شایعه شایعه: FF Versus XIII کنسل شد؟؟؟

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
بر اساس شایعه ای از FF Versus XIII ، Kotaku بعد از 6 سال در دست تولید بودن، کنسل شد.

ffv133.jpg

این سایت از چندین منبع شنیده است که این بازی RPG، کنسل شده است و گویا این تصمیم در هفته های اخیر گرفته شده است.

البته هنوز رسما از شرکت Square Enix چیزی اعلام نشده است اما این بازی همچنان در هاله ای از ابهام به سر میبرد، گویا سازنده بازی در حال ساخت شماره پانزدهم این عنوان است.
این در حالیست که امروز صبح SE اعلام کرد بود که خبری را در اول سپتامبر منتشر میکند. این خبر در بیست و پنجمین سالگرد این بازی اعلام خواهد شد و معلوم نیست که آیا یک DLC برای FF XIII-2 است و یا شماره بعدی این سری.

سرنوشت FF Versus XIII به طرز شگفت آوری همچنان نامعلوم است.
SE بیش از 6 سال پیش این عنوان را به عنوان قسمت جدیدی از دنیای Fabula Nova Crystallis اعلام کرد.

با این حال در ماه های اخیر، آقای Tetusya Nomura به طور واضح نارضایتی خود را از ضعیف بودن پیشرفت ساخت بازی اعلام کرد.
او در ژانویه قول داد که یک دموی Real-Time جدید منتشر خواهد شد اما در ماه مارس او اضافه کرد که به دلیل شرایط نامناسب از اعلام هر گونه جزئیات جدید پرهیز خواهند کرد.
FF Versus XIII تا پایان سال گذشته وارد مرحله نهایی ساخت خود شده بود.
آخرین ویدئوی منتشر شده در سال 2010 پخش شد.

آخرین ویرایش:
عزیزم منظورم سنگینی پروژه بود نه ریمیک و این حرفا. ورسوس 2 سال پیش یه تریلر برای اولین بار دادن ( چیزی که بشه بهش گفت تریلر ) که کلا نصفش CG بود و باقیش در قیاس با عظمت چیز خاصی نبود. این خبر چه شایعه باشه چه نباشه، وروسوس یه پروژه سوخته اس ظاهرا که دیر یا زود کنسل میشه و یا نهایتش یه بازی نصفه و نیمه نسل بعدی منتشر میشه مثلا. سهیل جون چندبار مصاحبه های نومورا رو خوندی که گفتی منتظر خبرهای جالبی در فلان کنفراس و مراسم بعدی باشید؟ چند ساله؟ نه خداییش چندتاس؟ من خود حداقل، حداقل بالای 10 تا فقط توی همین بی سی دیدم. نکته اینه که ملت دوست دارن خودشون رو سرکار بذارن که این بازی قراره بیاد تا ساله دیگه مثلا. در حالی که اگر مثلا این پروژه کلا شخصیتی مثل ناکتیس نداشت و اکشن نبود حداقل برای ما ایرانی هیچ جذابیتی نداشت و تا الان کسی اسمش رو هم نمیاورد. ورسوس بیاد هم شرط میبندن چیز خوبی در نمیاد. بعضی از بازی ها با تمام تاخیر اخبارش در میومد و میدونستیم چه بلایی سره بازی داره میاد مثل Alan Wake. این بازی جز یه تریلر و چندتا آرت و حدود 100 تا مصاحبه که تا حالا شاید 95 تاش فقط درست بوده چیز دیگه ای نداشته.
همون نصف گيم پلی ـی كه می گی تقريبا همه بخش هایی كه گيم پلی يه FF داره رو نشون داد، حتی محيط های باز و بزرگ رو، اونم نه تو يه لوكيشن يا منطقه، علاوه به شهر جنگل رو هم نشون دادن. اونم دو سال پيش. نمورا زياد مصاحبه كرد ولی اين دليل نمی شه كه دروغ گفته باشه! نفر اول تو ساخت FF ها از بعد رفتن ساكاگوچی كيتاسه ست و طبيعتا اونه كه دستور می ده و هی از شركت برای بازی هاش (كه مزخرفی بيش نيستن) نيرو می خواد بخاطر همينم هست كه كار نمورا كند شده. كلا هم اين نمورا و كيتاسه مدتهاست (از نسل قبل) كه باهم لجن و معلومه نمورا اسمش به عنوان طراح كاركترها الكی تو بازی های كيتاسه نوشته می شه چون كاراكترهای سری FF XIII مزخرف به تمام معنا بودن و نمی دونم بعضی از دوستان از چی اينا خوششون اومده. شخصيت هایی مثل فنگ و ونيل كوچكترين چيزی به اسم شخصيت پردازی نداشتن و بعيد می دونم كار نمورا باشن. ضمنا ورسوس يه بار دوباره از نو استارت زده شد و گرافيك و همه چيزش كلا تغيير كرد، SE اگه می خواست كنسلش كنه دوبار نمی ساختش! بازیم چيز بدی نمی شه، به لطف همون گيم پلی اكشن، شخصيت پردازی و CG هاش زير 75 رو نمی گيره و اين برای ماها بسه. اگه كنسل شه خبر خوشی برای ماها نيست، چون به معنی اينه كه حرفهای كيتاسه به كرسی نشسته و با بازی هایی كه در آورده (الكی نيست كه نمورا نتونسته به جایی برسه، هركی بوده رو می اورده سر پروژه هاش كيتاسه) و شده همه كاره سری FF و بازی های بعدی هم در سطح FF XIII ـن يا بدتر...كه در اين صورت بايد فقط منتظر FF هایی كه برای كنسول دستی مياد باشيم.

