شبکه داره و در هر زمینه ای تخصوصی عمل میکنه، به این برنامه امید بستم.
برای کسب اطلاعات بیشتر ( که فعلا چیز خاصی در دست نیست ) میتونید به
www.pmc.tv مراجعه کنید و از طریق contact@pmc.tv تماس بگیرید. من که یه تشکر ویژه بصورت فینگلیش براشون فرستادم از طرف خودم و جامعه گیمر ایران. شما هم لطف کنید این کار رو انجام بدید تا یه دلگرمی بهشون داده باشید تا تشویق بشن این کار رو ادامه بدن.

در انتها PMC دوست داریم :praying::praying::praying:

آخرین ویرایش:
خیلی جالبه،مثلا یک بازی رو هم پی اس 3 و هم 360 میخونن،فقط پی اس 3 رو میگه!
یک سری هم اشتباه میگه،البته اول کارشه....خدا کنه درست بشه.

من يك بار جمعه ديدم يك بار هم يكشنبه...جمعه حدودا ساعت 6-7 عصر بود و يكشنبه ساعت 12 اسم برنامشون tech&gemهستش...بازي هايي هم كه صحبت كرد....ASESSIAN's CREED&END WARو يك بازي ديگه بود كه مطمئنم RE5نبود!!
در كل من خيلي حال كردم....چون اين شبكه براي همه هستش و وقتي اين برنامه رو هم ميبينن....به 360 نميگن آتاري و به PSPدمپايي!!!!!

من هم دیدم هم از Pmc هم از Mitv ساعت پی ام سی که درست است و همین وقت نشون میده ام آی تی وی هم دو نفر ایرانی بودن 10 تا از بازی های دبلیو آی آی رو حسابی بازی کردن البته نصفه دیدمش ساعتش هم و روزش هم یادم نیست اما گذاشت

همین پنج دقیقه پیش داشتن در مورد بازیهای اینده صحبت میکردن فکر کنم تکرار برنامه روز جمعه بود
فقط تونستم اخرشو ببینم تا اومدم خبرشو بدم تموم شد:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or