شایعه شایعه: Crysis نسخه PS3 در حال ساخت میباشد!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

rezaigi2004

کاربر سایت
Crysis In The Works For PS3? The Answer Could Be Yes

در سایت رسمی Crytek پستی مبنی برای آغاز به کار نسخه PS3 اعلام شده از چند ماه آینده که تا کنون مسئولین بالا این خبر را تکذیب نکرده اند.
روال کار برروی این عنوان برای PS3 مشخص شد:

Requirements:

* Shipped at least 2 titles for Nintendo GameCube, PS2 or XBOX or simultaneously in a Lead Programmer role
* 5 or more years C++ object oriented experience
* Strong 3D math and graphics background
* Ability and desire to innovate, contribute and polish all aspects of a game
* Experience with next generation cross-platform development
* Experience working with all major aspects of a game engine
* B.S. in Computer Science, Mathematics or equivalent
* Excellent communication, interpersonal, and organizational skills
* Strong verbal and written communication skills.
* Passion for making video games

Pluses:

· Gdb debugging knowledge

· Experience with low-level programming

· Experience with multi-threaded engine design, system design

· Power PC assembler experience

· Linux toolchain experience

Responsibility:

* Development of a Next-Generation GameFramework based on CryEngine 2.0
* Work on various aspects of porting to engine code to PS3 and creating solutions to get the utmost out of the PS3
* Cross platform code development
* Create and maintain documentation
* Complete all tasks in a timely manner and to a consistent high quality standard

آخرین ویرایش:
يا همين بازي رايانه خودمون كه Resistance رو بهترين FPS معرفي كرد.
مگه اینکه همین بازی نمای *&&^%**%:دی بیاد بگه رسیستنس بهترین بازیه FPS هست:laughing:(یا کلی یا چه در یه زمان معین...)

برای پورت کردن این بازی بزرگ روی پلی استیشن فکر کنم سخت افزار این کنسول کم بیاره ؟چون این بازی فکر کنم توی دایرکت ایکس نسخه 9 تکسچور ونور پردازی و سایه زنی عالی نداشته باشه ولی توی ایکس باکس ;)..........................................................؟

حالا فکر کنم معلوم شد Fanboy کیه... طرف حرف راست هم می زنه Fanboy حساب میشه... جای تعجب داره...
:laughing::laughing::laughing:

یه مطلب در مورد موس برای کنسول PS3 بگم:
محصول جدید شرکت Splitfish به نام Fragfx (که شامل یک موس و یک چیزی شبیه نانچاک کنسول Wii برای بازی های FPS است) با طراحی بسیار فوق العاده (از سایت معنبر IGN در زمینه Review کردن Gear برای بازیها امتیاز 9.1 رو گرفته) در بازار موجوده...
جالب اینه تو یه سایت دیگه بازی Resistance باهاش انجام شده.
چیز جالب دیگه اینه که این محصول تو بخش Performance تو IGN نمره 9.3 رو گرفته که نشون میده کاملا Compatible هست این محصول...
یه چیز جالب تر دیگه این هست که این محصول، یک برنامه یا همون درایور داره (نمی دونم همراهش هست یا تو نت هست؟) که می شه کلید ها رو عوض کرد و می شه از اون در Browser PS3 استفاده کرد.
این محصول در دو مدل بیسیم و باسیم عرضه میشه. که قیمت مدل با سیم 60 $ و قیمت مدل بی سیم 70 $ است.
یه چیز دیگه که خودم خیلی حال کردم، این شرکت User های PS2 رو هم از یاد نبرده و محصولی مشابه همین محصول به نام EdgeFx برای PS2 عرضه کرده.
در بند آخر Review این محصول در IGN نوشته:
Coupled with the FragFX's capabilities as a normal mouse for the PlayStation Browser, we can easily recommend the controller to hardcore and casual FPS fans on the PlayStation 3

پس نتیجه می گیریم حالا کنسول PS3 میتونه همه جوانب لازم رو برای یک تجربه FPS در حد PC ( یا حداقل نزدیک به اون) به ارمغان بیاره.

imagefragfx.jpg

لینکها:
سایت رسمی شرکت تولید کننده
Review این محصول در IGN
به تیتر خبر توجه کنید!
به بخش Features Include توجه کنید!
بند دوم متن رو با دقت بخونید!

امیدوارم تمام دوستان جواب خودشون رو گرفته باشن و بدون اطلاعات چیزی نگن. فکر می کنم مشکل بسیار بزرگ! نبود موس و کیبورد برای کنسول حل شده باشه... و در ضمن Hardcore گیمر هایی که تو کاره FPS هستن هم می تونند به خوبی (با توجه به این لینک ها و مطالبشون) بازی کنند... حتی نوشته شده بازی های PS2 که در PS3 بازی می شن Support دارن. پس هی نیایید بگین بازی باید Support کنه....
محصولات دیگر این شرکت هم چیزهای خفنی هستن که امتیاز های بالایی در سایت های گوناگون گرفتن.
یه نکته دیگه.... این شرکت تا حالا فقط با Playstation همکاری داشته...
حالا فکر کنم معلوم شد Fanboy کیه... طرف حرف راست هم می زنه Fanboy حساب میشه... جای تعجب داره...