آخرین ویرایش:
همون نصف گيم پلی ـی كه می گی تقريبا همه بخش هایی كه گيم پلی يه FF داره رو نشون داد، حتی محيط های باز و بزرگ رو، اونم نه تو يه لوكيشن يا منطقه، علاوه به شهر جنگل رو هم نشون دادن. اونم دو سال پيش. نمورا زياد مصاحبه كرد ولی اين دليل نمی شه كه دروغ گفته باشه! نفر اول تو ساخت FF ها از بعد رفتن ساكاگوچی كيتاسه ست و طبيعتا اونه كه دستور می ده و هی از شركت برای بازی هاش (كه مزخرفی بيش نيستن) نيرو می خواد بخاطر همينم هست كه كار نمورا كند شده. كلا هم اين نمورا و كيتاسه مدتهاست (از نسل قبل) كه باهم لجن و معلومه نمورا اسمش به عنوان طراح كاركترها الكی تو بازی های كيتاسه نوشته می شه چون كاراكترهای سری FF XIII مزخرف به تمام معنا بودن و نمی دونم بعضی از دوستان از چی اينا خوششون اومده. ضمنا ورسوس يه بار دوباره از نو استارت زده شد و گرافيك و همه چيزش كلا تغيير كرد، SE اگه می خواست كنسلش كنه دوبار نمی ساختش! بازیم چيز بدی نمی شه، به لطف همون گيم پلی اكشن، شخصيت پردازی و CG هاش زير 75 رو نمی گيره و اين برای ماها بسه.
الان بیوگرافی و رابطه این اشخاصی که گفتی چه ربطی به کنسل شدن بازی داره؟
اولا که یه تریلر کمتر از 3 دقیقه ای نصف گیم پلی بازی رو نشون نمیده. یعنی شما با دیدن نهایت 1.30 گیم پلی کل گیم پلی بازی رو دریافتی؟ نه دیگه. شاید بگی آره فهمیدیم چه مدلیه ولی نه.

بازی که معلوم نیست توی چند سال چه به سرش اومده اصلا چیز خوبی نمیشه البته اگه عرضه شه. الانم معیار شما متا 75 ـه و اینا که اصلا به نظرم ربطی نداره چون این همه ملت واینستادن تا یه بازی نصف و نیمه بگیرن. متا اونم احتمالی معیاری واسه انتظار یه بازی که انگار آلت دست یه شرکت شده نیست به نظرم.
به هر حال من جوابی نگرفتم این بازی کنسل میشه یا نه. کنسل هم نشه آخرش یه چیز بازی خیلی نصف و نیمه میشه همونطور که اکثر بازیهایی که انقدر براشون زمان زیادی تلف میشه چیز خوبی در نمیان.

الان مثل چی واضحه که اسکوئر با ادامه 13 داره حال میکنه چون جای خودش رو بین طرفدارن چه خوب چه بد پیدا کرده. 13 یکی از دلایل مرگ ورسوس بود.

پ.ن: گیم پلی اکشن، شخصیت پردازی و CG معیاری واسه خوب بودن یه بازی نیست. وگرنه 99 درصد JRPG متای بالا 75 میگرفتن و انقدر این نسل از کمبود JRPG ضعف نداشت.

