چند ساعت پیش که خبر رو دیدم خیلی برام عجیب بود !

این کارا سابقه داره (در مورد PSP و PS3 هم بوده) ولی اونجاها افزایش قدرت خیلی چشمگیر نبود. مثلاً PSP حدود 70،80 مگاهرتز بالا رفت و PS3 هم RAMـش 70 مگابایت بیشتر شد !

ولی این یکی یه دفعه از 1.24GHz به 3.24GHz خیلی عجیبه !!!
اگه واقعیت داشته باشه ، هدفشون چی بوده که از اول این کار رو نکردن ؟!
نظر من اینه که از اول میخواستن همین 1.24 باشه منتها باز خورد بازیسازها بد بود و مشکلاتی به وجود اومد.نینتندو هم پیش بینی نمیکرد باز خوردها این قدر منفی باشه و چندین عنوان ناب استدیوهای ترد پارتی رو از دست بده فقط بخاطر سخت افزار.{میگن مشکل بیشتر سر رابطه بوده ولی هیچ شرکت بازیسازی خوشش نمیاد از یه قطب صنعت گیم فاصله بگیره}
2 راه میمونه :
1.سخت افزار کلا عوض بشه که این کار محاله چون سفارشها داده شده برای قطعات و کلی ادم کنسول رو خریدن پس این امر نمیتونه اتفاق بی افته.
2.بهینه سازی سیستم سخت افزاری تا حدی که انقلابی پیش بیاد و حداقل قدرت سخت افزار خیلی افزایش پیدا کنه تا مشکلات برطرف بشه.
در علم مهندسی مخصوصا علوم مکانیک و طراحی و انتقال حرارت و سیالات معمولا اخر طراحی یه ضریب اطمینان به اخر طراحی اضافه میکنن تا مشکلی خاصی پیش نیاد .در واقع کار از محکم کاری عیب نمیکنه.
مثلا در الکترونیک ما قراره یه وسیله ایی 20 امپر برق بکشه و کنترلش بر عهده یه مداره ما برای طراحی قطعاتی که در قسمت نیرو یا های ولتاژ استفاده میکنیم توان تحمل 60 امپر رو دارن و 3 برابر توان تحمل ولتاژ بیشتر
این موارد کامل در علوم مهندسی رعایت میشه و میان مثلا حرارت محیط رو ماکزیمم در نظر میگیرن که کنسول باید با این هوا خنک بشه.
بهترین شرایط اورکلاک اینطوره که شما کمترین افزایش ولتاژ رو داشته باشید چون هر چه ولتاژ بالاتر بره بعلاوه فرکانس کاری چیپ حرارت بیشتری تولید میکنه.
کلا این موارد در ازمایشگاه کامل تست میشه و بهترین نتیجه رو میگیرن.
pc گیمرها اکثرا تو کار اورکلاکن .براحتی هر کس میتونه از طریق یه نرم افزار ساده از محیط ویندوز مستقیم cpu..gpu...ram رو اورکلاک کنه .در واقع از طریق یه نرم افزار کنترلی نوسان ساز پردازنده رو افزایش میدین.
بگذریم.
تو اون یکی تاپیک هم گفتم بخاطر اینکه معماری cpu کنسول wiiu ریسک هست و ساده برای هر سه هسته فقط 60 میلیون ترانزیستور داره و با افزایش کلاک حرارت خیلی کمی تولید میکنه در مقایسه با یه cpu کامپیوتر که 500میلیون تا 1.4 میلیارد ترانزیستور داخلش هست و دما خیلی میره بالا.
کلا نینتندو هدفش از 3 برابر کردن تقریبی کلاک cpu از نظر من تولید قدرت پردازشی بیشتر بوده بعلاوه سرعت عمل بیشتر در کامپایل کردن دستورات تا بتونه ضعف قدیمی بودن معماری رو تا حدودی برطرف کنه تا بازیسازها بتونن رو کنسول پورتهای خوبی داشته باشن و بیشتر بیان طرفش.