شایعه شایعه : Wiiu با آپدیت جدید قدرتمند می شود

ortegoli

کاربر سایت
20130424_wii_u.jpg

همانطور که اطلاع دارید آپدیت جدید نینتندو برای کنسول Wiiu در تاریخ 26 april منتشر شد و در این آپدیت تغییرات خوبی مشاهده شد
حال شایعاتی منتشر شده که خیلی ها واقعی بودن آن را خیال و بسیاری دیگر آن را واقعی خواندند
در این آپدیت فرکانس CPU از 1.24GHz به 3.24GHz تغییر داده و همچنین فرکانس GPU را از 550 به 800MHz تغییر داده است
این کار نینتندو خیلی تعجب آور است که نینتندو برای چی این کار رو انجام داده ؟ آیا میخواسته قدرت کنسول رو فعلا نشون نده بعد همه رو شگفت زده کنه یا قصد دیگری داشته

نظر شما چیست ؟

منبع

OpenGL ?! :d نمیدونم همینه یا نه ! :d چیزی راجع به این نمیدونم زیاد , کسی هست راجع بهش یه توضیحی بده یاد بگیریم یکم ؟! :d

نه آقا این با اون اصلا فرق میکنه ربطی ندارن
DX رو باید هم سخت افزار پشتیبانی کنه و هم نرم افزار
که کنسول ها سخت افزاری رو تقریبا دارن اما اجازه ی استفاده ی نرم افزاری رو ندارن به همین خاطر از open gl استفاده میکنن
بی خیال اینها منتظرم ببینم تا چقدر راسته که خدا کنه راست باشه دوسدارم ببینم بایونتا 2 و mario 3d چجوری میخواد باشه

ِCPU کنسول معماریش برای سال 2010 اینو می‌دونستید؟ترول در این حد حجیم ندیده بودم
هرکی برخلاف نظر شما یه کامنت بزاره درمورد نینتندو ترول مرول رو میبندید بهش!.
کسی حسودی نکرده. انشالله در آپدیتهای بعدی 3-4 تا هسته به CPU ش و 2-3 گیگ هم به رمش اضافه کنن.

دوستان اهل فن می دونن اور کردن یک قطعه تا ی حدی جواب میده نه تا این حد !

در این آپدیت فرکانس CPU از 1.24GHz به 3.24GHz تغییر داده و همچنین فرکانس GPU را از 550 به 800MHz تغییر داده است
اگه بخواهیم حرف بزنیم راحت هست ولی در عمل همچین چیزی امکان نداره ! شما حساب کنید ی cpuکه رو یک pcهست با یک کولینک خوب بخواهیم اینقدر فرکتنس را تغییر دهیم (همان اور کردن خودمان) !سیستم 100 بار بلو اسکیرین می ده بعد بخوای همچین کاری را رو ی کنسول انجام بدهیم !!!!!!

GPU را از 550 به 800MHz تغییر داده است
این یکی که دیگه از اون بدتر تو کارت گرافیک همچین کاری کنیم راحت عمر قطعه را به نصف کاهش دادیم !

هرکی برخلاف نظر شما یه کامنت بزاره درمورد نینتندو ترول مرول رو میبندید بهش!.
کسی حسودی نکرده. انشالله در آپدیتهای بعدی 3-4 تا هسته به CPU ش و 2-3 گیگ هم به رمش اضافه کنن.
خود شما داشتید تا همین دیروز می‌کوبیدید می‌گفتد سخت افزار کنسول هماهنگی باهم نداره.
بعد تو موردی که بهتون ربط نداره دخالت نکنید شما هم هرکسی درمورد مایکرو حرف بزنه ترول محکومش نمی‌کنی؟وقتی هی درمورد یک موضوع پست منفی میدید ترول حساب میشه
...
قبول هم نکنید مهم نیست نیازی نیست که منبعی تایید کنه ولی همون کنسولی که CPU شوش رو می‌کوبوندید ضعفش ضاهریش رو جبران کنه پست اینقدر نگید سخت افزار ضعیف تر از کنسول‌های این نسل. این مسائل همش از قبل برنامه‌ریزی شده.