اگه کنسل شد سر ............... رو به اول و اخرشون میبرم حتی به قیمت بن شدنم
مسخره کردن ملتو
یه عمر منتظر این بازیم حالا بی سر و صدا کنسل تموم شد رفت مگه الکیه این چندمین بار دارن کلاه سر ملت میزارن

پ.ن: امیدوارم watch dogs هم به عاقبت اینا دچار نشه

الان بیوگرافی و رابطه این اشخاصی که گفتی چه ربطی به کنسل شدن بازی داره؟
اولا که یه تریلر کمتر از 3 دقیقه ای نصف گیم پلی بازی رو نشون نمیده. یعنی شما با دیدن نهایت 1.30 گیم پلی کل گیم پلی بازی رو دریافتی؟ نه دیگه. شاید بگی آره فهمیدیم چه مدلیه ولی نه.

بازی که معلوم نیست توی چند سال چه به سرش اومده اصلا چیز خوبی نمیشه البته اگه عرضه شه. الانم معیار شما متا 75 ـه و اینا که اصلا به نظرم ربطی نداره چون این همه ملت واینستادن تا یه بازی نصف و نیمه بگیرن. متا اونم احتمالی معیاری واسه انتظار یه بازی که انگار آلت دست یه شرکت شده نیست به نظرم.
به هر حال من جوابی نگرفتم این بازی کنسل میشه یا نه. کنسل هم نشه آخرش یه چیز بازی خیلی نصف و نیمه میشه همونطور که اکثر بازیهایی که انقدر براشون زمان زیادی تلف میشه چیز خوبی در نمیان.

الان مثل چی واضحه که اسکوئر با ادامه 13 داره حال میکنه چون جای خودش رو بین طرفدارن چه خوب چه بد پیدا کرده. 13 یکی از دلایل مرگ ورسوس بود.

پ.ن: گیم پلی اکشن، شخصیت پردازی و CG معیاری واسه خوب بودن یه بازی نیست. وگرنه 99 درصد JRPG متای بالا 75 میگرفتن و انقدر این نسل از کمبود JRPG ضعف نداشت.
گفتی نمورا مصاحبه زياد كرده و وعده الكی داره، منم از اون لحاظ گفتم.
كل گيم پلی بازی رو هم نفهميدم ولی چيز بدی به نظر نمیومد. حداقل از FF XIII بهتر بود. اون صحنه ای هم كه يه غوله تو شهر اومد شبيه غول اول كرايسيس كور بود. ضمنا يه جا نشون داد می شه ربات سوار شد (مثل شماره 6) همه اينا اميدوار كننده بود.
بازيم مطمئنم نصفه نيمه نيست...وقتی ويس اكتينگش انجام شده اين معلومه. نمی شينن كه بازی رو بسازن و هر چقدر می ره جلو در جا همونجا ويس اكتينگش كنن. اين تاخيرها هم حتما دليل موجهی داشته كه بعدا به هر حال معلوم می شه. الان تو فاز نهاییه و بايد يه تاريخ ريليز حداقل تو ژاپن بدن ولی چرا اينكار رو نمی كنن نمی دونم.
در مورد اينكه كنسل نمی شه يا نه فعلا می شه هنوز اميد داشت كه كنسل نشه. بالاخره من كه فكر كنم تو همين يكی دو ماه آينده همه چی معلوم می شه.
در مورد خط آخرم كه گفتی گيم پلی اكشن رو كاری ندارم ولی شخصيت پردازی و CG های درست و حسابی رو حداقل من يكی تو JRPG های اين نسل زياد نديدم.

این عنوان دیگه به تاریخ مصرفش گذشته. مثل Too Human که 10 سال ساختش طول کشید و و قتی که اومد افتضاحی بیش نبود، این عنوان هم به سرنوشت Too Human دچار میشه.

بهتره به جای سر کار گذاشتن مردم، عین مرد بیان بگن کنسل شده و همه توانشون رو روی XIII-3 بذارن. کلا این ژاپنی ها آدمای جالبین. اون از تاخیرای Gran turismo و نتیجه کاملا افتضاحش، اون از The last guardian که یه دمو CG نشون دادن به ملت همه گرخیده بودن، اینم از این. دروغ گفتن هم حدی داره!

بي صبرانه منتظر اين بازي بودم امكان اين كه خبر حقيقت داشته باشه هست ولي باز من اميدوارم كه كنسل نشده باشه مراحل اوليه ساخت بازي خيلي خوب پيش رفته بود ولي مثل اينكه به مشكل برخوردن:(

در مورد خط آخرم كه گفتی گيم پلی اكشن رو كاری ندارم ولی شخصيت پردازی و CG های درست و حسابی رو حداقل من يكی تو JRPG های اين نسل زياد نديدم.
The Last Remnant
Infinite Undiscovery
Blue Dragon

اینا افتضاحاش بود از خوب هاشم
Resonance of Fate
Tales of
Valkyrie Chronicles

و البته FFXIII که شخصیت پردازیش در قیاس با باقی FF ها خیلی خوب نبود اما در مجموع خوب بود.

