شبکه Pmc وارد صنعت بازی شد

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت
درود به همه دوستان
شبکه جهانی PMC از امروز پخش برنامه های مخصوص Video Game خود را آغاز کرد. امروز Vido Cilp از بازی Infetral پخش کرده و مختصر درباره Resident Evil 5 صحبت کردن. خدا کنه این قضیه رو جدی بگیره ;)
پیروز باشید

دبلیو آی آی

كنسول جديده؟:biggrin1: دوست عزيز تلفظ درستش وي هستش;)

امروز pmc چند تا بازي جديدو نشون داد و راجع به داستانش صحبت ميكرد ازي هايي كه نشون مي داد HEAVENLY SWORD بود (جاي سعيد خالي:biggrin1:) BF:bad company و يه بازي ديگه كه حالت space racing داشت
جالب اينجاست بازي هاي مولتي پلتفرم PS3 و 360 رو فقط ميگفت PS3:cheesygri

آخرین ویرایش:
كنسول جديده؟:biggrin1: دوست عزيز تلفظ درستش وي هستش;)

امروز pmc چند تا بازي جديدو نشون داد و راجع به داستانش صحبت ميكرد ازي هايي كه نشون مي داد HEAVENLY SWORD بود (جاي فريدون خالي:biggrin1:) BF:bad company و يه بازي ديگه كه حالت space racing داشت
جالب اينجاست بازي هاي مولتي پلتفرم PS3 و 360 رو فقط ميگفت PS3:cheesygri

خنده داريش اينبود.....نام بازيheavenly sword...سبك بازي:حادثه اي!!! پلتفرم هاي بازي:XBOX360!!!!!!!!!!!!PS3

نام بازي:alone in the dark......سبك بازي:حادثه اي...پلتفرم هاي بازيPS3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اين اشتباهاتشون منو كشته........:biggrin1:

4pexu1y.jpg

:confused:

بچه ها می شه PMC رو آنلاین نگاه کرد؟؟؟؟ (آخه تو آچارتمان ما حق نصب ستالایت نداریم :blushing:)
و اگه می شه چه ساعتی چه روزی (به وقت ایران
ممنون)

اقا این هفته چندتا مشکل کوچیک داشت مثلا تاریخ ریلیز Uncharted رو گفت همین سپتامبر که فکر کنم هنوزTBA باشه
بعد هم کنسول ها بازی دزدان دریای کاراییب رو فقط PS3وX360 معرفی کرد

آره چند تا اشتباه کوچیک داشتن. اما کم کم دارن بهتر میشن;)
(راستی بهزاد جون عکساتو دیدم خیلی حال کردم;) ) ربطی به این تاپیک هم نداره!!!!!!!!

سلام دوستان

اقا این طوری که هست برنامه اسم اش هست Tech Zone که سه شنبه ها صبح فکر کنم ساعت 11 صبح شروع میشه نوشت خوداش اون هفته در مورد بازی MGS4 حرف میزد وبعد بازی Lair و COD4 رو نشون داد سه شنبه ها صبح برنامه Tech Zone هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or