شایعه شایعه : Mass Effect برای PS3

rezaigi2004

کاربر سایت
Bioware اعلام کرده بود شکل و تصویر مبهم و جدید از این عنوان به صورت کاملا غیر طبیعی و به صورت سوپرایز در آینده پدیدار خواهد شد و همانطور که میدانید این عنوان به صورت 3 قسمتی خواهد بود و به طور قطع اشاره شده Mass Effect برای همیشه staying 100% exclusive to the Xbox 360
اما...

masseffect_04.jpg

This could lead to the possibility of Mass Effect and Mass Effect 3 coming to the PlayStation 3 console in the future

و

but now given the fact that EA now owns Bioware, Electronic Arts, not Microsoft will publish and distribute Mass Effect 2 and Mass Effect 3.

masseffect_02.jpg

+ سوال و جواب در مورد انحصاری بودن بازی بعد از خرید Bioware توسط EA

When asked if Mass Effect will continue to be an Xbox 360 exclusive after the EA buyout, Greg Zeschuk CEO and Co-Owner of Bioware, had this to say:

”We can't predict the future. We'll see what happens. The key thing is we're making a trilogy of Mass Effect games, and we've got a great story arc.”

masseffect_03.jpg

کسی میدونه ip ش دسته کیه؟اگه دسته ms هست که ps فن ها بی خیال بشن...

امین جان

This could lead to the possibility of Mass Effect and Mass Effect 3 coming to the PlayStation 3 console in the future

و

but now given the fact that EA now owns Bioware, Electronic Arts, not Microsoft will publish and distribute Mass Effect 2 and Mass Effect 3.

درود
IP بازی برای MGS باشه، هیچ شرکتی نمیتونه بازی ای با عنوان Mass Effect بسازه، فکر کنم :biggrin1:. درضمن MGS کله خر هست ولی نه اینقدر که این عظمت رو بنام خودش نکرده باشه ;).

پ.ن. همون قضیه دیدن پشت گوش ـه :).

Mass Effect 1 (همینی که 16 روز دیگه قراره بیاد) برای 360 Exclusive میمونه و ip این قسمت هم دست مایکروسافته و سونی هم خودشو بکشه نمیتونه کاری بکنه.

ولی قسمت های 2 و 3 بازی که قراره آینده بیاد،از اونجایی هم که Bioware گول خورده و رفته زیر مجموعه EA احتمال همه چیز وجود داره...(البته Bioware گول نخورده، EA خیلی حرومزاده تشریف داره!)

IP هر 3 قسمت بازی تا ماه June سال 2007 در دست BioWare بود...شرکت Microsoft با اینکه ناشر بازی محسوب میشد و نزدیکی زیادی به این عنوان داشت , ولی اقدام به خرید IP ی این بازی نکرد.
در صورتیکه IP بازی Mass Effect خریداری میشد , طبق قوانین داخلی Microsoft Games Studios , بازی باید تحت زیرمجموعه ی MGS به تولید ادامه میداد که همونطوری که میدونین اینطور نشد.
در ضمن طبق قوانین , خریداری یک IP تا زمانی مشخص باعث میشه که شرکت دیگه ایی نتونه شرکت سازنده رو از آن خودش بکنه...این قوانین در بین شرکتها متفاوته , ولی تقریبا در همین حد بصورت یکسان میمونه.

قسمت اول Mass Effect دارای پشتیبانی انحصاری Microsoft برای 2 سال پیاپی بود...در لیست بازیهای انحصاری Microsoft قرار داشت و بر خلاف Devil May Cry ازش پشتیبانی مالی هم میشد.

طبق شنیده ها و دیده ها , نظر شخصی من (که اصلا مهم نیست) اینه که قسمت اول دارای احتمال کمی برای عرضه بر روی کنسول PS3 خواهد بود.نه به خاطر حق IP و نه به خاطر مایکروسافت , بلکه به خاطر Development Cost یی که BioWare برای تطبیق موتور بازیش (Modified Unreal Engine 3.0) با کنسول PS3 باید متحمل شود.

ولی در عین حال این تا حدی احمقانه است که فکر کنیم قسمت اول یک 3 گانه بر روی یک کنسول منتشر نخواهد شد...بازیهایی مثل DT که اینکار را در گذشته انجام دادن , شکست سختی بر روی نسخه ی کنسولی ناقص خوردن (هر چند که DT به کلی منقرض شد و دیگه اثری ازش نیست)

در آخر هم باید به این موضوع اشاره بشه که "نه به داره نه به..." ! بدون اعلام رسمی از طرف BioWare و یا بهتر بگم Electronic Arts , هیچ موضوعی قابل اثبات نخواهد بود.

متشکرم...Nemesis

Mass Effect 1 (همینی که 16 روز دیگه قراره بیاد) برای 360 Exclusive میمونه و ip این قسمت هم دست مایکروسافته و سونی هم خودشو بکشه نمیتونه کاری بکنه.

