شایعه شایعه: Maifa 2 در GC اعلام می‌شود؟

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
گفته می‌شه که دیروز Take 2 یه تریلر کوتاه CG توی سایت USK Rating قرار داده اما امروز اون تریلر برداشته شده. یه سایت به نام Tiscali Games هم یه اسکرین از تریلر گرفته و گذاشته توی سایتش:

mafia2gc.jpg

mafia2gc.gif

طبق این شایعات قراره که هفته‌ی آینده توی Games Convention این خبر رسما اعلام بشه ...

مافيا که آخرش تامی مرد و داستان بازی هم تموم شد ؟!!

عزیز برادر مگه باید دنبال هم باشه ؟ مگه GTA ها دنبال هم بودن .
ولی یادش بخیر عجب چیزی بود . شبانه روز پاش بودیم . یکی از بهترین بازی های عمرم بود .
از آقا بهزاد هم به خاطر این خبر خوب تشکر می کنم .

نفسم بريد اين خبرو خوند دمت گرمه مافيا بهترين بازيه زندگيم بود .واقا درسته چون ديوونگي شركت سازنده از خير اين همه پول كه ميتونه در اعضاي مافيا در بياره بگزره احتمالا همون دختره تامي هست كه باهاش ميري چون اون عكسم عكسه دختر بود جالب ميشه اگه زن باشه.

با توجه به خبر های قبلی پیش بینی میشد و قبلا اعلام شده بود حدود 3 روز پیش! اما خبر جدید چیز جدید میگه و فقط PC رو در چارت به نمایش گذاشته..تا GC منتظریم

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=6605

بازگشت سازندگان Mafia به دنیای بازی برای بازاریابی اما عنوان جدید (PC-X360-PS3)

به نقل از خبر گذاری CVG استدیو Illusion Softworks در حال ساخت بازی جدید برای پلتفرم های PC-X360-PS3 میباشد سابقه ساخت بازی های Hidden & Dangerous II and Mafia می تواند بیانگر ساخت بازی پر قدرت باشد اطلاعات دقیق این بازی در Convention at Leipzig اعلام میشود این عنوان برای پاییز سال 2008 توسط D3 منتشر میشود.

پ.م:البته هنوز مشخص نیست این بازی Mafia 2 هست یا نه! (با توجه به خبر قبل)

آخرین ویرایش:
با توجه به خبر های قبلی پیش بینی میشد و قبلا اعلام شده بود حدود 3 روز پیش! اما خبر جدید چیز جدید میگه و فقط PC رو در چارت به نمایش گذاشته..تا GC منتظریم

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=6605

بازگشت سازندگان Mafia به دنیای بازی برای بازاریابی اما عنوان جدید (PC-X360-PS3)

به نقل از خبر گذاری CVG استدیو Illusion Softworks در حال ساخت بازی جدید برای پلتفرم های PC-X360-PS3 میباشد سابقه ساخت بازی های Hidden & Dangerous II and Mafia می تواند بیانگر ساخت بازی پر قدرت باشد اطلاعات دقیق این بازی در Convention at Leipzig اعلام میشود این عنوان برای پاییز سال 2008 توسط D3 منتشر میشود.

پ.م:البته هنوز مشخص نیست این بازی Mafia 2 هست یا نه! (با توجه به خبر قبل)
این زنه یه جورایی واسه من اشناست! فکر کنم زنش باشه;)
یا دخترش ولی هرچی که هست خدا کنه راست باشه:cheesygri

نخر!
مطمئنا هیچ مشکلی پیش نمیاد و اون شرکت هم ورشکست نمیشه:biggrin1:

------------------------

بنظر میرسه حقیقت داشته باشه
بلاخره نفهمیدیم

یا

اینو که همه می دونن که خریدن یا نخریدن ما تاثیری نداره . پس لطفن الکی اضحار نظر نکنید .
من نظر خودم گفتم . حالا اگه شما دوست داری برو بخر .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or