ِCPU کنسول معماریش برای سال 2010 اینو می‌دونستید؟ترول در این حد حجیم ندیده بودم

power7 فرق میکنه با power pc750

ppc750 خیلی قدیمیه و هر سه کنسول گیم کیوب و wii و wiiu از همین معماری استفاده میکنن.

power7 قرار بود استفاده بشه تا قبل از اینکه کنسول بیاد حتی نینتندو با IBM هم به توافقاتی رسیده بودن ولی یعدفعه اینطوری شد.بعضیا میگن بخاطر پشتیبانی از بازیهای Wii بوده که نینتندو این کار روکرد.

اگه بخواهیم حرف بزنیم راحت هست ولی در عمل همچین چیزی امکان نداره ! شما حساب کنید ی cpuکه رو یک pcهست با یک کولینک خوب بخواهیم اینقدر فرکتنس را تغییر دهیم (همان اور کردن خودمان) !سیستم 100 بار بلو اسکیرین می ده بعد بخوای همچین کاری را رو ی کنسول انجام بدهیم !!!!!!

GPU را از 550 به 800MHz تغییر داده است

این یکی که دیگه از اون بدتر تو کارت گرافیک همچین کاری کنیم راحت عمر قطعه را به نصف کاهش دادیم !​
حسین جان پردازندهای wiiu از لحاظ تعداد ترانزیستور ساخته شده با ترانزیستور کمی ساخته شدن و سبک هستن و با فن اوری 45 و 40 نانو ساخته شدن .درسته تا یه حد خاص کلاک میره بالا و 3.24 ظرفیت زیادی هم نیست به اون صورت.
cpu کامپیوتر حداقل 10 برابر ترانزیستور بیشتر داره و طبیعیه حرارت زیادی تولید کنه.

آخرین ویرایش:

این یکی که دیگه از اون بدتر تو کارت گرافیک همچین کاری کنیم راحت عمر قطعه را به نصف کاهش دادیم !
حالا شاید اورکلاک نشده باشه
و کلاک هر دو روی 550 و 1.24 قفل کرده بودند
ای کاش نینتندو یک حرفی می زد که حرفی نمی زنه

GekkoوBroadway,Espresso هر 3 تاشون بر اساس ppc603 وppc750 هستن
والا من متخصص نیستم ولی اینجا که نوشته سری Espresso از سال 2012 شروع به تولید شده (با معماری Power7 که حتی یک سری از تکنولوژی های Watson توش استفاده شده. شاید معماریش مال چند سال قبل باشه ولی تا قبل از 2012 خبری ازش نبوده. بعد هم شما باید بهتر از هر کس بدونی امکان داره یه معماری CPU امروز طراحی بشه ولی تا ساخته شدنش 10 سال طول بکشه. دلیلی بر ضعیف بودن معماری یا CPU نیست.
بعدش هم اگه قرار بود همه چیز به معماری و CPU باشه همه میدونن معماری سی پی یو PS3 بی نظیره. باهاش Super Computer میشه درست کرد. 9 هسته ی 3GHz داشت ولی واقعا قدرتش اونقدر توی بازی ها دیده شده؟
این حرف برای OC درسته ولی این طوری که معلومه دستگاه از اول UC شده بود حالا داره به Clock واقعیش برمیگرده. پس اصلا و ابدا مشکلی به وجود نمیاد.
تو اون یکی تاپیک هم گفتم بخاطر اینکه معماری cpu کنسول wiiu ریسک هست و ساده برای هر سه هسته فقط 60 میلیون ترانزیستور داره و با افزایش کلاک حرارت خیلی کمی تولید میکنه در مقایسه با یه cpu کامپیوتر که 500میلیون تا 1.4 میلیارد ترانزیستور داخلش هست و دما خیلی میره بالا.
کلا نینتندو هدفش از 3 برابر کردن تقریبی کلاک cpu از نظر من تولید قدرت پردازشی بیشتر بوده بعلاوه سرعت عمل بیشتر در کامپایل کردن دستورات تا بتونه ضعف قدیمی بودن معماری رو تا حدودی برطرف کنه تا بازیسازها بتونن رو کنسول پورتهای خوبی داشته باشن و بیشتر بیان طرفش.
یه سوال معماری ریسک که قدیمی نیست. تازه الآن تو بورسه. اگه منظور P7 هم باشه فکر نکنم خیلی قدیمی باشه. منظورت از قدیمی بودن معماری چی بود. آخه فکر نکنم معماری CPU اونقدر ضعیف باشه (بنا به اطلاعاتی که منتشر شده)