به نظر من هیج چیز نمیتونه جایه موس و کیبردو بگیره حالا این سه تا شرکت MS , Sony , Nintendo هم هر چقدر بخوان از خودشون خلاقیت بخرج بدن بازم بی فایدست

این Fragfx هم به نظر من خیلی مسخرس

فقط در یه صورت میشه لذت fps روی کنسول برد اونم اینه که بیان همون موس و کیبردو روی کنسول بدن و بازی هارو هم برای موس وکیبرد طراحی کنن که اون موقع دیگه نمیشه بهش گفت کنسول! میشه همون PC

برای پورت کردن این بازی بزرگ روی پلی استیشن فکر کنم سخت افزار این کنسول کم بیاره ؟چون این بازی فکر کنم توی دایرکت ایکس نسخه 9 تکسچور ونور پردازی و سایه زنی عالی نداشته باشه ولی توی ایکس باکس ................................................ ..........؟
خواهشن این بحثا رو ول کنید!
یه شایعه بوده که این بازی برا ps3 مییاد خیلی هم قدیمیه!
اصلا معلوم نیست آخرش مییاد یا نه ! بعد شما سره دایرکت 9-10 بحث میکنی؟
یعنی واقعا هنوز نمیدونید Direct x یا opengl معیاری برا گرافیک نیستن؟:laughing:

مگه اینکه همین بازی نمای *&&^%**%:دی بیاد بگه رسیستنس بهترین بازیه Fps هست

كي گفت بازي نما ؟! گفتم بازي رايانه !

مگه اینکه همین بازی نمای *&&^%**%:دی بیاد بگه رسیستنس بهترین بازیه FPS هست:laughing:(یا کلی یا چه در یه زمان معین...)

البته بازی رایانه این بازی رو به عنوان بهترین بازی FPS سال انتخاب کرد ولی واقعا از این مجله جای تعجب داره یه همچین انتخابی :eek::eek::-"

به نظر من هیج چیز نمیتونه جایه موس و کیبردو بگیره حالا این سه تا شرکت MS , Sony , Nintendo هم هر چقدر بخوان از خودشون خلاقیت بخرج بدن بازم بی فایدست

این Fragfx هم به نظر من خیلی مسخرس

فقط در یه صورت میشه لذت fps روی کنسول برد اونم اینه که بیان همون موس و کیبردو روی کنسول بدن و بازی هارو هم برای موس وکیبرد طراحی کنن که اون موقع دیگه نمیشه بهش گفت کنسول! میشه همون PC

خوب مثل اینکه دوباره بحث نظرات شخصی اومد وسط.....!!!!!!!
حالا اصلا میگم این بحث رو ولش کنید....من میگم این محصول خوبه،شما هم میگی این محصول بده،اون کسی که تو IGN هست و خیلی از من و شما هم متخصصتره تو این مسایل هم میگه خوبه!;)حالا دیگه انتخاب با کسی هست که میخواد این محصول رو بخره.......
در مورد کسایی هم که میگن این نانچاک بده و باهاش حال نمیکنن هم به این مطلب توجه کنند:

آخرین ویرایش:
دایرکت ایکس یا اوپن جی ال معیار یک گیم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ .به نظر شما معیار یک گیم پس چی ؟فقط گیم پلی داشته باشه و بکش بکش و بس؟چیزی دیگه مهم نیست؟ توی سایتها هم به گرافیک بازی که اصلا نمره نمی دن؟:confused:

البته بازی رایانه این بازی رو به عنوان بهترین بازی FPS سال انتخاب کرد ولی واقعا از این مجله جای تعجب داره یه همچین انتخابی :eek::eek::-"
کجاش تعجب داره شما مگه این بازیرو انجام دادی که اینطوری در موردش اظهار نظر میکنی؟؟؟;)
راستی بچه ها سایت هایی مثل ign هنوز در مورد این خبر چیزی نگفتن؟؟؟

تاپیک قفل میشه.پستی که ضفحه ی پیش دادم گویای همه چیز هست و هیچ خبری هم نشده.اینجا جای بحث در مورد Mouse&Keyboard کنسول ها نیست.
تو این صفحه ای که لینکش داده شد(که خیلی وقت بود که Crytek گفته بود که برنامه نویس PS3 میخواد تو سایتشم گذاشته بود)هیچ چیزی راجه به Crysis گفته نشده.
از اون موقعی که هم Crytek این رو اعلام کرده بد بارها پرسیده شده که آیا این بازی Crysis ه و اونا در جواب گفتن که این یه بزی براساس Cry Engine2 خواهد بود.البته احتمال زیاد Crysis هستش ولی هنوز چیزی قطعی نشده.
از اونجاییم که هنوز این آگهی تو سایتشون هست میشه حدس زد که هنوز کار بر روی این بازی(یا پورت Crysis )هنوز شرو نشده.
همونطور که عماد گفت اینکه Crytek دنبال برنامه نویس برای PS3 میگرده خبر جدیدی نیست و خیلی وقته اعلام شده
حالا نمیدونم چطور الان این موضوع رو شما مطرح کردین به عنوان خبر

در ضمن معنی این جمله :
Crysis In The Works For PS3? The Answer Could Be Yes

معنیش اینه که این بازی ای که کرایتک داره براش برنامه نویس استخدام میکنه میتونه Crysis باشه و اصلا چیزی رو ثابت نمیکنه
دلیل نمیشه چون آخرش نوشته yes معنیش این باشه که آره Crysis برای PS3 ساخته میشه. شما به could be قبل از yes هم توجه کن !

اون عکسهایی که هم از مراحل پورت شدن بازی روی PS3 گذاشتین من واقعا نمیدونم از کدوم منبع منتشر شده !! ولی شک نکنید که هیچ ربطی به PS3 ندارن

Crysis در حال حاضر فقط برای PC در حال ساخته و همونطور که سازنده ها n بار توی مصاحبه ها گفتن تا زمانی که کار نسخه ی PC تموم نشه در مورد نسخه ی کنسولی تصمیمی گرفته نخواهد شد

پس بیخود شور حسینی ورتون نداره که Crysis رو دارن برای PS3 میسازن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or