شایعه شایعه : Wiiu با آپدیت جدید قدرتمند می شود

ortegoli

کاربر سایت
20130424_wii_u.jpg

همانطور که اطلاع دارید آپدیت جدید نینتندو برای کنسول Wiiu در تاریخ 26 april منتشر شد و در این آپدیت تغییرات خوبی مشاهده شد
حال شایعاتی منتشر شده که خیلی ها واقعی بودن آن را خیال و بسیاری دیگر آن را واقعی خواندند
در این آپدیت فرکانس CPU از 1.24GHz به 3.24GHz تغییر داده و همچنین فرکانس GPU را از 550 به 800MHz تغییر داده است
این کار نینتندو خیلی تعجب آور است که نینتندو برای چی این کار رو انجام داده ؟ آیا میخواسته قدرت کنسول رو فعلا نشون نده بعد همه رو شگفت زده کنه یا قصد دیگری داشته

نظر شما چیست ؟

منبع

براي psp كه انقدر اختلاف نبود كه يه باره همه چي دو يا سه برابر بشه.
تا خبر رسما تاييد نشه واقعا غير قابل باور.
وقتي dice مياد ميگه انجينم اجرا نميشه يعني چي؟؟ وقتي dice بدون همچين تغيير بزرگي قرار براي wii u صورت بگيره هيچ وقت همچين حرفي نميزنه.
در مورد بهبود در اجرا بعضي بازي ها كه دوستان ميگن هم شايد به خاطر بهبود در نرم افزارهاي كنسول باشه.
موضوع DICE‌ به رابطه بد شون ربط داره که مقالات زیادی درموردش هست خواستی بهت آدرس بدم بخون.
DICE که Dev kit رو که همین الان نگرفته؟در اصل BF 3 در E3 سال 2011 برای Wii u تایید شد و کلی تعریف از بازی روی Wii U‌ولی آخرش چی؟خبر رسما تایید شده کسایی که آپدیت کردند هم تایید کردند به خاطر 2 تا نرم افزار هیچ وقت فریم یک بازی بالا نمیره. CPU کنسول از یک معماری کاملا انحصاری بهره می‌ببره که همه فکر می‌کنند تو کنسول استفاده نشده. بعد من توضیح سخت افزاریش رو دادم که چیکارا کرده وتایید هم شده.
توضیحات این آپدیت:
History: Main / WiiU

براي psp كه انقدر اختلاف نبود كه يه باره همه چي دو يا سه برابر بشه.
تا خبر رسما تاييد نشه واقعا غير قابل باور.
وقتي dice مياد ميگه انجينم اجرا نميشه يعني چي؟؟ وقتي dice بدون همچين تغيير بزرگي قرار براي wii u صورت بگيره هيچ وقت همچين حرفي نميزنه.
در مورد بهبود در اجرا بعضي بازي ها كه دوستان ميگن هم شايد به خاطر بهبود در نرم افزارهاي كنسول باشه.
شما چرا هی میای کنسول رو میکوبی؟
بعضی از دوستان که داشتن اپدیت کردن و این تغییرات رو حالا نه خیلی زیاد ولی احساس کردن اون وقت شما که کنسول رو نداری میای نظر میدی

تا موقعی که نینتندو این مسئله رو تایید نکنه یا Digital Foundry افزایش فریم ادعا شده توسط این سایت ناشناخته رو بررسی نکنه همه‌ی اینا "شایعه" به حساب میاد. من خودم از خدامه که این مسئله صحت داشته باشه اما الکی مطمئن بودن خوب نیست.

اول این که بازی ها با اپدیتی که سازندش می ده مشکلاتش حل می شه نه با اپدبتی که شرکت سازنده دستگاه برای سیستم عاملش می ده
یکی از دوستان که بتمن داره تست کنه باید فریم بهتر شده باشه
حتی اگه شایعه غلط باشه نینتندو نی توته این کار رو انجام بده
از اونجایی که نینتندو تایید و یا تکذیب نمی کن باید منتطر انالیز بود
تازه می فهمم ایواتا برای چی می گفت می خواد این ذهنین رو دور کنه که wiiuبرای پردازش قوی نیست
این تغییرات توی cpu یک تکامل هست

نینتندو از پتانسیل نهفته کنسولش این همه وقت پرده برنداشت حتی با وجود انتقادات شدید تا یک وقت ریا نشه
شعار جدیدش هم اینه : wiiu کنسولی پایبند به اصول و ارزش ها

آخرین ویرایش:
یک بار جزئیات این آپدت رو قرار می‌دم:
CPU: IBM PowerPC 7xx-based tri-core processor "Espresso" clocked at 1.24 GHz before the 3.0.0 update, 3.24 GHz after the 3.0.0 update. This is an evolution to the Broadway chip used in the Wii, is 64 bit and uses Power6 technote When IBM has said that Nintendo has licensed the Power7 tech from IBM, .
CPU 8.5 mips
Update to 22.3 mips

GPU: AMD Radeon High Definition processor codenamed "Latte" with an eDRAM cache built onto the die clocked at 550 MHz before the 3.0.0 update, 800 MHz after the 3.0.0 update

حالا كار ندارم اين خبر درست يا غلط باشه ولي اگر درست باشه(البته من شك دارم درست باشه) سوال پيش مياد نينتندو چرا از روز اول اين كار رو انجام نداده:d ! چيز كمي هم نيست بگيم اشكال نداره حالا اضافه شده ، چون اگر از اول بود ذهنيت سازنده ها از اين كنسول فرق داشت و بيشتر ساپورتش ميكردن.