این ه جالبه. دوستانی که میگن CPU به درد GC میخوره:
Wii U CPU was derived from IBM's high end POWER7 server processor

والا من متخصص نیستم ولی اینجا که نوشته سری Espresso از سال 2012 شروع به تولید شده (با معماری Power7 که حتی یک سری از تکنولوژی های Watson توش استفاده شده. شاید معماریش مال چند سال قبل باشه ولی تا قبل از 2012 خبری ازش نبوده. بعد هم شما باید بهتر از هر کس بدونی امکان داره یه معماری CPU امروز طراحی بشه ولی تا ساخته شدنش 10 سال طول بکشه. دلیلی بر ضعیف بودن معماری یا CPU نیست.
بعدش هم اگه قرار بود همه چیز به معماری و CPU باشه همه میدونن معماری سی پی یو PS3 بی نظیره. باهاش Super Computer میشه درست کرد. 9 هسته ی 3GHz داشت ولی واقعا قدرتش اونقدر توی بازی ها دیده شده؟

این حرف برای OC درسته ولی این طوری که معلومه دستگاه از اول UC شده بود حالا داره به Clock واقعیش برمیگرده. پس اصلا و ابدا مشکلی به وجود نمیاد.

یه سوال معماری ریسک که قدیمی نیست. تازه الآن تو بورسه. اگه منظور P7 هم باشه فکر نکنم خیلی قدیمی باشه. منظورت از قدیمی بودن معماری چی بود. آخه فکر نکنم معماری CPU اونقدر ضعیف باشه (بنا به اطلاعاتی که منتشر شده)

تو همون منبع خودتون گفته که
A lot of disinformation and misinformation was spread the years before the release, and one of the most prevailing was the notion that the Wii U CPU was derived from IBM's high end POWER7 server processor. This rumor was sparked by a comment from IBM stating that Espresso uses "the same processor technology found in Watson",[SUP][8][/SUP] which was interpreted as Wii U was using POWER7 as Watson does.[SUP][9][/SUP][SUP][10][/SUP] That was later falsely confirmed by IBM's Watson team on Twitter[SUP][11][/SUP] but that was later redacted by IBM and confirmed to be false.[SUP][12][/SUP] Espresso shares some technology with POWER7, such as eDRAM and Power Architecture, but those are superficial similarities.

جریان اینه کهIBM گفته پردازندهwiiU مشابه پردازنده ایه که تو watson به کار رفته ... همه ذهنشون رفته سمت power7 که تو watson استفاده شده .. اما این درست نبود و فقط چیزهایی مثل edram و power architecture و یه سری شباهت سطحی دیگه با پردازنده های watson داشته.. پس پردازنده power7 نیست و بهبود یافته همون PowerPC 750