ولی قسمت های 2 و 3 بازی که قراره آینده بیاد،از اونجایی هم که Bioware گول خورده و رفته زیر مجموعه EA احتمال همه چیز وجود داره...(البته Bioware گول نخورده، EA خیلی حرومزاده تشریف داره!)
من این قضیه رو نمی دونستم که دست ea هم تو کاره :biggrin1: از همین الان منتظر نسخه ds هم باید باشید.:laughing::biggrin1:

مطمئن باشید وقتی ea تو کاره با پول هم راضی نمیشه . این شرکت خوره داره که بازی انحصاری نزنه چه 360 چه ps3 . :sick: حالم بد شد به اینم میگن شرکت .
راستی اینم یه منبع برا همین موضوع که شماره یک نمیاد چون همونطور که میدونید ip زیر دست ماکرو هست اما شماره های بعد طبق گفته های رضا میاد .
http://www.n4g.com/industrynews/News-79938.aspx

رضا یه زحمت دیگه برات دارم خودم حالشو ندارم وگرنه خودم معنی میکردم برو اینجا کامل چیزایی را گفته شاید تو اومدن یا نیمدنش کمک کنه .
http://www.psu.com/Does-Mass-Effect-have-a-future-on-PS3-Feature--a0001762-p0.php

آخرین ویرایش:
مطمئن باشید وقتی ea تو کاره با پول هم راضی نمیشه . این شرکت خوره داره که بازی انحصاری نزنه چه 360 چه ps3 . :sick: حالم بد شد به اینم میگن شرکت .
راستی اینم یه منبع برا همین موضوع که شماره یک نمیاد چون همونطور که میدونید ip زیر دست ماکرو هست اما شماره های بعد طبق گفته های رضا میاد .
http://www.n4g.com/industrynews/News-79938.aspx

رضا یه زحمت دیگه برات دارم خودم حالشو ندارم وگرنه خودم معنی میکردم برو اینجا کامل چیزایی را گفته شاید تو اومدن یا نیمدنش کمک کنه .
http://www.psu.com/Does-Mass-Effect-have-a-future-on-PS3-Feature--a0001762-p0.php

کلا خبر از همین سورس سایت PSU در پست اول به طور کلی گفته شده و گرنه N4G عقاید شخصی هست;)

قرار نيست مثلا ea تو قضيه باشه پس بازي مولتي بشه . خيلي از قردادها ممكنه بين مايكروسافت و BioWare كه نه من نه شما نه هركس ديگه از اون خبر نداره يعني هرجور كه فكرش را بكنيد با يه قرارداد ابتدايي هم ميشه مانع از خيلي كارها شد فقط دو تا امضاء و مهر لازم هست !

بيخودي هم شلوغش نكنيد تا وقتي كه BioWare بخواد خودش نياد و يه چيزي نگه همه چيز يك شايعه الكي هست .
اما تو چندتا مصاحبه BioWare كه ازش سوال شده گفتن اين بازي انحصاري خواهد و هر 3 شماره به كنسول xbox360 مياد .

وقتي خيلي ps فنها قبول ندارند كه مثلا mgs4 روي xbox360 ظاهر بشه و سوني هر جور بخواد جلوي اين كار را ميگيره !
مطمئنا مايكروسافت هم به قدري قدرت داره وقتي ببينه masseffect بازي عالي از اب دربياد به اين راحتي بزاره روي كنسول ديگه بياد نميزاره اينم برميگرده كه شايد همون يه قرارداد كوچيك در ميون باشه !

و البته قابل توجه اينكه EA با كل دنيا قرار داد نبسته كه بازيهاش هميشه و بايد مولتي باشه كه اين مسئله هم ميتونه با كمي خرج كردن مايكروسافت مانع از اين كار شد . همه چي با پوله و مايكروسافت اگه بخواد بازي انحصاري بمونه فكر اين طور چيزها را كرده .

بالاخره همه چيز امكان داره و بايد منتظر بود و يه خبر تائيد شده را گوش داد قبلا .

آخرین ویرایش:
فکر همین آقا رضا خبر همکاری بایووار با لوکاس آرتز رو برای یه بازی جدید گذاشته بودن پس به نظر من که ناشر شماره 2 و 3 بازی هم مایکروسافت باشه

گابریل جان با نصف بیشتر حرفات موافقم . ماکرو نمیتونه جلوی انحصاری بودن بازیهای ps3 بگیره . اما مطمئنا یه کاری میکنه که جلوی آمدن این بازی زیبا برای ps3 را بگیره . ( یعنی اگه قرار باشه بیاد نگین گفتم میاد ) .
اما اگه ناشر ماکرو نباشه و چون زیرمجموعه EA شده اگه خود EA ناشرش بشه شماره های 2 و 3 میاد چون تا حالا ندیدم این شرکت بازی انحصاری بزنه ( شایدم من یادم نمیاد ) . پس باید صبر کرد ببینیم چه اتفاقی می افتد .

با اینکه میدونم Ea یه شرکت بزرگ و طمعکار و ... هست ، ولی براش احترام قائلم . ( بخاطر بعضی بازیهاش )
ولی با این حال در این مورد داره **** بازی در میاره ! در ضمن مس افکت 1 ، اختصاصی فقد برا 360 میاد !ea خودشو پ*ر* هم کنه نمی تونه کاری بکنه ! بقیه هم که رو هواس ! اسم تاپیک هم شایعه داره که به حقیقت نمی پیونده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or