این عنوان دیگه به تاریخ مصرفش گذشته. مثل Too Human که 10 سال ساختش طول کشید و و قتی که اومد افتضاحی بیش نبود، این عنوان هم به سرنوشت Too Human دچار میشه.

بهتره به جای سر کار گذاشتن مردم، عین مرد بیان بگن کنسل شده و همه توانشون رو روی XIII-3 بذارن. کلا این ژاپنی ها آدمای جالبین. اون از تاخیرای Gran turismo و نتیجه کاملا افتضاحش، اون از The last guardian که یه دمو CG نشون دادن به ملت همه گرخیده بودن، اینم از این. دروغ گفتن هم حدی داره!

داود جان شما چند ساعت گرن توریزمو بازی کردی که به افتضاح بودنش پی بردی ؟
دافوک عاقا ؟ دموی The Last Guardian سی جی بود ؟!

هی زندگی , چشممان به راه تا که خبر میدهد ز ...... ولش کن بابا (شکلک گریه)

درسته در خور نامش نبود ولی هنوز هم سر تره :

67858067163406923988.jpg

ایشالا در زمان و مکان مناسب یه سری چیزها بیان میشه که دوستان ببینن یه همچین افتضاحی چقدر جزییات داره که بهترین های نسل ندارن !

به نظر من ساختن یه بازی شبیه FFXII از صد تای اینا بهتره,خوشحالم که خودشون فهمیدن و ساخت سری جدیدو به Ito-San دادن..من همیشه منتظر یه Remake از XII بودم ولی با اومدن XV و اون اخبار کلی حال کردم..Tetsuya هم باید بره سراغ همون Kingdom Hearts که کلی دلمون تنگ شده واسش..:)

خب فعلا فن های ژاپنی ريختن سر اسكوئر تو فروم ها، اسكوئر هم نه تاييد كرده و نه تكذيب. ولی با اين فشار بزودی به حرف مياد:
Fans rage over Final Fantasy versus XIII cancellation – Video Games Update | bettor.com
اميدواريم كنسل نشه...
به نظر من ساختن یه بازی شبیه FFXII از صد تای اینا بهتره,خوشحالم که خودشون فهمیدن و ساخت سری جدیدو به Ito-San دادن..من همیشه منتظر یه Remake از XII بودم ولی با اومدن XV و اون اخبار کلی حال کردم..
شما احيانا می دونيد شماره 14 كه تو E3 2006 معرفی شده بود نسخه PC ـش متای 49 گرفت؟ تو چنين وضعی عرضه شماره جديد خودكشی محضه. FFXII هم ضمن اينكه اصلا بازی به درد بخوری نبود
ب بسم الله می شد آدم بره وسط بيابون بجنگه و با كريستال ترانسفر شه يه جا ديگه! لول
سختی و داستان بدش هم كه بماند...
برای PS3 رو PSN مياد بزودی. (جزو بازی های PS2 ـی كه ميان)

خب فعلا فن های ژاپنی ريختن سر اسكوئر تو فروم ها، اسكوئر هم نه تاييد كرده و نه تكذيب. ولی با اين فشار بزودی به حرف مياد:
Fans rage over Final Fantasy versus XIII cancellation – Video Games Update | bettor.com
اميدواريم كنسل نشه...

شما احيانا می دونيد شماره 14 كه تو E3 2006 معرفی شده بود نسخه PC ـش متای 49 گرفت؟ تو چنين وضعی عرضه شماره جديد خودكشی محضه. FFXII هم ضمن اينكه اصلا بازی به درد بخوری نبود
ب بسم الله می شد آدم بره وسط بيابون بجنگه و با كريستال ترانسفر شه يه جا ديگه! لول
سختی و داستان بدش هم كه بماند...
برای PS3 رو PSN مياد بزودی. (جزو بازی های PS2 ـی كه ميان)

اونی که شما میگی XIV که میشه 14 اینی که من میگم XV که میشه 15 یخورده فک میکردی سخت نبود..بهترین فینالی که من بازی کردم XII هستش و همه چیش هم خوب بود و اگه بد بود Square بعد از این همه سال همه رو جمع نمیکرد که یکی شبیه اون بسازن..Vers XIII هم هنوز رسما کنسل نشده که خبر خوبیه..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or