شبکه استیم و عملکرد خیره‌کننده آن در سال 2018

Fenris Wolf

کاربر سایت
به تازگی کمپانی Valve آمار جدیدی از عملکرد «شبکه استیم» در سال 2018 منتشر کرده که به جرأت می‌توان گفت اطلاعات آن حیرت‌انگیز است. شبکه استیم تنها در سال 2018 به اندازه 15 میلیارد گیگابایت اطلاعات ارائه داده است! اگر به طور دقیق‌تر بخواهیم بگوییم، جمله فوق به این معناست که استیم در سالی که گذشت 15 اکزابایت اطلاعات که شامل بازی‌ها، بروز رسانی‌ها و آیتم‌های قابل خرید و فروش می‌شود، بر روی شبکه‌ای که Valve از سال 2015 درحال گسترش و ارتقاء آن است ارائه داده.

عملکرد استیم به این شکل است که کاربر هنگام دریافت بازی‌ها، آن‌ها را از «اینترنت» دانلود نمی‌کند؛ بلکه طی سه سال گذشته، کمپانی Valve فایل‌ها و اطلاعات را از طریق یک «شبکه جهانی خصوصی» در اختیار کاربران قرار می‌دهد. در اصل روش کار شبکه استیم به این صورت است که به علت همکاری Valve با تعداد زیادی از شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت در سراسر دنیا، «استیم» به بیش از 28.000 شبکه منطقه‌ای و محلی در سطح 28 شهر و 21 کشور مختلف متصل می‌شود. این شبکه خصوصی به Valve اجازه می‌دهد تا بازی‌ها، چت‌های صوتی و سایر داده‌ها را با نهایت سرعت و کمترین میزان تأخیر به کاربران 229 کشور ارائه بدهد.

اما منظور Valve از سرعت بالا در ارائه اطلاعات شبکه استیم دقیقاً چیست؟ جالب است بدانید که شبکه استیم درحال حاضر سرعتی معادل 12Tbps (یا به طور دقیق‌تر 12 میلیون مگابیت در ثانیه) برای انتقال داده‌ها استفاده می‌کند! همچنین طبق آمارهای منتشر شده، ظرفیت شبکه استیم سالانه 50% افزایش پیدا می‌کند. البته این گسترش ظرفیت با توجه به افزایش میزان کاربران این شبکه و همچنین افزایش حجم بازی‌ها امری کاملاً منطقی به نظر می‌رسد.

wvguo369WQuT6NaxY2RUeA-650-80.png

برای مقایسه میزان اطلاعاتی که شبکه استیم در سال 2018 ارائه داده است، بد نیست نگاهی به سال 2003 یعنی نخستین سالی که این شبکه فعالیت خود را شروع کرد داشته باشیم. در این سال، تمام اطلاعاتی که در سرتاسر اینترنت جهانی ارائه داده شده بود تنها 9.3 اکزابایت بود و این در حالیست که فقط استیم به تنهایی در سال 2018 به رقم خیره کننده 15 اکزابایت دست یافته است. از دیگر آمار حیرت‌آور شبکه استیم می‌توان به میزبانی بیش از 90 میلیون کاربر آنلاین به طور ماهانه اشاره کرد. علاوه بر اطلاعات اشاره شده، برای ارائه خدمات به کاربرانی که حالا بیش از 218 میلیون تصویر، 1.7 میلیارد آیتم قابل خرید و فروش، در کنار 488 میلیون معامله موفقی که بین کاربران در سطح این شبکه صورت گرفته، Valve از سرورهایی استفاده می‌کند که از 2.8 پتابایت SSD استفاده می‌کنند.

Read the whole post here.

