شایعه شایعه : Wiiu با آپدیت جدید قدرتمند می شود

ortegoli

کاربر سایت
20130424_wii_u.jpg

همانطور که اطلاع دارید آپدیت جدید نینتندو برای کنسول Wiiu در تاریخ 26 april منتشر شد و در این آپدیت تغییرات خوبی مشاهده شد
حال شایعاتی منتشر شده که خیلی ها واقعی بودن آن را خیال و بسیاری دیگر آن را واقعی خواندند
در این آپدیت فرکانس CPU از 1.24GHz به 3.24GHz تغییر داده و همچنین فرکانس GPU را از 550 به 800MHz تغییر داده است
این کار نینتندو خیلی تعجب آور است که نینتندو برای چی این کار رو انجام داده ؟ آیا میخواسته قدرت کنسول رو فعلا نشون نده بعد همه رو شگفت زده کنه یا قصد دیگری داشته

نظر شما چیست ؟

منبع

اورکلاک کردن نتیجه ای جز چراغ قرمز و تولید گرما و سوختن دستگاه و کمتر شد عمر اون نداره ... کارای نیتندو واقعا شرم آوره.
من که چراغ دستگام نه قرمزی داره نه گرم شده تا الان. میگم چطور کمپانی به این بزرگی و سابقه درخشان رو می‌خواید خراب کنید؟این اورکلاک از قبل برنامه‌ریزی شده ورگنه مریض نیستند بدون اینکه قدرت رو با پاور و خنک کننده هماهنگ کنند این کار رو کنند چون باعث از بین رفتن کنسول میشه.

من واقعا موندم نینتندو چرا اینکارو کرد؟اصولا مخفی کردن قدرت سخت افزاری کنسول مال قبل از عرضه کنسول نه بعد از عرضه.درمورد psp و ps3 هم بعد از چند سال تغییر کرد نه بعد از 7ماه.اگه نینتندو قبل از عرضه کنسول قدرت واقعی wiiuرواعلام میکرد مطمانا خیلیها که دنبال گرافیک بودند هم به خاطر برتری wiiu نسبت به نسل حاضر میخریدند کنسولو ولی الان دوباره با نسل بعد مقایسه میشه و این افزایش قدرت تاثیر انچنانی تو محبوبیت wiiu نداره.هلاک سیاستا نینتندوام

اورکلاک کردن نتیجه ای جز چراغ قرمز و تولید گرما و سوختن دستگاه و کمتر شد عمر اون نداره ... کارای نیتندو واقعا شرم آوره.

داداش کنسول over clock نشده به به کلاک واقعی خودش رسوندن
اینطور که معلومه کنسول under clock شده بوده و تو این آپدیت به کلاک واقعی خودش آوردن یعنی هنوز اورکلاکی در کار نیست پس یعنی نینتندو میتونه اور کلاک هم داشته باشه اما هنوز اورکلاکی نکرده
در ضمن نینتندو مثل بعضی ها نیست که 47 درصد خرابی کنسول توی یک سال بده

original.jpg

آخرین ویرایش:
منتظر تأييد df ميمونم يا تاييد خود كمپاني
واقعا ادم شاخ در مياره شب بخوابه صبح بلند شه بگن قدرت CPU كنسولت سه برابر شده و قدرت كلي خود كنسول هم دوبرابر شده
كلا تا الان توتاريخ كنسول هاي بازي همچين اتفاقي نيافتاده.
همونطور كه گفتم اگر واقع بين باشيم همچين چيزي محاله.
نه محال نیست چون تکنولوژیش هست و از این نظرم ثابت کردم این آپدیت واقعیه است و یک major Update است که 2 تا هم برای تابستان تایید شده. این اثراتش است که بعد از 1 هفته از عرضه آپدیت منتشر شده کمپانی هم قبلا گفته بود که کنسول قابلیتهای پنهانی داره. سر PSP هم همچین چیزی بودهCPU هم یک تراشه مخصوص و با قدرت بالا از سوی IBM است. DF که نمیاد آپدیت تایید و آنالیز کنه اون طوری بود باید کل آپدیتهای هر کنسولی رو آنالیز میکرد. اینجا همه چیز رو توضیح داد: http://tvtropes.org/pmwiki/article_history.php?article=Main.WiiU

البته بگم آپدیت کنندگان بیشترشون تایید کردند این بروزرسانی رو همین Warriors Orochi 3 Hyper مشکل افت فریمش برطرف شده
اقا اين psp كه هي مثال ميزني اصلا با اين كلي فرق داره psp ارتقاش يه مقدار خيلي خيلي كم بود واصلا قابل مقايسه بااين نيست.