آخرین ویرایش:
A lot of disinformation and misinformation was spread the years before the release, and one of the most prevailing was the notion that the Wii U CPU was derived from IBM's high end POWER7 server processor. This rumor was sparked by a comment from IBM stating that Espresso uses "the same processor technology found in Watson",[SUP][8][/SUP] which was interpreted as Wii U was using POWER7 as Watson does.[SUP][9][/SUP][SUP][10][/SUP] That was later falsely confirmed by IBM's Watson team on Twitter[SUP][11][/SUP] but that was later redacted by IBM and confirmed to be false.[SUP][12][/SUP] Espresso shares some technology with POWER7, such as eDRAM and Power Architecture, but those are superficial similarities.
شایعه استفاده از power7 از اونجایی میاد که IBM گفته بوده:" اسپرسو از همون تکنولوژی watson استفاده میکنه."
اسپرسو میزان کمی از تکنولوژی power7 رو استفاده میکنه
در همان حال دو خط بالاتر تو ویکیپدیا:
The microarchitecture seems to be quite similar to its predecessors the Broadway and Gekko, i.e. PowerPC 750based, but enhanced with larger and faster caches and multiprocessor support.

نینتندو همین الان تایید کرد در اپدیت بعدی دوتا هسته +2 تا apu دیگه هم روی کنسول انلاک میشه =))

خدایش تو کتم نمیره.این قضیه یا توهمه. یا اینکه نینتندو با همه ی بازی سازها دست به یکی کردن که لو نره.
چون اونایی که دو کنسول رو دارن .احمقم نیستن. هکرا هم احمق نیستن... نمیدونم قضیه چیه...

برای من خنده داره. ولی اگه بشه بد نیست.

نینتندو همین الان تایید کرد در اپدیت بعدی دوتا هسته +2 تا apu دیگه هم روی کنسول انلاک میشه =))

خدایش تو کتم نمیره.این قضیه یا توهمه. یا اینکه نینتندو با همه ی بازی سازها دست به یکی کردن که لو نره.
چون اونایی که دو کنسول رو دارن .احمقم نیستن. هکرا هم احمق نیستن... نمیدونم قضیه چیه...

به جای ترول کردن برید چند پست بالا تر رو بخونید بعد بیاید بگید تو کتم نمی ره

آخرین ویرایش:

این احمق بودن هکرا چه ربطی داره فرکانس کنسول رو آوردن پایین و روی 1.24 قفل کردن حالا دیدن بازده بد بوده آوردن سر جای اولش
حالا هکر چه غلطی میتونه بکنه نمیتونه اسکریپت بنویسه که فرکانس اصلی کنسول رو نمایش بده
احتمال اینکه توی آپدیت های بعدی 512 مگ از فضای سیستم عامل رو کم کنه و بده به بازی هم هست
حالا شما هی مسخره کن چیزی عوض نمیشه با اینکه خودمم هنوز به این خبری که زدم شک دارم

این احمق بودن هکرا چه ربطی داره فرکانس کنسول رو آوردن پایین و روی 1.24 قفل کردن حالا دیدن بازده بد بوده آوردن سر جای اولش
حالا هکر چه غلطی میتونه بکنه نمیتونه اسکریپت بنویسه که فرکانس اصلی کنسول رو نمایش بده
احتمال اینکه توی آپدیت های بعدی 512 مگ از فضای سیستم عامل رو کم کنه و بده به بازی هم هست
حالا شما هی مسخره کن چیزی عوض نمیشه با اینکه خودمم هنوز به این خبری که زدم شک دارم

من مسخره نکردم . غیر از یه جمله ی اول که به فان گفتم . بعد کلا پاراگراف رو جابجا کردم(با 3 تا اینتر !!!). تو ادبیات مملکتت مشکل داری من نباید پاسخ گو باشم که. نظرم این بود . کامنت ها رو خوندم ولی برام جوری شد که تا خود نیتندو تایید نکنه باورم نمیشه برای همین کامنتی رو نقل قول نکردم. اخرشم گفتم اگه بشه بد نیست(در نتیجه چیز خوبیه)!!!

امیدوارم روشن شده باشه

---------- نوشته در 07:59 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:58 AM ارسال شده بود ----------

به جای ترول کردن برید چند پست بالا تر رو بخونید بعد بیاید بگید تو کتم نمی ره

تو چی میگی؟ باید در مورد ترول هم یه مقاله بخونی،بعد متوجه بشی ترول چی هست اصن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or