مثل اینکه شما از روند کنونی فورتنایت خبر ندارین. تورنومنت Winter Royale همین چند هفته‌ی پیش با ۱ میلیون دلار جایزه (برای مثال 75 هزار دلار فقط برای نفر اول) برگذار شد و شرکت توی مسابقات انتخابیش برای کل دنیا آزاد بود. مطمئنا رسیدن به چنین پول زیادی آرزوی هر بازیکنی هست و تعداد چیترهایی که سعی میکنن بدون تلاش بهش برسند هم به طرز وحشتناکی بالاست. تنها دلیل این موضوع چیت توی کانتر اهمیت ندادن ولو بهش هست در حالی که تو چنین رویداد بزرگی توی فورتنایت که جایزه‌های نقدی داشت حتی یه چیتر هم توسط خودم یا استریمرها مشاهده نشد. اتفاقا تشخیص چیت توی بازی‌های بتل‌رویال خیلی آسون‌تر از کانتر یا Rainbow هست چون بعد از کشته شدن میتونید بازی طرف رو نگاه کنین و کسی که همه‌ی تیرهاش هدشات میشن یعنی چیتر!
نه متاسفانه خبر ندارم از مسابقاتش ولی میدونم که هست و داره برگزار میشه.و البته مبالغ جایزهاش هم بیشتر خواهد شد در آینده بدون شک،و احتمالا باشگاه های بزرگ برن به سمت تاسیس تیمشون برای فورتنایت.
راجع به چیت واقعا نظری ندارم به جز اینکه اکثرا csgo بازها مینالن از چیت تو بازیشون و بقیه بازیای دیگه مثل اینکه چیتر ندارن که البته به نظر من دارن ولی کسی متوجه نمیشه.
بگذریم اوضاع الان برای کانتر بازها بهتر شده از این نظر و یک سیستم مچ میکینگ قوی تر تو راهه که خیلی از مشکلات رو حل میکنه.یه سرچ هم راجع به اکانت های بن شده و تیم مراقب کانتر بزن که چه بلایی سر کسایی که چیت میزنن میارن به طرزی که الان فکر نمیکنم فرد حرفه ای در رنک های بالا جرات چیت زدن داشته باشه.
از اینا بگذریم یه سر به این هم بزن
ESEA
برای cs.go و team fortress 2 فعالیت میکنه البته میگن اگر بری توش rank down میشی چون همه حرفه ای ها اونجان:D
از اینکه بگذریم بحث شده سر اینکه cs.go بهتره یا fortnite؟دو بازی که واقعا ربطی به هم ندارن حتی از نظر پشتیبانی و هک وغیره و مخاطبینشون به کل از پایه باهم فرق میکنه.
بحث سر پشتیبانی بود که شما گفتین یکی از دلایل برتری اپیک پشتیبانی خوبه که ولو نداره.منم در جواب گفتم اگر نداشت 2تا بازی که داره پرچمدار ورزش الکترونیک نبودن.حالا این میتونه شامل تمام موارد از جمله هک و غیره بشه و مطمئن باش تو cs.go، اگر مشکلات دردسر ایجاد میکرد به هیچ وجه نمیتونست بازی لحظه ای زنده بمونه.مخصوصا cs.
منظورم با شما نیست .یه عده هستن کلا کاری ندارن که اصلا چه خبره یا ولو داره چیکار میکنه ،فقط میان میکوبن میرن و آرزوی مرگ استیم رو میکنن،که اصلا آدم میمونه چی بگه:D
سونی که اهلش نیست ولی امیدوارم مایکرو نسل بعد موس و کیبورد رو به طور رسمی عرضه کنه رو کنسولش و یه کراس با pc بزنه که عناوینی که با موس و کیبورد هستن امثال همین dota و lol و غیره بیان و لذت این بازی های رقابتی رو ببرن و واقعا اتفاق بزرگی هست و یه امتیاز بزرگ
--------
و راجع به فورتنایت بنده همینجا اعلام و اعتراف میکنم بازی بسیار غولیه بدون هیچ شکی،درسته شاید بتل رویاله و بگن تقلید و فلان ،ولی انقدر ایده های ناب و جذاب و مکانیزم های جدید اضافه کرده که دیگه نمیشه گفت وام دار بازیای دیگه.کارش درسته پولش هم برده نوش جونش.
اگر هیتری هم نسبت بهش هست مطمئن باش به خاطر موفقیتشه نه چیزای دیگه.

نه متاسفانه خبر ندارم از مسابقاتش ولی میدونم که هست و داره برگزار میشه.و البته مبالغ جایزهاش هم بیشتر خواهد شد در آینده بدون شک،و احتمالا باشگاه های بزرگ برن به سمت تاسیس تیمشون برای فورتنایت.
راجع به چیت واقعا نظری ندارم به جز اینکه اکثرا csgo بازها مینالن از چیت تو بازیشون و بقیه بازیای دیگه مثل اینکه چیتر ندارن که البته به نظر من دارن ولی کسی متوجه نمیشه.
بگذریم اوضاع الان برای کانتر بازها بهتر شده از این نظر و یک سیستم مچ میکینگ قوی تر تو راهه که خیلی از مشکلات رو حل میکنه.یه سرچ هم راجع به اکانت های بن شده و تیم مراقب کانتر بزن که چه بلایی سر کسایی که چیت میزنن میارن به طرزی که الان فکر نمیکنم فرد حرفه ای در رنک های بالا جرات چیت زدن داشته باشه.
از اینا بگذریم یه سر به این هم بزن
ESEA
برای cs.go و team fortress 2 فعالیت میکنه البته میگن اگر بری توش rank down میشی چون همه حرفه ای ها اونجان:D
از اینکه بگذریم بحث شده سر اینکه cs.go بهتره یا fortnite؟دو بازی که واقعا ربطی به هم ندارن حتی از نظر پشتیبانی و هک وغیره و مخاطبینشون به کل از پایه باهم فرق میکنه.
بحث سر پشتیبانی بود که شما گفتین یکی از دلایل برتری اپیک پشتیبانی خوبه که ولو نداره.منم در جواب گفتم اگر نداشت 2تا بازی که داره پرچمدار ورزش الکترونیک نبودن.حالا این میتونه شامل تمام موارد از جمله هک و غیره بشه و مطمئن باش تو cs.go، اگر مشکلات دردسر ایجاد میکرد به هیچ وجه نمیتونست بازی لحظه ای زنده بمونه.مخصوصا cs.
منظورم با شما نیست .یه عده هستن کلا کاری ندارن که اصلا چه خبره یا ولو داره چیکار میکنه ،فقط میان میکوبن میرن و آرزوی مرگ استیم رو میکنن،که اصلا آدم میمونه چی بگه:D
سونی که اهلش نیست ولی امیدوارم مایکرو نسل بعد موس و کیبورد رو به طور رسمی عرضه کنه رو کنسولش و یه کراس با pc بزنه که عناوینی که با موس و کیبورد هستن امثال همین dota و lol و غیره بیان و لذت این بازی های رقابتی رو ببرن و واقعا اتفاق بزرگی هست و یه امتیاز بزرگ
--------
و راجع به فورتنایت بنده همینجا اعلام و اعتراف میکنم بازی بسیار غولیه بدون هیچ شکی،درسته شاید بتل رویاله و بگن تقلید و فلان ،ولی انقدر ایده های ناب و جذاب و مکانیزم های جدید اضافه کرده که دیگه نمیشه گفت وام دار بازیای دیگه.کارش درسته پولش هم برده نوش جونش.
اگر هیتری هم نسبت بهش هست مطمئن باش به خاطر موفقیتشه نه چیزای دیگه.