آخرین ویرایش:
منتظر تأييد df ميمونم يا تاييد خود كمپاني
واقعا ادم شاخ در مياره شب بخوابه صبح بلند شه بگن قدرت CPU كنسولت سه برابر شده و قدرت كلي خود كنسول هم دوبرابر شده
كلا تا الان توتاريخ كنسول هاي بازي همچين اتفاقي نيافتاده.
همونطور كه گفتم اگر واقع بين باشيم همچين چيزي محاله.

درسته منم منتظرم ببینم چی میشه چون هر چی فکر می کنم نمیتونم خودمو قانع کنم که کنسول رو underclock کرده باشن اونم به دلیلی که معلوم نیست
جالبیش اینجاست که میگه این قابلیت توی Wii هم بوده

منتظر تأييد df ميمونم يا تاييد خود كمپاني واقعا ادم شاخ در مياره شب بخوابه صبح بلند شه بگن قدرت CPU كنسولت سه برابر شده و قدرت كلي خود كنسول هم دوبرابر شده كلا تا الان توتاريخ كنسول هاي بازي همچين اتفاقي نيافتاده. همونطور كه گفتم اگر واقع بين باشيم همچين چيزي محاله.
نه محال نیست چون تکنولوژیش هست و از این نظرم ثابت کردم این آپدیت واقعیه است و یک major Update است که 2 تا هم برای تابستان تایید شده. این اثراتش است که بعد از 1 هفته از عرضه آپدیت منتشر شده کمپانی هم قبلا گفته بود که کنسول قابلیتهای پنهانی داره. سر PSP هم همچین چیزی بودهCPU هم یک تراشه مخصوص و با قدرت بالا از سوی IBM است. DF که نمیاد آپدیت تایید و آنالیز کنه اون طوری بود باید کل آپدیتهای هر کنسولی رو آنالیز میکرد. اینجا همه چیز رو توضیح داد: http://tvtropes.org/pmwiki/article_history.php?article=Main.WiiU

البته بگم آپدیت کنندگان بیشترشون تایید کردند این بروزرسانی رو همین Warriors Orochi 3 Hyper مشکل افت فریمش برطرف شده

آخرین ویرایش:
چند ساعت پیش که خبر رو دیدم خیلی برام عجیب بود ! :دی این کارا سابقه داره (در مورد PSP و PS3 هم بوده) ولی اونجاها افزایش قدرت خیلی چشمگیر نبود. مثلاً PSP حدود 70،80 مگاهرتز بالا رفت و PS3 هم RAMـش 70 مگابایت بیشتر شد ! :دی ولی این یکی یه دفعه از 1.24GHz به 3.24GHz خیلی عجیبه !!!
اگه واقعیت داشته باشه ، هدفشون چی بوده که از اول این کار رو نکردن ؟! :دی

نظر من اینه که از اول میخواستن همین 1.24 باشه منتها باز خورد بازیسازها بد بود و مشکلاتی به وجود اومد.نینتندو هم پیش بینی نمیکرد باز خوردها این قدر منفی باشه و چندین عنوان ناب استدیوهای ترد پارتی رو از دست بده فقط بخاطر سخت افزار.{میگن مشکل بیشتر سر رابطه بوده ولی هیچ شرکت بازیسازی خوشش نمیاد از یه قطب صنعت گیم فاصله بگیره}

2 راه میمونه :
1.سخت افزار کلا عوض بشه که این کار محاله چون سفارشها داده شده برای قطعات و کلی ادم کنسول رو خریدن پس این امر نمیتونه اتفاق بی افته.
2.بهینه سازی سیستم سخت افزاری تا حدی که انقلابی پیش بیاد و حداقل قدرت سخت افزار خیلی افزایش پیدا کنه تا مشکلات برطرف بشه.

در علم مهندسی مخصوصا علوم مکانیک و طراحی و انتقال حرارت و سیالات معمولا اخر طراحی یه ضریب اطمینان به اخر طراحی اضافه میکنن تا مشکلی خاصی پیش نیاد .در واقع کار از محکم کاری عیب نمیکنه.
مثلا در الکترونیک ما قراره یه وسیله ایی 20 امپر برق بکشه و کنترلش بر عهده یه مداره ما برای طراحی قطعاتی که در قسمت نیرو یا های ولتاژ استفاده میکنیم توان تحمل 60 امپر رو دارن و 3 برابر توان تحمل ولتاژ بیشتر
این موارد کامل در علوم مهندسی رعایت میشه و میان مثلا حرارت محیط رو ماکزیمم در نظر میگیرن که کنسول باید با این هوا خنک بشه.