خیلی جالبه یک موضوع قدرت تایید شده کاربرای بازی سنتر نمی‌خواند قبول کنند درک می‌کنم قبولش سخته که قدرتش رو باز از کنسول‌های این نسل بیشتر کرد Wii U بگیرد آپدیت کنید خودتون به صحت موضوع پی می‌برید هیچ تبلیغی هم در کار نیست بعد 1 هفته نباید این خبر پخش می‌شد ولی شد.
ایواتا گفته بود کنسول قابلیت‌های نهفته‌ای داره مثل اینکه باید سازندگان خودشون پیداش کنند ولی استدیو‌ها نتونستند بفهمند این توسعه‌دهنده‌ها و این آپدیت هم یک major update بود و 2 تا MU هم تو تابستون قراره بیاد.

حالا كار ندارم اين خبر درست يا غلط باشه ولي اگر درست باشه(البته من شك دارم درست باشه) سوال پيش مياد نينتندو چرا از روز اول اين كار رو انجام نداده:d ! چيز كمي هم نيست بگيم اشكال نداره حالا اضافه شده ، چون اگر از اول بود ذهنيت سازنده ها از اين كنسول فرق داشت و بيشتر ساپورتش ميكردن.

خیال میکنی برای چی همه تعجب کردن ؟
ببین من خودم دو تا احتمال میدم که بدبختی احتمال هر دو تاشم کمه :d
1) نینتندو کنسول رو یک بار طراحی کرد و فریمورش رو ساخت منظورم اون نمونه ای بود که اول رونمایی کردن . احتمال داره توی کنسول اولی این قدرت رو لحاظ کردن اما پس از جواب ندادن نمونه ی اولی اومدن کنسوا رو redesign کردن اما فریمور رو دست نزدن که میگم این احتمالش خیلی کمه
دومیش هم اینه که کنسول رو نخواستن قوی نشون بدن تا یک دفعه بازی های خفن براش معرفی کنن همه اند کف بمونن که اینم اصلا ممکن نیست
آخه یکی نیست به من بگه تو که الان در مریضی به سر میبری این نظریه ها و هذیون ها چیه میگی :d
آخه نینتندو خودتو با من چی کار داری:d

خیال میکنی برای چی همه تعجب کردن ؟
ببین من خودم دو تا احتمال میدم که بدبختی احتمال هر دو تاشم کمه :d
1) نینتندو کنسول رو یک بار طراحی کرد و فریمورش رو ساخت منظورم اون نمونه ای بود که اول رونمایی کردن . احتمال داره توی کنسول اولی این قدرت رو لحاظ کردن اما پس از جواب ندادن نمونه ی اولی اومدن کنسوا رو redesign کردن اما فریمور رو دست نزدن که میگم این احتمالش خیلی کمه
دومیش هم اینه که کنسول رو نخواستن قوی نشون بدن تا یک دفعه بازی های خفن براش معرفی کنن همه اند کف بمونن که اینم اصلا ممکن نیست
آخه یکی نیست به من بگه تو که الان در مریضی به سر میبری این نظریه ها و هذیون ها چیه میگی :d
آخه نینتندو خودتو با من چی کار داری:d
قدر خودتو بدون يهو ميان ميدزنت ما بي بازي ساز ميشيم;;)

به نظر من خواستن در طول حیات کنسول و با آپدیتهای متعدد و پیشرفت بازیها قدرت رو زیاد کنن و یکی دو سال مونده به آخر عمرش به ماکزیمم خودش برسونن .. میدونین که منظورم چیه؟! .. این کار حسنهای زیادی میتونست داشته باشه .. یکی اینکه در آخر به به و چه چه نسبت به کنسول زیاد بود که چطوری با اون سخت افزار ضعیف دووم آورده جلوی همچین بازیهایی و هایپی و اطمینانی به نینتندو .. دوما چیزهایی مثل مصرف انرژی و طول عمر سخت افزار و دمای کارکرد هم مد نظر بوده .. سوما کنسول با درصدی از قدرتش توان رقابت با ps3 و 360 رو داشته .. و چیزهای دیگه ولی احتمالا به خاطر فشار تبلیغات منفی و فشار بازیسازها مجبور شدن این روند تدریجی رو کنار بزارن و یه دفعه همه ی توان کنسول رو در اختیار سازنده بازی و همچنین گیمر قرار بدن ... خدایی خوشحال شدیم بسی .. با اینکه نه کنسول رو دارم نه پول کنسول رو ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or