شایعه شایعه: FF Versus XIII کنسل شد؟؟؟

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
بر اساس شایعه ای از FF Versus XIII ، Kotaku بعد از 6 سال در دست تولید بودن، کنسل شد.

ffv133.jpg

این سایت از چندین منبع شنیده است که این بازی RPG، کنسل شده است و گویا این تصمیم در هفته های اخیر گرفته شده است.

البته هنوز رسما از شرکت Square Enix چیزی اعلام نشده است اما این بازی همچنان در هاله ای از ابهام به سر میبرد، گویا سازنده بازی در حال ساخت شماره پانزدهم این عنوان است.
این در حالیست که امروز صبح SE اعلام کرد بود که خبری را در اول سپتامبر منتشر میکند. این خبر در بیست و پنجمین سالگرد این بازی اعلام خواهد شد و معلوم نیست که آیا یک DLC برای FF XIII-2 است و یا شماره بعدی این سری.

سرنوشت FF Versus XIII به طرز شگفت آوری همچنان نامعلوم است.
SE بیش از 6 سال پیش این عنوان را به عنوان قسمت جدیدی از دنیای Fabula Nova Crystallis اعلام کرد.

با این حال در ماه های اخیر، آقای Tetusya Nomura به طور واضح نارضایتی خود را از ضعیف بودن پیشرفت ساخت بازی اعلام کرد.
او در ژانویه قول داد که یک دموی Real-Time جدید منتشر خواهد شد اما در ماه مارس او اضافه کرد که به دلیل شرایط نامناسب از اعلام هر گونه جزئیات جدید پرهیز خواهند کرد.
FF Versus XIII تا پایان سال گذشته وارد مرحله نهایی ساخت خود شده بود.
آخرین ویدئوی منتشر شده در سال 2010 پخش شد.

آخرین ویرایش:
اونی که شما میگی XIV که میشه 14 اینی که من میگم XV که میشه 15 یخورده فک میکردی سخت نبود..بهترین فینالی که من بازی کردم XII هستش و همه چیش هم خوب بود و اگه بد بود Square بعد از این همه سال همه رو جمع نمیکرد که یکی شبیه اون بسازن..Vers XIII هم هنوز رسما کنسل نشده که خبر خوبیه..
منم دقيقا می دونم XIV می شه 14 و XV می شه 15 شما پستم رو درست نخونديد، گفتم عرضه شماره بعد (يعنی 15؛ 14 كه اومد) با اين افت كيفيتی كه سری داشته اشتباه محضه.
در مورد XII هم بايد بگم داستانش كه مهم ترين مشخصه يه فايناله اصلا خوب نبود و شديدا سردرگم كننده بود ولی گيم پلیش از لحاظ سختی عالی بود. مشكل داستانش بود كه اونو از يه FF خوب دور كرده بود، شخصيت هاش هم اصلا جالب نبودن و اون نژاد مونث خرگوش مانند (شبيه دخترای پلی بوی) ـی كه اورد و همينطور دخترای كوتوله شكل مثل شخصيت كاملا چيپ پنه لو كاملا گند زدن به شماره های 11 و 14. چون چيزی به اسم شخصيت پردازی رو كمپلت نداشتن.
ضمنا نمی دونم اينجا كی FF XIII رو به FF XII ترجيح داده كه يكی از دوستان صفحه قبل به اين نتيجه رسيده.

من 13 رو دوست داشتم تنها ایراد برخی از شخصیت ها، روایت داستان و این خطی بودن گیم پلی. غیر از این مشکلی نداشت انقدر الکی تو سر یه بازی نکوبید. JRPG برای موفق بودن باید خطی باشه ولی خطی بودن FFXIII آدم رو به جنون مینداخت.

منم دقيقا می دونم XIV می شه 14 و XV می شه 15 شما پستم رو درست نخونديد، گفتم عرضه شماره بعد (يعنی 15؛ 14 كه اومد) با اين افت كيفيتی كه سری داشته اشتباه محضه.
در مورد XII هم بايد بگم داستانش كه مهم ترين مشخصه يه فايناله اصلا خوب نبود و شديدا سردرگم كننده بود ولی گيم پلیش از لحاظ سختی عالی بود. مشكل داستانش بود كه اونو از يه FF خوب دور كرده بود، شخصيت هاش هم اصلا جالب نبودن و اون نژاد مونث خرگوش مانند (شبيه دخترای پلی بوی) ـی كه اورد و همينطور دخترای كوتوله شكل مثل شخصيت كاملا چيپ پنه لو كاملا گند زدن به شماره های 11 و 14. چون چيزی به اسم شخصيت پردازی رو كمپلت نداشتن.
ضمنا نمی دونم اينجا كی FF XIII رو به FF XII ترجيح داده كه يكی از دوستان صفحه قبل به اين نتيجه رسيده.
والا ما كه از داستان لذت برديم و باهاش زندگي كرديم و گيم پلي هم كه خودتون ميگيد در نوع خودش عالي بود . شخصيت هاش خوب نبودن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يعني در بدترين حالت شخصيت پردازي بهتر از شخصيت لايتينيگ هست كه اسكي رفته كلود هست و بهتر از شخصيت وانيل هستند با اون صداي رو مخش !!!!!