بهترین شرایط اورکلاک اینطوره که شما کمترین افزایش ولتاژ رو داشته باشید چون هر چه ولتاژ بالاتر بره بعلاوه فرکانس کاری چیپ حرارت بیشتری تولید میکنه.
کلا این موارد در ازمایشگاه کامل تست میشه و بهترین نتیجه رو میگیرن.
pc گیمرها اکثرا تو کار اورکلاکن .براحتی هر کس میتونه از طریق یه نرم افزار ساده از محیط ویندوز مستقیم cpu..gpu...ram رو اورکلاک کنه .در واقع از طریق یه نرم افزار کنترلی نوسان ساز پردازنده رو افزایش میدین.
بگذریم.
تو اون یکی تاپیک هم گفتم بخاطر اینکه معماری cpu کنسول wiiu ریسک هست و ساده برای هر سه هسته فقط 60 میلیون ترانزیستور داره و با افزایش کلاک حرارت خیلی کمی تولید میکنه در مقایسه با یه cpu کامپیوتر که 500میلیون تا 1.4 میلیارد ترانزیستور داخلش هست و دما خیلی میره بالا.

کلا نینتندو هدفش از 3 برابر کردن تقریبی کلاک cpu از نظر من تولید قدرت پردازشی بیشتر بوده بعلاوه سرعت عمل بیشتر در کامپایل کردن دستورات تا بتونه ضعف قدیمی بودن معماری رو تا حدودی برطرف کنه تا بازیسازها بتونن رو کنسول پورتهای خوبی داشته باشن و بیشتر بیان طرفش.

خود نینتندو تایید کرده؟
خبر جالبی بود
یجوری دوستان شاخ در میارن که cpu از 360 قوی تر شده انگاز چی شده باید wii uرو با ps4وxboxجدید مقایسه کنید نه ps360
باز خدا رو شکر انشالله e3کلی بازی براش تایید شه نینتندو فن ها هم صفا کنن

نه عزیز نینتندو تایید نکرده و نخواهد کرد
-----------------------------------------
خواهشا کافی نیست اون موقعی که ضعیف بود cpu می گفتین به درد نمی خوره و از این حرف ها حالا هم که همچین شایعه ای وجود داره می گیم شرم اوره
الان شرم اوره نینتندو قدرت دستگاهش رو با یک اپدیت برد بالا و عملکردش توی بازی ها بهتر شد و هیچ مشکلی هم برای کنسول پیش نیومد
و دیگه شرکت سازنده نمی تونن بهونه کنن cpu ضعیف هست

برعکس تصور دوستان محاله نینتندو یهو تصمیم گرفته باشه اینکارو بکنه و بعد با چند خط برنامه قدرت سخت افزارش رو بالا برده باشه! چون عملا محاله. من بیشتر فکر میکنم اینا قصد داشتن اول قدرت اصلی سخت افزار رو توی بازی های انحصاری خودشون نشون بدن و بعد از یکگ مدت برای اینکه کنسول دیگه خیلی دست چندم بنظر نرسه قدرتش رو بالا ببرن اما الان چون ری اکشن ها منفی بیش تر از انچیزی بوده که انتظار داشتن مجبور شدن برنامه هاشون رو عوض کنن!

یعنی این افزایش قدرت از اول تو برنامه هاشون بوده اما اینا فکر میکردن Wii U هم مثل Wii میشه و هیچ کس با ضعف سخت افزاریش کار نخواهد داشت و اینا هم بخیال خودشون آینده نگری کردن و بعدا با افزایش قدرت کنسول کماکان کنسول رو آپ تو دیت نگه میدارن که این حرکت نشون میده از دم تحلیل ها و برنامه هاشون اشتباه درامده.

ای جانم...تا باشه از این خبرها و شوایع! خوب در مورد نینتندو باشه....

تنها راه پیشرفت فروش نینتندو و افزایش حمایت بازیسازها ازش اینه که هر چه زودتر با IPهای انحصاریش بزنه بازار رو بترکونه...!
باید توی E3 حداقل چنتا بلاک باستر معرفی کنه....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or