ببین وجود بازی توی مسابقات خیلی هنر نیست و قبل از اینکه کانتر وجود داشته باشه Epic با Unreal Tournament توی مسابقات بود و واقعا دوران بازی هایی مثل کانتر تموم شده و نمیدونم چرا هنوز براشون مسابقات برگذار میشه!(:|

یه بازی سرتاسر باگ که پلیر های حرفه ای توی این بازی به کسی میگن که باگها رو بیشتر میشناسه:-&

من نمیتونم قبول کنم کسی با PC قدرتمند بازی هایی مثل بتلفیلد و COD و ... رو ول کنه بیاد کانتر یه قرن پیش بازی کنه!:-w

مطمئنا یه سری توافق وجود داره که هنوز یه همچین بازی رو توی مسابقات میبینیم!:)]

دقت کنی میبینی فقط بازی های Valve هستن که واسه ماقبل تاریخن ولی هنوز توی لیست بازی ها وجود دارن:-q

• Like
Reactions: x-x
ببین وجود بازی توی مسابقات خیلی هنر نیست و قبل از اینکه کانتر وجود داشته باشه Epic با Unreal Tournament توی مسابقات بود و واقعا دوران بازی هایی مثل کانتر تموم شده و نمیدونم چرا هنوز براشون مسابقات برگذار میشه!(:|

یه بازی سرتاسر باگ که پلیر های حرفه ای توی این بازی به کسی میگن که باگها رو بیشتر میشناسه:-&

من نمیتونم قبول کنم کسی با PC قدرتمند بازی هایی مثل بتلفیلد و COD و ... رو ول کنه بیاد کانتر یه قرن پیش بازی کنه!:-w

مطمئنا یه سری توافق وجود داره که هنوز یه همچین بازی رو توی مسابقات میبینیم!:)]

دقت کنی میبینی فقط بازی های Valve هستن که واسه ماقبل تاریخن ولی هنوز توی لیست بازی ها وجود دارن:-q
wii baz جان هدف من دادن یه سری اطلاعات مختصر بود،احساس کردم خب شاید تو اینجا کمتر کسی با یه سری بازیا آشنا باشن از جمله همین dota و lol و cs و غیره ،یه جامعه تقریبا جدایی دارن و اطلاعاتشون از اونجا تغذیه میشه،اینکه مثلا چه چیز تو مسابقات این بازیا میگذره اینجا پوشش داده نمیشه و طبیعی هم هست،همین lol یه هیولایه واسه خودش اما خبری ازش اینجا نیست.
در هر حال اگر شما به بازیایی که داری خطاب میکنی احاطه داری و میتونی نقدش کنی و با این وجود هنوز نظرت همون لقب دایناسوری هاست که چیزی برای عرضه نداره،این میشه نظر نهایی شما و جاش روسر منه.یعنی فردی که به چیزی که نقد وارد میکند آگاه هست و سپس نظر میدهد اون میشه نظر نهایی همون شخص و معمولا غیر قابل تغییر هم هست.
به نظر میرسه گفتنی ها رو گفتیم و انقدر بازیایی که داریم راجع بهشون صحبت میکنیم شفافن که نیازی به سخن بیشتر نیست ،گویا شما نظر نهاییت رو دادی و من هم با کمال میل میپذیرم حتی اگر آرزوی مرگ استیم و ولو کرده باشی:)

• Like
Reactions: wii baz

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or