عزيز بيا يكم بهت ياد بدم اين اعداد رو : X =10 - XI=11 - XII=12 - XIII=13 - XIV=14 - XV=15

عزيز هم ميانگين و هم طرفداري قديمي خوب ميدونند XII از اشغالي مثل XIII خيلي خيلي بهتر بود . امتياز هاي بازي هم كاملا گويا هست .

من نميدونم چرا اين بازي زيبا انقدر دشمن داره :d حداقلش از اين شماره 13 خيلي سره !:d

ببین FF از X به این ور کلا کلاس کاریش اومد پایین ؛ 11 که هیچی آنلاین بود ، 12 و 13 و 2-13 میمونن .
12 فقط یه روح از FF رو همراه خودش داشت که اصلا برای من همون هم نداشت . با اکثر بروبچه هایی هم که FF باز قدیمی هستن بحث می کردم همه از سیستم مبارزاتش ناراضی بودن . یعنی بازی در بعد گیم پلی بــــــــــوق محض بوده . 13 مشکل شخصیت پردازی داره ، که یادمه اون دفعه ماکان میگفت Fang در اصل قرار بود مرد باشه ! که یهو بدلیل تبلیغاتی به همچون داف هـــــاتی تبدیل شد ! وقتی شما یه همچین تصمیماتی می گیری نباید انتظار شاهکار داشته باشی در شخصیت پردازی . ولی داستان خیلی خوب بود ، گرافیک فوق العاده بود ، موسیقی هم هـــی ، بد نبود . ولی یه چیزی داشت که نه تنها توی سری ّّ ، بلکه توی هر JRPG ـیی ، در هر دوره تاریخی ای که اومده FF XIII رو بالا تر قرار می داد ، گیم پلی و Battle-System مشتی بازی بود .
من به شخصه این جوری هستم که توی بازی ها (در اکثر موارد) خود گیم پلی و کامبت سیستم برام اهمیت بالایی داره . واسه همین از 13 خیلی بیشتر از 12 راضی ام و همچنین FF XIII رو بهترین JRPG نسل می دونم .

والا ما كه از داستان لذت برديم و باهاش زندگي كرديم و گيم پلي هم كه خودتون ميگيد در نوع خودش عالي بود . شخصيت هاش خوب نبودن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟� �؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يعني در بدترين حالت شخصيت پردازي بهتر از شخصيت لايتينيگ هست كه اسكي رفته كلود هست و بهتر از شخصيت وانيل هستند با اون صداي رو مخش !!!!!

عزيز بيا يكم بهت ياد بدم اين اعداد رو : X =10 - XI=11 - XII=12 - XIII=13 - XIV=14 - XV=15

عزيز هم ميانگين و هم طرفداري قديمي خوب ميدونند XII از اشغالي مثل XIII خيلي خيلي بهتر بود . امتياز هاي بازي هم كاملا گويا هست .
تو FF XII اون نژاد مونث خرگوش مانند هيچ ربطی به دنيای بازی های فاينال نداشتن كه الكی وارد شماره 12 شده بودن، همين طور شخصيت های مونث بچه مانند. كاملا هم واضحه كه اين دسته از شخصيت ها هيچ شخصيت پردازی نداشتن، چرا كه اصل شخصيت كلاسيك شون با دنيای جدی بازی در تضاد بود. من كه هيچ جوره نتونستم XII رو هضم كنم. گيم پلیش خوب بود ولی داستان و شخصيت پردازيش اصلا!
دنيای كلاسيك مثل FF IX شخصيت های كلاسيك توش بايد باشن نه دنيای جدی FF XII كه پيشينه و تاريخ داشت.
لايتنينگ هم هيچ شباهتی به كلود نداره و اينو همه می دونن! اگه قرار باشه به كسی شباهت داشته باشه به اسكوآل شبيهه چون جفتشون از گان بليد استفاده می كنن و حالاتشون شبيه بهمه. كلود يه شخصيت مغموم بود ولی لايتنينگ نه و اگه بخواد شبيه كسی باشه اسكوآل شبيه ترين فرد بهشه. شخصيت ونيل و بقيه شخصيت های شماره 13 هم قابل تحمل تر از 12 بودن چون بر خلاف 12 تو 13 شخصيت ها و دنيای بازی با هم تضاد نداشتن.
در مورد اون اعداد هم من اصلا اشتباه نكرده بودم، كسی كه نقل قول كرده بود منظورم رو نگرفته بود.
ميانگين بازی هم نمی تونه دليل برای خوب يا بد بودنش باشه، اگه اينطور باشه Crisis Core با ميانگين 83 يكی از بدترين شماره هاست در حاليكه اينطور نيست. البته در كل به واسطه گيم پلی من FF XII رو بيشتر ترجيح می دم ولی از نظرم اين ايراداتی كه گفتم رو هم داشت.
برای منم به شخصه بهترين JRPG نسل-روی كنسول ها خونگی- White Knight Chronicles بود، يه JRPG كلاسيك عالی كه خاطراتم از FF IX رو زنده كرد...

آخرین ویرایش:
FF XII از هر نظر خوبه واسه همینم هست Square اکثر بازیهاشو یا کنسل کرده یا به تعویق انداخته تا دوباره یکی مثل اون بسازن..من هنوز به خاطر ندارم یکی از فینالها سیستمی شبیه سیستم Loot این بازی داشته باشه..یادمه واسه ساختن یه اسلحه و Materialehs باید چندتا Boss Fight سخت انجام میدادی واسه یه Drop باید 5 6 ساعت بازی میکردی یا Side-quest انجام میدادی..

آخرین ویرایش:
واقعا میشه بازی بزرگی چون ff xii رو با آشغالی چون ff xiii مقایسه کرد؟؟عمرا نمیشه.
ff xiii چیش شبیه فالینال فانتزی بود؟داستان افتضاح,گیم پلی بازی هم که اصلا جالب بود
بازی هم که خطی خطی بود شخصیت پردازی هم به لعنت هم نمی ارزید-چون فن فاینال بودم تمومش کردم
وگرنه اصلا ارزششو نداشت 50 ساعت از وقتمو حرومش کنم.

FF XII از هر نظر خوبه واسه همینم هست Square اکثر بازیهاشو یا کنسل کرده یا به تعویق انداخته تا دوباره یکی مثل اون بسازن..من هنوز به خاطر ندارم یکی از فینالها سیستمی شبیه سیستم Loot این بازی داشته باشه..یادمه واسه ساختن یه اسلحه و Materialehs باید چندتا Boss Fight سخت انجام میدادی واسه یه Drop باید 5 6 ساعت بازی میکردی یا Side-quest انجام میدادی..
دقيقا همين چيزاییش كه گفتيد بد بود و چون با ماهيت گيم پلی اصلی FF تضاد داشت تو شماره های بعدی ضربه رو زد و سرانجام تو 14 شد شترگاوپلنگ و نتيجه شم شد فاجعه.
FF ديابلو نيست كه برای آيتم و اسلحه نيازی به اينهمه زحمت باشه...(كوئست جانبی و اين حرفا) وقتی جادو تو بازی هست و كلاسی مثل نقش آفرينی غربی نيست نبايد اينهمه تمركز روی آيتم و اسلحه باشه. البته نياز هست همونطور كه تو همه FF ها شكارهایی هستن كه با زدنشون آيتم ها و اسلحه های خوبی می شه گرفت ولی نه در اين حدی كه می گيد. اين موضوع همونطور كه گفتم بدجور به سری ضربه زد در صورتی كه می شد همون گيم پلی سری رو بهبودش ببخشن. اينا اين كار رو كردن كه به خيال خودشون بعدا بازی رو MMO كنن و ازش پول دربيارن، ولی شكست خوردن.
در مورد اينكه اسكوئر می خواد يه بازی دقيقا مثل 12 بسازه اگه منبعی داريد به ماهم بگيد.
فعلا كه فقط يه CG از موتور جديدشون ديديم كه تو اون CG فضای دنيا كاملا كلاسيك می زد، اگه بخوايم همون CG رو ملاك قرار بديم چنين امكانی وجود نداره چون اون دنيای كلاسيك كه با جادو ها و بلك ميج ها آدم رو ياد FF های قديمی می انداخت شبيه دنيای نيمه غربی FF XII، FF XI و FF XIV نبود.
بازم می گم FF XII ضربه ای رو زد كه FF XIII به سری نزد...من كه بیصبرانه منتظر يه FF كلاسيك و غنی هستم نه يه FF نيمه غربی مثل XII و XIV.
به نظر من دوباره بشین XII رو بازی کن شما..

منبع
تقريبا همون موقع كه اومد بازيش كردم و تا يه جاهاييش رفتم ولی تمومش نكردم. به معنای واقعی كلمه خسته كننده، سخت و كلا سوهان روح بود. اين وسط داستان گنگ و بدون كوچكترين جذابيت و نبود شخصيت های گيرا (تو اين زمينه صد رحمت به XIII) نژادهای عجق وجق كه معلوم نبود رو چه مبنایی تزريق شده بودن به بازی و... كاملا انگيزه ام رو برای تموم كردنش گرفته.
بازی كردن يه FF قديمی با گيم پلی اصل FF رو بيشتر ترجيح می دم.
در مورد خبر هم اميدوارم هرچی هست FF بعدی به اصلش وفادار بمونه وگرنه من يكی مجبورم كلا قيدش رو بزنم و فقط عناوينی كه رو DS اومده و شايدم احتمالا برای 3DS و ويتا بياد (به صورت ريميك يا بازی جديد) رو بازی كنم.

آخرین ویرایش:
دقيقا همين چيزاییش كه گفتيد بد بود و چون با ماهيت گيم پلی اصلی FF تضاد داشت تو شماره های بعدی ضربه رو زد و سرانجام تو 14 شد شترگاوپلنگ و نتيجه شم شد فاجعه.
FF ديابلو نيست كه برای آيتم و اسلحه نيازی به اينهمه زحمت باشه...(كوئست جانبی و اين حرفا) وقتی جادو تو بازی هست و كلاسی مثل نقش آفرينی غربی نيست نبايد اينهمه تمركز روی آيتم و اسلحه باشه. البته نياز هست همونطور كه تو همه FF ها شكارهایی هستن كه با زدنشون آيتم ها و اسلحه های خوبی می شه گرفت ولی نه در اين حدی كه می گيد. اين موضوع همونطور كه گفتم بدجور به سری ضربه زد در صورتی كه می شد همون گيم پلی سری رو بهبودش ببخشن. اينا اين كار رو كردن كه به خيال خودشون بعدا بازی رو MMO كنن و ازش پول دربيارن، ولی شكست خوردن.
در مورد اينكه اسكوئر می خواد يه بازی دقيقا مثل 12 بسازه اگه منبعی داريد به ماهم بگيد.
فعلا كه فقط يه CG از موتور جديدشون ديديم كه تو اون CG فضای دنيا كاملا كلاسيك می زد، اگه بخوايم همون CG رو ملاك قرار بديم چنين امكانی وجود نداره چون اون دنيای كلاسيك كه با جادو ها و بلك ميج ها آدم رو ياد FF های قديمی می انداخت شبيه دنيای نيمه غربی FF XII، FF XI و FF XIV نبود.
بازم می گم FF XII ضربه ای رو زد كه FF XIII به سری نزد...من كه بیصبرانه منتظر يه FF كلاسيك و غنی هستم نه يه FF نيمه غربی مثل XII و اخلافش.

به نظر من دوباره بشین XII رو بازی کن شما..

منبع

شما خواب ندارید؟! :d
ای بابا، شما هم آدم رو دیوونه میکنید؛ یکی میگه XII جالبه، یکی میگه XIII قشنگه، تا حالا 10 بار خواستم بشینم یکیش رو یا درست بازی کنم یا داستانش رو بخونم، با این پست ها نظرم عوض شده!
اما من که دست و پا شکسته از این بازی ها عکس گرفتم و داستانشون رو خوندم XII قشنگ تره (قصد بحث کردن ندارم).
PS3 که نداریم، کم کم ش بشنیم نسخه ی PS2 XII رو بازی کنیم. بعد از اینکه بازی کردم میام بحث میکنم، گرچه تا اون موقع دیگه تاپیک سرد شده!

ای بابا، شما هم آدم رو دیوونه میکنید؛ یکی میگه XII جالبه، یکی میگه XIII قشنگه، تا حالا 10 بار خواستم بشینم یکیش رو یا درست بازی کنم یا داستانش رو بخونم، با این پست ها نظرم عوض شده!
اما من که دست و پا شکسته از این بازی ها عکس گرفتم و داستانشون رو خوندم XII قشنگ تره (قصد بحث کردن ندارم).
PS3 که نداریم، کم کم ش بشنیم نسخه ی PS2 XII رو بازی کنیم. بعد از اینکه بازی کردم میام بحث میکنم، گرچه تا اون موقع دیگه تاپیک سرد شده!
حتما بازیش کن.,ارزشش رو داره,,

عزيز شما بشين XII رو بازي بكن اگه بدت اومد با من :d اگه هم تا حالا فاينال بازي نكردي توصيه ميشه از شماره VI شروع كني به بازي كردن تا X و اصلا نزديك x-2 نشو !!

كلا بشين اگه بازي نكردي نسخه هاي قديمي رو بازي بكن كه سگشون ميرزه به اين نسخه هاي جديد !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or